Σε αυτό το σημείο να δώσουμε συγχαρητήρια για την πορεία του καταπληκτικού Περιστερίου, που δυστυχώς (αποτι φαίνεται) ηττήθηκε απτους βου..

Γιατι; Τιμωρία;st4this έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 09:52 Το οακα άδειο θα είναι κατά 99%, κάνεις νίκη σοκ εκεί και έρχεσαι στη κόλαση να παίξεις το 2ο ματς, τέλειο σενάριο. Τώρα κλειδωσαμε συμμετοχή στο super cup του χρόνου σωστά;
ετσι όπως έχει γίνει το μπάσκετ είναι αδύνατο να καταργηθεί το 3πόντοBlackMagicPAOK έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 10:21 @freemind
Μαζί σου! Κι εγώ εκνευρίζομαι όταν βλέπω 3π σε αιφνιδιασμό αντί για Safe 2π. Συνήθως όμως, παρατηρώ ότι οι προπονητές δεν τον κράζουν αυτόν που το έκανε. Σαν να έχουν το οκευ δηλαδή...
Και αφού το έφερε η κουβέντα, εγώ θα προτιμούσα να καταργηθεί το 3π! Κάνει ζημιά στο σύγχρονο μπάσκετ. Σουταρουνε όλοι, ακομη και σέντερ. Είναι... μικρή η απόσταση πλέον, για τους σουτερ.
Έχουν χαθεί οι ωραίες μάχες μέσα στην ρακέτα...
freemind έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 12:19ετσι όπως έχει γίνει το μπάσκετ είναι αδύνατο να καταργηθεί το 3πόντοBlackMagicPAOK έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 10:21 @freemind
Μαζί σου! Κι εγώ εκνευρίζομαι όταν βλέπω 3π σε αιφνιδιασμό αντί για Safe 2π. Συνήθως όμως, παρατηρώ ότι οι προπονητές δεν τον κράζουν αυτόν που το έκανε. Σαν να έχουν το οκευ δηλαδή...
Και αφού το έφερε η κουβέντα, εγώ θα προτιμούσα να καταργηθεί το 3π! Κάνει ζημιά στο σύγχρονο μπάσκετ. Σουταρουνε όλοι, ακομη και σέντερ. Είναι... μικρή η απόσταση πλέον, για τους σουτερ.
Έχουν χαθεί οι ωραίες μάχες μέσα στην ρακέτα...
ήδη και είναι δύσκολο να πλησιάσεις στην ρακέτα
σκέψου αν δεν υπάρχει και λόγος να απομακρυνθείς