ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ 3-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Απάντηση

MVP

Παβλένκα
38
27%
Κένι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κετζιόρα
1
1%
Μιχαηλίδης
1
1%
Μπάμπα
1
1%
Ζαφείρης
6
4%
Μεϊτέ
1
1%
Κωσταντέλιας
10
7%
Ζίφκοβιτς
51
36%
Τάισον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γερεμέγεφ
33
23%
Οζντόεφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μύθου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπιάνκο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ιβανούσετς
1
1%

Σύνολο ψήφων: 143

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ 3-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από navigator11 »

marsantos έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 10:06
navigator11 έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 09:44 ...
Εγώ πιστεύω ότι συνολικά σε διάρκεια θα είμαστε καλύτεροι σε σύγκριση με προχθές. Αυτό δεν προεξοφλεί ούτε εγγυάται το παραμικρό, φυσικά. Εκτιμώ όμως ότι θα έχουμε λιγότερη πίεση να διαχειριστούμε σε σχέση με τον γαύρο, που, αν δεν κερδίσει, θα εκτιλυχθούν παρατράγουδα. Και για να είμαι ειλικρινής, πιο ανασφάλεια αισθάνομαι στα ΠΑΟΚ-το λιμάνι είναι βαθύ παρά στην αντίστροφη περίπτωση.
Καλημέρα navi.
Πιστεύω πως το προχθεσινό ξεκίνημα δε θα επαναληφθεί και συμφωνώ πως θα έχουμε λίγο μεγαλύτερη διάρκεια καλής εικόνας. Εννοείται πως τίποτα δεν προεξοφλείται καθώς ο αντίπαλος φαίνεται πως είναι σε καλύτερη κατάσταση από μας.
Αυτή τη στιγμή, υπερισχύουμε από αυτούς στον πόλεμο νεύρων. Τους έχουμε χαλάσει λίγο το μυαλό.
Μαζί για την αίσθηση ασφάλειας που νιώθεις.
Κι εγώ εκεί μέσα, από τον Σάντος και μετά έπαψα να φοβάμαι αυτό το γήπεδο. Ακόμα κάτι 4άρες που έχουν έρθει, την επόμενη μέρα αν μου έλεγες που θες να παίξεις, πάλι Καραϊσκάκης θα σου έλεγα. Αντίθετα δε νιώθω έτσι όταν παίζουμε φιλοξενούμενοι του βάζελου. Ο πάο είναι η μοναδική ομάδα που διαχρονικά δεν έχει κανέναν πρόβλημα να έχει συμπεριφορά μικρής ομάδας ακόμα και μπροστά στο κοινό της. Κι αυτό πολλές φορές μπορεί να σε πλανέψει.
Ενώ στο Καραϊσκάκης ο οσφπ θέλει να έχει αυτό το προφίλ της ψευτοανωτερότητας. Κι αυτό είναι κάτι που γενικά μας βολεύει.
Τώρα ειδικά για την Κυριακή, μακάρι η ομάδα να καταφέρει να πάρει το Χ γιατί τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε ρεαλιστικά για τη 2η θέση. Θέλουμε τύχη όμως όπως προχθές.
Δεδομένου ότι τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα, θέλω απλά να μπούμε από νωρίς μπροστά στο σκορ. Τίποτα περισσότερο. Να κάνουμε ένα γενικότερο crash test όλων των διεκδικητών, βρε αδερφέ.
Πιστεύω πάρα πολύ ότι θα κερδίσουμε, αδερφέ. Όχι απλά δε θα χάσουμε. Βέβαια, πέρα από οπαδός, είμαι και προκατειλημμένος πολύ με τον φετινό ΠΑΟΚ.
These users thanked the author navigator11 for the post:
marsantos
PAOK DreXleR

Re: ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ 3-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

Καλημέρα σε όλους,
0-1 ημίχρονο εμείς με τη βαζέλα & βλέπω να επαναλαμβάνονται σκηνικά Χαριλάου, μισή ώρα ημίχρονο στης Φιλαδέλφειας τα μέρη.
Κούλαααα, πολύ κωλόπαιδο ο Ανδρέας ε; :mrgreen:
Την κατάλληλη ώρα θα έρθει, αν έρθει, η 1η τους ήττα μετά από 6 μήνες ;)
Νομίζω πως βαθιά μέσα τους ξέρουν, πως αν χάσουν την Κυριακή, το μόνο που θα κρατάνε στα χέρια τους...θα 'ναι τα όποια αρχίδια τους. Εμείς μη καταφέρουμε να χάσουμε μόνο, απ'τη δική μας αρνητική αμυντική συνοχή.
These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
Andrew R
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”