Razvan Lucescu VI
- kataramenos5
-
anaximandros4
Re: Razvan Lucescu VI
Καλό θα είναι να μην φύγει γιατί σε αντίθετη περίπτωση, θα καταστραφεί η ομάδα και δεν ανοίξουν ποτέ τα στενά του Ορμούζ
-
George Best4
Και ο Ζαφείρης έτρεχε αλλα δε μπορούσε να δώσει τη μπάλα με τη μία. Σχεδόν ολες οι επιθέσεις του ΠΑΟΚ ξεκινάνε με πάσα στον Μεϊτε των αμυντικών και σπάσιμο με τη μία στα πλάγια.
Το ότι δεν είχε τις αντοχές και Ρυθμό χαίρω πολύ δε περιμένω να μου το σχολιάσει κάποιος, τυφλός δεν είμαι.
Είναι το μόνο χαφ που έχει την ποιότητα να παίξει άμεσο ποδόσφαιρο.
- These users thanked the author George Best4 for the post (total 3):
- nkoss, geobila, Apil44
Ο Ζαφείρης έκανε πολύ καλό παιχνίδι ήταν παντού
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- anaximandros4, Γερασίμου
-
George Best4
Ρε φίλε καταλαβαίνεις τι σχολιάζω?
Θα στο πω αλλιώς.
Αν υπήρχε άλλο δίδυμο σήμερα που δεν περιλαμβάνει Μεϊτε, αν δίπλα στον Ζαφείρη έβλεπες Οζντοεφ, Καμαρά, Μπιανκο, τώρα θα εκραζες τον Ζαφείρη για το μέτριο ματς που θα έκανε και θα σου έφταιγε ο προπονητής.
Ελπίζω η επιμονή στον Τσιφτσή να ήταν λόγω τραυματισμού του Γίρι
Ειδάλλως, έπαιξε τεράστιο αρνητικό ρόλο στην απώλεια των φετινών στόχων.
-
George Best4
Νομίζω είσαι άδικος.Equalizer έγραψε: Κυρ 03 Μάιος 2026, 21:04 Ελπίζω η επιμονή στον Τσιφτσή να ήταν λόγω τραυματισμού του Γίρι
Ήταν πολύ καλός φέτος και έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά σε πολλά ντέρμπι με τρομερές εμφανίσεις.
Αν έκανε 2-3 μέτρια ματς μες στο πρόγραμμα είναι.
Ξεχνάς ότι στην αρχή της σεζόν είχε κάνει 1-2 φαβες και ο Γιρι.
Ξεχνάς ότι κρίνεις τον Τσιφτση σε μια περίοδο άσχημη του ΠΑΟΚ με πειραματικές 11αδες.
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- theo86
Όσον ο ΠΑΟΚ δεν ανεβαίνει επίπεδο σε παρα πολλούς τομείς(δε θέλω να γράψω όσο είμαστε άχρηστοι),τότε μόνο εσύ μπορείς να καταφέρεις κάτι .
Η εμφανιση του ΠΑΟΚ μεχρι το 2-1 ηταν ΑΘΛΙΑ. Κοιμηθηκε ο Θεος σε πολλες φασεις και εκμεταλλευτηκαμε το αμυντικο τσιρκο του γαυρου.kataramenos5 έγραψε: Κυρ 03 Μάιος 2026, 20:48 Τα συμφωνησαμε θα φυγει φετος ενταξει?
Μη μου τα γυρνατε τωρα
Μην τρελαινεστε και πετατε ατακες μετα απο τετοια στραπατσα μεγατονων φετος.
Το να βάλεις έναν άνθρωπο στα 10 μέτρα απέναντι, νάδειάσεις έναν γεμιστήρα πάνω του και να μην τον πετύχεις δεν σημαίνει ότι αυτό δεν είναι έγκλημα.
Το ίδιο ισχύει και με τον μετέ σήμερα
Το ίδιο ισχύει και με τον μετέ σήμερα
Υπάρχει περίπτωση να φορμαριστεί η ομάδα να κλατάρει η Κούλα και να το σηκώσουμε. Αυτό εάν γίνει θα πιστωθεί αποκλειστικά στο Λουτσέσκου. Και πάλι θα πρέπει να αποχωρήσει. Γιατί το μεγαλύτερο θέμα δεν είναι η επιμέρους διαχείριση μίας αγωνιστικής περιόδου αλλά η συνεχιζόμενη αδυναμία να υπάρξει εξέλιξη. Αυτό είναι το ταβάνι του. Δεν θα φτιάξει ποτέ μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Κάθε φορά θα ξεκινάμε από το μηδέν.kataramenos5 έγραψε: Κυρ 03 Μάιος 2026, 20:48 Τα συμφωνησαμε θα φυγει φετος ενταξει?
Μη μου τα γυρνατε τωρα