Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Νομίζω ότι μετά από εκείνο το Τσελσι Μπαρτσελονα με τον Πολωνο, είναι η αμέσως επόμενη διαιτησία που θα μείνει στην ιστορία σε αυτό το επίπεδο της διοργάνωσης.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 2):
- Kabamaru11, Ally Samagoal
- Σουριναμέζος
Το έγκλημα έγινε στην μη δεύτερη κίτρινη.ε ανακάλυψη φάουλ πρωτύτερα.
Όχι βέβαια ότι αυτό δεν ήταν πέναλτι
Όχι βέβαια ότι αυτό δεν ήταν πέναλτι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 07 Μάιος 2026, 01:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
black death
Δεν ειδα τιποτα σημερα αλλα θα το πάρει η μονη μεγάλη ομαδα της διοργάνωσης και φετος.
-
black death
Αυτο που παιζαν κλεφτοπολεμο 40 λέπτα με παιχτη παραπανω απο μουφα κόκκινη;Sera4 έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 23:11 Νομίζω ότι μετά από εκείνο το Τσελσι Μπαρτσελονα με τον Πολωνο, είναι η αμέσως επόμενη διαιτησία που θα μείνει στην ιστορία σε αυτό το επίπεδο της διοργάνωσης.
-
PAOK DreXleR
PAOK DreXleR έγραψε: Πέμ 12 Μαρ 2026, 00:08 Έπαιξα την Κυριακή€ ζευγάρι τελικού στο 12 & 2 ημιτελικούς από 50 στο 6 & 8, για να δούμε
Άρσεναλ - ΠΣΖ
Άρσεναλ - Μπάγερν
Παρί - Μπαρτσελόνα
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
- marsantos
-
PAOK DreXleR
Αν η Μπαρτσελόνα δεν είχε 2 αποβολές θα είχα πιάσει & τους 2 ημιτελικούς, δεν πειράζειPAOK DreXleR έγραψε: Πέμ 12 Μαρ 2026, 00:14 Μάλλον είναι αργά & πρέπει να πάω να κοιμηθώ Ε;
Ανάποδα έγραψα τις φιλοξενούμενες![]()
Είμαι ανήσυχος, πρέπει αύριο να βγάλω εισιτήρια για την Κυριακή, θέλουμε να πάμε με το μικρό.
Το Μουντιάλ αργεί αλλά κάναμε μπαγιόκο, για όταν ξεκινήσουν τα νοκ άουτ.
Marsantos είχες κάνει like στο post τότε, μήπως το έπαιξες κ εσύ;
Καλημέρα Σουριναμέζε παιχταρά.Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 23:25 Για το πέναλτι από τα Q&A της IFAB (https://www.footballrules.com/offences- ... s/handball) :
![]()
Ευτυχώς που δε δόθηκε πέναλτι αυτό το πράγμα.
Κάποια στιγμή πρέπει να κοιτάμε τη φύση του αθλήματος και όχι τα κουτάκια.
Βολέ από τα 2 μέτρα, η μπάλα να φεύγει από την περιοχή και να τιμωρείται η ενστικτώδης κίνηση του παίκτη και να δοθεί πέναλτι σε φάση που ουσιαστικά το χέρι είναι εις βάρος της αμυνόμενης ομάδας καθώς η μπάλα κολλάει στην περιοχή αντί να πάει στην κερκίδα;
Με τίποτα.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 3):
- black death, Amsterdamer_87, st4this
Καλημέρα θρυλικό τριάρι των παιδικών μας χρόνων.PAOK DreXleR έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 07:42Αν η Μπαρτσελόνα δεν είχε 2 αποβολές θα είχα πιάσει & τους 2 ημιτελικούς, δεν πειράζειPAOK DreXleR έγραψε: Πέμ 12 Μαρ 2026, 00:14 Μάλλον είναι αργά & πρέπει να πάω να κοιμηθώ Ε;
Είμαι ανήσυχος, πρέπει αύριο να βγάλω εισιτήρια για την Κυριακή, θέλουμε να πάμε με το μικρό.![]()
Όχι δεν το έπαιξα.
Έχω 2μιση χρόνια να παίξω στοίχημα και επιτέλους νιώθω καθαρός
Μπράβο για την πρόγνωσή σου. Είσαι δύναμη.
Θύμισέ μου πότε το έπαιξες αυτό;
-
john4serres
Ένα insane stat για τον Willian Pacho.
33 συμμετοχές στο champions league, όλες 90'
ΜΗΔΕΝ κάρτες
33 συμμετοχές στο champions league, όλες 90'
ΜΗΔΕΝ κάρτες
- These users thanked the author john4serres for the post:
- PAOK DreXleR
Ε σαν να λέμε Ζαφειρης
- These users thanked the author Equalizer for the post:
- PAOK DreXleR
Εντάξει φαίνεται ότι δεν γουστάρετε μια τους γερμανούς.
2η κίτρινη που δεν δόθηκε.
Πεναλτάρα κανονικότατη.
ΥΓ. Να ήταν ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό αυτόν..να μην έδινε αυτά τα σφυρίγματα και εδω μέσα θα είχαμε γεμίσει 500 σελίδες με κανονισμούς φωτο βίντεο γραμμές
BAYERN UBER ALLES
Πεναλτάρα κανονικότατη.
ΥΓ. Να ήταν ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό αυτόν..να μην έδινε αυτά τα σφυρίγματα και εδω μέσα θα είχαμε γεμίσει 500 σελίδες με κανονισμούς φωτο βίντεο γραμμές
BAYERN UBER ALLES
Ολλανδέ παιχταρά καλημέρα.van rooy έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 09:49 Εντάξει φαίνεται ότι δεν γουστάρετε μια τους γερμανούς.
Πεναλτάρα κανονικότατη.
...
Θα μιλήσω μόνο για λογαριασμό μου.
Δεν μίλησα για την κίτρινη, μόνο για το πέναλτι.
Και ναι, για το πέναλτι το ίδιο θα σου έλεγα αν ήταν φάση κατά του ΠΑΟΚ. Όπως αντίστοιχα δε θεώρησα πως είναι πέναλτι του Νους υπέρ μας στον τελικό. Δεν αλλάζει η άποψή μου ανάλογα με το αν είναι εμπλεκόμενος ο ΠΑΟΚ σε μια φάση ή όχι.
Την κίτρινη δεν την έχω δει γιατί δεν είδα τον αγώνα αλλά μόνο highlights. Σε ποιο λεπτό έγινε περίπου;
Καλημέρα φίλε marsantos,
Δεν θυμάμαι πότε ήταν , δεν έχω τέτοια μνήμη.
Όμως μου θύμισες το πέναλτι του Νους και με τσίτωσες ...καλά το είχα βάλει στο χρονοντούλαπο.

Χέρι που δεν είναι κολλημένο πρέπει να δίνεται πέναλτι και έτσι δεν θα εξετάζαμε ούτε και θα σκοτωνόμασταν αν είχε πρόθεση? Ήταν πολύ κοντά? Πήγαινε η μπάλα μέσα? Και άλλες πολλές περιπτώσεις.
Η διαιτησία πλέον είναι πιο επικίνδυνη απο πριν . Πριν δεν υπήρχε var ...στο παρελθόν αμέτρητες φορές δεν μας ξαναέδειχναν τις φάσεις.
Σήμερα με τεχνολογία και φτάνουμε στο σημείο να απορούμε για την λογική μας.
Κρατήματα με τα δυο χέρια στον επιθετικό δεν τιμωρούνται....ο άλλος σπρώχνει ξεκάθαρα τον επιθετικό της αθλέτικο....νομίζω ότι γκριζμαν ήταν....τίποτα ...
Παλιότερα είχαμε το άλλο μοτίβο διαιτησίας ...κάθε επαφή ...κάθε άγγιγμα σφυρίζονταν....
Αν δεν υπάρχει σταθερή γραμμή δημιουργείται σύγχυση .
Κάποια στιγμή τα κοράκια θα αντικατασταθούν απο μηχανές και τότε δεν θα ξέρουμε με ποιον να τα βάλουμε.
Σε τέτοια ματς ακόμα και ένα μόνο σφύριγμα κάνει τη διαφορά.
Όχι μόνο ως σφύριγμα αν δηλαδή δόθηκε το πέναλτι ή κόκκινη αλλά την ψυχολογία που δημιουργεί στην κάθε ομάδα.
Η μια αποκτά αυτοπεποίθηση και η άλλη φόβο και αμφιβολία και κυρίως αρνητικά συναισθήματα που χαλάνε το μυαλό και την συγκέντρωση.
Όσο αφορά τον χθεσινό αγώνα η Παρί ήταν σαφώς καλύτερη και πιο επικίνδυνη και αξίζει να είναι στον τελικό όμως το κοράκι δεν ήταν καλό.
Δεν θυμάμαι πότε ήταν , δεν έχω τέτοια μνήμη.
Όμως μου θύμισες το πέναλτι του Νους και με τσίτωσες ...καλά το είχα βάλει στο χρονοντούλαπο.
Χέρι που δεν είναι κολλημένο πρέπει να δίνεται πέναλτι και έτσι δεν θα εξετάζαμε ούτε και θα σκοτωνόμασταν αν είχε πρόθεση? Ήταν πολύ κοντά? Πήγαινε η μπάλα μέσα? Και άλλες πολλές περιπτώσεις.
Η διαιτησία πλέον είναι πιο επικίνδυνη απο πριν . Πριν δεν υπήρχε var ...στο παρελθόν αμέτρητες φορές δεν μας ξαναέδειχναν τις φάσεις.
Σήμερα με τεχνολογία και φτάνουμε στο σημείο να απορούμε για την λογική μας.
Κρατήματα με τα δυο χέρια στον επιθετικό δεν τιμωρούνται....ο άλλος σπρώχνει ξεκάθαρα τον επιθετικό της αθλέτικο....νομίζω ότι γκριζμαν ήταν....τίποτα ...
Παλιότερα είχαμε το άλλο μοτίβο διαιτησίας ...κάθε επαφή ...κάθε άγγιγμα σφυρίζονταν....
Αν δεν υπάρχει σταθερή γραμμή δημιουργείται σύγχυση .
Κάποια στιγμή τα κοράκια θα αντικατασταθούν απο μηχανές και τότε δεν θα ξέρουμε με ποιον να τα βάλουμε.
Σε τέτοια ματς ακόμα και ένα μόνο σφύριγμα κάνει τη διαφορά.
Όχι μόνο ως σφύριγμα αν δηλαδή δόθηκε το πέναλτι ή κόκκινη αλλά την ψυχολογία που δημιουργεί στην κάθε ομάδα.
Η μια αποκτά αυτοπεποίθηση και η άλλη φόβο και αμφιβολία και κυρίως αρνητικά συναισθήματα που χαλάνε το μυαλό και την συγκέντρωση.
Όσο αφορά τον χθεσινό αγώνα η Παρί ήταν σαφώς καλύτερη και πιο επικίνδυνη και αξίζει να είναι στον τελικό όμως το κοράκι δεν ήταν καλό.
- These users thanked the author van rooy for the post (total 2):
- PAOK DreXleR, marsantos
-
PAOK DreXleR
Τα μηνύματα τα είχα γράψει 8 Μαρτίου, την άλλη μέρα έβγαιναν τα εισιτήρια με Λεβαδειακό & ήθελα να πάμε, όπως κ πήγαμε, Τούμπα.marsantos έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 07:56Καλημέρα θρυλικό τριάρι των παιδικών μας χρόνων.PAOK DreXleR έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 07:42Αν η Μπαρτσελόνα δεν είχε 2 αποβολές θα είχα πιάσει & τους 2 ημιτελικούς, δεν πειράζειPAOK DreXleR έγραψε: Πέμ 12 Μαρ 2026, 00:14 Μάλλον είναι αργά & πρέπει να πάω να κοιμηθώ Ε;
Είμαι ανήσυχος, πρέπει αύριο να βγάλω εισιτήρια για την Κυριακή, θέλουμε να πάμε με το μικρό.![]()
Όχι δεν το έπαιξα.
Έχω 2μιση χρόνια να παίξω στοίχημα και επιτέλους νιώθω καθαρός![]()
Μπράβο για την πρόγνωσή σου. Είσαι δύναμη.
Θύμισέ μου πότε το έπαιξες αυτό;
Τα είχα παίξει την 1η Κυριακή των νηστειών πριν να μας βγάλει για φαγητό, η αδερφή μου που γιόρταζε (Εύη/ Ευδοξία).
Τα κυνηγάω αυτά, κάποιες φορές κερδίζεις & άλλοτε χάνεις.
Πάντως θυμάμαι είχα πιάσει κ την ARGENTINA στο τελευταίο Μουντιάλ, πάλι Κυριακή ήταν όταν έμαθα πως ο κοντός είχε σκάσει μόνος του στο Κατάρ, δεν ξέρω πως, το είχα συνδυάσει με στοχοπροσήλωση ένα πράγμα, ενός όχι απλά super star.
Θα παίξω κ πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ για κατάκτηση αλλά μόλις ολοκληρωθούν οι όμιλοι & βγουν τα μονοπάτια.
ΒΓΗΚΕ ΤΟ 4ΗΜΕΡΟ ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ 1ο ΠΠΣΚ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ & ΚΑΠΑΚΙ ΚΡΥΟΠΗΓΗ 1ο ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
- marsantos