Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Τελικά μαλακίες έγραφα όταν έλεγα ότι θα αρχίσουν τα υπερτιμημένος στην πρώτη κακή εμφάνιση... δυστυχώς οι γνωστοί άγνωστοι τον έβγαλαν υπερτιμημένο πριν καν ανακοινωθεί
Για να καθαριζουμε λιγο το τοπιο. Σουτερ εχουμε δοξα το θεο. Τον τιτλο τον χασαμε γιατι δεν ειχαμε πλειμεικερ και σεντερ. Αν ειχαμε Καλαθη να οργανωνει και να τρυπαει το πρεσινγκ τους, τωρα θα ημασταν ακομα λευκο Πυργο.
Ο Μουλαομεροβιτς ηταν ασοδυο. Καμια σχεση με Καλαθη. Ο Καλαθης ειναι πιο κοντα σε Κορφα, Κορωνιο (στα prime του).xrisitsapa έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 14:49Κορφας, Μουλαομεροβιτς σιγουρα καλυτεροιTolaros έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 14:27 Δεν μπορεί να διαβάζω ότι πέφτει λίγος ο Καλάθης.
Δεν είχε τέτοιο παίκτη ο ΠΑΟΚ στην ιστορία του, με εξαίρεση ίσως τον Σκάιλς
Εννοειται και ο Σκαιλς που τον ανεφερες
Λιγος δεν μας πεφτει σιγουρα, απλα λεω μην περιμενουμε οτι θα κανει καμια φοβερη διαφορα, γιατι θα απογοητευτουμε.
ΥΓ. Ουτε το συμβολαιο του με ενδιαφερει. Οπως και στο ποδοσφαιρο δεν κανω το λογιστη του Ιβαν, στο μπασκετ δεν θα κανω το λογιστη του Τελη.
ΕΥΤΥΧΩΣ
- paok-porter1337
Με ναι ας κρατήσουμε Κόνιαρη..ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας χαχχαKostas_FI έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 18:23 Έχει πλάκα πάντως το ότι δεν μας κάνει ο all time leader σε ασιστ και κλεψίματα στην ευρωλίγκα![]()
Εγω σκέφτομαι μήπως αλλάξουν τα σχέδια και αντί για Ταιρι μείνει ο Μπεβερλι.
Και οι δύο το θεωρώ σχεδόν απίθανο, ειδικά αν αποκτηθεί ο Καλαθης.
Εκτός αν πάμε ξέρω γω σε τίποτα 8 ξένους αλά γαυρος,
-
xrisitsapa
-
xrisitsapa
Αν αναφέρεσαι σε μένα, τον θεωρούσα υπερτιμημένο σχεδόν από τότε που τον θυμάμαι εποχές παναθηναϊκού δηλ.renegade έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 18:28 Τελικά μαλακίες έγραφα όταν έλεγα ότι θα αρχίσουν τα υπερτιμημένος στην πρώτη κακή εμφάνιση... δυστυχώς οι γνωστοί άγνωστοι τον έβγαλαν υπερτιμημένο πριν καν ανακοινωθεί
Ίσως επειδή έχω αλλεργία στα γκαρντ που δεν σκοράρουν.
Μπορεί να βλέπω πολύ ΝΒΑ, τι να πω !
Γράφεις, γράφεις,γράφεις και συνεχίζεις,πες ρε αδερφέ δεν μου αρέσει ο παίχτης γιατι μου αρέσουν άλλου στυλ παίχτες.
Αλλά μη μου λες οτι ο παίχτης είναι υπερτιμημένος και λίγος.
Δηλαδή τα νούμερα του στο υψηλότερο επίπεδο, τα γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια;
Έλεος κάπου.
Αλλά μη μου λες οτι ο παίχτης είναι υπερτιμημένος και λίγος.
Δηλαδή τα νούμερα του στο υψηλότερο επίπεδο, τα γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια;
Έλεος κάπου.
- KalamarGiannis
ΟΚ, έχει το δικαίωμα να προτιμάει κάποιον άλλο Έλληνα στον άσσο. Γούστα είναι αυτά. Μόνο να μας πει αν θέλει Σλούκα ή κάποιον άλλο...
-
xrisitsapa
Λίγος δεν νομίζω να έγραψα ποτέ.
Υπερτιμημένος ναι.
Επίσης έχω το δικαίωμα της γνώμης μου, όπως κι εσύ.
Έγραψα κάτι, κάποιοι διαφωνούν, όλα καλά.
Πρέπει να απολογηθώ κάπου γι αυτό;;!!
Ειρωνίες κτλ δεν χρειάζονται
ΥΓ Ναι, προτιμάω Σλουκα!
Και γουστάρω πολύ οι διαφωνίες μας πλέον να είναι Καλαθης ή Σλούκας !
Υπερτιμημένος ναι.
ΥΓ Ναι, προτιμάω Σλουκα!
Ρε φιλε η κυρια δουλεια των γκαρντ ειναι να οργανωνουν, να βγαζουν ασιστ και να καθοδηγουν την ομαδα. Σκορ παιρνεις απο τους υπολοιπους. Ε λοιπον παιρνουμε τον νο 1 στις ασιστ στην ιστορια της Ευρωλιγκα.xrisitsapa έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 18:54Αν αναφέρεσαι σε μένα, τον θεωρούσα υπερτιμημένο σχεδόν από τότε που τον θυμάμαι εποχές παναθηναϊκού δηλ.renegade έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 18:28 Τελικά μαλακίες έγραφα όταν έλεγα ότι θα αρχίσουν τα υπερτιμημένος στην πρώτη κακή εμφάνιση... δυστυχώς οι γνωστοί άγνωστοι τον έβγαλαν υπερτιμημένο πριν καν ανακοινωθεί
Ίσως επειδή έχω αλλεργία στα γκαρντ που δεν σκοράρουν.
Μπορεί να βλέπω πολύ ΝΒΑ, τι να πω !
Και εγω προτιμώ Σλουκα τι πάει να πει αυτό, οτι ο Καλαθης δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ;
Τσάμπα κουβέντα,αστο,συνέχισε δεν θα ξανά ασχοληθώ και συγνώμη αν σε πρόσβαλα.
Τσάμπα κουβέντα,αστο,συνέχισε δεν θα ξανά ασχοληθώ και συγνώμη αν σε πρόσβαλα.
-
john4serres
πάντως παίκτη με 14 πόντους 8 ασιστ σε σάζον στην ευρωλιγκα δεν τον λες οτι δεν σκοράρει. τώρα από σεζόν σε σεζόν οι ρόλοι και οι ανάγκες αλλάζουνxrisitsapa έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 19:10 Λίγος δεν νομίζω να έγραψα ποτέ.
Υπερτιμημένος ναι.
ΥΓ Ναι, προτιμάω Σλουκα!