Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Παντως το να δηλωνει ο ΤΔ σου ξεκαθαρα πως θελουμε δεξι μπακ καθως υπαρχει ελλειψη λυσεων λογω τραυματισμων,αλλα και επιτελικο και στο τελος να μενεις οπως εισαι ,το λες και παταγωδη αποτυχια.
Υ.Γ Αυτο για τον σχεδιασμο περι επιτελικου το ακουω και εγω δεν ξερω ποσα χρονια.Ο αμοιβομενος με πανω απο 1 μυριο ΤΔ μου ψαχνει απο τον Ιουνιο επιτελικο,δικαιολογια δεν υπαρχει.Το μονο που θα δεχομουν θα ηταν ανακοινωση συμφωνιας με παικτη για το καλοκαιρι.
Υ.Γ Αυτο για τον σχεδιασμο περι επιτελικου το ακουω και εγω δεν ξερω ποσα χρονια.Ο αμοιβομενος με πανω απο 1 μυριο ΤΔ μου ψαχνει απο τον Ιουνιο επιτελικο,δικαιολογια δεν υπαρχει.Το μονο που θα δεχομουν θα ηταν ανακοινωση συμφωνιας με παικτη για το καλοκαιρι.
Του είναι δύσκολο δλδ του Φρανκ να κάνει μια λίστα με δέκα 10ρια κα να την υποβάλει στην επιτροπή μεταγραφικού σχεδιασμού ?
Κ ας τα κόψουν οι άλλοι.
Κ ας τα κόψουν οι άλλοι.
το πιο πιθανο ειναι να εχει κανει, οπως και συζητησεις για να ερθουν αυτα. βασικα, απιθανο θα ειναι να μην εχει γινει αυτο. 
Μια βδομαδε εμεινε θα φανει ...
Το να μη βρήκε δεν παιζει , το να παρουμε αλλουνου πριστ ευαγηελιο
Το να μη βρήκε δεν παιζει , το να παρουμε αλλουνου πριστ ευαγηελιο
η λογική λεει ναι. δεν ειναι πιο απλο απο αυτό.
εκτός αν θέλετε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ότι δεν έχουν καν ψάξει για μεσοεπιθετικό, δεξι μπακ κτλ κτλ ούτε για τώρα ούτε για το καλοκαίρι, οπότε καλά θα κάνουν να τον διώξουν.
βασικά τώρα είδα ντέσπε την επεξεργασία στο προηγούμενο σου ποστ (όλο επαξεργασίες κανεις και αλλάζεις τα ποστ σου
). επ' ακριβως είπε ότι μονο αν κανείς που ενδιαφέρει για το καλοκαίρι και βρεθεί το παραθυράκι για τώρα, θα το συζητήσουν. 
εκτός αν θέλετε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ότι δεν έχουν καν ψάξει για μεσοεπιθετικό, δεξι μπακ κτλ κτλ ούτε για τώρα ούτε για το καλοκαίρι, οπότε καλά θα κάνουν να τον διώξουν.
βασικά τώρα είδα ντέσπε την επεξεργασία στο προηγούμενο σου ποστ (όλο επαξεργασίες κανεις και αλλάζεις τα ποστ σου
Με μακ λουκας μπορούμε να παρουμε μαζι 5 μυρρια ;
Εκει θα ναι λεφτα να επενδύσεις
Εκει θα ναι λεφτα να επενδύσεις
Ε , επειδή δεν παίζει να μην έχει κάνει τις κινήσεις που πρέπει ο Φρανκ , κάπου αλλού σκαλώνει το πράμα.
αν πεις 4 μακ και καμια 3-4-5 λουκας τοτε λίγα λες.
εδιτ: άλλο να μην έρθει κάποιος...για να έρθει και άλλο να μην έχουν γίνει κινήσεις. να το ξεκαθαρίζουμε αυτό.
εδιτ2: δλδ εσυ ομπανεμπανε πιστεύεις ότι δεν έχει κανει προεργασία και προτάσεις για παίχτης που πιστεύει ότι θα βοηθήσουν και βραχυπρόθεσμα αλλά και -κυρίως- μακροπρόθεσμα; και για πληθώρα θέσεων; εγω σου λεω ότι σίγουρα τους έχει προτείνει και παίχτες για θέσεις περα απο 10αρι, δεξι μπακ και σεντερ μπακ.
εδιτ: άλλο να μην έρθει κάποιος...για να έρθει και άλλο να μην έχουν γίνει κινήσεις. να το ξεκαθαρίζουμε αυτό.
εδιτ2: δλδ εσυ ομπανεμπανε πιστεύεις ότι δεν έχει κανει προεργασία και προτάσεις για παίχτης που πιστεύει ότι θα βοηθήσουν και βραχυπρόθεσμα αλλά και -κυρίως- μακροπρόθεσμα; και για πληθώρα θέσεων; εγω σου λεω ότι σίγουρα τους έχει προτείνει και παίχτες για θέσεις περα απο 10αρι, δεξι μπακ και σεντερ μπακ.
Ειπα να πω νορμαλ νούμερα και ας έρθουν παραπανω.. Αλλα με ρήτρα μακ 4 , 3 το πολυ και με λουκας για να πάρουμε τρια πρεπει να πάρουν δεκα οποτε πολλα ειναι
με τη ντεπορτιβο να ανεβαζει τη ρητρα απο 20 σε 25 και τον μακ να πηγαινει ως βασικος στο γιουρο, μπορει να ειναι και παραπανω απο οσα σου ειπα. 
υγ: ναι. πηγε φετος Λυον και απο εκει το χειμωνα Θελτα.
K_geo έγραψε:με τη ντεπορτιβο να ανεβαζει τη ρητρα απο 20 σε 25 και τον μακ να πηγαινει ως βασικος στο γιουρο, μπορει να ειναι και παραπανω απο οσα σου ειπα.
Μακαρι απλα κρατάω πισινή
Για δεκαρ θα προτιμούσα το βερδου λογω εθνικότητας
Ρε Βέροια με δουλεύεις; Αυτό που έγραψα είναι ερώτηση στον απο πάνω όχι σε εσένα, απλά την κάναμε μαζί, κοίτα την ώρα τον ποστ.