Νικήστε τη Δευτέρα, και μετά θα ζήσετε εμπειρίες που θα σφραγίσουν την Tεράστια Kαριέρα σου, τις Kαριέρες όλων.
Θα ζήσουμε στιγμές του πρώτου πρωταθλήματοςFranky έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 12:14![]()
Νικήστε τη Δευτέρα, και μετά θα ζήσετε εμπειρίες που θα σφραγίσουν την Tεράστια Kαριέρα σου, τις Kαριέρες όλων.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα το κάνω εγώ μιας και έχω λογαριασμό. Απλά θα πρέπει να τσεκαρω εάν είναι δικό του το προφίλ (έχει ένα μοβ σύμβολο). Εάν ναι, τότε πρέπει να το κάνει ο ίδιος.Franky έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 12:04 Μήπως κάποιος εγγεγραμένος συμφορουμίτης στο Volleybox, θα μπορούσε να κάνει edit στο προφίλ του Ερναντεζ και να ανεβάσει φωτογραφίες για το προφιλ απο τον ΠΑΟΚ?
Μακάρι να γίνει. Ο εικονιζόμενος σίγουρα θα είναι παρών. Πρέπει όμως όλοι να βγουν μπροστά. Και όχι μόνο σε ένα παιχνίδι αλλά και στα δύο.Franky έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 12:14![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μακάρι αν και την τελευταία φορά που σπάσαμε έδρα και πήγαμε τη σειρά στο Παλατάκι (2016-2017) δε θυμάμαι τον ίδιο παλμό με του 2014-2015 (για να μη μιλήσω για τα επακόλουθα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και λίγο πριν τον πέμπτο τελικό).
Έχει μαζευτεί πάρα πολύ ένταση στη Θεσσαλονίκη και ειδικά στο Λαό του ΠΑΟΚ. Μια σπίθα χρειάζεται.PaokCuba4 έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 12:34Μακάρι αν και την τελευταία φορά που σπάσαμε έδρα και πήγαμε τη σειρά στο Παλατάκι (2016-2017) δε θυμάμαι τον ίδιο παλμό με του 2014-2015 (για να μη μιλήσω για τα επακόλουθα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και λίγο πριν τον πέμπτο τελικό).
Θέλω να πιστεύω ότι η αποχή εννιά χρόνων θα αποτελέσει κίνητρο.
Να'σαι καλά φίλε.PaokCuba4 έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 12:41 Η αναβάθμιση του προφίλ έγινε @Franky .
Έβαλα το εξώφυλλο που έχω στο Χ, ενώ άλλαξα ακραία τη φώτο προφίλ.