QF2, Περιστερι-ΠΑΟΚ 72-77, Σχόλια & παραλειπόμενα
- KalamarGiannis
Re: QF2, Περιστερι-ΠΑΟΚ, 6/5, 19:00, ΕΡΤ2
κάθε μια γειτονιά της χαβούζας, αυτούς που με λέγαν Βούλγαρο όταν σπούδαζα εκεί, όλες ανεξαιρέτως, ηδονίζομαι να τις βλέπω όπως απόψε, με την ουρά στα σκέλια. Αθλητικά, ο ΠΑΟΚ πάντα να είναι το αγκάθι στο πλευρό τους, να μας τρέμουνε.
Κι από του χρόνου να δείτε τι θα γίνει...μεγάλο πάρτυ.
Κι από του χρόνου να δείτε τι θα γίνει...μεγάλο πάρτυ.
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
- rockcity4, Mirko
Ρατσιστές, όπως και οι οπαδοί τους που μας αποκαλούσαν διάφορα στις εξέδρες. Αλλά αυτά δεν τα άκουγε ο σχολιαστής.Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 21:08 Ένας άλλος έλεγε να δείχνουν ταυτότητες με τόπο γέννησης όσοι παίρνουν εισιτήρια, μην τύχουν και έκαναν βόρειοι!!!
- Maurice_Escargot
Re: QF2, Περιστερι-ΠΑΟΚ 72-77, Σχόλια & παραλειπόμενα
Τα κατάφερε ο Βλαντο Γιάνκοβιτς στο τελευταίο ματς της καριέρας του να φύγει με μια επιγευση... μαλακίας.
Ανέκαθεν μ@λ@κ@ς ήταν.Maurice_Escargot έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 06:52 Τα κατάφερε ο Βλαντο Γιάνκοβιτς στο τελευταίο ματς της καριέρας του να φύγει με μια επιγευση... μαλακίας.
2.03 είναιTolaros έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 19:33 Ρε πουστη Μουρ 2,10 είσαι, είναι δυνατόν όποιος κάνει μπούκα ζωγραφιστό να σου βάζει καλάθι ρε φίλε
Ο Πατ πολύ μεγάλη εμφάνιση (έχει κάνει 3-4 σύνολο αλλά «Ταϊρί κοίτα τον Μπεβ πόσο μεγάλος παίκτης είναι»
)
Από πίσω μετά ο φοβερός Περσίδης…παίκτης που τον θέλουν όλοι οι προπονητές πιστεύω. Τα κάνει όλα και χωρίς γκρίνια
Από πίσω μετά ο φοβερός Περσίδης…παίκτης που τον θέλουν όλοι οι προπονητές πιστεύω. Τα κάνει όλα και χωρίς γκρίνια
Ο Ταϊρί είναι όντως κακός στα τελευταία παιχνίδια, αλλά το να τον κράζετε τώρα είναι ντροπή
Ο άνθρωπος παίζει εδώ και 2 μήνες κάθε 3 μέρες με 32-32’ μ.ο. και τρώει όλο το ξύλο
Ε οκ κλάταρε κι αυτός και σωματικά και κυρίως ψυχολογικά
και μάλιστα επειδή χθες έκανε ο ΜΠεβ εκπληκτικό παιχνίδι λέτε "δείτε την διαφορά Μπεβ και Ταϊρί"
ο Μπεβ έχει κανει 2? 3? άντε 4 καλά παιχνίδια φέτος
και ενδιάμεσα ήταν αυτός που έμενε έξω από την 6άδα για να ξεκουράζεται (ορθώς)
σχεδόν σε όλα τα άλλα την ομάδα την κουβαλάει ο Ταίρί
Εγώ δεν έχω να πω κάτι κακό για τον Ταϊρί
Ο άνθρωπος παίζει εδώ και 2 μήνες κάθε 3 μέρες με 32-32’ μ.ο. και τρώει όλο το ξύλο
και μάλιστα επειδή χθες έκανε ο ΜΠεβ εκπληκτικό παιχνίδι λέτε "δείτε την διαφορά Μπεβ και Ταϊρί"
- These users thanked the author freemind for the post (total 5):
- namisenoiazei, paok-porter1337, Taseos, BlackMagicPAOK, kataramenos5
Η μετάδοση πάντως ήταν σαν Περιστέρι-Μπούρσα Σπορ…..πως τον είπατε τον μ#@$*(# αυτόν;
α επίσης η διαιτησία στην σειρά με το Περιστέρι θεωρώ ότι ήταν καλή. Με πολλά λάθη αλλά όχι μονόπλευρα.
Δεν ξέρω γιατί κράζετε τους διαιτητές
Κάνανε λάθη υπέρ τους κάποιες στιγμές αλλά κάνανε και υπέρ μας.
Μακάρι να είχαμε τέτοια διαιτησία και στους τελικούς με Μπιλμπάο….θα το είχαμε σηκώσει τώρα
Δεν ξέρω γιατί κράζετε τους διαιτητές
Κάνανε λάθη υπέρ τους κάποιες στιγμές αλλά κάνανε και υπέρ μας.
Μακάρι να είχαμε τέτοια διαιτησία και στους τελικούς με Μπιλμπάο….θα το είχαμε σηκώσει τώρα
α και όπως έχω ξαναπεί, εκνευρίζομαι πολύ όταν βλέπω να βγαίνουν στον αιφνιδιασμό 3-1 ή 4-1 και να σουτάρουν 3πόντο!
αν ήμουν προπονητής θα έβγαζα άμεσα αυτόν που σούταρε και θα του εξηγούσα γιατί
θυμάμαι (χωρίς να βλέπω ΝΒΑ) είχα δει πριν λίγα χρόνια απόσπασμα από ένα ματς ΝΒΑ που μία ομάδα έχανε 2 πόντους είχε 5-6", πήρε αμυντικό ρημπάουντ και έφυγε στην αντεπίθεση με 4 εναντίον 1 κοντού και ενώ μάλιστα ο κοντός βγήκε ψηλά να μαρκάρει αυτόν που κατέβαζε την μπάλα, οι άλλοι αντί να πάνε κάτω από το καλάθι να το βάλουν και να πάνε παράταση στα σίγουρα, βγήκανε και οι 4(!!!) στο 3πόντο και περίμεναν πάσα να σουτάρουν....το σούταραν, το έχασαν και ....χάσανε
αν ήμουν προπονητής θα έβγαζα άμεσα αυτόν που σούταρε και θα του εξηγούσα γιατί
θυμάμαι (χωρίς να βλέπω ΝΒΑ) είχα δει πριν λίγα χρόνια απόσπασμα από ένα ματς ΝΒΑ που μία ομάδα έχανε 2 πόντους είχε 5-6", πήρε αμυντικό ρημπάουντ και έφυγε στην αντεπίθεση με 4 εναντίον 1 κοντού και ενώ μάλιστα ο κοντός βγήκε ψηλά να μαρκάρει αυτόν που κατέβαζε την μπάλα, οι άλλοι αντί να πάνε κάτω από το καλάθι να το βάλουν και να πάνε παράταση στα σίγουρα, βγήκανε και οι 4(!!!) στο 3πόντο και περίμεναν πάσα να σουτάρουν....το σούταραν, το έχασαν και ....χάσανε
- These users thanked the author freemind for the post:
- paok-porter1337
Καλκαβούρας. Βέβαια όσο χολή και να βγάζει μια χαρά νίκες κάνουμε όταν περιγράφει (Φέτος θυμάμαι Μαρούσσι και Πανιώνιο)freemind έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 08:43 Η μετάδοση πάντως ήταν σαν Περιστέρι-Μπούρσα Σπορ…..πως τον είπατε τον μ#@$*(# αυτόν;
- paok-porter1337
06.05.26 Περιστέρι - ΠΑΟΚ 31:19 19πfreemind έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 08:42 Ο Ταϊρί είναι όντως κακός στα τελευταία παιχνίδια, αλλά το να τον κράζετε τώρα είναι ντροπή
03.05.26 ΠΑΟΚ - Περιστέρι 30:15 19π
29.04.26 Μπιλμπάο - ΠΑΟΚ 35:04 19π
25.04.26 ΠΑΟΚ - Μαρούσι 24:10 17π
22.04.26 ΠΑΟΚ - Μπιλμπάο 35:09 21π
18.04.26 Ηρακλής - ΠΑΟΚ 26:42 25π
15.04.26 ΠΑΟΚ - Άρης 34:31 19π
08.04.26 Μούρθια - ΠΑΟΚ 32:05 29π
04.04.26 ΠΑΟΚ - Α.Σ. Καρδίτσας 13:08 9π
01.04.26 ΠΑΟΚ - Μούρθια 30:45 - 19π
...
Το παιδι παιζει στα κοκκινα απο τον Φλεβαρη και ειναι αυτος που μας εχει τραβηξει και φτασαμε εκει που φτασαμε. Ναι οκ μερικες φορες κανει υπερβολες και λαθη αλλα επισης την πιεση που βγαζει στην αμυνα δεν την βγζουν πολλοι στον ΠΑΟΚ φετος. Σκεψου παιζει 27-30 λεπτα καθε ματς και να τον εχεις και στην αμυνα να πιεζει φουλ. Τον χριεαζομαστε για του χρονου εδειξε οτι το αξιζει.
- These users thanked the author paok-porter1337 for the post (total 3):
- freemind, rockcity4, BlackMagicPAOK
νομίζω με ΠΑΟ τώρα είναι στις 2 νίκες
οπότε αν κάνεις καμία μαγκιά να πάρεις το 1ο ματς εκεί, καθώς ακόμα αυτοί το μυαλό θα είναι στην Ευρωλίγκα, και έρχεσαι εδώ για όλα για όλα
οπότε αν κάνεις καμία μαγκιά να πάρεις το 1ο ματς εκεί, καθώς ακόμα αυτοί το μυαλό θα είναι στην Ευρωλίγκα, και έρχεσαι εδώ για όλα για όλα
Το οακα άδειο θα είναι κατά 99%, κάνεις νίκη σοκ εκεί και έρχεσαι στη κόλαση να παίξεις το 2ο ματς, τέλειο σενάριο. Τώρα κλειδωσαμε συμμετοχή στο super cup του χρόνου σωστά;
- These users thanked the author st4this for the post (total 2):
- freemind, paok-porter1337