Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
- Maurice_Escargot
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Σαββατο στο PAOK Sports Arena για την ισοφαριση.
3000-3500 πηγαμε την προηγουμενη εβδομαδα... Μπορουμε σιγουρα 5000.
Εγω ακομη το πιστευω και νομιζω με καθαρη νικη το Σαββατο το μομεντουμ μπορει να ειναι καλο.
Εγω ακομη το πιστευω και νομιζω με καθαρη νικη το Σαββατο το μομεντουμ μπορει να ειναι καλο.
-
leomatos88
Δεν έχω να διαφωνήσω σε κάτι.PaokCuba4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 21:06
Το ξέραμε όλοι ότι δεν ήμασταν το φαβορί εξ αρχής. Πρώτος εγώ το έλεγα. Το θέμα είναι όμως ότι όταν είσαι μια ομάδα που έχει παθογένειες δεν αφήνεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, γιατί ο αντίπαλός σου είναι και πιο σταθερός και δε θα κάνει τα λάθη που έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια. Δε θα βρούμε εύκολα ξανά βασικά όπλα του αντιπάλου σε κακή μέρα. Και το σημερινό έδειξε ότι ενώ είσαι πιο βελτιωμένος στην απόδοσή σου, δεν έχεις καθαρό μυαλό όταν η μπάλα καίει. Και παλιότερα είχες τον Παναθηναϊκό (δες πέρσι) αλλά και πάλι είδες την κατάληξη. Το ίδιο και με τον Ολυμπιακό το 2022-2023 στους τελικούς. Στο Παλατάκι έπαιξες το τέταρτο παιχνίδι και δεν εμφανίστηκες ποτέ. Και επίσης το βόλεϊ δε σου δίνει εύκολα ξανά τέτοιες ευκαιρίες.
Φυσικά και δεν έχει τελειώσει τίποτα και έχω πει ότι όντως η σειρά θα πάει μακριά, αλλά η μπάλα τώρα είναι σε εσένα και θα πρέπει να δείξεις εάν είσαι ομάδα μεγάλων αγώνων. Στην πρώτη φορά έμεινες μεταξεταστέος. Θα δείξεις την δεύτερη;
Πιάνομαι μόνο από την έκφρασή σου που μαύρισα, διότι μία από τις παθογένειές σου είναι αυτή ακριβώς.
Ότι δεν έχεις τη νοοτροπία να μην αφήνεις τέτοιες ευκαιρίες χαμένες, που είναι η κατεξοχήν νοοτροπία του πρωταθλητισμού.
Για αυτό και πρέπει, νομίζω, να κάνεις το τέλειο ματς, όπως έκανες, τηρουμένων των αναλογιών, στο Παλάτι.
Όταν γίνεται οριακότατη η συγκυρία, μπορεί να χάσεις και μόνος σου.
Για αυτό και πρέπει, για αρχή, να είσαι κάθε χρόνο εκεί, και για να είσαι κάθε χρόνο εκεί θα πρέπει να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις.
Αυτή είναι βέβαια μια μεγάλη συζήτηση και άκαιρη.
Πεδίο δόξης λαμπρό το Σάββατο.
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- PaokCuba4
Βρε αθεόφοβε κοουτς, ζεις και πεθαίνεις σε όλη τη σειρά με τον κουβανο με τα καλά του και τα στραβά του . Σου δίνει πράγματα στο μπλοκ κ ας βλέπει το αντίπαλο μπλοκ σα μαγνήτη όταν επιτίθεται . Και τον κρεμας ρε άνθρωπε έτσι για να βάλεις έναν τύποις καλύτερο υποδοχέα που δεν είναι βολλευμπολιστας εδώ κ 5 χρόνια ; Χάνεις κ μια επιθετική επιλογή κ γίνεσαι κ προβλέψιμος. Είσαι απίθανος πραγματικά. Κώνο να είχαμε στον πάγκο 11-15 θα πήγαινε. Να τελειώσει η χρονιά κ θα τα πούμε όλα , και για τον κύριο που κάνει καριέρα στο τάπ για να πάει στις ταβέρνες με τους κάτω και για τον Τσαλοπουλο που διώξατε κακήν κακώς. Έχει μείνει το τμήμα να το κάνουν κουμάντο οι νεκροκεφαλές. Και να το πάρουμε το καλοκαίρι επιβάλλεται να τραβηχτούν αυτιά .
Mε τα 100.000 ευρώ έξτρα, θα είχες 12.000 και θα είχες κάνει απόσβεση σε 1 παιχνίδι την υπέρβαση.Maurice_Escargot έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 21:28 Σαββατο στο PAOK Sports Arena για την ισοφαριση.
Αλλα όχι, γιατί αφού να ούμε, δε γίναμε για τους τίτλοους.
Με τα λίγα που σκαμπάζω από βόλει βλέπω ότι τέτοιο σερβις είναι αδύνατο να πετύχει ξανά ο ΠΑΟ.
Αυτό είναι το παιχνίδι του, αν βγει το σερβις συνήθως κερδίζει, αν όχι τότε αν ο άλλος είναι καλή ομάδα και κάνει τα βασικά θα κερδίσει.
Σήμερα του βγήκε το σερβις σε κρίσιμα σημεία αλλά αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε οριακές φάσεις θα κερδίζαμε.
Πάμε τώρα για το 2-2 και μετά πάμε να το πάρουμε.
Αυτό είναι το παιχνίδι του, αν βγει το σερβις συνήθως κερδίζει, αν όχι τότε αν ο άλλος είναι καλή ομάδα και κάνει τα βασικά θα κερδίσει.
Σήμερα του βγήκε το σερβις σε κρίσιμα σημεία αλλά αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε οριακές φάσεις θα κερδίζαμε.
Πάμε τώρα για το 2-2 και μετά πάμε να το πάρουμε.
Θα ανεβάσω στατιστικά σε λίγο. Θέλω να ηρεμήσω λίγο και να φάω κάτι.
Χάσαμε πάλι από ανατροπή και αυτό άρχισε πλέον να γίνεται συνήθεια.
Θα ήθελα να έχω λάθος, αλλά νομίζω ότι σήμερα κρίθηκε και το πρωτάθλημα.
Θα ήθελα να έχω λάθος, αλλά νομίζω ότι σήμερα κρίθηκε και το πρωτάθλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Δευ 04 Μάιος 2026, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Αυτό το dejavu ηττών με ανατροπή από τον βάζελο τα τελευταία χρόνια ανήκει στην ζώνη του Λυκόφωτος....
- Shivaspace
2 2 στο Παλατάκι και μετα..like subscribe να φτάσουμε τα 200 μέλη

- These users thanked the author Shivaspace for the post:
- PaokCuba4
Θα γράψω αύριο την ανάλυση μαζί με τα στατιστικά που θα έχω καθαρότερο μυαλό.