Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- theodorosstefan
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Χρειάζεσαι για να κάνεις μεγάλη ομάδα ξανά και παίχτες με παραστάσεις που στα δύσκολα να μην λυγίζουν και να μην κάνουν το λάθος εύκολα... όπως Beverley Kai καλαθης. Μαζί με μπαζινα και ΝΜΛ Υπερκαλυπτιυν τον άσσο. . Άρα με ταίρι και μουρρ ανανέωση ... σου μένουν ακόμη 5 θέσεις ξένων
- paok-porter1337
Για μένα αν έρθει πιστεύω θα είναι κομβικός στο να περάσει την εμπειρία που έχει στους μικρότερους όπως στον Μπαζίνα.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 01 Μάιος 2026, 20:00 Δεν μου αρέσει τόσο η περίπτωση Καλάθη, αν φυσικά ισχύει. Πριν 2-3 χρόνια ήταν ακόμα στην ελίτ της Ευρώπης, τώρα έχουν περάσει αρκετά τα χρόνια και νομοτελειακά θα χάσει την ταχύτητά του που τον έκανε να ξεχωρίζει (φυσικά μαζί με τις ικανότητές του ως playmaker). Θα μπορούμε και κάτι καλύτερο με τα ίδια λεφτά.
Χρειαζόμαστε την εμπειρία ενός τέτοιου παίχτη ειδικά στον ασο
- These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
- Dimitrisou
- Dimitris_L4
Μακαρι να ερθει ο Νικ...τρομερη προσθηκη..υπερπολυτιμος σε πολλους τομεις του παιχνιδιου εντος κ εκτος παρκε...
Μιλάς με μεγάλη βεβαιότητα, κράτα μικρό καλάθι, μακάρι όλοι αυτό που περιγράφεις θέλουμε.Maurice_Escargot έγραψε: Παρ 01 Μάιος 2026, 17:11 Ο Μυστακιδης το μονο που θελει ειναι αμεση εισοδο στην Ευρωλιγκα. Εχω την αισθηση οτι εχει κανει το μπασιμο τοσο... ωμα, με πιεσεις, συζητησεις, πλανα, προτασεις σε παικτες και αγορα/δημιουργια franchise στην Ευρωλιγκα πιο υψηλες απο ολους τους ανταγωνιστες που αυτο μονο σε καλο θα βγει, αργα η γρηγορα. Η Χαποελ αναγκαστηκε να περασει απο το Eurocup και το πηρε αερα με ροστερ και προπονητη Ευρωλιγκα και με τα λεφτα που εβαλε και ειναι πολυ κοντα στο F4 της διοργανωσης 2 ετη μετα. Αλλο η Μπουργκ των 2.5 εκατομμυριων μπατζετ (κι οχι 8), αλλο η Μπεσικτας και η Μπαχτσεσεχιρ των 7 και 8 που δεν εχουν ροστερ για το υψηλοτερο επιπεδο. Ο ΠΑΟΚ θα ξεπερασει τα 10 εκατομμυρια μπατζετ το καλοκαιρι ευκολα.
Δεν ακουω κανεναν απο δεξια-αριστερα ουτε εχω καποιον ενδοιασμο για το που θα φτασει η ομαδα - αφου το θελει, δεν εχει μαθει να μην παιρνει αυτο που θελει, ειδικα οταν εχει τον ελεγχο στα παντα.
Το να παμε Eurocup για ενα ετος νομιζω πως δεν τον ευχαριστει καθολου, γι'αυτο δεν ευχαριστει ουτε εμενα γνωριζοντας τις βλεψεις. Θα ειναι ενα αναγκαιο κακο. Το ροστερ που θα χτιστει θα ειναι επιπεδου Ευρωλιγκα, ανωτερο απο ομαδες οπως η Βιλερμπαν και οσες ειναι στο δευτερο μισο της Ευρωλιγκα.
Μιλωντας για το τι "μεγαλο" μπορει να ερθει, τοσο ο Καλαθης οσο και ο Clyburn θα πρεπει να σκεφτουν πολυ καλα το μελλον τους, καθως ο ΠΑΟΚ (θα) τους δινει το καλυτερο συμβολαιο απο ολους.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ διψάει για μπάσκετ, του έχει λείψει.
Μακάρι να πάνε όλα κατ ευχήν.
Είναι "δήλωση" η απόκτηση Καλάθη όπως ήταν και του Μπεβερλι.Ακομα και να μην παίξει όσο μπορεί
Δεν τον πάω λέει ο άλλος,ξέρετε τι είναι ο Καλαθης για το ευρωπαϊκό μπάσκετ;
Είναι σαν να ερχότανε αύριο ο Λεβαντοφσκι στον ΠΑΟΚ.
Είναι σαν να ερχότανε αύριο ο Λεβαντοφσκι στον ΠΑΟΚ.
Σιγουρα θα υπαρχει κοσμος που δεν γουσταρει Λεβα παντως. Αλλα ναι περα απτη πλακα παικταρας ο Νικ και μακαρι να ρθει, ειδικα με ελληνικο διαβατηριο σωζει
Ε δε μαρεσει η φάτσα του μωρέ. Τι να κάνω. Ας έρθει βέβαια. ΟΛΟΙ να έρθουν.
-
leomatos88
Αυτά ο Ρικ Πιτίνο. Και καθ' υπερβολήν να τα έλεγε, μιλάμε για άρρωστη παιχτάρα που ομορφαίνει το παιχνίδι σε κάθε περίπτωση. Δεν ξέρω την τωρινή του κατάσταση, αλλά ακούγεται πολυτέλεια, να μπορείς να δώσεις συγκεκριμένο χρόνο σε τέτοιο παίχτη, ειδικά αν πιάνει και θέση Έλληνα. Πόσα ρεκόρ στην Ευρωλίγκα, με σοβαρό χρόνο συμμετοχής στο ΝΒΑ. Και κάτι σημαδιακό (;), έχει πάρει και το... Γιούροκαπ.«Έχω κοουτσάρει κόντρα στον Μάτζικ Τζόνσον, τον Λάρι Μπερντ, τον Μόρις Τσικς, τον Αϊζάια Τόμας, ορισμένους από τους θρύλους του αθλήματος... Ο Καλάθης πασάρει καλύτερα από όλους όσους έχω δει στη ζωή μου»!
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
- paok-porter1337, Dimitris_L4, Ally Samagoal
Αν έρθει ο Καλάθης, θα μιλάμε για τοπ μεταγραφή.
Στην Παρτιζάν μαζί με τον καρλικ κάνουν την διαφορά στον άσσο.
Στην Παρτιζάν μαζί με τον καρλικ κάνουν την διαφορά στον άσσο.
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 3):
- paok-porter1337, Dimitris_L4, Ally Samagoal
Ναι τι να κλασει, εχω Γερεμεγεφ.st4this έγραψε: Παρ 01 Μάιος 2026, 20:47 Σιγουρα θα υπαρχει κοσμος που δεν γουσταρει Λεβα παντως. Αλλα ναι περα απτη πλακα παικταρας ο Νικ και μακαρι να ρθει, ειδικα με ελληνικο διαβατηριο σωζει
Ε ναι έχουμε το ομορφοπαιδο τον Φλιονη,που οταν σουτάρει, βγάζει την μπάλα απο την κοιλιά του,τι να μας πει ο Καλαθης ο γλόμπος.Taseos έγραψε: Παρ 01 Μάιος 2026, 20:48 Ε δε μαρεσει η φάτσα του μωρέ. Τι να κάνω. Ας έρθει βέβαια. ΟΛΟΙ να έρθουν.
- These users thanked the author obanebane for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Taseos
Καλάθης. Ένας εκ των κορυφαίων πασέρ στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ ( οι δύο κορυφαίοι για μένα είναι αυτός και ο Τεόντοσιτς).
Ναι οκ δεν διανύει την πρώτη νιότη του...αλλά γι'αυτό και μπορείς να τον προσεγγίσεις
Φέτος παίζει ένα εικοσάλεπτο στην ευρωλίγκα σε μία κακή ομάδα με πολλά προβλήματα όμως.
Ναι οκ δεν διανύει την πρώτη νιότη του...αλλά γι'αυτό και μπορείς να τον προσεγγίσεις
Φέτος παίζει ένα εικοσάλεπτο στην ευρωλίγκα σε μία κακή ομάδα με πολλά προβλήματα όμως.
- These users thanked the author renegade for the post:
- Dimitris_L4