Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Δεν ξέρω τον σχεδιασμό της ομάδας αλλά ο Tyree απο τους τωρινούς παίκτες θα μπορούσε να είναι το νούμερο1 για να μείνει.
Ειναι σκορερ μέσης και μακρινης απόστασης και στο drive, αλλά κυρίως έχει το Killer instinct δεν φοβάται την μπάλα και να αναλάβει την ευθύνη στα δυσκολα. Σε μια οργανωμένη ομάδα αυτό ειναι πολύ σημαντικό ακόμα κι αν ο παίκτης ειναι του 2nd unit. Επίσης βλέποντάς τον απο την αρχή φέτος παρατήρησα το impact που ειχε ο Beverley στο παιχνίδι του, άρα είναι έξυπνος να δέχεται πράγματα, και με περισσότερους κορυφαίους δίπλα του θα ειναι καλύτερος, αρκεί όλο αυτό να το βγάζει στους συγκεκριμένους χρόνους που θα του δίνει ο Τρινκιερι γιατι αυτό είναι και το σημαντικότερο για εναν παίκτη του 2nd unit.
Ειναι σκορερ μέσης και μακρινης απόστασης και στο drive, αλλά κυρίως έχει το Killer instinct δεν φοβάται την μπάλα και να αναλάβει την ευθύνη στα δυσκολα. Σε μια οργανωμένη ομάδα αυτό ειναι πολύ σημαντικό ακόμα κι αν ο παίκτης ειναι του 2nd unit. Επίσης βλέποντάς τον απο την αρχή φέτος παρατήρησα το impact που ειχε ο Beverley στο παιχνίδι του, άρα είναι έξυπνος να δέχεται πράγματα, και με περισσότερους κορυφαίους δίπλα του θα ειναι καλύτερος, αρκεί όλο αυτό να το βγάζει στους συγκεκριμένους χρόνους που θα του δίνει ο Τρινκιερι γιατι αυτό είναι και το σημαντικότερο για εναν παίκτη του 2nd unit.
- These users thanked the author SCIFO for the post (total 2):
- Polichni1926, freemind
-
Polichni1926
o brown ειναι εκτος αρμανι λογω οικονομικων θεματων που εχει με την διοικηση οχι λογω παιχνιδιου ή τραυματισμου. ο Ταιρι είναι δυαρι που κατα συνθηκη κατεβαζει αρα ο ενας δεν πεφτει πανω στον αλλον . 35 χρονων και μπασκετ δεν ειναι παλαιμαχοι μην ακουτε τα σκουληκια που ζηλευουν και γραφουν κατα εκατονταδες σε οποια φημη του ΠΑΟΚ . και τωρα καντε εικονα τον ΠΑΟΚ να βγαινει ο brown αλλαγη και να μπαινει καλαθης ας πουμε , ασχημα ειμαστε ;Leonardo10 έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 00:06 Ο Μπράουν είναι μαγικός παίκτης αλλά και τεράστιο ρίσκο γιατί σωματικά κάνεις δεν ξέρει σε τι κατάσταση βρίσκεται πλέον. Πέρασε δύο τραυματισμους, γύρισε και από τον Φεβρουάριο είναι και εκτός ομάδας στην Αρμάνι, και έχει παίξει καμία 15 παιχνίδια φέτος όλη την χρονιά.
Είναι ρίσκο που αν σου βγει τους κάνει πλάκα στο γιουροκαπ και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάνε πεταμένα τα 1.5Μ του συμβολαίου του και θα πρέπει να παίζει ο Μπαζίνας (αν έρθει) στο γιουροκαπ.
-
Polichni1926
Συμφωνω απολυτα εκτος του ο Ταιρι ειναι 2nd unit θεωρω οτι αν δεν μεινει ο Ταιρι σε εμας αν οχι φετος του χρονου θα εχει προτασεις για euroleague ειναι μικρος και εχει ολα τα φοντα να πρωταγωνιστησειSCIFO έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 06:58 Δεν ξέρω τον σχεδιασμό της ομάδας αλλά ο Tyree απο τους τωρινούς παίκτες θα μπορούσε να είναι το νούμερο1 για να μείνει.
- These users thanked the author Polichni1926 for the post:
- SCIFO
εγώ ελπίζω κανέναςEttien26 έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 18:51Εξαιρετικό ρόστερ αλλά πόσοι Λαρεντζάκηδες θα παίζουν ?Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 14:52
1) Darius Thompson ή (Maodo Lo - Alessandro Pajola) , Νικ, Μπαζινας
2) Ναζ, Ταϊρί, Λαρεντζακης
3) Will Clyburn, Περσιδης, Λαρεντζακης
4) Derrick Alston Jr. Χουγκαζ, Μουρ
5) Alen Smailagic, Mat Costello, Γιώργος Παπαγιαννης
![]()
- These users thanked the author freemind for the post (total 2):
- paok-porter1337, st4this
καταρχάς άλλο σύγκριση άλλο ομοιότητα στο στυλUnpsofable78 έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 14:52 1) Ιεροσυλία η σύγκριση Σκαιλς Καλαθη.
Ο Καλαθης Euroleague legend.
Ο Σκαιλς NBA legend.
εγώ για την ομοιότητα έγραψα και νομίζω σε καλά Ελληνικά
κατά δεύτερον ακόμα και στην σύγκριση δεν έχουν και μεγάλη απόσταση
όλοι αυτό θα κάναμε στην θέση τουΣουριναμέζος έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 19:50Ο Κατσίβελης θα μπορούσε να εξαργυρώσει την περσινή του ηγετική σεζόν με το να γίνει ο επόμενος Μαργαρίτης και να μείνει εδώ ως τα γεράματα, προτίμησε να την εξαργυρώσει με μια αρπαχτή στην κούλα.KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 18:12 εγώ τώρα θ'ανάψω ένα φυτίλι. Θα προτιμούσα τον Κατσίβελη στο 1-2 από τον Λαρεντζάκη στο 2-3.
Οκ ο Λαρι Ευρωλιγκάτος, πιο νέος. Αλλά από θέμα μυαλωμένου παιχνιδιού ;
δηλαδή μου κάνει εντύπωση που δε συζητάμε για τον Κατσίβελη τη στιγμή που ο παίκτης συνέβαλε αποφασιστικά να στείλει την ομάδα του στο F4 του BCL.
Για ένα μικρό ρόλο με τετράλεπτα πίσω από παικταράδες, μια χαρά θα ήταν.
Τώρα, αν θες να γίνεις άμεσα Βαλένθια, θες υπερηχητικούς πιτσιρικάδες και δεν κάνει, το πιάνω.
Αλλά αν θές να παίξεις ΚΑΙ με αργό τέμπο, κάπου το μπορεί.
Επίσης, δεν το χει με την άμυνα αλλά και μπορεί να ποστάρει πολύ καλά οποιονδήποτε κοντό.
- Σουριναμέζος
Πόσο υψηλότερη ήταν η προσφορά της κούλας και με τι χρονικό ορίζοντα? Αν από του χρόνου κάνει τουρνέ σε συνοικίες θα είναι μακροπρόθεσμα κερδισμένος οικονομικά? (Δεν βάζω μέσα την εμπλοκή Μυστακίδη, γιατί δεν θα μπορούσε να το ξέρει, ας υποθέσουμε μισθό Χατζόπουλου)
διπλά νομίζω πήρε
γιατί από μας μακροπρόθεσμα τι είχε;
προσφορά για 1 χρόνο είχε και από μας
γιατί από μας μακροπρόθεσμα τι είχε;
προσφορά για 1 χρόνο είχε και από μας
- KalamarGiannis
ως επαγγελματία κάπου τον δικαιολογώ, τελειώνει η καριέρα του και πρέπει να βάλει και κάτι στην άκρη για το μέλλον.
Η συντριπτική πλειοψηφία θα ακολουθούσε το χρήμα.
Από κει και πέρα ο Καντσελιέρι που του ταίριαξε πολύ, έφυγε. Κι αυτό σημαντικό στην απόφαση να μη μείνει πιστεύω.
Τέλος πάντων, εμείς πετάμε πιο ψηλά πλέον.
Η συντριπτική πλειοψηφία θα ακολουθούσε το χρήμα.
Από κει και πέρα ο Καντσελιέρι που του ταίριαξε πολύ, έφυγε. Κι αυτό σημαντικό στην απόφαση να μη μείνει πιστεύω.
Τέλος πάντων, εμείς πετάμε πιο ψηλά πλέον.
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- freemind
Δεν είναι απαραίτητα κακό καθώς αν η ομάδα παίξει ΜΟΝΟ μια χρονιά Γιούροκαπ, τότε δεν πειράζει να είναι ομαδάρα μιας χρήσης , για ένα χρόνο.KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 21:52το διόρθωσα. Φαίνεται κάπου ονειρευόμουν τον Magic Johnson όταν έγραφα...obanebane έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 19:43 Ο παίχτης τής Βαλένθια που γράφτηκε είναι ο Τομσον,εφες έκανε μεγάλες εμφανίσεις και έχει Ιταλικό διαβατήριο νομίζω.
Αυτός ο Τζόνσον ποιός είναι;
ΥΓ εγώ τον Τρινκιέρι δεν τον έχω για χαζό, αλλά πολλούς παλαίμαχους μαζί φοβάμαι μη μαζέψουμε...
Μπορεί το μεθεπόμενο καλοκαίρι πάλι από την αρχή να ψάχνουμε παίκτες από άλλες δεξαμενές.
- paok-porter1337
Νομιζω η ιδεα της ΚΑΕ ειναι να κυνηγησεις Ευρωλιγκατους παιχτες που θα τους κρατησεις και τις επομενες χρονιες αν πας Ευρωλιγκα.Tolaros έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 09:58Δεν είναι απαραίτητα κακό καθώς αν η ομάδα παίξει ΜΟΝΟ μια χρονιά Γιούροκαπ, τότε δεν πειράζει να είναι ομαδάρα μιας χρήσης , για ένα χρόνο.KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 21:52το διόρθωσα. Φαίνεται κάπου ονειρευόμουν τον Magic Johnson όταν έγραφα...obanebane έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 19:43 Ο παίχτης τής Βαλένθια που γράφτηκε είναι ο Τομσον,εφες έκανε μεγάλες εμφανίσεις και έχει Ιταλικό διαβατήριο νομίζω.
Αυτός ο Τζόνσον ποιός είναι;
ΥΓ εγώ τον Τρινκιέρι δεν τον έχω για χαζό, αλλά πολλούς παλαίμαχους μαζί φοβάμαι μη μαζέψουμε...
Μπορεί το μεθεπόμενο καλοκαίρι πάλι από την αρχή να ψάχνουμε παίκτες από άλλες δεξαμενές.
Είναι τρομερά δύσκολο να δελεάσεις παίκτη ευρωλίγκας που έχει ζήτηση αν δεν παίζεις ευρωλίγκα. Και φυσικά όχι για οικονομικούς λόγους.
Βέβαια με τέτοιο όνομα στον πάγκο και τέτοιο μάνατζερ είμαι πολύ αισιόδοξος.
Η πλάκα θα είναι να φέρει ο Σέρβος από τις λίστες του 3-4 παίκτες που δεν ξέρουμε, να κράξουμε γιατί ΠΑΟΚ είσαι και από Οκτώβρη να τρίβουμε τα μάτια μας
Βέβαια με τέτοιο όνομα στον πάγκο και τέτοιο μάνατζερ είμαι πολύ αισιόδοξος.
Η πλάκα θα είναι να φέρει ο Σέρβος από τις λίστες του 3-4 παίκτες που δεν ξέρουμε, να κράξουμε γιατί ΠΑΟΚ είσαι και από Οκτώβρη να τρίβουμε τα μάτια μας
- namisenoiazei
- Maurice_Escargot
Διαβαζουμε κατι αρθρα ομως ρε παιδια. Το επιπεδο ειναι στα ταρταρα. Σε ντροπιαστικο βαθμο. Ο αλλος χθες στο inpaok κανει publish αρθρο τεσσαρων σειρων ετοιμο AI κειμενο πως ο ΠΑΟΚ κοιταει... σοβαρα το μελλον σε ολα τα επιπεδα. Σημερα το gpoint μιλαει για το μελλον το Χεζονια και βαζει με-το-ζορι τον ΠΑΟΚ μεσα, θυμιζοντας πως ο Κροατης ειπε κατι για τον ΠΑΟΚ πριν 2 μηνες, οτι ειναι καλο που ανεβαινει.
Ναι, ΟΚ, ειμαστε πεινασμενοι σαν λυκοι. Ναι, στο φορουμ εδω θα λεμε ο,τι μας κατεβει στο κεφαλι. Αλλα εγω εαν ημουν δημοσιογραφος δεν θα ειχα τα μουτρα να γραφω τετοια.
Ναι, ΟΚ, ειμαστε πεινασμενοι σαν λυκοι. Ναι, στο φορουμ εδω θα λεμε ο,τι μας κατεβει στο κεφαλι. Αλλα εγω εαν ημουν δημοσιογραφος δεν θα ειχα τα μουτρα να γραφω τετοια.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 4):
- rockcity4, Jim_Chatz, paokkerkir, Ally Samagoal
Ο Lorenzo Brown όταν αρχισει η σεζόν θα είναι 36 και τελευταία του καλή σεζόν ήταν πριν 3 χρόνια. Στη Μιλάνο που ανήκει δεν παίζει καν. Τέτοιους ευρωλιγκατους που ήταν καλοί πριν 3 χρόνια φέρνει και ο Μάκης Αγγελοπουλος στην ΑΕΚ (Λανγκφορντ, Ναναλι, Κουζμινσκας).