Στην ΑΕΚ παιρνουν παικτες που ηταν 3 χρονια πριν στην ευρωλιγκα ο μπραουν ειναι ακομα ευρωλιγκα. μου συγκρινετε τον Ναναλι με τον λορενζο μπραουνdtown έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 11:53 Ο Lorenzo Brown όταν αρχισει η σεζόν θα είναι 36 και τελευταία του καλή σεζόν ήταν πριν 3 χρόνια. Στη Μιλάνο που ανήκει δεν παίζει καν. Τέτοιους ευρωλιγκατους που ήταν καλοί πριν 3 χρόνια φέρνει και ο Μάκης Αγγελοπουλος στην ΑΕΚ (Λανγκφορντ, Ναναλι, Κουζμινσκας).
Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
-
Polichni1926
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- Maurice_Escargot
Απο την ΑΕΚ, οπως ειναι λογικο, φευγουν παικτες για την Ευρωλιγκα. Φετος ο Silva. Κι αυτο επιτευγμα ειναι (θετικο). Ο Gray για μενα ανετα παιζει σε μετρια ομαδα της Ευρωλιγκα.
Ο Nunally δεν ειναι παικτης αυτου του επιπεδου, πριν 2 χρονια επαιζε Ευρωλιγκα.
Ο Brown μεχρι τον Γεναρη φετος επαιζε 15 λεπτα και ειχε θεματα με τον προπονητη του. Ακομη 1 ετος παιζει σιγουρα σε αυτο το επιπεδο, εκτος εαν το παρατησε εντελως.
Ο Nunally δεν ειναι παικτης αυτου του επιπεδου, πριν 2 χρονια επαιζε Ευρωλιγκα.
Ο Brown μεχρι τον Γεναρη φετος επαιζε 15 λεπτα και ειχε θεματα με τον προπονητη του. Ακομη 1 ετος παιζει σιγουρα σε αυτο το επιπεδο, εκτος εαν το παρατησε εντελως.
Έπαιξε 12 από τα 38 ματς της Μιλάνο.Τελευταιο του ματς στις 20 Ιανουαρίου. Ενταξει ας παμε με δίδυμο στον άσσο εναν ανενεργό 36χρόνο και εναν 38χρονο, που τον Καλαθη τον θελω, ας φέρουμε και τον Κορφα για τριτο.
-
Polichni1926
αδερφε αντιλαμβανομαι οτι δεν γνωριζεις απο μπασκετ οταν λες αυτα τα αστεια . το αθλημα δεν ειναι ποδοσφαιρο αν σου φερουν τον λεμπρον πες τι να τον κανω ειναι 41 . παικτες που εχουν θεση σε παρτιζαν σε αρμανι και τετοια κανεις χασπι και πας και αεροδρομιο οταν και αν ερθουν οταν παιξεις ευρωλιγκα και δινεις και κινητρο εκτος απο λεφτα θα ερθουν και οι υπολοιποιdtown έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 12:10 Έπαιξε 12 από τα 38 ματς της Μιλάνο.Τελευταιο του ματς στις 20 Ιανουαρίου. Ενταξει ας παμε με δίδυμο στον άσσο εναν ανενεργό 36χρόνο και εναν 38χρονο, που τον Καλαθη τον θελω, ας φέρουμε και τον Κορφα για τριτο.
θα συμφωνήσωdtown έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 12:10 Έπαιξε 12 από τα 38 ματς της Μιλάνο.Τελευταιο του ματς στις 20 Ιανουαρίου. Ενταξει ας παμε με δίδυμο στον άσσο εναν ανενεργό 36χρόνο και εναν 38χρονο, που τον Καλαθη τον θελω, ας φέρουμε και τον Κορφα για τριτο.
οκ 1 ναι
αλλά 2 στην ίδια θέση είναι επικίνδυνο
-
Polichni1926
ειναι αδιαφορο για αυτην την θεση αν παιχτει οπως πρεπει αυτη η θεση γιατι θες ηρεμια καθαρο μυαλο αν θελησεις να τρεξεις το παιχνιδι μπορει να βαλεις ταιρι να κατεβασει γενικα αν θες υπαρχουν λυσεις . οτι καλυτερο να εχω λορεντζο και καλαθη στα πλειμεικερ και την ευλογια να μπορω με αλλαγη εκ των εσω να βαλω το δυαρι μου να κατεβασει και να τρεξει σε αιφνιδιασμουςfreemind έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 13:21θα συμφωνήσωdtown έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 12:10 Έπαιξε 12 από τα 38 ματς της Μιλάνο.Τελευταιο του ματς στις 20 Ιανουαρίου. Ενταξει ας παμε με δίδυμο στον άσσο εναν ανενεργό 36χρόνο και εναν 38χρονο, που τον Καλαθη τον θελω, ας φέρουμε και τον Κορφα για τριτο.
οκ 1 ναι
- KalamarGiannis
συμφωνώ ότι αν έχεις Νικ Καλάθη και τρίτο τον άπειρο Μπαζίνα, θες για ΒΑΣΙΚΟ playmaker έναν παιχταρά (όπως ήταν ο Λορέντζο προ 4ετίας), αλλά πρέπει να είναι και έμπειρος και γρήγορος και αθλητικός. Γι αυτό τα πολλα λεφτά πρέπει να δοθούν στις θέσεις 1 και 5.
(μάλλον είμαι της παλιάς σχολής γιατί τώρα δίνουν πολύ βάση στα φτερά...)
Για βασικό άσσο θα κοιτούσα ή Ευρωλιγκάτους παίκτες ή κάποιον από ΝΒΑ που θα δείχνει ότι μπορεί να προσαρμοστεί.
Α υπάρχει κι ένας κάποιος Σρούντερ. Πόσο να κάνει τώρα που περνούν τα χρόνια;
Για βασικό άσσο θα κοιτούσα ή Ευρωλιγκάτους παίκτες ή κάποιον από ΝΒΑ που θα δείχνει ότι μπορεί να προσαρμοστεί.
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- freemind
-
makispaspartou
Schroder
Bogdanovic
Kevin Porter Jr
Saric
Valanciunas
Παίρνει άραγε την Ευρωλίγκα αυτή η πεντάδα?
Bogdanovic
Kevin Porter Jr
Saric
Valanciunas
-
Polichni1926
o σροντερ δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει ευρωπη αυτην την στιγμη της καριερας του δεν μπορει κιολας να τον πληρωσει ομαδα ευρωπης .KalamarGiannis έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 13:38 συμφωνώ ότι αν έχεις Νικ Καλάθη και τρίτο τον άπειρο Μπαζίνα, θες για ΒΑΣΙΚΟ playmaker έναν παιχταρά (όπως ήταν ο Λορέντζο προ 4ετίας), αλλά πρέπει να είναι και έμπειρος και γρήγορος και αθλητικός. Γι αυτό τα πολλα λεφτά πρέπει να δοθούν στις θέσεις 1 και 5.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Εγώ αν έγραφα ότι ο ΠΑΟΚ πάει για Χεζόνια, το ίδιο βράδυ θα παραδινόμουν οικειοθελώς στο πλησιέστερο ΑΤ.Maurice_Escargot έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 11:51 Διαβαζουμε κατι αρθρα ομως ρε παιδια. Το επιπεδο ειναι στα ταρταρα. Σε ντροπιαστικο βαθμο. Ο αλλος χθες στο inpaok κανει publish αρθρο τεσσαρων σειρων ετοιμο AI κειμενο πως ο ΠΑΟΚ κοιταει... σοβαρα το μελλον σε ολα τα επιπεδα. Σημερα το gpoint μιλαει για το μελλον το Χεζονια και βαζει με-το-ζορι τον ΠΑΟΚ μεσα, θυμιζοντας πως ο Κροατης ειπε κατι για τον ΠΑΟΚ πριν 2 μηνες, οτι ειναι καλο που ανεβαινει.
Ναι, ΟΚ, ειμαστε πεινασμενοι σαν λυκοι. Ναι, στο φορουμ εδω θα λεμε ο,τι μας κατεβει στο κεφαλι. Αλλα εγω εαν ημουν δημοσιογραφος δεν θα ειχα τα μουτρα να γραφω τετοια.
καθόλου αδιάφορο δεν είναιPolichni1926 έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 13:24ειναι αδιαφορο για αυτην την θεση αν παιχτει οπως πρεπει αυτη η θεση γιατι θες ηρεμια καθαρο μυαλο αν θελησεις να τρεξεις το παιχνιδι μπορει να βαλεις ταιρι να κατεβασει γενικα αν θες υπαρχουν λυσεις . οτι καλυτερο να εχω λορεντζο και καλαθη στα πλειμεικερ και την ευλογια να μπορω με αλλαγη εκ των εσω να βαλω το δυαρι μου να κατεβασει και να τρεξει σε αιφνιδιασμουςfreemind έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 13:21θα συμφωνήσωdtown έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 12:10 Έπαιξε 12 από τα 38 ματς της Μιλάνο.Τελευταιο του ματς στις 20 Ιανουαρίου. Ενταξει ας παμε με δίδυμο στον άσσο εναν ανενεργό 36χρόνο και εναν 38χρονο, που τον Καλαθη τον θελω, ας φέρουμε και τον Κορφα για τριτο.
οκ 1 ναι
ακόμα κι εκεί θα χρειαστεί κάποιες στιγμές κάποιον με ένταση και ταχύτητα
επίσης όταν έχεις 2 άνω των 36 ειναι πολύ πιθανό για αρκετό καιρό να μένεις με 1 (ή και κανέναν)
- These users thanked the author freemind for the post:
- KalamarGiannis
-
Polichni1926
για αυτο ανεφερα οτι ειναι ευλογια να εχεις παικτες στο 2 που μπορουν να τρεξουν με κατεβασμα μπαλας σε αιφνιδιασμο παικτες οπως ειναι ο ταιρι ή ο λο ή και ο τομπσονfreemind έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 14:10καθόλου αδιάφορο δεν είναιPolichni1926 έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 13:24ειναι αδιαφορο για αυτην την θεση αν παιχτει οπως πρεπει αυτη η θεση γιατι θες ηρεμια καθαρο μυαλο αν θελησεις να τρεξεις το παιχνιδι μπορει να βαλεις ταιρι να κατεβασει γενικα αν θες υπαρχουν λυσεις . οτι καλυτερο να εχω λορεντζο και καλαθη στα πλειμεικερ και την ευλογια να μπορω με αλλαγη εκ των εσω να βαλω το δυαρι μου να κατεβασει και να τρεξει σε αιφνιδιασμουςfreemind έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 13:21
θα συμφωνήσω
οκ 1 ναι
επίσης όταν έχεις 2 άνω των 36 ειναι πολύ πιθανό για αρκετό καιρό να μένεις με 1 (ή και κανέναν)
καλά δεν συμφωνούμε οκ
δεν θέλω να παίζω πάλι χωρίς κανονικό π.μ.
δεν θέλω να παίζω πάλι χωρίς κανονικό π.μ.
- paok-porter1337
Αυτο θα ειναι ενα μεγαλο προβλημα. Ρισκο το να πας με δυο μεγαλους σε ηλικια παιχτες που εχουν θεματα τραυματισμων. Προφανως δεν εχουν γινει ανακοινωσεις και απλα λεμε την αποψη μας, αλλα πιστευω ξερει ο Τρινκιερι και το εχει λαβει υποψιν του.freemind έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 14:10καθόλου αδιάφορο δεν είναιPolichni1926 έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 13:24ειναι αδιαφορο για αυτην την θεση αν παιχτει οπως πρεπει αυτη η θεση γιατι θες ηρεμια καθαρο μυαλο αν θελησεις να τρεξεις το παιχνιδι μπορει να βαλεις ταιρι να κατεβασει γενικα αν θες υπαρχουν λυσεις . οτι καλυτερο να εχω λορεντζο και καλαθη στα πλειμεικερ και την ευλογια να μπορω με αλλαγη εκ των εσω να βαλω το δυαρι μου να κατεβασει και να τρεξει σε αιφνιδιασμουςfreemind έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 13:21
θα συμφωνήσω
οκ 1 ναι
Επισης καποια ονοματα που παιζουν μπορει απλα να ειναι παιχνιδι των μανατζερς και να μην τα βλεπουμε σοβαρα.
- These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
- freemind
Χαμηλά βλέπω ο πήχηςmakispaspartou έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 13:43 Schroder
Bogdanovic
Kevin Porter Jr
Saric
Valanciunas
- These users thanked the author Kostas_FI for the post:
- Ally Samagoal