Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει ενα κορμό αρκετά καλό που θέλει πινελιές σωστές...

ΓΙα μένα ο φετινός Ντεσπότοφ δεν έχει θέσει στο ρόστερ. προτιμώ εναν παικτη που θα πάρει χρόνο και θα βελτιωθεί κατακόρυφα όπως ο Χατσίδης και που γουστάρει να είναι εδω, παρά να βγάζει αυτο το φετινό του Ντεσπότοφ.

Το ίδιο θα πω και για τον Καμαρά. Θεωρώ οτι δεν μπορεί να βοηθήσει παραπάνω. Τον είδαμε με βασική ομάδα , τον είδαμε με όλους τους συνδυασμούς στα χαφ.

Λόβρεν εφτασε το πλήρωμα του χρόνου.

Αρα:

Στο τέρμα είμαστε μια χαρά

Θέλω ενα δεξί στοπερ βασικο και αναντικαταστατο με μπακ απ τον Κεντζιόρα
Θέλω ενα αριστερό μπακ για βασικό αντί του Τειλορ ( θα ήταν ιδανικός ο Γιαννούλης)
Θέλω ενα βασικό χαφ αντι του Καμαρά για να παίζει με Ζαφείρη και να έχω Μειτε Οζντοεφ για δεύτερους
Θέλω ενα αριστερο εξτρέμ βασικό αντί του Ιβανούσετς και μπακ απ τον ταισον
Θέλω δανεικο τον Μυθου στο εξωτερικό και δανεικο τον Τζήμα να πλαισιώσει τον Γιακουμάκη και τον Γιερεμέγεφ

Πιο πολύ καίγομαι για αριστερο μπακ, στοπερ και αριστερό εξτρεμ

Θα γλυτώσουμε απο συμβόλαια τύπου Μουργκ Ιβανούσετς Λοβρεν Σαστρε και ενδεχομένως Καμαρά και Ντεσπότοφ,,,,,

Αν βάλουμε και ενα μέρος απο το μισθό του Ταισον που λογικά θα ανανεώσει με λιγότερα το συμβόλαιο του ττε θα χρειαστεί μια μικρή σχετικά υπέρβαση προκειμένου να μη πωληθεί καποιος εκ των υπολοίπων...
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Αν ο Ντεσπόντοφ είχε πρόβλημα όλη τη χρονιά με το δάχτυλο, όπως λέγεται, δύσκολα να θέλει η ομάδα να φύγει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ιάσονας έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 19:18 Ένας είναι δανεικός που ίσως γυρίζει, ο Σορετίρε, υπάρχει άλλος?
1. Jonathan Germán Gómez Mendoza (01.09.2003 – 30.06.2027) στην Ισπανική Albacete Balompié, από 10/7/2025, ρήτρα αγοράς 1Μ για το 70%.
2. Κων/νος Μπαλωμένος (11.03.2002 – 30.06.2027) 1.87 δανεικός στην Αναγέννηση Καρδίτσας
3. Shola Shoretire (02.02.2004 – 30.06.2028) δανεικός στην Zwolle από 2/9.
4. Fedor Chalov (10.04.1998 - 30.06.2027), δανεικός στην Kayserispor, από 4/2
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”