makispaspartou έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 13:59
Dimitrisou έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 13:54
makispaspartou έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 13:35
Τελικά ο Τέλης κοιτάει και τις υποδομές και όχι μόνο την πρόσκαιρη δημιουργία ομάδας με μισθοφόρους παίκτες.
Κοίτα να δεις...
Μεγάλη είδηση η οποία βγαίνει χωρίς πολλές φανφάρες και με πολύ μικρό χρονικό ορίζοντα.
Money talks .. που λένε και στο χωριό μου.
Δεν βλέπω σχόλια πάντως και αυτό δείχνει πολλά.
Το μόνο που λέει η απουσία σχολίων είναι ότι κάποιοι μπορεί να κουράστηκαν από όλους αυτούς που περιμένουν στην γωνία...αντί να χαιρόμαστε κοιτάμε να δείξουμε ποιος από τους δύο την έχει μεγαλύτερη...το παραπάνω δεν πάει σε εσένα φίλε το λέω γενικά και για τις δύο πλευρές(ναι φτάσαμε σε σημείο να έχουν δημιουργηθεί δύο πλευρές).
Βέβαια και το δικό σου το σχόλιο προς την κατεύθυνση της ειρωνίας είναι εκτός αν τοο εξέλαβα εγώ λάθος..
Ίσως έχει λίγη αλλά πρόσφατα διάβασα ένα άρθρο σε σόσιαλ για το πόσο επιφανειακά κοιτάει να επενδύσει ο Μυστακίδης στο μπάσκετ και αναρρωτήθηκα σε ποιους απευθύνονται όλοι αυτοί που γράφουν άρθρα. Σε αυτούς πάει η ειρωνεία..
Ναι το κατανοώ αλλά αν αρχίσουμε να μπαίνουμε στα τρυπάκια του τη γράφουν τα άρθρα θα τρωγομαστε συνέχεια...
Σημασία έχει ότι πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ μας έχει στα δύο μεγάλα τμήματα ανθρώπους με χρήματα.
Ε αξίζουμε να το χαρούμε ρε αδερφέ .
Δεν με νοιάζει αν κάνει το προπονητικό ο ένας σε 3 μήνες και ο άλλος σε 13 ,μόνο να το κάνει.Αν πάλι δεν το κάνει εννοείται να υπάρχει αντίδραση.
Αλλα εμείς τον τελευταίο 1 χρόνο αντί να χαιρόμαστε λέμε ναι αλλά το μπάσκετ έτσι η μπάλα αλλιώς ,ο Ζαφείρης ήρθε λόγω Μυστα(μας νοιάζει αλήθεια γιατί ήρθε;εγώ χαίρομαι που ήρθε).