Όπως έχουν ανέβει όλα τα προϊόντα γύρω μας θα ανέβουν και αυτές ....εδώ η καινούργια φανέλα της εθνικής έχει 150 ευρώvan rooy έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 11:24 ΕΠΙΣΗΜΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΑΟΚ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 25-7 26
SKU:
C-04-01-01-1-2526-0001
74,90 €
Αυτός που έχει ένα κατάστημα- επιχείρηση πρέπει να κατανοεί το αγοραστικό κοινό, την τρέχουσα οικονομική κατάσταση καθώς και τις αγοραστικές συνήθειες του καταναλωτικού κοινού.
Στη σημερινή εποχή που οι οικογένειες πασχίζουν να τα φέρουν βόλτα και όταν μια ομάδα δεν είναι πρώτη προτεραιότητα στον οικονομικό προϋπολογισμό μιας οικογένειας τα 74,90 απλά δεν δίνονται.
Αν πάρουμε μια τυπική 4μελη οικογένεια ...ας πούμε ότι η μητέρα δεν ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο....οπότε 3 μέλη για να αγοράσουν απο μια φανέλα ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξοδέψουν συνολικά 224,7 ευρώ .
Αυτές οι τιμές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Όπως δεν γεμίζει η Τούμπα έτσι δεν θα πωλούνται και προιόντα απο την μπουτικ.
Ένα εισιτήριο μπορεί να φαίνεται μικρό τίμημα αλλά δεν είναι έτσι για πολλούς γιατί μέσα σε αυτό περιλαμβάνονται έξοδα μετακίνησης φαγητού κτλ.
Δεν είμαστε μπαρτσελόνα που το γήπεδο της γεμίζει με τουρίστες...αθλητικός τουρισμός...οπότε ξέρουν ότι κάποιος ίσως περάσει μια φορά και θα δώσει μια φορά στη ζωή του 100 ευρω πχ.
Εφόσον το αγοραστικό κοινό είμαστε εμείς ...έλληνες με μισθούς Ελλάδας και καταναλωτικές συνήθειες έλληνα ...πρέπει να βρουν τρόπο να διαθέτουν πιο φτηνά προιόντα ...και με μεγαλύτερους τζίρους να υπάρχει και καλύτερο κέρδος.
Κάθε τιμολογιακή στρατηγική έχει και το ανάλογο κόστος.
Μπορώ να καταλάβω ότι λαμβάνουν υπόψην τον ανταγωνισμό αλλά ο ανταγωνισμός είναι άνισος.
Δεν ξέρω πως σκέφτονται την λειτουργία της μπουτίκ.
Πουλάνε και θεωρούν τις πωλήσεις μόνο ως οικονομική ενίσχυση της ομάδας ...πχ αγόρασε μια φανέλα για να ενισχύσεις την ομάδα? ή θεωρούν αυτό που πουλάνε ως είδη που θα σε ταυτίσουν με την ομάδα?
Τα 74,9 δείχνουν ως οικονομική ενίσχυση....με λιγότερα θα φαίνονταν περισσότερο ας οπαδική ταύτιση...άσε που με φθηνότερη τιμή κάθε χρόνο θα αγόραζες και μια νέα φανέλα και άλλα πολλά...να μην αναφέρω τιμές τζάκετ κτλ...
Προσωπικά το θεωρώ αποτυχημένο ως μοντέλο λειτουργίας για αυτό και έκλεισε και η μπουτικ στο κέντρο...Περνούσες και μέσα δεν έβλεπες άνθρωπο...
Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
-
Panostas1995
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Φυσικά και θα πρέπει να κατανοήσει το αγοραστικό κοινό, αλλά τα βλέπουμε απ' έξω.
Γνωρίζουμε το κόστος κτήσης της Χ φανέλας έτσι ώστε να πούμε ότι πωλείται ακριβά;
Ακριβά για ποιον και ποιο είναι αυτό το ποσοστό που αδυνατεί;
Το υπόλοιπο ποσοστό που μπορεί πόσο είναι και πως ανταποκρίνεται σε όλο αυτό το εγχείρημα;
Ένα σπίτι που σήμερα έχει 1εκ. και αύριο πάει στα 300.000€ πάλι ακριβό θεωρείται για κάποιον που αδυνατεί.
Αυτό που θέλω να πω είναι, πως ποσοστιαία αν το πάρεις δεν είμαστε εκεί να στηρίξουμε!
Γνωρίζουμε το κόστος κτήσης της Χ φανέλας έτσι ώστε να πούμε ότι πωλείται ακριβά;
Ακριβά για ποιον και ποιο είναι αυτό το ποσοστό που αδυνατεί;
Το υπόλοιπο ποσοστό που μπορεί πόσο είναι και πως ανταποκρίνεται σε όλο αυτό το εγχείρημα;
Ένα σπίτι που σήμερα έχει 1εκ. και αύριο πάει στα 300.000€ πάλι ακριβό θεωρείται για κάποιον που αδυνατεί.
Αυτό που θέλω να πω είναι, πως ποσοστιαία αν το πάρεις δεν είμαστε εκεί να στηρίξουμε!
Την φανέλα της εθνικής θα την έχουν εκεί ως εκθεσιακό προϊόν μουσείου.
Για εμένα η τιμή είναι το τελευταίο. Δεν χρειάζεται να μπορούν να αγοράσουν όλοι φανέλα του ΠΑΟΚ. Ας αγοράζουν όσοι μπορούν. Το θέμα είναι ποιοι και πόσοι θέλουν να αγοράσουν φανέλα. Άντε πες είναι κάποιοι συλλέκτες και παίρνουν κάθε χρόνο. Οι υπόλοιποι θα αγοράσουν όταν θα έρθει κάποιος παιχταράς που θα μας τρέχουν τα σάλια, ή όταν βγει κανένα πανέμορφο σχέδιο. Η επετειακή των 100 με πολύ πιο ακριβή τιμή έγινε sold out σε μερικά λεπτά.
Στα δικά μου μάτια το μεγάλο πρόβλημα είναι η έλλειψη καύλας γύρω από την ομάδα. Η ομάδα είναι αρκετά υγιής για να κινδυνέψει, σημαντικά μη ισχυρή για να ονειρευόμαστε επόμενα βήματα και ευρωπαϊκές κορυφές, είναι σταθερή σε μία μετριότητα εδώ και 6-7 χρόνια χωρίς την παραμικρή σοβαρή προσπάθεια να αλλάξει κάτι και ο κόσμος έχει κρυώσει. Το είχα ξαναγράψει πως το 2019 με σταματούσαν άνθρωποι στον δρόμο που δεν έβλεπαν ποδόσφαιρο να με ρωτήσουν για τον ΠΑΟΚ, υπήρχε ένας συνεχής ενθουσιασμός σε όλη την πόλη.
Μέχρι να ξαναγυρίσει αυτό το συναίσθημα, και μπουτίκ σε κάθε γειτονιά να έχουμε με μειωμένες τιμές, ίδιες φανέλες θα πουλάμε.
Να μην πούμε το ότι ο κόσμος φοβάται πλέον να κυκλοφορεί με φανέλα της ομάδας μην και το σκοτώσει κανένα 20χρονο που γυρνάει με μαχαίρια.
Ας δούμε τι θα καταφέρει ο Παπαμιμικος.
Στα δικά μου μάτια το μεγάλο πρόβλημα είναι η έλλειψη καύλας γύρω από την ομάδα. Η ομάδα είναι αρκετά υγιής για να κινδυνέψει, σημαντικά μη ισχυρή για να ονειρευόμαστε επόμενα βήματα και ευρωπαϊκές κορυφές, είναι σταθερή σε μία μετριότητα εδώ και 6-7 χρόνια χωρίς την παραμικρή σοβαρή προσπάθεια να αλλάξει κάτι και ο κόσμος έχει κρυώσει. Το είχα ξαναγράψει πως το 2019 με σταματούσαν άνθρωποι στον δρόμο που δεν έβλεπαν ποδόσφαιρο να με ρωτήσουν για τον ΠΑΟΚ, υπήρχε ένας συνεχής ενθουσιασμός σε όλη την πόλη.
Μέχρι να ξαναγυρίσει αυτό το συναίσθημα, και μπουτίκ σε κάθε γειτονιά να έχουμε με μειωμένες τιμές, ίδιες φανέλες θα πουλάμε.
Να μην πούμε το ότι ο κόσμος φοβάται πλέον να κυκλοφορεί με φανέλα της ομάδας μην και το σκοτώσει κανένα 20χρονο που γυρνάει με μαχαίρια.
Ας δούμε τι θα καταφέρει ο Παπαμιμικος.
- Panx Romana
όσον αφορά την τιμή της φανέλας δεν μπορώ να καταλάβω την τιμολογιακή πολιτική της ΠΑΕ
είμαι κάτοικος Θεσσαλονίκης με διάρκειας στο ποδόσφαιρο για μένα και τον γιο μου
και λέω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ το διαρκείας είναι μακράν το πιο φθηνό ακόμα και από Άρη οι φανέλες είναι σε αυτή την τιμή
αυτός είναι και ο λόγος μεταξύ άλλων που ο κόσμος στο γήπεδο δεν φοράει φανέλα
εγώ προσωπικά όταν χρειαστεί να αλλάξω φανέλα λόγω φθοράς ή επειδή κάποια μου αρέσει πολύ την αγοράζω την επόμενη χρονιά όταν πέφτει και η τιμή
είμαι κάτοικος Θεσσαλονίκης με διάρκειας στο ποδόσφαιρο για μένα και τον γιο μου
και λέω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ το διαρκείας είναι μακράν το πιο φθηνό ακόμα και από Άρη οι φανέλες είναι σε αυτή την τιμή
αυτός είναι και ο λόγος μεταξύ άλλων που ο κόσμος στο γήπεδο δεν φοράει φανέλα
εγώ προσωπικά όταν χρειαστεί να αλλάξω φανέλα λόγω φθοράς ή επειδή κάποια μου αρέσει πολύ την αγοράζω την επόμενη χρονιά όταν πέφτει και η τιμή
Δεν νοείται εν έτει 2026, όταν υπάρχουν εξαιρετικά ελληνικά και διεθνή agencies που ασχολούνται με branding, marketing, digital καμπάνιες και εμπορική προώθηση, η ΠΑΕ να μην αξιοποιεί σοβαρά αυτή την προοπτική.
Δεν μιλάω απλώς για ένα καλύτερο e-shop ή για μερικά ωραία βιντεάκια. Μιλάω για συνολική εμπορική στρατηγική γύρω από το brand του ΠΑΟΚ. Είτε δεν υπάρχει διάθεση να επενδυθεί αυτός ο τομέας είτε τα αρμόδια άτομα δεν έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία.
Ένα μικρό παράδειγμα: η συνεργασία του Ολυμπιακού με την AimeLeon Dore. Ένα διεθνές fashion brand, και ξαφνικά τα προϊόντα του βρίσκονται σε περιβάλλοντα όπως Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Λος Άντζελες. Αυτό είναι exposure. Αυτό είναι brand placement σε αγορές που μόνος σου δεν θα άγγιζες.
Άλλο παράδειγμα η Venezia. Πολύ μικρότερο ποδοσφαιρικό brand από τον ΠΑΟΚ, αλλά με μια φανέλα με ταυτότητα, σωστή αισθητική, απλή αλλά δυνατή φωτογράφιση και συνολικό concept, έγινε παγκόσμιο football-fashion reference. Δεν την αγόραζαν μόνο οπαδοί της Venezia. Την αγόραζαν γιατί ήταν ωραίο προϊόν.
Ο ΠΑΟΚ έχει τρομερή πρώτη ύλη: ασπρόμαυρα χρώματα, δικέφαλο, Θεσσαλονίκη, Βυζάντιο, προσφυγική ταυτότητα, Τούμπα, Βορρά, Βαλκάνια, ιστορία. Αυτά μπορούν να γίνουν καμπάνιες, limited drops, συνεργασίες με designers, streetwear brands, local artists, φωτογράφους, creatives.
Τα βιντεάκια είναι ωραία, αλλά η εποχή θέλει κάτι παραπάνω: concept, συνεργασίες, ποιότητα, αισθητική και εξωστρέφεια. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να πουλάει μόνο στον υπάρχον οπαδό που θα αγοράσει επειδή είναι ΠΑΟΚ. Πρέπει να φτιάχνει προϊόν που να τραβάει το μάτι και σε κάποιον που απλώς θα το δει και θα πει “αυτό είναι ωραίο, το θέλω”.
Δεν μιλάω απλώς για ένα καλύτερο e-shop ή για μερικά ωραία βιντεάκια. Μιλάω για συνολική εμπορική στρατηγική γύρω από το brand του ΠΑΟΚ. Είτε δεν υπάρχει διάθεση να επενδυθεί αυτός ο τομέας είτε τα αρμόδια άτομα δεν έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία.
Ένα μικρό παράδειγμα: η συνεργασία του Ολυμπιακού με την AimeLeon Dore. Ένα διεθνές fashion brand, και ξαφνικά τα προϊόντα του βρίσκονται σε περιβάλλοντα όπως Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Λος Άντζελες. Αυτό είναι exposure. Αυτό είναι brand placement σε αγορές που μόνος σου δεν θα άγγιζες.
Άλλο παράδειγμα η Venezia. Πολύ μικρότερο ποδοσφαιρικό brand από τον ΠΑΟΚ, αλλά με μια φανέλα με ταυτότητα, σωστή αισθητική, απλή αλλά δυνατή φωτογράφιση και συνολικό concept, έγινε παγκόσμιο football-fashion reference. Δεν την αγόραζαν μόνο οπαδοί της Venezia. Την αγόραζαν γιατί ήταν ωραίο προϊόν.
Ο ΠΑΟΚ έχει τρομερή πρώτη ύλη: ασπρόμαυρα χρώματα, δικέφαλο, Θεσσαλονίκη, Βυζάντιο, προσφυγική ταυτότητα, Τούμπα, Βορρά, Βαλκάνια, ιστορία. Αυτά μπορούν να γίνουν καμπάνιες, limited drops, συνεργασίες με designers, streetwear brands, local artists, φωτογράφους, creatives.
Τα βιντεάκια είναι ωραία, αλλά η εποχή θέλει κάτι παραπάνω: concept, συνεργασίες, ποιότητα, αισθητική και εξωστρέφεια. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να πουλάει μόνο στον υπάρχον οπαδό που θα αγοράσει επειδή είναι ΠΑΟΚ. Πρέπει να φτιάχνει προϊόν που να τραβάει το μάτι και σε κάποιον που απλώς θα το δει και θα πει “αυτό είναι ωραίο, το θέλω”.
- These users thanked the author xpek20 for the post (total 4):
- Newgen9, sn0ufel4, Maklaz, Polichni1926
Επειδη ειμαι fan της ALD μαρεσουν πολυ τα ρουχα τους, εκλαψα λιγο οταν ειδα τα κομματια που βγαλανε για τον γαυρο.
ΑΛΛΑ, στην συγκεκριμενη περιπτωση την ALD την εχει δημιουργησει Ελληνο-Αμερικανος, ο οποιος ειναι γαυρος. Οποτε επαιξε και αυτο τον ρολο του.
ΑΛΛΑ, στην συγκεκριμενη περιπτωση την ALD την εχει δημιουργησει Ελληνο-Αμερικανος, ο οποιος ειναι γαυρος. Οποτε επαιξε και αυτο τον ρολο του.
-
τσιριγωτης
Ο παπαμιμικος τι να καταφέρει όταν η κεφαλή την ίδια λογική φέρει...
Ναι θεωρώ έπαιξε μεγάλο ρόλο, αλλά κάποιος μέσα από την ΠΑΕ τους είδε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε σωστά. Δεν θεωρώ πως με τόσο μεγάλη ΠΑΟΚτσήδικη ομογένεια που έχουμε να μην υπάρχει προοπτική μιας αντίστοιχης συνεργασίας.embuji έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 12:38 Επειδη ειμαι fan της ALD μαρεσουν πολυ τα ρουχα τους, εκλαψα λιγο οταν ειδα τα κομματια που βγαλανε για τον γαυρο.
- These users thanked the author xpek20 for the post (total 2):
- embuji, Polichni1926
Δεν θέλω να κουράζω επαναλαμβάνοντας το ίδιο πράγμα και δεν αναφέρομαι μόνο στη φανέλα, αλλά στο business plan και στο στοκ της μπουτίκ.gika έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 11:45 Για εμένα η τιμή είναι το τελευταίο. Δεν χρειάζεται να μπορούν να αγοράσουν όλοι φανέλα του ΠΑΟΚ. Ας αγοράζουν όσοι μπορούν. Το θέμα είναι ποιοι και πόσοι θέλουν να αγοράσουν φανέλα.
Θα ανασκευάσω αυτό που λέει ο φίλτατος @gika, για να πω ότι η τιμή είναι το πιο σημαντικό, ότι όλοι θα πρέπει να μπορούν να αγοράσουν φανέλα ή τα προϊόντα της μπουτίκ. Τόσο προσιτές θα πρέπει να είναι οι τιμές. Να μπορούν να αγοράσουν όλοι.
Και μετά να δούμε ποιοί και πόσοι θέλουν να αγοράσουν.
Ένα παράδειγμα, γιατί δεν αναφέρομαι στη φανέλα ως φανέλα, αλλά στο σκεπτικό.
Καλοκαίρι έρχεται. Ας πω για καπελάκια. Για να μην μιλάμε μόνο για πλέον ακριβά πράγματα όπως είναι η φανέλα για μια μέση μικροαστική οικογένεια στη Θεσσαλονίκη. Να μιλήσω και για πιο φτηνά.
Καπελάκι από την μπουτίκ 13 ευρώ. Πόσα θα πουλήσει; 100, 200, 1000;
Καπελάκι παραδίπλα με στάμπα ΠΑΟΚ, παρόμοια ποιότητα, 3 ευρώ ή 5 ευρώ.
Βγάλε καπελάκια των 5 ευρώ. Δεν γίνεται; Γίνεται. Με όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα. Μια χαρά τη βγάζεις και με το καπελάκι των 5 ευρώ.
Αντίστοιχα στις φανέλες, στις ζακέτες, στα t-shirt.
- These users thanked the author Special 4 for the post:
- Panx Romana
Είστε τρελοί ρε φίλε τέλος.
Καπέλο 3€ ζητάει ο άλλος αλλά θέλει Ζαφείρη και όχι Ηλιάδη Μπαλάφα. Πάρε το μουφα ρε φίλε το τριευρω δε θα λείψει το δεκαρικο σου , και ούτε στα 3€ θα έπαιρνες.
Διαρκείας 120€ και φανέλα με 15€ επίσημη εμφάνιση, αλλά Director of Football να έχει περάσει από Σίτυ Μπαρτσελόνα Μπάγερν και Παρί.
Α και μην ξεχάσω και μπουτίκ στην Τσιμισκή με 15Κ ενοίκιο να πουλάει 3€ καπέλα.
Μαλακα χαραμιζεστε.
Καπέλο 3€ ζητάει ο άλλος αλλά θέλει Ζαφείρη και όχι Ηλιάδη Μπαλάφα. Πάρε το μουφα ρε φίλε το τριευρω δε θα λείψει το δεκαρικο σου , και ούτε στα 3€ θα έπαιρνες.
Διαρκείας 120€ και φανέλα με 15€ επίσημη εμφάνιση, αλλά Director of Football να έχει περάσει από Σίτυ Μπαρτσελόνα Μπάγερν και Παρί.
Α και μην ξεχάσω και μπουτίκ στην Τσιμισκή με 15Κ ενοίκιο να πουλάει 3€ καπέλα.
Μαλακα χαραμιζεστε.
- These users thanked the author Parolos for the post (total 7):
- astral, embuji, Maklaz, Montrealiotis, Aigle_Noir, Anwnimos, Apil44
Οι τιμες της ΠΑΕ ειναι αρκετα προσιτες, σε καποιες περιπτωσεις πολυ καλες μαλιστα.
Το προβλημα δεν ειναι η τιμολογηση της ΠΑΕ στα προϊοντα, αλλα αυτο που ειπα πριν. Η αγοραστικη δυναμη του Ελληνα. Και ειδικα της βορειας Ελλαδας.
Εχουμε την χαμηλοτερη αγοραστικη δυναμη σε ολη την ευρωπη. Τα 80 ευρω εξω ειναι ενα ευχαριστο απογευματακι που πηγαμε μια βολτα και πηραμε και κανα 2-3 μπλιμπλικια. Εδω τα 80 πονανε πολυ. Αλλα αυτο δεν ειναι στην ουσια προβλημα της ΠΑΕ. Οι τιμες ειναι πολυ λογικες. Η οικονομια μας ειναι στα ορια της εξαθλιωσης απλα.
Το προβλημα δεν ειναι η τιμολογηση της ΠΑΕ στα προϊοντα, αλλα αυτο που ειπα πριν. Η αγοραστικη δυναμη του Ελληνα. Και ειδικα της βορειας Ελλαδας.
Εχουμε την χαμηλοτερη αγοραστικη δυναμη σε ολη την ευρωπη. Τα 80 ευρω εξω ειναι ενα ευχαριστο απογευματακι που πηγαμε μια βολτα και πηραμε και κανα 2-3 μπλιμπλικια. Εδω τα 80 πονανε πολυ. Αλλα αυτο δεν ειναι στην ουσια προβλημα της ΠΑΕ. Οι τιμες ειναι πολυ λογικες. Η οικονομια μας ειναι στα ορια της εξαθλιωσης απλα.
Εγώ απλά θα πω δείτε τι γίνεται σε άλλες χώρες. Πόσο έχουν οι φανέλες των Αγγλικών, Ισπανικών, Γερμανικών, Ιταλικών ομάδων; Πόσο έχουν τα διαρκείας τους; Νομίζετε ότι όλοι οι οπαδοί αυτών των ομάδων μπορούν να πληρώσουν διαρκείας ή φανέλα της ομάδας τους; Ούτε ένας στους δέκα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα. Κι όμως τα γήπεδα είναι γεμάτα, οι φανέλες πωλούνται σαν τρελές και όλοι φοράνε merch της ομάδας τους από το γήπεδο μέχρι τα πάρκα και τις pubs. Και σιγά τα έξτρα amenities που προσφέρει ξερωγω το γήπεδο της Τσέλσι από την Τούμπα. Ένα σκέπαστρο διαφορά.
Η νοοτροπία είναι το θέμα. Το θα "σκότωνα για ένα εισητήριο" κάποτε έγινε σύνθημα και τώρα σου λέει ο άλλος με τα ίδια λεφτά το βλέπω στο γυράδικο και έχω και σουβλάκια και ρετσίνα στο πακέτο.
Η νοοτροπία είναι το θέμα. Το θα "σκότωνα για ένα εισητήριο" κάποτε έγινε σύνθημα και τώρα σου λέει ο άλλος με τα ίδια λεφτά το βλέπω στο γυράδικο και έχω και σουβλάκια και ρετσίνα στο πακέτο.
-
Dimitrisou
Και εγω πιστευω εχει να κανει με την οικονομια της βορειας ελλαδας γενικοτερα..οι τιμες απο φανελες μεχρι εισητηρια ειναι νορμαλ για να μην πω χαμηλες σε καποιες περιπτωσεις.
Τωρα στο παραδειγμα του φιλου με το καπελο καταλαβαινω τι θελει να πει αλλα ετσι μπραντ δεν χτιζεις.5 και 8 ευρω καλα καλα δεν κανουν τα καπελα στο παζαρι..
Ασε που δεν πιστευω πως θα ασχοληθει σοβαρα μαζι σου κανενας προμηθευτης.
Θεμα νοοτροπιας σαφως υπαρχει οπως και μεγαλο ρολο παιζει και ο φοβος πλεον αν βαλεις κατι με το σημα μιας ομαδας και να βγεις εξω..
Ενας συνδυασμος ειναι ολα.
Τωρα στο παραδειγμα του φιλου με το καπελο καταλαβαινω τι θελει να πει αλλα ετσι μπραντ δεν χτιζεις.5 και 8 ευρω καλα καλα δεν κανουν τα καπελα στο παζαρι..
Ασε που δεν πιστευω πως θα ασχοληθει σοβαρα μαζι σου κανενας προμηθευτης.
Θεμα νοοτροπιας σαφως υπαρχει οπως και μεγαλο ρολο παιζει και ο φοβος πλεον αν βαλεις κατι με το σημα μιας ομαδας και να βγεις εξω..
Ενας συνδυασμος ειναι ολα.