Razvan Lucescu VI

curtis

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από curtis »

Tolaros έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 14:33 Ο Μπιάνκο είναι μου φαίνεται ο κανόνας του ποδοσφαίρου που λέει όταν χάνεις αυτός που δεν παίζει είναι ο καλύτερος. Εγώ δεν έχω δει τίποτα από τον Μπιάνκο που να δικαιολογεί τόσο ντόρο.
Και στο Πανθεσσαλικό είδα και τον Καμαρά, είδα μετά και τον Μπιάνκο, μέρα με τη νύχτα.
Ο Βολιακο μια χαρα επαιξε φέτος
ο μπιανκο χρησιμοποιηθηκε 1η φορα μεσα στην θελτα.δλδ κατ ευθειαν στα βαθια.ηταν ο καλυτερος παιχτης μας μακραν του 2ου.απο τοτε τον εξαφανισε μην λεμε οτι θελουμε.η ποιοτητα του βγαζει ματι αλλα ο λουτσε εκει καμαρα μεχρι να σβησει ο ηλιος
curtis

Δημοσίευση από curtis »

και οπως εγραψε πριν λιγες μερες ενας φιλος αν δεν ειχαμε ολους αυτους τους τραυματισμους κανενας χατσιδης δεν θα ειχε παρει χρονο συμμετοχης.αυτη ειναι η αληθεια τον αγαπαμε τον λουτσε αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται.οπως επισης και το φαινομενο να ξεφουσκωνουμε καθε χρονο τετοια εποχη
Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

curtis έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 14:38
Tolaros έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 14:33 Ο Μπιάνκο είναι μου φαίνεται ο κανόνας του ποδοσφαίρου που λέει όταν χάνεις αυτός που δεν παίζει είναι ο καλύτερος. Εγώ δεν έχω δει τίποτα από τον Μπιάνκο που να δικαιολογεί τόσο ντόρο.
Και στο Πανθεσσαλικό είδα και τον Καμαρά, είδα μετά και τον Μπιάνκο, μέρα με τη νύχτα.
ο μπιανκο χρησιμοποιηθηκε 1η φορα μεσα στην θελτα.δλδ κατ ευθειαν στα βαθια.ηταν ο καλυτερος παιχτης μας μακραν του 2ου.απο τοτε τον εξαφανισε μην λεμε οτι θελουμε.η ποιοτητα του βγαζει ματι αλλα ο λουτσε εκει καμαρα μεχρι να σβησει ο ηλιος
Τον Μπιανκο τον αδικησε 100%.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

curtis έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 14:43 και οπως εγραψε πριν λιγες μερες ενας φιλος αν δεν ειχαμε ολους αυτους τους τραυματισμους κανενας χατσιδης δεν θα ειχε παρει χρονο συμμετοχης.αυτη ειναι η αληθεια τον αγαπαμε τον λουτσε αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται.οπως επισης και το φαινομενο να ξεφουσκωνουμε καθε χρονο τετοια εποχη
Ο Χατσιδης ξεπερασε τον Ντεσπο σε ιεραρχια
curtis

Δημοσίευση από curtis »

aivas19 έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 14:48
curtis έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 14:43 και οπως εγραψε πριν λιγες μερες ενας φιλος αν δεν ειχαμε ολους αυτους τους τραυματισμους κανενας χατσιδης δεν θα ειχε παρει χρονο συμμετοχης.αυτη ειναι η αληθεια τον αγαπαμε τον λουτσε αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται.οπως επισης και το φαινομενο να ξεφουσκωνουμε καθε χρονο τετοια εποχη
νομιζω λογω τραυματισμου
curtis

Δημοσίευση από curtis »

curtis έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 14:49
aivas19 έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 14:48
νομιζω λογω τραυματισμου
θελω να πω καποια στιγμη ηταν ταυματιες και ο ζιφκο και ο ντεσπο
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

1η φορα χρησιμοποιήθηκε με τον Λεβαδειακο
curtis

Δημοσίευση από curtis »

aivas19 έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 14:51
εκει που πηγαμε για τουρισμο?το 1ο σοβαρο και απαιτητικο ματς που μπηκε βασικος ηταν στην θελτα.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

curtis έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 14:56
aivas19 έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 14:51

εκει που πηγαμε για τουρισμο?το 1ο σοβαρο και απαιτητικο ματς που μπηκε βασικος ηταν στην θελτα.
Για να μην το κουραζουμε.διαφωνεις οτι μεσα στην θελτα ηταν ο καλυτερος παιχτης μας και μετα τον εξαφανισε?ναι η οχι?
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

curtis έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 14:32
George Best4 έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 14:10
aivas19 έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 14:03

Ο Βολιακο όσο έπαιξε έδειξε ότι ήταν καλύτερος του Λόβρεν;
Επισης ο Λοβρεν σχεδον παντα παιζει αριστερο στοπερ ο και ο Βολιακο οσο επαιξε δεξι στοπερ. Απο την αρχη της σεζον φανηκε οτι προσπαθησε να κανει διδυμα στην αμυνα. Δεν προτιμαει τον Λοβρεν. Απλα ο πιο σταθερος ειναι ο Κετζιορα σαν αριστερο μπακ και δεν τον αλλαζει. Αν εχει προβλημα θα βαλει τον Βολιακο.
Απλα το Μιχαηλιδης(αριστερα) Κετζιορα(δεξια) και Λοβρεν(αριστερα) και Κετζιορα (δεξια) ειναι πιο αξιοπιστα οπως τα εχουμε δει και εμεις.

Οποτε νομιζω αδικη κριτικη.
καμια αδικη κριτικη.μιλαμε για τον προπονητη που σε ευρωπαικο επαιξε με δυο αρ μπακ και δυο δεξια στον ιδιο αγωνα.οποτε το να μιλαμε για διδυμα ειναι λιγο υπερβολικο.ολοι το βλεπουμε οτι για καποιο λογο δεν τους παει τους 2 ιταλους
Ρε φιλε σε παρακαλαω γραψε την 18αδα για το ματς που αναφερεις. Το προβλημα μηπως ηταν που δεν επαιξε ο Μπερδος και ο Τσοπουρογλου με την Θελτα? Λεμε απλα για να πουμε και χανουμε την ουσια. Τι επιχειρημα εγραψες τωρα ας πουμε?
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Mirko έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 14:35 Η ερωτηση ειναι η εξης. Απετυχε παταγωδως στο κυπελλο, απο οτι φαινεται παει και το πρωταθλημα.
Εαν χασει και τη δευτερη θεση... τον κραταμε ή οχι?
Νομίζω ότι αυτή η λογική είναι λάθος, θα πρέπει να κριθεί συνολικά κι όχι απλά από τα αποτελέσματα. Δηλαδή η 2η θέση μπορεί να κριθεί από μια σπόντα. Μπορεί να την πάρει αν ο ΟΣΦΠ κάνει τρια κλαρίνα, μπορεί να την χάσει αν ο ΟΣΦΠ μεταμορφωθεί σε Μπάγερν. Πρέπει να κριθεί για το αν μπορεί να πάει την ομάδα στο επόμενο επίπεδο, αν αυτός είναι φυσικά ο στόχος μας. Αν ο στόχος είναι να είμαστε στην 3αδα κι ότι γίνει έγινε, που να βγαίνεις να ψάχνεις προπονητή, άσε μην μαλώσει και με την διοίκηση.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

George Best4 έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 15:02
George Best4 έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 14:10

Επισης ο Λοβρεν σχεδον παντα παιζει αριστερο στοπερ ο και ο Βολιακο οσο επαιξε δεξι στοπερ. Απο την αρχη της σεζον φανηκε οτι προσπαθησε να κανει διδυμα στην αμυνα. Δεν προτιμαει τον Λοβρεν. Απλα ο πιο σταθερος ειναι ο Κετζιορα σαν αριστερο μπακ και δεν τον αλλαζει. Αν εχει προβλημα θα βαλει τον Βολιακο.
Απλα το Μιχαηλιδης(αριστερα) Κετζιορα(δεξια) και Λοβρεν(αριστερα) και Κετζιορα (δεξια) ειναι πιο αξιοπιστα οπως τα εχουμε δει και εμεις.

Οποτε νομιζω αδικη κριτικη.
καμια αδικη κριτικη.μιλαμε για τον προπονητη που σε ευρωπαικο επαιξε με δυο αρ μπακ και δυο δεξια στον ιδιο αγωνα.οποτε το να μιλαμε για διδυμα ειναι λιγο υπερβολικο.ολοι το βλεπουμε οτι για καποιο λογο δεν τους παει τους 2 ιταλους
Ρε φιλε σε παρακαλαω γραψε την 18αδα για το ματς που αναφερεις. Το προβλημα μηπως ηταν που δεν επαιξε ο Μπερδος και ο Τσοπουρογλου με την Θελτα? Λεμε απλα για να πουμε και χανουμε την ουσια. Τι επιχειρημα εγραψες τωρα ας πουμε?
ρε φιλε σου απανταω ετσι γιατι δεν λετε να παραδεχτειτε οτι τον μπιανκο και τον βολιακο τους αδικησε καταφωρα.τι συζηταμε τωρα?εσενα η γνωμη σου ποια ειναι?τους αδικησε?αν οχι δεν υπαρχει λογος να συζηταμε αλλο εφ οσον για μερικους ολα ειναι τελεια και ο λουτσε δεν αδικει κανεναν και δεν εχει συμπαθειες και ολα καλα.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

curtis έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 15:07

ρε φιλε σου απανταω ετσι γιατι δεν λετε να παραδεχτειτε οτι τον μπιανκο και τον βολιακο τους αδικησε καταφωρα.τι συζηταμε τωρα?εσενα η γνωμη σου ποια ειναι?τους αδικησε?αν οχι δεν υπαρχει λογος να συζηταμε αλλο εφ οσον για μερικους ολα ειναι τελεια και ο λουτσε δεν αδικει κανεναν και δεν εχει συμπαθειες και ολα καλα.
και μιας και μου ζητας να σου πω και την 18αδα εκεινου του αγωνα δεν μπορω να την βρω.ξερεις ομως τι βρηκα?οτι ο μπιανκο που ηταν ο καλυτερος μας παιχτης εγινε αλλαγη στο 61'.και ασε τους τσοπουρογλου και τους μπερδους......καταλαβατε η ακομα?
Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

Δημοσίευση από Kostas_FI »

Έλεος με τον βολιάκο , ο ορισμός του μέτριου αμυντικου που επειδή είναι Ιταλός έχει μάθει κάποια βασικά και μέχρι εκεί, δεν έχει καμία θέση στον ΠΑΟΚ. Σαν τον βολιάκο στη Ιταλία βρίσκεις άπειρους.
Ο μπιάνκο έχει πιο ενδιαφέροντα στοιχεία, και θα ήθελα να του είχαν δοθεί παραπάνω ευκαιρίες.
These users thanked the author Kostas_FI for the post:
Ιάσονας
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

curtis έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 15:16
curtis έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 15:07

και μιας και μου ζητας να σου πω και την 18αδα εκεινου του αγωνα δεν μπορω να την βρω.ξερεις ομως τι βρηκα?οτι ο μπιανκο που ηταν ο καλυτερος μας παιχτης εγινε αλλαγη στο 61'.και ασε τους τσοπουρογλου και τους μπερδους......καταλαβατε η ακομα?
Τοσο δυσκολο σου ειναι? ΟΧΙ... απλα μετα δε θα εχεις απαντηση.
Στο ματς που αναφερεις ελειπαν 11 παιχτες.
Ο ΠΑΟΚ εκαν μονο 3 αλλαγες.
Οι μονοι που δεν επαιξαν ειναι οι Βολιακο, Θυμιανης, Dunga, Μπερδος, Μοναστηρλης, Νικολακουλης.
Και μου κατηγορεις τον προπονητη επειδη εβαλε 2 μπακ εξτρεμ, λες και ειχαμε τη μεικτη κοσμου στον παγκο.

Σου ξαναγραφω ο Βολιακο λογιζεται αναπληρωματικος του Κετζιορα δεξια και ο Λοβρεν του Μιχαηλιδη αριστερα. Δυσκολα θα δεις τον Κετζιορα να παιζει διπλα στον Μπαμπα, οπως δυσκολα θα δεις τον Λοβρεν διπλα στον Κεννυ. Σε οσα ματς δεν μπορουσε να παιξει ο Κετζιορα ο Βολιακο επαιξε και πρωταθλημα και Ευρωπη. Οποτε αυτο που λες δεν στεκει σου εξηγω.

Ο Μπιανκο εικαζω δε ταιριαζει στο συστημα που θελει να παιξει ο προπονητης. Δε μπορει να παρει την μπαλα απο τα στοπερ και να προωθησει το παιχνιδι για Build up οπως ο Μειτε. ο μονος που το εκανε σε ενα βαθμο απο οσους δοκιμαστηκαν ηταν ο Ζαφειρης και γιαυτο επαιζε αυτος στο 6. Τα καλα του ματς με Λιλ και οσα επαιξε μετα τα εκανε διπλα στον Μειτε.
Αν μου αρχισεις και εσυ γιατι πρεπει ντα και καλα να παιζουμε ετσι κτλ. Αυτο ειναι το συστημα Λουτσεσκου, αν δες σας αρεσει οκ να φερουμε αλλον.

Εγω δεν ειδα κανεναν Μπιανκο κορυφαιο σαν 10αρι με την Θελτα μπαι δε γουει. Δεν καναμε τελικη, δεν λειτουργουσε η ομαδα λογω απουσιων ας μη μιλαμε για καλυτερο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”