Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
embuji

Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις

Δημοσίευση από embuji »

Καλησπερα αδερφια.

Κανω αυτο το θεμα καθαρα προς συζητηση της εξαγγελιας της ΠΑΕ μεσα απο την ΣΤ που εκανε ο Παπαμιμικος.

Επειδη εβλεπα σε διαφορα thread να γινεται συζητηση σπαστα για το τι θελουμε, δε θελουμε, πιστευουμε κλπ πηρα μια πρωτοβουλια να δημιουργησω αυτο το νημα.

Και επειδη ειμαι απο τους πιο εντονους επικρητες της ΠΑΕ τον τελευταιο καιρο, ζηταω εγω πρωτα απ'ολα να μην μαλωσουμε και απλα να παραθεσουμε τι θα θελαμε να δουμε απο τον Ιβαν Σαββιδη και γενικα την ΠΑΕ σε αυτην την αναδιαρθρωση που μας ειπαν.

Εαν το θεμα δεν επιτρεπεται, φυσικα mods μπορειτε να το διαγραψετε.
embuji

Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις

Δημοσίευση από embuji »

Να ξεκινησω εγω. Θα μου αρεσε παρα πολυ για αρχη να μας ελεγαν αν οχι ομαδα, απο ποια ΛΙΓΚΑ εχουν αποφασισει οτι το μοντελο που θα ακολουθησουν βολευει περισσοτερο το κλαμπ.

Τι εννοω, αν δεις πως δουλευουν οι αγγλικες και οι γερμανικες ομαδες πχ, εχουν εντονες διαφορες στην φιλοσοφια τους, φυσικα αυτο που θεωρω δεδομενο ειναι οτι κοιτανε τι κανουν οι ομαδες που πρωταγωνιστουν, δεν εχει νοημα ο ΠΑΟΚ να δει τι κανει η αουσμπουργκ ή η λιντσ.

Αρα αφου εχουν αποφασισει το μοντελο στο οποιο θα πατησουν πανω, Εγω θα ηθελα προσωπικα ειδικα στο αθλητικο και αγωνιστικο κομματι, με το που τελειωσει η σεζον πριν ξεκινησει οτιδηποτε αλλο να μαθουμε ποιος θα ειναι ο Αθλητικος διευθυντης ποιος θα ειναι ο Τεχνικος διευθυντης και οχι απλα να μας το πουν με μια ανακοινωση αλλα να γινει η αναλογη συνεντευξη οπου θα μας εξηγουν ακριβως τι θα κανει ο καθενας. Ολα αυτα φυσικα σε ενα λογικο πλαισιο δε θα μας τα πουν ΟΛΑ.

Τωρα στο διοικητικο κομματι, το θεμα εμενα δεν ειναι στο τι θα μας πουν γιατι μπορει να μας πουν 1000 πραγματα αλλα τι θα κανουν.

Παραδειγμα: Σε καμια, μα ΚΑΜΙΑ περιπτωση, δε γινεται το μαρακι να επεμβαινει ενεργα στην επιλογη παικτων και να εχει λεγειν οπως πχ εκοψε την μεταγραφη τσιριβεγια. Δεν πρεπει να ειναι η δουλεια της.

Επισης, ακουμε δεξια αριστερα για κλικες κολλητους κλπ. Αυτα για μενα θελουν ξεριζωμα. Πως; Για μενα ξανα, εισηγηση του ΤΔ μαζι με τον ΑΔ στον προεδρο οτι οι Α,Β,Γ μας δημιουργουν συνεχως προβλημα, ποδι απο την ΠΑΕ την επομενη μερα. Στο δικο μου μυαλο η ΠΑΕ πρεπει να παρει πολυ πολυ αυστηρες αποφασεις και να σπασει αυγα. Εχουμε φτασει σε ενα σημειο που οι αλλαγες νομιζω πρεπει να ειναι ριζικες.
These users thanked the author embuji for the post:
Γερασίμου
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Καλορίζικο !!
Εύχομαι να μακροημερεύσει και να μην μείνει … επερχόμενη :lol:
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Την έχουμε σίγουρη την αναδιάρθρωση δηλαδή; Δεν την γλιτώνουμε;
These users thanked the author Patron for the post:
zoran
embuji

Δημοσίευση από embuji »

zoran έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 13:09 Καλορίζικο !!
Εύχομαι να μακροημερεύσει και να μην μείνει … επερχόμενη :lol:
Αν μεινει επερχομενη... Σφιξαμε.
zoran
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Patron έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 13:14 Την έχουμε σίγουρη την αναδιάρθρωση δηλαδή; Δεν την γλιτώνουμε;
Αυτο ειπε η ΠΑΕ, τωρα το αν θα γινει... ειδωμεν. Εγω το θεμα το εκανα για να δουμε τι θα θελαμε εμεις σαν οπαδοι να δουμε να κανει η διοικηση.
Patron
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ας δώσω λοιπόν τυράκι στο νέο τοπικ.

Διαβάζω πως χτες βρισκόταν μαζί με το Μαράκι ο συγκεκριμένος και παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα.

Αρκετά ενδιαφέρον βιογραφικό

https://www.transfermarkt.com/yevgeniy- ... ner/126454
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Είναι σημαντικό να έχουμε τέτοιες κουβέντες που, αν μη τι άλλο, εκπληρώνουν το λόγο ύπαρξης ενός φόρουμ

Αλλάχθηκε ο τίτλος ώστε να είναι πιο διαχρονικός και περιεκτικός. Για να μην αφορά μόνο το επόμενο μικρό διάστημα.

Ρε! Και τα πλακάκια ρε! :lol:
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
embuji, Γερασίμου
Άβαταρ μέλους
van rooy

Re: Συζήτηση για την επερχόμενη αναδιάρθρωση της ΠΑΕ

Δημοσίευση από van rooy »

Θέλω να γίνουμε ένα κράμα Μπάγερν , Ρεαλ, Παρί, Μπάρτσα , Μαν σίτι :mrgreen:

Και όπως λέει και το άσμα...όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν....ή το άλλο..άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Τα ίδια πρόσωπα σε ένα διαφορετικό οργανόγραμμα?

Διαφορετική στρατηγική με τα ίδια πρόσωπα?

Δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για τόσο μεγαλεπήβολες αλλαγές .

Σαν κάτι παλιές ανακαινίσεις...κλείσαμε λόγω ανακαίνισης....άνοιγε και έβλεπες ότι απλά το έβαψαν.

Με ενδιαφέρει περισσότερο να εξελίσσουμε το δικό μας μοντέλο και μακροπρόθεσμα να προσθέτουμε στοιχεία....δεν νομίζω ότι απο τη μια μέρα στην άλλη θα αλλάξουν όλα .
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 13:19 Ας δώσω λοιπόν τυράκι στο νέο τοπικ.

Διαβάζω πως χτες βρισκόταν μαζί με το Μαράκι ο συγκεκριμένος και παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα.

Αρκετά ενδιαφέρον βιογραφικό

https://www.transfermarkt.com/yevgeniy- ... ner/126454
Νομιζω οτι εχει ξαναπαιχτει ο κυριος για ΠΑΟΚ. Το 2 χρονια στην Μαρσειγ μ'αρεσει. Αντεξε κοντα 2 χρονια σε ενα απο τα μεγαλυτερα ρδελαμπου κλαμπ της ευρωπης. Αλλα αν ερθει ως director of football τι θα γινει στους Τσικνα, Βιερινια, καρυ.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Ασχετα με το τι θελουμε παιδια, εχω κανει απειρες φορες κριτικη και εγω στον τροπο λειτουργιας και πως ερχονται οι Χ,Ψ παιχτες σε καθε μεταγραφικη περιοδο.
Τωρα σκεφτομαι οι αλλοι πως λειτουργουν? βγαινει ο Μπενιτεθ χθες και λεει "Παιδια ναι καντε μου κριτικη αλλα απο τους 10 παιχτες που ηρθαν κανενας δεν ηταν επιλογη μου"
Ο Μεντιλιμπαρ σιγουρα δεν διαλεξε τους 2 παιχτες της Ριο Αβε.

Και σιγουρα προ 15ετιας σιγα μην εφτιαχναν τα ροστερ ο Αγγελος, ο Λεμονης ο Αλεφαντος και ο Χατζαρας.
Σκεφτειτε μονο οτι πριν χρονια οπως μπορω να κανω ενα βιντεακι στο Γιουτιουμπ με τα καλυτερα μου χαιλαιτς απο τα 5χ5 και να νομιζετε οτι ειμαι ο Μαραντονα, ετσι γινοντουσαν οι μεταγραφες με CD με βιντεακια.
Αυτο ομως δεν ειναι λογικο. Δε δουλευεις το καλοκαιρι τις μεταγραφες αλλα ολοκληρο το χρονο. Κυκλωνεις και παρακολουθεις παιχτες καιρο. Το τμημα σκαουτινγκ πρεπει να ενισχυθει.

Σιγουρα ο τροπος λειτουργιας της ΠΑΕ πρεπει να αλλαξει ωστε να κανει στεπ απ.
Οποια ομαδα δωσει στον προπονητη της τα εργαλεια που χρειαζεται θα ανεβει επιπεδο.
Ολες οι ομαδες εχουν τις βασεις να το κανουν.
Αν ο ΠΑΟΚ διωξει τον Λουτσεσκου δεν ξερει τι ψαχνει και τι θα θελει το καλοκαιρι.

Αυτο που περιγραφω δεν ειναι μονο θεμα χρηματων, ειναι ποδοσφαιρικης γνωσης, εμπιστοσυνης και πλανου.
Να ξερεις τι ζητας στην αγορα και οχι οτι προκυψει. Ακομα και αν αυτο που θα προκυψει φαινεται οτι ειναι καλη περιπτωση. Αν δεν σου κανει δεν το παιρνεις.
Ειναι τρανο παραδειγμα ο Ιβανουσετς.

Αν καποιος ξερει τι χρειαζεται η ομαδα σε στοιχεια ειναι ο προπονητης, ο Βιειρινια που ηταν μερος του συστηματος Λουτσεσκου. Εμπιστοσυνη θελει και τα κλειδια σε ατομα που εχουν γνωση για κινησεις.
Αν εφερνε ΤΔ τον Ζαφειρη 12 μυρια θα τον ειχαμε απολυσει.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Έναν ποδοσφαιρανθρωπο που να μπορεί να επηρεάσει αποφάσεις

Θυμάμαι σήριαλ με τον δουβικα , παρακαλούσε ο μπεος
Κάποιος δεν βρέθηκε να πει στον Ιβαν , πάρε τετει εχει μεταπωλητική αξία ;; Κερδισμένος θα βγεις
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Το κύριο πρόβλημα που πρέπει να λύσει ο ΠΑΟΚ είναι οι υποδομές του συλλόγου. Αυτές θα απογειώσουν σε μεγάλο βαθμό, τα οικονομικά του.

Από εκεί και πέρα χρειάζεται μια ποδοσφαιρική λογική που θα συνδυάζει τα έσοδα από παίχτες με την ομάδα πρωταγωνίστρια.

Δε γίνεται να βλέπουμε τόσο υψηλούς ΜΟ ηλικίας, αυτές οι ομάδες μόνο έξοδα παράγουν και αυτό στο σημερινό ποδόσφαιρο ιδίως για τον ΠΑΟΚ είναι καταστροφικό για την εξέλιξή του.
These users thanked the author Sera4 for the post:
Γερασίμου
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

zoran έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 13:58 Έναν ποδοσφαιρανθρωπο που να μπορεί να επηρεάσει αποφάσεις

Θυμάμαι σήριαλ με τον δουβικα , παρακαλούσε ο μπεος
Κάποιος δεν βρέθηκε να πει στον Ιβαν , πάρε τετει εχει μεταπωλητική αξία ;; Κερδισμένος θα βγεις
Τον Δουβικα αν θυμάμαι καλά ήμασταν πολύ κοντά αλλά τελευταία στιγμή διάλεξε εξωτερικό μάλλον γιατί εκεί θα έπαιζε περισσότερο

Τον τετει δεν θέλαμε αλλά το βαζελος πλήρωσε παραπάνω
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

embuji έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 12:59 .......
Αρα αφου εχουν αποφασισει το μοντελο στο οποιο θα πατησουν πανω, Εγω θα ηθελα προσωπικα ειδικα στο αθλητικο και αγωνιστικο κομματι, με το που τελειωσει η σεζον πριν ξεκινησει οτιδηποτε αλλο να μαθουμε ποιος θα ειναι ο Αθλητικος διευθυντης ποιος θα ειναι ο Τεχνικος διευθυντης και οχι απλα να μας το πουν με μια ανακοινωση αλλα να γινει η αναλογη συνεντευξη οπου θα μας εξηγουν ακριβως τι θα κανει ο καθενας. Ολα αυτα φυσικα σε ενα λογικο πλαισιο δε θα μας τα πουν ΟΛΑ.

.......

Επισης, ακουμε δεξια αριστερα για κλικες κολλητους κλπ. Αυτα για μενα θελουν ξεριζωμα. Πως; Για μενα ξανα, εισηγηση του ΤΔ μαζι με τον ΑΔ στον προεδρο οτι οι Α,Β,Γ μας δημιουργουν συνεχως προβλημα, ποδι απο την ΠΑΕ την επομενη μερα. Στο δικο μου μυαλο η ΠΑΕ πρεπει να παρει πολυ πολυ αυστηρες αποφασεις και να σπασει αυγα. Εχουμε φτασει σε ενα σημειο που οι αλλαγες νομιζω πρεπει να ειναι ριζικες.
Φίλε μου ! Αδελφέ μου !
Σε όλο τον κόσμο είναι γνωστό τι κάνει ο αθλητικός διευθυντής και ο ΤΔ. Είναι χάσιμο χρόνου να μας πούνε τα αυτονόητα, άσχετα που εμείς έχουμε μάθει διαφορετικά.

Κλίκες, κολλητούς ή όπως θέλεις πες τους, παντού υπάρχουν και θα υπάρχουν, όπως άλλωστε και στην πιάτσα των μάνατζερ. Το θέμα είναι η εξάρτηση που θα έχεις από αυτούς να μην υπερβαίνει την ανάγκη σου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”