Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- Maurice_Escargot
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Απο το 1ο δευτερολεπτο που θα ανακοινωθει επισημα ο Καλαθης (το ευχομαστε), ολοι οι ψηλοι θα κανουν ουρα για να ερθουν στην ομαδα του ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 4):
- Polichni1926, SCIFO, john4serres, Leonardo10
φίλε μου επειδή λες για Κρις Πολ και παίρνω αφορμή απο το τελευταίο ποστ του Maurice για τους ψηλούς που θα κάνουν ουρα..Metagrafakias έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 22:43 Kαταλαβαινετε τι παικτης ερχεται στον ΠΑΟΚ??
Ενας θρυλος της Ευρωπης..
Ο παικτης με τις περισσοτερες ασιστ στην ιστορια της Ευρωλιγκα απο οποιοδηποτε αλλον..
Ενα πραγματικο κομπιουτερ μεσα στο γηπεδο..
Εχουμε ζησει Κονιαρη,Τσιακμα,Παπαδακηδες κλπ γατακια στον ΠΑΟΚ..
Ο Καλαθης θα μας φαινεται μεσα στο γηπεδο λες και βλεπουμε τον Κρις Πολ.....
το πρωτο πλέι μέικερ που εφερε για τον Ουεμπανιάμα ο προπονητής του τοτε Ποποβιτς ηταν ο 39 ετων τοτε Κρις Πολ
freemind έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 11:01 για κάτι ονόματα που ακούω από παίκτες που παίζουν σε ομάδες Ευρωλίγκας δεν ψήνομαι και τόσο πολύ (δεν μιλάω για τον Καλάθη εκεί ισχύουν άλλα)
προτιμώ έναν που παίζει σε χειρότερη ομάδα αλλά έχει τα προσόντα και την φιλοδοξία να φτάσει ψηλότερα, παρά κάποιον που θα έρθει με τουπέ ή μόνο για τα παραπάνω ίσως χρήματα
επίσης θα πρέπει να ψαχτούμε και για καμία περίπτωση λαβράκι και εκτός Ευρώπης (ακόμα και από ΝΒΑ)
Το μπάσκετ φίλε μου δεν είναι ποδόσφαιρο που παίζουν χιλιάδες ποδοσφαιριστές σε μεγάλες διοργανώσεις,στην ευρωλιγκα παίζουν μάξιμουμ 200 Αμερικάνοι και πιθανόν λέω πολλούς, αν μπορείς να πάρεις κάποιον τον παίρνεις γιατί είναι παιχταράς.
Αν δηλαδή ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ , μπορεί να φέρει τον Μπερναντο Σίλβα απο την city,θα πούμε δεν τον θέλουμε γιατί εχει τουπέ και δεν έχει φιλοδοξίες;
Αυτό είναι το επίπεδο των Αμερικάνων και οχι μόνο των Αμερικάνων,της Ευρωλιγκας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τετ 06 Μάιος 2026, 12:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ο Καλάθης ήταν ίσως ο καλύτερος άσος της διοργάνωσης την δεκαετία 2015-2025, κι ο πιο βελτιωμένος μέσα από την δική του δουλειά παίκτης που έχουμε δει από την εποχή του Διαμαντίδη. Παίκτες με τέτοια ποιότητα και τέτοια εργατικότητα θα παίξουν. Κι εγώ δεν τον προτιμούσα με τέτοιο ποσό, κι εγώ πιστεύω ότι όσοι περιμένουν τον ηγέτη του Παναθηναϊκού θα απογοητευτούν, αλλά ο παίκτης δεν πρόκειται να αποτύχει ούτε μια στο εκατομμύριο. Δε νομίζω ότι υπάρχει συζήτηση για την αξία του, μόνο για το αν είναι η βέλτιστη επιλογή για εμάς.xrisitsapa έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 10:57 Προσωπικα δε μου αρεσε ποτε ο Καλαθης. Τον θεωρω γενικα φουλ υπερτιμημενο, εξαιρετικο στις ασιστ, αλλα οποτε τον ειδα σε σοβαρα ματς ειτε με την Εθνικη ειτε στην Ευρωλιγκα, ουτε μια φορα δε θυμαμαι να ειπα οτι ειναι παιχταρας.
Αντιθετως θυμαμαι απειρες φορες να του δινουν αβερτα το τριποντο και να χτιζει το Σινικο τειχος.
Αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι αναβαθμιση για εμας, αλλα καλυτερα να μην περιμενουμε και παρα πολλα γιατι θα απογοητευτουμε.
Από κει και πέρα, κάποιες συγκρίσεις που διαβάζω εδώ τις αποδίδω λογικά στην ηλικία, και δεν το λέω καθόλου υποτιμητικά αυτό, κι εγώ μεγάλωσα με έναν ποδοσφαιρικά μικρό ΠΑΟΚ όπως κάποιοι μεγάλωσαν με έναν μπασκετικά σχεδόν ανύπαρκτο ΠΑΟΚ. Ωστόσο οι παραλληλισμοί με το ποδόσφαιρο και το στάτους του ΠΑΟΚ και των παικτών που κοιτάει δεν στέκουν καθόλου. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με εκτόπισμα στην Ευρώπη, με ευρωπαϊκούς τίτλους και παρουσίες σε φάιναλ φόρ Ευρωλίγκας, ή τέλος πάντων του προκατόχου της. Είναι μια ομάδα που παίζει σε ένα πρωτάθλημα που στα 90ς ήταν το κορυφαίο στην Ευρώπη και σήμερα μέσα στα 5 καλύτερα. Είναι μια ομάδα στην οποία έχουν παίξει θρύλοι του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το να έρθει λοιπόν ο Καλάθης στον ΠΑΟΚ είναι σα να πήγαινε ο Ανρί πχ στην Νάπολι το 2010, κορυφαίος παίκτης στα τελειώματα σε πρώην κορυφαία ομάδα πρώην κορυφαίου πρωταθλήματος που ανακάμπτει. Δεν είναι σοκ, έκπληξη, ή οτιδήποτε, είναι δήλωση επιστροφής εκεί που η ομάδα ανήκε για σχεδόν 20 χρόνια. Μιλάμε για την ομάδα του Μπάνε, την ομάδα που ανέδειξε Πέτζα, Φασούλα, το μεγαλύτερο what if του ελληνικού μπάσκετ τον 21ο αιώνα, τον Βασιλόπουλο, την ομάδα του Σάβιτς, του Γαλακτερού, την ομάδα που έκλεισε την καριέρα του ο Σκάιλς, την ομάδα που είχε προπονητή Ίβκοβιτς και Ιτούδη. Μην μειώνουμε την ιστορία μας, απλά επιστρέφουμε μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα.
Το τέτοιο ποσό ποιο είναι;
Πουθενά δεν έχω διαβάσει πόσα του δίνουμε.
Πουθενά δεν έχω διαβάσει πόσα του δίνουμε.
- paok-porter1337
17/58 3ποντα ο Νικ φετος (29%), γυρω στο 35-37% ο ΠατΜπεβ στη καριερα του. Μεγαλη διαφορα οι δυο τους στο σουτ, αλλα δεν παιρνουμε Νικ για το σουτ αλλα για τις 4-5 ασιστ που εχει Μ.Ο. σε καθε ματςfreemind έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 11:02και το Μπέβ του δίνουν το 3ποντο αλλά δεν σημαίνει οτι δεν είναι καλόςxrisitsapa έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 10:57 Προσωπικα δε μου αρεσε ποτε ο Καλαθης. Τον θεωρω γενικα φουλ υπερτιμημενο, εξαιρετικο στις ασιστ, αλλα οποτε τον ειδα σε σοβαρα ματς ειτε με την Εθνικη ειτε στην Ευρωλιγκα, ουτε μια φορα δε θυμαμαι να ειπα οτι ειναι παιχταρας.
Αντιθετως θυμαμαι απειρες φορες να του δινουν αβερτα το τριποντο και να χτιζει το Σινικο τειχος.
Αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι αναβαθμιση για εμας, αλλα καλυτερα να μην περιμενουμε και παρα πολλα γιατι θα απογοητευτουμε.
Και βάλεpaok-porter1337 έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 12:3217/58 3ποντα ο Νικ φετος (29%), γυρω στο 35-37% ο ΠατΜπεβ στη καριερα του. Μεγαλη διαφορα οι δυο τους στο σουτ, αλλα δεν παιρνουμε Νικ για το σουτ αλλα για τις 4-5 ασιστ που εχει Μ.Ο. σε καθε ματςfreemind έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 11:02και το Μπέβ του δίνουν το 3ποντο αλλά δεν σημαίνει οτι δεν είναι καλόςxrisitsapa έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 10:57 Προσωπικα δε μου αρεσε ποτε ο Καλαθης. Τον θεωρω γενικα φουλ υπερτιμημενο, εξαιρετικο στις ασιστ, αλλα οποτε τον ειδα σε σοβαρα ματς ειτε με την Εθνικη ειτε στην Ευρωλιγκα, ουτε μια φορα δε θυμαμαι να ειπα οτι ειναι παιχταρας.
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post:
- paok-porter1337
- thomas Murg
Μια φορά είπε να τζογάρει ο Σούλης σε ματς με τον βάζελο και του έδωσε ελεύθερα σουτ και επειδή ΠΑΟΚ είσαι, ο Νικ είχε 5/6 τρίποντα εάν δεν απατώμαι.
-
Polichni1926
ειναι τετοια η ποιοτητα που εχει που τα ελευθερα θα τα βαλει το θεμα ειναι στα τελευταια δευτερολεπτα δεν ειναι ο παικτης που θα σου παρει την επιθεση αλλα δεν τον θελουμε και για αυτοthomas Murg έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 12:49 Μια φορά είπε να τζογάρει ο Σούλης σε ματς με τον βάζελο και του έδωσε ελεύθερα σουτ και επειδή ΠΑΟΚ είσαι, ο Νικ είχε 5/6 τρίποντα εάν δεν απατώμαι.
εγώ λέω ότι αυτός που θα θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ γρήγορα κιόλας ενώ παίζει σε ομάδα της Ευρωλίγκας τότε κάτι άλλο θα σημαίνειobanebane έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 12:01freemind έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 11:01 για κάτι ονόματα που ακούω από παίκτες που παίζουν σε ομάδες Ευρωλίγκας δεν ψήνομαι και τόσο πολύ (δεν μιλάω για τον Καλάθη εκεί ισχύουν άλλα)
προτιμώ έναν που παίζει σε χειρότερη ομάδα αλλά έχει τα προσόντα και την φιλοδοξία να φτάσει ψηλότερα, παρά κάποιον που θα έρθει με τουπέ ή μόνο για τα παραπάνω ίσως χρήματα
επίσης θα πρέπει να ψαχτούμε και για καμία περίπτωση λαβράκι και εκτός Ευρώπης (ακόμα και από ΝΒΑ)
Το μπάσκετ φίλε μου δεν είναι ποδόσφαιρο που παίζουν χιλιάδες ποδοσφαιριστές σε μεγάλες διοργανώσεις,στην ευρωλιγκα παίζουν μάξιμουμ 200 Αμερικάνοι και πιθανόν λέω πολλούς, αν μπορείς να πάρεις κάποιον τον παίρνεις γιατί είναι παιχταράς.
Αν δηλαδή ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ , μπορεί να φέρει τον Μπερναντο Σίλβα απο την city,θα πούμε δεν τον θέλουμε γιατί εχει τουπέ και δεν έχει φιλοδοξίες;
Αυτό είναι το επίπεδο των Αμερικάνων και οχι μόνο των Αμερικάνων,της Ευρωλιγκας.
όπως και στο ποδόσφαιρο λοιπόν δεν περιμένω να πάρουμε τον Σίλβα ακόμα και αν του δώσουμε τα διπλά από ότι παίρνει
άλλοι το πιστεύουν βέβαια
το δεν είναι καλός δεν πήγαινε στην ευστοχίαpaok-porter1337 έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 12:3217/58 3ποντα ο Νικ φετος (29%), γυρω στο 35-37% ο ΠατΜπεβ στη καριερα του. Μεγαλη διαφορα οι δυο τους στο σουτ, αλλα δεν παιρνουμε Νικ για το σουτ αλλα για τις 4-5 ασιστ που εχει Μ.Ο. σε καθε ματςfreemind έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 11:02και το Μπέβ του δίνουν το 3ποντο αλλά δεν σημαίνει οτι δεν είναι καλόςxrisitsapa έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 10:57 Προσωπικα δε μου αρεσε ποτε ο Καλαθης. Τον θεωρω γενικα φουλ υπερτιμημενο, εξαιρετικο στις ασιστ, αλλα οποτε τον ειδα σε σοβαρα ματς ειτε με την Εθνικη ειτε στην Ευρωλιγκα, ουτε μια φορα δε θυμαμαι να ειπα οτι ειναι παιχταρας.
σαν παίκτης εννοώ
δεν είναι μόνο το 3πόντο που κάνει κάποιον παίκτη καλό