ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Mirko

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από Mirko »

Εφυγε απο τη ζωη ο Χοσε Πικουλιν Ορτιθ απο την κωλοαρρωστια. Αποκτηθηκε απο την ομαδα μας ο εξαιρετικος Πορτορικανος power forward αλλα δεν αγωνιστηκε ποτε λογω ντοπινγκ κοντρολ.
Αιωνια του η μνημη.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Καλό παράδεισο στο ζιζάνιο!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

RIP Legend
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στον ΓΣ Ηρακλή, ο οποίος έκανε λόγο για επίθεση των φίλων του Δικεφάλου σε αυτούς του γηραιού στους Χορτατζήδες.

Οι ασπρόμαυροι υποστηρίζουν πως στους κυανόλευκους διαστρεβλώνεται η αλήθεια και η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική, κάνοντας λόγο για επίθεση στο μνημείο του δολοφονημένου Νάσου Κωνσταντίνου.

Όσα αναφέρει ο Δικέφαλος:

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ τοποθετείται με απόλυτη σαφήνεια απέναντι στην ανακοίνωση του Γ.Σ. Ηρακλή, η οποία επιχειρεί να διαστρεβλώσει τα πραγματικά γεγονότα και να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις γύρω από ένα περιστατικό που ουδεμία σχέση έχει με τα όσα περιγράφονται.

Η αλήθεια είναι μία και συγκεκριμένη: το μοναδικό επεισόδιο που σημειώθηκε προκλήθηκε από επίθεση φιλάθλων του Ηρακλή εναντίον φιλάθλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο μνήμης του αδικοχαμένου φίλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, αποτίοντας φόρο τιμής και σεβασμού στη μνήμη του.

Κάθε προσπάθεια σύνδεσης του συγκεκριμένου περιστατικού με δήθεν οργανωμένη παρουσία ή επιθετική ενέργεια εις βάρος εγκαταστάσεων του Ηρακλή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και εξυπηρετεί μόνο την κατασκευή ενός αφηγήματος έντασης και πόλωσης.

Είναι τουλάχιστον προκλητικό να επιχειρείται αντιστροφή της πραγματικότητας, παρουσιάζοντας ως θύτες ανθρώπους που βρέθηκαν σε έναν χώρο μνήμης με αποκλειστικό σκοπό την απόδοση τιμής σε έναν αδικοχαμένο νέο, και οι οποίοι δέχθηκαν απρόκλητη επιθετική συμπεριφορά.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ καταδικάζει κάθε μορφή βίας, από όπου κι αν προέρχεται, και δεν πρόκειται να επιτρέψει τη στοχοποίηση του Συλλόγου και του κόσμου του μέσα από ανακριβείς καταγγελίες και επικοινωνιακές υπερβολές.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους να επιδείξουν υπευθυνότητα, ψυχραιμία και σεβασμό στην αλήθεια.

Γριές ΣΙΧΑΜΑΤΑ
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

Mirko έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 15:55 ....Αποκτηθηκε απο την ομαδα μας ο εξαιρετικος Πορτορικανος power forward αλλα δεν αγωνιστηκε ποτε λογω ντοπινγκ κοντρολ....
δικαιώθηκε όμως και δεν τιμωρήθηκε, τουλάχιστον έτσι είχαν πει τότε.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

scarsick έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 19:11 Ο ΑΣ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στον ΓΣ Ηρακλή, ο οποίος έκανε λόγο για επίθεση των φίλων του Δικεφάλου σε αυτούς του γηραιού στους Χορτατζήδες.

Οι ασπρόμαυροι υποστηρίζουν πως στους κυανόλευκους διαστρεβλώνεται η αλήθεια και η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική, κάνοντας λόγο για επίθεση στο μνημείο του δολοφονημένου Νάσου Κωνσταντίνου.

Όσα αναφέρει ο Δικέφαλος:

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ τοποθετείται με απόλυτη σαφήνεια απέναντι στην ανακοίνωση του Γ.Σ. Ηρακλή, η οποία επιχειρεί να διαστρεβλώσει τα πραγματικά γεγονότα και να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις γύρω από ένα περιστατικό που ουδεμία σχέση έχει με τα όσα περιγράφονται.

Η αλήθεια είναι μία και συγκεκριμένη: το μοναδικό επεισόδιο που σημειώθηκε προκλήθηκε από επίθεση φιλάθλων του Ηρακλή εναντίον φιλάθλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο μνήμης του αδικοχαμένου φίλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, αποτίοντας φόρο τιμής και σεβασμού στη μνήμη του.

Κάθε προσπάθεια σύνδεσης του συγκεκριμένου περιστατικού με δήθεν οργανωμένη παρουσία ή επιθετική ενέργεια εις βάρος εγκαταστάσεων του Ηρακλή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και εξυπηρετεί μόνο την κατασκευή ενός αφηγήματος έντασης και πόλωσης.

Είναι τουλάχιστον προκλητικό να επιχειρείται αντιστροφή της πραγματικότητας, παρουσιάζοντας ως θύτες ανθρώπους που βρέθηκαν σε έναν χώρο μνήμης με αποκλειστικό σκοπό την απόδοση τιμής σε έναν αδικοχαμένο νέο, και οι οποίοι δέχθηκαν απρόκλητη επιθετική συμπεριφορά.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ καταδικάζει κάθε μορφή βίας, από όπου κι αν προέρχεται, και δεν πρόκειται να επιτρέψει τη στοχοποίηση του Συλλόγου και του κόσμου του μέσα από ανακριβείς καταγγελίες και επικοινωνιακές υπερβολές.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους να επιδείξουν υπευθυνότητα, ψυχραιμία και σεβασμό στην αλήθεια.

Γριές ΣΙΧΑΜΑΤΑ
αθλιοι μια ζωη
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Όποιος μπορεί την Κυριακή στις 12:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Για την μνήμη του Νάσου.
These users thanked the author john4serres for the post:
Panx Romana
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”