Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
-
spiridoula
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Θελω παικτη ααν τον Αντονι Μπονερ. Για μενα ο καλυτερος ξενος που περασε απο τον ΠΑΟΚ, μετα τον Μπερι
- These users thanked the author spiridoula for the post (total 2):
- fotis1926, Roo -4-
-
john4serres
Τον αντιμετωπίσαμε δις το 2021 απέναντι στην Τσέχικη Νίμπουρκ.mpafos4 έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 20:23 Φέρτε τον play maker της Ριτας....χθες!!!!
Απίστευτος παίκτης!!!
Ο καλύτερος τους παίκτης.
Βέβαια ο Μπράουν της Μακάμπι δεν ξαναεμφανίστηκε ποτέDamoN έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 19:52 Μπανε Σορυ για το σχόλιο αλλά επειδή τον συγκεκριμένο παίχτη τον αγαπάω , αν και 36ρης πιο μοντέρνος άσσος δεν υπάρχει .
Στην επίθεση γιατί από άμυνα όχι πολλά είναι μαγος στο πικ εν ρολ . Τριπλάρει σαν να παίζει με τα παιδιά του , πασάρει καταπληκτικά έχει πολύ καλό σουτ για πόσο καλά κάνει τα άλλα 2 ενώ και στο ντραιβ έχει φοβερή επαφή με το καλάθι .
Στον βαζελο δεν ξέρω γιατί δεν έπιασε (φαντάζομαι όμως )
Αλλά επειδή τον παρακολουθούσα και με ερυθρό και με Μακάμπι και με εθνική Ισπανίας ο τύπος ξέρει πάρα πολλά κιλά μπάσκετ και δεν έχει καμία σχέση με ταίρι .
- west group 1926
μετα απο την μακαμπι μονο με την εθνικη ισπανιας εκανε καλες εμφανισεις
- KalamarGiannis
Προφανώς. Και φυσικά και λόγω τούτου δεν τον ξαναπαίρνεις πίσω, όπως και τον Μπάρτλευ όσο καλός κι αν είναι.Σουριναμέζος έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 19:50Ο Κατσίβελης θα μπορούσε να εξαργυρώσει την περσινή του ηγετική σεζόν με το να γίνει ο επόμενος Μαργαρίτης και να μείνει εδώ ως τα γεράματα, προτίμησε να την εξαργυρώσει με μια αρπαχτή στην κούλα.KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 18:12 εγώ τώρα θ'ανάψω ένα φυτίλι. Θα προτιμούσα τον Κατσίβελη στο 1-2 από τον Λαρεντζάκη στο 2-3.
Οκ ο Λαρι Ευρωλιγκάτος, πιο νέος. Αλλά από θέμα μυαλωμένου παιχνιδιού ;
δηλαδή μου κάνει εντύπωση που δε συζητάμε για τον Κατσίβελη τη στιγμή που ο παίκτης συνέβαλε αποφασιστικά να στείλει την ομάδα του στο F4 του BCL.
Για ένα μικρό ρόλο με τετράλεπτα πίσω από παικταράδες, μια χαρά θα ήταν.
Τώρα, αν θες να γίνεις άμεσα Βαλένθια, θες υπερηχητικούς πιτσιρικάδες και δεν κάνει, το πιάνω.
Αλλά αν θές να παίξεις ΚΑΙ με αργό τέμπο, κάπου το μπορεί.
Επίσης, δεν το χει με την άμυνα αλλά και μπορεί να ποστάρει πολύ καλά οποιονδήποτε κοντό.
- KalamarGiannis
το μόνο που θυμάμαι είναι ότι μάζευε τα πόδια πίσω στο κάτι σαν σουτ που έκανε...spiridoula έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 20:43 Θελω παικτη ααν τον Αντονι Μπονερ. Για μενα ο καλυτερος ξενος που περασε απο τον ΠΑΟΚ, μετα τον Μπερι
- 4NIKOS1986
Γκουνταιτις ρίχνει γέφυρες απτό φ4 που βρίσκεται ...Λορέντζο είναι καψούρα,πολύ μπασκετ
- KalamarGiannis
το διόρθωσα. Φαίνεται κάπου ονειρευόμουν τον Magic Johnson όταν έγραφα...obanebane έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 19:43 Ο παίχτης τής Βαλένθια που γράφτηκε είναι ο Τομσον,εφες έκανε μεγάλες εμφανίσεις και έχει Ιταλικό διαβατήριο νομίζω.
Αυτός ο Τζόνσον ποιός είναι;
ΥΓ εγώ τον Τρινκιέρι δεν τον έχω για χαζό, αλλά πολλούς παλαίμαχους μαζί φοβάμαι μη μαζέψουμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Πέμ 07 Μάιος 2026, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- obanebane
- paok-porter1337
Θα ήταν μεγάλο λάθος να αφήσουμε Ταιρι για Μπραουν. Οκ έχει εμπειρία ο Μπραουν αλλά δεν τον θέλω άμα είναι να φύγει ο Τιρεobanebane έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 19:37 Ο Μπράουν είναι περισσότερο 2 και σκόρερ ολκής στα νιάτα του,αν έρθει για μένα έχει τελειώσει ο Ταιρι.
- KalamarGiannis
Ο Tyree έχει νιάτα , δυνάμεις , τσαγανό, φλόγα. Δύσκολα τον αφήνεις για να πάρεις ΑΛΛΟ ΕΝΑ ρίσκο μαζί με τα ρίσκα που θα πάρεις με τόσους νέους παίκτες στην ομάδα...
Πιστεύω όμως ότι τη μεγάλη διαφορά θα την κάνει ο Σέντερ. Εκεί πρέπει να χτυπήσεις διάνα, σε κάποιον που θα είναι παικταράς και θα παίζει, όχι ας πούμε να πάρεις τον Φαλ και να ναι μόνιμα στα πιτς...
Πιστεύω όμως ότι τη μεγάλη διαφορά θα την κάνει ο Σέντερ. Εκεί πρέπει να χτυπήσεις διάνα, σε κάποιον που θα είναι παικταράς και θα παίζει, όχι ας πούμε να πάρεις τον Φαλ και να ναι μόνιμα στα πιτς...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
- DamoN, SCIFO
KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 21:52το διόρθωσα. Φαίνεται κάπου ονειρευόμουν τον Magic Johnson όταν έγραφα...obanebane έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 19:43 Ο παίχτης τής Βαλένθια που γράφτηκε είναι ο Τομσον,εφες έκανε μεγάλες εμφανίσεις και έχει Ιταλικό διαβατήριο νομίζω.
Αυτός ο Τζόνσον ποιός είναι;
ΥΓ εγώ τον Τρινκιέρι δεν τον έχω για χαζό, αλλά πολλούς παλαίμαχους μαζί φοβάμαι μη μαζέψουμε...
Το σκέφτηκα και εγω Γιάννη, αλλα δεν πιστεύω οτι θα γίνει, θεωρώ οτι κάνουν διερευνητικες επαφές, αν αποσπάσουν πολλά ναι θα κάνουν επιλογή.
Επίσης πολλά παραμύθια θα γραφτούν, το πορτοφόλι που διαθέτει ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πουθενά,άντε να το έχουν 1-2 ομάδες ακόμα,οπότε θα μας χρησιμοποιήσουν οι μάνατζερ προς όφελος τους.
Όσο έχω Τρινκερι, δεν φοβάμαι τίποτα,αν δέσουν με τον Μυστακιδη θα κλάψουν μάνες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Πέμ 07 Μάιος 2026, 22:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- KalamarGiannis
επειδή βλέπω εκπομπές ΝΒΑ αυτές τις μέρες, είναι πολύ μεγάλο θέμα ποιοι παίκτες είναι availiable και ποιοι πάντα χάνουν σημαντικούς αγώνες από τραυματισμούς , οπότε τρώνε roasting κάτι superstars σαν τον Εμπιιντ, τον Λούκα, τον Καουάϊ κτλ...
αντίθετα όσοι φροντίζουν το σώμα τους -με πρωτάρη το Λεμπρον φυσικά- έχουν τον τρόπο να μην τραυματίζονται και να παιζουν σχεδόν πάντα...
Οπότε είναι και η ατυχία, αλλά υπάρχει και το πόσο ο αθλητής προετοιμάζει το σώμα του επαγγελματικά να αποφύγει τους τραυματισμούς.
ΥΓ η κούλα ένα λεπτό πριν το τέλος δείχνει να περνάει τελικο BCL. Για τον Ρακουαν Γκρέϊ που ακούστηκε, γνώμες; μπορεί στο επίπεδο που θα φτάσουμε;
αντίθετα όσοι φροντίζουν το σώμα τους -με πρωτάρη το Λεμπρον φυσικά- έχουν τον τρόπο να μην τραυματίζονται και να παιζουν σχεδόν πάντα...
Οπότε είναι και η ατυχία, αλλά υπάρχει και το πόσο ο αθλητής προετοιμάζει το σώμα του επαγγελματικά να αποφύγει τους τραυματισμούς.
ΥΓ η κούλα ένα λεπτό πριν το τέλος δείχνει να περνάει τελικο BCL. Για τον Ρακουαν Γκρέϊ που ακούστηκε, γνώμες; μπορεί στο επίπεδο που θα φτάσουμε;
-
Leonardo10
Καθαρός άσος είναι ο Μπράουν, όλο το παιχνίδι του είναι το pick and roll και τα pull up σουτ μετά από αυτό ή δημιουργία. Δεν παίζει καθόλου στο 2.obanebane έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 19:37 Ο Μπράουν είναι περισσότερο 2 και σκόρερ ολκής στα νιάτα του,αν έρθει για μένα έχει τελειώσει ο Ταιρι.
- These users thanked the author Leonardo10 for the post:
- DamoN
-
Leonardo10
Ο Μπράουν είναι μαγικός παίκτης αλλά και τεράστιο ρίσκο γιατί σωματικά κάνεις δεν ξέρει σε τι κατάσταση βρίσκεται πλέον. Πέρασε δύο τραυματισμους, γύρισε και από τον Φεβρουάριο είναι και εκτός ομάδας στην Αρμάνι, και έχει παίξει καμία 15 παιχνίδια φέτος όλη την χρονιά.
Είναι ρίσκο που αν σου βγει τους κάνει πλάκα στο γιουροκαπ και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάνε πεταμένα τα 1.5Μ του συμβολαίου του και θα πρέπει να παίζει ο Μπαζίνας (αν έρθει) στο γιουροκαπ.
Είναι ρίσκο που αν σου βγει τους κάνει πλάκα στο γιουροκαπ και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάνε πεταμένα τα 1.5Μ του συμβολαίου του και θα πρέπει να παίζει ο Μπαζίνας (αν έρθει) στο γιουροκαπ.
- These users thanked the author Leonardo10 for the post:
- DamoN