Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δημοσίευση από obanebane »

KalamarGiannis έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 11:22 και γιατί πρέπει να μας νοιάζουν τα λεφτά του Τέλη όταν ο ίδιος θέλει να τα δώσει; :o
Γιατί αν μεταγραφές εκατομμυρίων αποτυγχάνουν και ομάδα δεν φτιάχνεις και κάποια στιγμή θα σταματήσει να ρίχνει χρήμα αν δεν έχει αντίκρυσμα.
Οκ το χοντρυνα πολύ, ακόμα καλά δεν ξεκίνησε να βάζει λεφτά,αλλά έτσι είμαι εγώ.
Κουβέντα κάνουμε, δεν μου αρέσει ο παίχτης και το εχω γράψει.
Βέβαια εικόνα φετινή δεν έχω, οι παίχτες βελτιώνονται.
Αν τον εγκρίνει ο Τρινκερι απο εμένα είναι οκ,πιστεύω πολύ στον Ιταλό,είναι προπονηταρας.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αν ισχύει το ενα για δύο χρόνια οκ γιατί και εγω έμαθα οτι στον γαυρο πήρε 700 για δύο χρόνια και χαλάστηκα πολύ όταν γράφτηκε για 1 μύριο το χρόνο απο εμάς.
These users thanked the author obanebane for the post:
Special 4
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

J007 έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 07:33
freemind έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 00:55
obanebane έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 18:14 Εγω θεωρώ οτι έχουν θεση και οι δύο ψηλοί του χρόνου (αρκεί να μην είναι πρόβλημα η Μακαμπι, ξεχνάμε οτι ο Ομορουγι είναι δανεικός) με δεδομένη την λειψανδρια στην θέση και ο άλλος λόγος είναι, οτι μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα και να δώσεις ενα πολύ μεγάλο συμβόλαιο για να φέρεις έναν παιχταρά για βασικό στη θέση.
Τώρα αν ο Παπαγιαννης έχει αποφασιστεί οτι θα είναι ένα απο τα τρία πεντάρια,τότε ένας απο τους δύο πρέπει να θυσιαστεί.
δεν είναι δανεικός
Ο Ομορούγι είναι ένας ακατέργαστος ψηλός χωρίς ιδαίτερο ταλέντο.Κακός σκορερ ,μετρια αίσθηση του ριμπαουντ,κατω του μετρίου ως "rim protector".Καλός για Πολωνικές ομάδες......
Ο Μουρ καλός για τριτοκλασσάτες ομάδες ,ΑΝΕΠΑΡΚΉΣ για ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστούν.Μέτριος σε όλες τις πλευρές του γηπέδου.
Με 15 μυρια μπατζετ ΔΕΝ ξοδεύεις ούτε μία θέση για έναν από τους δύο,πολλώ δε μάλλον να κρατήσεις καί τους δύο.
Ο Μουρ έχει κάτι βασικό το οποίο θέλει ο Τρινκερι, και αυτό είναι το μυαλό.
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Υπαρχουν δύο οπτικές
Η πρώτη παιρνω παίκτη-ες και μετα σχεδιάζω
Η άλλη πρώτα σχεδιάζω και μετα παίρνω παίκτη-ες
Με τη μια σκέφτεσαι, ισχύει το δευτερο
Δεν ειναι ομως ετσι..
ή καλύτερα δεν πρέπει να ειναι πάντα μόνο έτσι, και ιδίως σε περιπτώσεις ομάδων οπως ο ΠΑΟΚ, που ξεκινούν να φτιάξουν ομαδα εξ ολοκλήρου απο την αρχη δηλαδή με λευκό τον πινακα του ρόστερ μπροστά σου.
Αν σε ενα κομμάτι του ρόστερ ισχύει το παραπανω ειναι στους Έλληνες.
Οι επιπέδου ειναι λιγοι οπότε εαν σου προκύψει ενας Καλάθης δεν το συζητάς καν, ανεξαρτήτως σχεδιασμού και επιμέρους (ηλικια), για να εχεις την εγκεφαλικοτητα στην οργανωση και τις παραστάσεις του μεσα στην ομαδα. Το ιδιο ισχύει πχ και για εναν Λαρεντζακη πρώτου επιπέδου Έλληνας ρολιστας.
Θέλεις φέρελπι και μπορείς τον Μπαζινα, γιατι αυτον μπορείς φετος και οχι αλλον, αυτον τότε.
Θέλεις έτοιμο? υπαρχει ο Ναζ? το ιδιο. Υπάρχουν δύο? Τότε κάνε την επιλογή σου.
Στους Έλληνες ο ΠΑΟΚ φετος πρεπει να κινηθεί όπως με τον Χουγκαζ
Τον βρηκες τον εψησες τον έφερες.
Με το ιδιο τεμπο πρεπει να κινηθείς φετος και σε εναν περιορισμένο αριθμό ξένων παικτών
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Πολύ παρακαλώ μη γράφετε για Φιλλιους,Κόνιαρη και λοιπούς.Και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί είστε αντίθετοι στο να ανέβει η ομάδα κατευθείαν στο πρώτο επίπεδο όπως πολλές άλλες.Πριν λίγο καιρό γραφόταν εδώ για Τσαλμπουρη και κάποιος είχε γράψει μέχρι και για Τσαντ Μπράουν από Χαρίλαο Τρικούπης (αν είναι δυνατόν).
These users thanked the author Hayate for the post:
R.A.T.M.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

για τον Τσαντ είχα γράψει κάτι άλλο, όχι να τον πάρουμε αλλά πως τον βλέπετε και vs με τον παρόμοιο του Νιονιου Νεϊτ Γουότσον. Ήταν θεωρητική συζήτηση για σέντερ με δύναμη και όγκο, και μάλιστα πριν πάρουμε τον Ομορούγι. Επίσης, τη χρονιά του στο Μεσολόγγι-Λευκάδα πως τους λέγανε, ήτανε από τους καλύτερους σέντερ στην Α1 (τώρα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο).
ΚΑΙ ο Τσαλμπούρης με τα 2.16 του ίσως οριακά θα μπορούσε να γίνει ένας χρήσιμος ρολίστας 5λεπτου σε μια σύνθεση 15-16 παικτών...γιατί έχει το σκορ με το δικό του τρόπο...
Όλοι θέλουμε 12αδα με παίκτες Ευρωλίγκας. Να καταλαβαίνουμε όμως και τι είναι εφικτό. Έχεις τους 2 βρυκόλακες που κρατάνε σε Έλληνα ότι καλύτερο, έχεις κι ένα ανταγωνισμό από την ΑΕΧ και το Λικι που κάποιους θα κλείσουν κι αυτοί για διάφορους λόγους.
Σε αυτό το πλαίσιο, με ότι ελαττώματα κι αν έχουν , ο Ναζ, ο Λαρυ, ο Καλάθης, είναι απαραίτητοι για να έχεις 6αδα Ελλήνων που μπορεί να ακολουθήσει. Κι αν δε συμπληρώσεις, μετά πρέπει να δεις προς μεριά Φίλλιου, μάλιστα. Τίμιο παλλικάρι, μπορεί να σταθεί με μικρό ρόλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Σάβ 02 Μάιος 2026, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
R.A.T.M.

Δημοσίευση από R.A.T.M. »

Ωραία τα ονόματα που ακούγονται μέχρι τώρα αλλα θεωρώ απίθανο να φτιάξει ομάδα ο Τρινκιέρι με τόσο μεγάλο μ.ο. ηλικίας.
Πέρα απο Μπαζίνα Παγιόλα όλοι είναι 32+. Οκ για μπάσκετ δεν είναι και παλαίμαχοι αλλα και πάλι πιστεύω ο ιταλός θα φτιάξει ομάδα με προοπτική τριετίας.
These users thanked the author R.A.T.M. for the post:
Hayate
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

μπορεί και όχι, μπορεί να κάνει και μια για να πάρει το Γιουροκαπ και να προσελκύσει καλύτερους παίκτες το επόμενο καλοκαίρι για Γιουρολίγκα...

Επίσης, έχουμε ένα ωραίο ερώτημα πιο πριν , μακάρι κάποιος να ξέρει να μας πει: με τις είδους σέντερ παίζει ο Τρινκι;
R.A.T.M.

θεωρώ οτι η ομάδα που θα χτιστεί να πάρει το γιουροκαπ πρέπει να είναι σχεδόν έτοιμη για ευρωλίγκα. Να μην αλλάξει πολύ δηλαδη για να μπορέσει να χτυπήσει θέσεις πλει-οφ. Έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν όπως και φέτος με Βαλένθια
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Κάπου είχε πέσει το μάτι μου σε ένα βίντεο όπου ο νέος coach εξηγούσε το σκεπτικό του στην απόκτηση νέων παιχτών.
Έχει λοιπόν θεσπίσει τον κανόνα των τεσσάρων S
Οι παίχτες λοιπόν που κοιτάει δεν πρέπει να είναι :
1) Slow (αργοί) σε όλους τους τομείς
2) Selfish (ατομιστές)
3) Soft (χωρίς τσαγανο)
4) Stupid (χαζοί)

Γενικώς είναι πολύ μπροστά ο coach!
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 6):
R.A.T.M., Hayate, Special 4, Athens, Newgen9, Dimitris_L4
R.A.T.M.

Και στο βίντεο που έκανε για τη Ευρωλίγκα 5 signature euroleague players. Που αναφέρει τους αγαπημένους παίκτες που είχε
Hines, Basile, Melli, Lucic, Ζήσης. Καταλαβαίνεις αυτό ακριβώς. Γενικά φαίνεται τρομερός τύπος και νομίζω θα κουμπώσει με τον σύλλογο.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Mitsospaoki4 έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 12:46 Κάπου είχε πέσει το μάτι μου σε ένα βίντεο όπου ο νέος coach εξηγούσε το σκεπτικό του στην απόκτηση νέων παιχτών.
Έχει λοιπόν θεσπίσει τον κανόνα των τεσσάρων S
Οι παίχτες λοιπόν που κοιτάει δεν πρέπει να είναι :
1) Slow (αργοί) σε όλους τους τομείς Αλεν
2) Selfish (ατομιστές)Ταιρι
3) Soft (χωρίς τσαγανο)Μελβιν
4) Stupid (χαζοί)Περσιδης
Γενικώς είναι πολύ μπροστά ο coach!
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Ο Περσίδης από που και ως που στην τέταρτη κατηγορία?
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Ο ρετρό ανέβασε φωτό τολιο

Βρε λες να υπάρχει φωτιά?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”