Καλύτερος του Τσιακμά;
Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
-
john4serres
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
αδερφέ ο σκοτ σκάιλς έχει τόσα χρόνια το ρεκόρ ασίστ σε έναν αγώνα στο nbaMirko έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 19:12Οχι δα, μιλαμε για τον κορυφαιο στις ασιστ στην Ευρωλιγκα που καποιες ομαδες ανετα κερδιζαν ομαδες NBA ακομα και τοτε.Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 14:52 1) Ιεροσυλία η σύγκριση Σκαιλς Καλαθη.
Ο Καλαθης Euroleague legend.
Ο Σκαιλς NBA legend.
![]()
- Maurice_Escargot
Προφανως κι εγω συνειδητα συνεκρινα τους τρεις ΄΄Ευρωπαιους'' μονο. Ο Σκαιλς ειναι σχεδον hall of famer στο ΝΒΑ, δεν συγκρινεται.
- KalamarGiannis
άντε να τον χωρέσουμε και τον Λορέντζο...
So,
1 - ΞΕΝΟΣ 1 (Παγιόλα; /Λο; /Λορεντζο Μπράουν;), Καλάθης, Μπαζινας, (Φίλλιος;)
2 - ΞΕΝΟΣ 2 (Ντάριους Τόμσον;/ Νικ Μπαμπ;),Tyree, ΝΜΛ, (Τολιόπουλος;)
3 - ΞΕΝΟΣ 3 (Κλαϊμπερν;), Περσιδης, (Λαρεντζάκης;)
4 - ΞΕΝΟΣ 4 (D.Alston;), Χουγκαζ, ΞΕΝΟΣ 5(Μουρ;)
5 - ΞΕΝΟΣ 6(;), Παπαγιάννης; , ΞΕΝΟΣ 7(Ομορουγι?)
So,
1 - ΞΕΝΟΣ 1 (Παγιόλα; /Λο; /Λορεντζο Μπράουν;), Καλάθης, Μπαζινας, (Φίλλιος;)
2 - ΞΕΝΟΣ 2 (Ντάριους Τόμσον;/ Νικ Μπαμπ;),Tyree, ΝΜΛ, (Τολιόπουλος;)
3 - ΞΕΝΟΣ 3 (Κλαϊμπερν;), Περσιδης, (Λαρεντζάκης;)
4 - ΞΕΝΟΣ 4 (D.Alston;), Χουγκαζ, ΞΕΝΟΣ 5(Μουρ;)
5 - ΞΕΝΟΣ 6(;), Παπαγιάννης; , ΞΕΝΟΣ 7(Ομορουγι?)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Πέμ 07 Μάιος 2026, 21:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Maurice_Escargot
Ο Μπράουν είναι περισσότερο 2 και σκόρερ ολκής στα νιάτα του,αν έρθει για μένα έχει τελειώσει ο Ταιρι.
Ποιον Κατσιβελη??KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 18:12 εγώ τώρα θ'ανάψω ένα φυτίλι. Θα προτιμούσα τον Κατσίβελη στο 1-2 από τον Λαρεντζάκη στο 2-3.
Οκ ο Λαρι Ευρωλιγκάτος, πιο νέος. Αλλά από θέμα μυαλωμένου παιχνιδιού ;
δηλαδή μου κάνει εντύπωση που δε συζητάμε για τον Κατσίβελη τη στιγμή που ο παίκτης συνέβαλε αποφασιστικά να στείλει την ομάδα του στο F4 του BCL.
Για ένα μικρό ρόλο με τετράλεπτα πίσω από παικταράδες, μια χαρά θα ήταν.
Τώρα, αν θες να γίνεις άμεσα Βαλένθια, θες υπερηχητικούς πιτσιρικάδες και δεν κάνει, το πιάνω.
Αλλά αν θές να παίξεις ΚΑΙ με αργό τέμπο, κάπου το μπορεί.
Επίσης, δεν το χει με την άμυνα αλλά και μπορεί να ποστάρει πολύ καλά οποιονδήποτε κοντό.
Κάνας mod δε διαβάζει να μοιράσει κάνα εβδομαδιαίο ban.?
Ο παίχτης τής Βαλένθια που γράφτηκε είναι ο Τομσον,εφες έκανε μεγάλες εμφανίσεις και έχει Ιταλικό διαβατήριο νομίζω.
Αυτός ο Τζόνσον ποιός είναι;
Αυτός ο Τζόνσον ποιός είναι;
- Σουριναμέζος
Από την μία έχουμε την ατάκα του Σακίλ Ο'Νιλ για τον Σκάιλς :
"Ο Scottie είναι ο καλύτερος play maker που έχω παίξει ποτέ μαζί του. Απλά σήκωνα τα χέρια και η μπάλα έφτανε με έναν μαγικό τρόπο σε αυτά"
Από την άλλη της ατάκα του Ρικ Πιτίνο για τον Καλάθη :
"Έχω δει να παίζουν οι Μάτζικ Τζόνσον, Αϊζέια Τόμας, Μόρις Τσικς αλλά ο Καλάθης είναι ο καλύτερος πασέρ που έχω δει ποτέ στη ζωή μου"
"Ο Scottie είναι ο καλύτερος play maker που έχω παίξει ποτέ μαζί του. Απλά σήκωνα τα χέρια και η μπάλα έφτανε με έναν μαγικό τρόπο σε αυτά"
Από την άλλη της ατάκα του Ρικ Πιτίνο για τον Καλάθη :
"Έχω δει να παίζουν οι Μάτζικ Τζόνσον, Αϊζέια Τόμας, Μόρις Τσικς αλλά ο Καλάθης είναι ο καλύτερος πασέρ που έχω δει ποτέ στη ζωή μου"
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
- DamoN, freemind
- Σουριναμέζος
Ο Κατσίβελης θα μπορούσε να εξαργυρώσει την περσινή του ηγετική σεζόν με το να γίνει ο επόμενος Μαργαρίτης και να μείνει εδώ ως τα γεράματα, προτίμησε να την εξαργυρώσει με μια αρπαχτή στην κούλα.KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 18:12 εγώ τώρα θ'ανάψω ένα φυτίλι. Θα προτιμούσα τον Κατσίβελη στο 1-2 από τον Λαρεντζάκη στο 2-3.
Οκ ο Λαρι Ευρωλιγκάτος, πιο νέος. Αλλά από θέμα μυαλωμένου παιχνιδιού ;
δηλαδή μου κάνει εντύπωση που δε συζητάμε για τον Κατσίβελη τη στιγμή που ο παίκτης συνέβαλε αποφασιστικά να στείλει την ομάδα του στο F4 του BCL.
Για ένα μικρό ρόλο με τετράλεπτα πίσω από παικταράδες, μια χαρά θα ήταν.
Τώρα, αν θες να γίνεις άμεσα Βαλένθια, θες υπερηχητικούς πιτσιρικάδες και δεν κάνει, το πιάνω.
Αλλά αν θές να παίξεις ΚΑΙ με αργό τέμπο, κάπου το μπορεί.
Επίσης, δεν το χει με την άμυνα αλλά και μπορεί να ποστάρει πολύ καλά οποιονδήποτε κοντό.
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- obanebane
Αλλο ειπα φιλε, οτι δεν ειναι και τοσο τεραστια η διαφορα ποιοτητας για να αποκαλεστει ιεροσυλια.danirifle έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 19:25αδερφέ ο σκοτ σκάιλς έχει τόσα χρόνια το ρεκόρ ασίστ σε έναν αγώνα στο nbaMirko έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 19:12Οχι δα, μιλαμε για τον κορυφαιο στις ασιστ στην Ευρωλιγκα που καποιες ομαδες ανετα κερδιζαν ομαδες NBA ακομα και τοτε.Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 14:52 1) Ιεροσυλία η σύγκριση Σκαιλς Καλαθη.
Ο Καλαθης Euroleague legend.
Ο Σκαιλς NBA legend.
![]()
Μπανε Σορυ για το σχόλιο αλλά επειδή τον συγκεκριμένο παίχτη τον αγαπάω , αν και 36ρης πιο μοντέρνος άσσος δεν υπάρχει .
Στην επίθεση γιατί από άμυνα όχι πολλά είναι μαγος στο πικ εν ρολ . Τριπλάρει σαν να παίζει με τα παιδιά του , πασάρει καταπληκτικά έχει πολύ καλό σουτ για πόσο καλά κάνει τα άλλα 2 ενώ και στο ντραιβ έχει φοβερή επαφή με το καλάθι .
Στον βαζελο δεν ξέρω γιατί δεν έπιασε (φαντάζομαι όμως )
Αλλά επειδή τον παρακολουθούσα και με ερυθρό και με Μακάμπι και με εθνική Ισπανίας ο τύπος ξέρει πάρα πολλά κιλά μπάσκετ και δεν έχει καμία σχέση με ταίρι .
Στην επίθεση γιατί από άμυνα όχι πολλά είναι μαγος στο πικ εν ρολ . Τριπλάρει σαν να παίζει με τα παιδιά του , πασάρει καταπληκτικά έχει πολύ καλό σουτ για πόσο καλά κάνει τα άλλα 2 ενώ και στο ντραιβ έχει φοβερή επαφή με το καλάθι .
Στον βαζελο δεν ξέρω γιατί δεν έπιασε (φαντάζομαι όμως )
Αλλά επειδή τον παρακολουθούσα και με ερυθρό και με Μακάμπι και με εθνική Ισπανίας ο τύπος ξέρει πάρα πολλά κιλά μπάσκετ και δεν έχει καμία σχέση με ταίρι .
Δεν τον ξέρω καλά τον παίχτη, τον είχα στο μυαλό μου περισσότερο στο 2 και λιγότερο στο 1,τον είχα παρακολουθήσει κάπως στην πρώτη του θητεία στο Μιλάνο, πριν έρθει στον βάζελο και έβαζε πολλά.
Οκ αφού τον ξέρεις τόσο καλά, πάσο.
Οκ αφού τον ξέρεις τόσο καλά, πάσο.
Βρε βάζει αλλά οργανώνει πολύ καλά και παίζει πολύ πικ ν ρολ .
Μετά τον βαζελο τον έχασα γιατί σταμάτησα να βλέπω κιόλας
Μετά τον βαζελο τον έχασα γιατί σταμάτησα να βλέπω κιόλας