Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Panx Romana έγραψε: Παρ 01 Μάιος 2026, 13:57
το κλειδί για μένα προσωπικά είναι να αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης και υιοί να έχουν τον ρόλο του μεγαλομετόχου - ιδιοκτήτη κατ ουσίαν και μόνον αυτό
ορίζει το ποσό που έχει αποφασίσει να διαθέσει για υποδομές ή μπάτζετ .
αμφιβάλλω ότι η πληθωρική του προσωπικότητα θα του. επιτρέψει να το κάνει
από κει με πέρα ιδανικό σχήμα κατ' εμέ
πρόεδρος Ζήσης Βρύζας (αρμοδιότητες Μάκη Γκαγκατση)
υπεύθυνος ποδοσφαιρικού σχεδιασμού Φερνάντο Σάντος
τεχνικός διευθυντής Μίχελς
προπονητής
Κονσεϊσάο ή Ίβιτς ή κάποιος από προηγμένο πρωτάθλημα (ιδανικά ο προπονητής της Σοσιεδάδ που συναντήσαμε πριν δύο χρόνια και δουλεύει και νέες ηλικίες)
υπεύθυνος ακαδημιών αν θέλει να επιστρέψει και να υποβιβαστεί κατά κάποιο τρόπο Γκαρσία
όλοι μα όλοι ποδοσφαιρανθρωποι
όλοι με εξαίρεση τον Βάσκο; προπονητη έχουν συνεργαστεί με Ιβαν ή έχουν σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης
Στα χαρτιά ιδανικό..
Στην πραγματικοτητα δεν πρόκειται να δουλέψει ποτέ .
Άντε πες ότι δέχονται όλοι και τους φέρνει,υπάρχει περίπτωση να μπορέσουν όλοι να συνυπάρξουν.
Ο ένας πιο μεγάλο εγώ από τον άλλο..
ισχύει
από την άλλη δεν έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν σε άλλους βεβαίως ρόλους;
Κάποιοι ναι..όλοι όμως δεν νομίζω να γινόταν ποτε..
Στον Βρύζα αν θυμάμαι καλά έγινε συζήτηση αλλά δεν ήθελε.μ
Ίβιτς Κονσεϊσάο παίζουν χρηματικά σε άλλο επίπεδο .
Ο Πάμπλο δεν θα κάνει επαγγελματικό πισωγυρισμα..
Ξέρω ότι τα λες θεωρητικά απλά κουβέντα να γίνεται..
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
ημουν μελος(dimpaok4) απο το 2018 μηνα σεπτεμβριο μεχρι και την τεταρτη οπου μετα απο 2-3 σχολια μεσα απο συζητηση στο νημα του καινουργιου συμβουλου του προεδρου δεχθηκα οριστικο μπανακι σε εκεινον τον λογαριασμο,δεν θα κρινω το σωστο η το λαθος της αποφασης αυτης απλα νιωθω μια προσπαθεια να μην ακουγεται η αντιθετη αποψη,στα σχεδον 8 χρονια παρουσιας μου(και αρκετα ακομα χωρις λογαριασμο) νιωθω οτι δεν δημιουργησα ποτε προβλημα στην καθημερινοτητα της κοινοτητας και ειχαμε ολοι μαζι μια αρμονικη συμβιωση εδω μεσα.
παμε και στο παρασυνθημα,για να εχει καποιος αντιθετη γνωμη απο καποιον-ους δεν χρειαζεται να ειναι τρολ(καποιος μου το εγραψε και δεν του εγινε ουτε επίπληξη),στημενος,πληρωμενος και πολλα ακομη , το εχω ξαναγραψει δεν γουσταρω χαρτζιλικι και δουλεια απο κανεναν προεδρο του ΠΑΟΚ,ουτε 20αρικο,ουτε τπτ,κριτικη(ενιωτε και σκληρη) θα κανω σε οποιονδηποτε διοικει και αγωνιζεται για τον ΠΑΟΚ απο το τμημα ποδοσφαιριου μεχρι το χοκει επι χορτου(που βρισκεται σε παυση),ποτε μου δεν με ενοιαξε το ονομα καποιου αν τον λενε σαββιδη,παντελακη,βεζυρτζη,οικονομιδη,μυστακιδη κτλπ.
δεν ξυπνησα ενα πρωι και εναντιωθηκα η ασκω εντονη κριτικη στον ευεργετη του συλλογου ιβαν σαββιδη,οι πραξεις και οι αποφασεις του σε καποια ζητηματα του συλλογου με εκαναν να εχω αυτη την σταση , ναι ηταν αχαρο,ασχημο και ανεντιμο αυτο που του εγινε στις 16/6/25 μεχρι εκει ομως,ο ιδιος εδωσε δικαιωματα που αν δεν εισαι κολλημενος τα βλεπεις ξεκαθαρα.
η αποψη μου ειναι οτι δεν θελει/δεν μπορει να κανει γηπεδο,προπονητικο και ομαδα με συνεπεια στον πρωταθλητισμο,εφτασε σε ενα ταβανι που καποτε μονο ως σκεψη το ειχαμε κατα νου,ευχομαι να διαψευστω και θα ειμαι εδω με αυτο τον λογαριασμο για να δωσω τα συγχαρητηρια που θα με εχει ξεβρακωσει.
η δουλεια που πρεπει να κανει η διοικηση πρωτα απο ολα ειναι να διωξει απο τον κοσμο την οποια δυσπιστια υπαρχει για την κατασκευη εγκαταστασεων με πραξεις και εργα και οχι με τρικς,οταν μια μερα μετα την συνεντευξη του μελετητη του αθλητικου κεντρου και την ενημερωση που εδωσε ο ανθρωπος υπαρχουν στις σελιδες του φεισμπουκ των μονοθεματικων μεγαλυτερων ιστοσελιδων του ΠΑΟΚ(ιν,24,φορτσα κτλπ) εκατονταδες σχολια απο κανονικα προφιλ απλων οπαδων που δεν πιστευουν οτι εν τελη θα γινουν πραγματικοτητα οι εξαγγελιες ,το καλυτερο αντιδωτο ειναι οι πραξεις.
κολκας(εδω και κανα μηνα),βασιλοπουλος(μεσω αναρτησης χθες στο φεισ που κατεβηκε) μιλουν και αυτοι πλεον οτι περιμενουν εργα,γιατι ο ανταγωνισμος αν οχι απο του χρονου αλλα του παραχρονου θα μας καταπιει ,καινουργια η ανακαινισμένα γηπεδα συγχρονα προπονητικα και επενδυσεις στο αγωνιστικο ο ανταγωνισμος και εσυ ενα βημα πισω να παρακολουθεις,ο κολκας εγραψε και κατι πολυ στοχευμενο οτι ενα μεινουμε πισω σε θεματα εγκαταστασεων και με την ιδια διοικητικη δομη θα εχουν παει στραφι 14 χρονια σκληρης προσπαθειας πρωταθλητισμου.
εδωσα τον λογο στον εαυτο μου οτι δεν θα σχολιασω εδω μεσα οποιοδηποτε διοικητικο θεμα του ποδοσφαιρικου ΠΑΟΚ που θα ακουμπα θεματα διοικησης,μεταγραφων,εγκαταστασεων κτλπ, η μονη αναφορα σε νηματα του ποδοσφαιρικου ΠΑΟΚ θα ειναι σε καθαρα αγωνιστικα θεματα με την οπτικη των ασπρομαυρων γυαλιων μου,δεν θα μπω να γραψω ουτε για καποιον που θα μοσχοπουληθει,ουτε τα first qualify and then transfers,ουτε αν ακουσουμε οτι καποιο εργο κωλυσιεργεί,ουτε για καποιο διοικητικο θεμα.
περιμενω απο την διοικηση που θεωρω οτι βρισκεται και η ιδια σε ενα σταυροδρομι πραξεις και εργα με πρωτο να ξεκινα το προπονητικο στις αρχες του 27 και καλοκαιρι το γηπεδο να γκρεμιζεται και να ξαναχτιζεται,αν γινει αυτο εδω θα ειμαι να πω οτι ξεφτιλιστηκα και να χαρουμε για το οτι θα ανεβουμε επιπεδα ,αν οχι εχουμε τεραστιο θεμα.......
εκτος του θεματος των εγκαταστασεων πρεπει μετα απο 14 χρονια αυτη η διοικηση να αλαψει μοντελο να δουλεψει και σαν κανονικη αθλητικη εταιρεια με διακριτους ρολους αναμεσα στους διοικητικους και σε αυτους του αγωνιστικου,μπας και η οποια επιτυχία εχει και συνεχεια και να μην διαλυωμαστε μετα απο καθε πρωταθλημα μαλωνοντας ποιος επεψε μεγαλυτερο ρολο στην κατακτηση του,αυτο σε κανει μεγαλο κλαμπ η συνεχεια και η συνεπεια στον πρωταθλητισμο
υγ1 τα ονοματα των συγκεκριμενω δημοσιογραφων τα αναφερω και σαν παραδειγμα αλλα κυριως γιατι ακομη και συτιζωμενοι(βαρια λεξη αλλα υπαλληλοι του ειναι) εχουν καταλαβει οτι με την σημερινη κατασταση που βρισκομαστε δεν παμε πουθενα και πιθανον θα μεινουμε στασιμοι.
υγ2 το 27 πρεπει να ειναι χρονια εργων,πραγματικων και τοτε οποια καταληξη και αν υπαρχει θα μπορεσω να γραφω ελευθερα αφου θα εχω τηρησει τον ορκο μου
υγ4-1 με αυτον τον νεο λογαριασμο μου θα ειναι εδω για να σχολιαζω και να κριτικαρω την ομαδα και τις διοικησεις ολων των σπορ οπως ακριβως εκανα και με το προηγουμενο προφιλ.
fidel έγραψε: Παρ 01 Μάιος 2026, 12:49
Προεδρε αν ειχα την ευκαιρια να σου μεταφέρω κατι, θα ηταν το παρακάτω...
ΤΔ Λεο Ματος.. αυτη την δουλεια κανει στην βραζιλια
Αθλητικο διευθυντη και Chief of staff... Βιερινια και Κρεσπο
Επικεφαλη Αγωνιστικου τμηματος τον Στεφανο...
Δωστους χρονο και χώρο και θα σε δικαιώσουν
Ποιον Στεφανο? Τον Κλαους? Φιλε με τις επιχειρησεις του και τη ζωη που κανει στην Αθηνα σιγα μην ερθει να ακουει μπινελικια ολη μερα. Καλα ειναι εκει που ειναι.