Αριστοτέλης Μυστακίδης
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Η εξήγηση του Γρηγόρη μια χαρά είναι
Αλλά κάποια στιγμή να εκλείψουν αυτά με το Μαξίμου.
Ανούσια είναι. Όλοι συμφέροντα έχουν.
Εξ αρχής τόνισα ότι το έγκλημα είναι η στάση αρχικά και βασικά του ΑΣ και βεβαίως μερίδας του κόσμου που έβαλαν απ το πρωτο δευτερόλεπτο τη βάση για διχασμό.
Τον οποίο βλέπουμε έως σήμερα και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε. Με τα αντίστοιχα στρατόπεδα υποστηρικτών κλπ κλπ.
Αλλά κάποια στιγμή να εκλείψουν αυτά με το Μαξίμου.
Ανούσια είναι. Όλοι συμφέροντα έχουν.
Εξ αρχής τόνισα ότι το έγκλημα είναι η στάση αρχικά και βασικά του ΑΣ και βεβαίως μερίδας του κόσμου που έβαλαν απ το πρωτο δευτερόλεπτο τη βάση για διχασμό.
Τον οποίο βλέπουμε έως σήμερα και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε. Με τα αντίστοιχα στρατόπεδα υποστηρικτών κλπ κλπ.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
- Taseos, Dimitrisou
Στρωμένη με ροδοπέταλα.Grigorios_PAOK έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 18:45 Το σχόλιο δεν ήταν με σκοπό να κατηγορήσω τον Μουστακίδη αλλά να σας δείξω τα δύο μέτρα κ τα δυο σταθμά που έχετε στην αντιμετώπιση του Ιβάν που έγινε ο σωτήρας του ποδοσφαίρου αλλά και του μπάσκετ της ομάδας μας και τον βρίζετε, ενώ λατρεύετε τον από Μαξίμου "σωτήρα" μιας ήδη στρωμενης ομάδας...
-
Dimitrisou
Καλά τώρα δεν θα αλλάξουμε και τα δεδομένα...ναι δεν έπαιρνε πρωτάθλημα η ομάδα αλλά μια χαρά στρωμένη και νοικοκυρεμενη ήταν σε σχέση με το παρελθον..και οικονομικά και αγωνιστικά ..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- Apil44
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τακτοποιημένη οικονομικά και με οφειλές μέχρι και στο χαμόγελο του παιδιού, όπως και κάτι περίεργα "δάνεια" που δεν φαίνονταν, δεν μπορείς να την πεις.
Χωρίς να θέλω να μειώσω τον τεράστιο αγώνα του θανασαρου που έφυγε με ψηλά τα κεφάλι, αλλά χρειάζονταν επιτέλους ένας άνθρωπος με μεγάλη οικονομική επιφάνεια για να μας πάει στο βήμα παραπάνω.
Ότι αντίστοιχα έγινε και στην ΠΑΕ με την έλευση Ιβάν.
Χωρίς να θέλω να μειώσω τον τεράστιο αγώνα του θανασαρου που έφυγε με ψηλά τα κεφάλι, αλλά χρειάζονταν επιτέλους ένας άνθρωπος με μεγάλη οικονομική επιφάνεια για να μας πάει στο βήμα παραπάνω.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- Mirko
νοικοκυρεμενη μπορει να ηταν , στρωμένη πως μπορει να ήταν μια ομαδα που καθε καλοκαίρι χτιζόταν απο την αρχη?Dimitrisou έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 20:05 Καλά τώρα δεν θα αλλάξουμε και τα δεδομένα...ναι δεν έπαιρνε πρωτάθλημα η ομάδα αλλά μια χαρά στρωμένη και νοικοκυρεμενη ήταν σε σχέση με το παρελθον..και οικονομικά και αγωνιστικά ..
Φτάσαμε στο σημείο να λέμε τα αυτονοήτα.Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 20:09 Τακτοποιημένη οικονομικά και με οφειλές μέχρι και στο χαμόγελο του παιδιού, όπως και κάτι περίεργα "δάνεια" που δεν φαίνονταν, δεν μπορείς να την πεις.
Τώρα δε χρωστάει;Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 20:09 Τακτοποιημένη οικονομικά και με οφειλές μέχρι και στο χαμόγελο του παιδιού, όπως και κάτι περίεργα "δάνεια" που δεν φαίνονταν, δεν μπορείς να την πεις.
Φυσικα και χρωσταει και θα χρωστάει και ακομη περισσότερο στο μελλον στον Μεγαλομετοχο της ΚΑΕ, μετατρεψιμα ομολογιακα δανεια ονομαζονται η μεσο ΑΜΚ...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν ξέρω τι συμφωνήθηκε.aivas19 έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 20:45Τώρα δε χρωστάει;Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 20:09 Τακτοποιημένη οικονομικά και με οφειλές μέχρι και στο χαμόγελο του παιδιού, όπως και κάτι περίεργα "δάνεια" που δεν φαίνονταν, δεν μπορείς να την πεις.
Αν γνωρίζεις πες μας και εμάς.
Κλείτος πριν το Πάσχα είχε πει πως εξοφλήθηκαν όλα τα χρέη.
Νομίζω είχε αναφερθεί και εδώ μέσα.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- Mirko
-
Black_Knight
Αν είχαν πληρωθεί όλα τα χρέη προφανώς ο Θανάσης Χατζόπουλος δεν θα είχε στείλει εξώδικα για την αποπληρωμή τους.
Εκτός αν πιστεύεις ότι ο άνθρωπος δεν έχει άλλη δουλειά από το να πληρώνει δικηγόρους για ανύπαρκτες υποθέσεις.
Εκτός αν πιστεύεις ότι ο άνθρωπος δεν έχει άλλη δουλειά από το να πληρώνει δικηγόρους για ανύπαρκτες υποθέσεις.
- These users thanked the author Black_Knight for the post (total 2):
- leomatos88, Apil44
Μυστακιδης λεγεται. Ρε τι πινετε μερικοι εδω μεσα? Σας αρεσει να ειρωνευεστε τους μεγαλομετοχους μας? Ειτε Ιβαν, ειτε Τελης?Grigorios_PAOK έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 18:45 Το σχόλιο δεν ήταν με σκοπό να κατηγορήσω τον Μουστακίδη αλλά να σας δείξω τα δύο μέτρα κ τα δυο σταθμά που έχετε στην αντιμετώπιση του Ιβάν που έγινε ο σωτήρας του ποδοσφαίρου αλλά και του μπάσκετ της ομάδας μας και τον βρίζετε, ενώ λατρεύετε τον από Μαξίμου "σωτήρα" μιας ήδη στρωμενης ομάδας...
17/1 συγκεκριμένα....Δεν τοποθετήθηκε απο εκει και έπειτα εκτος και αν δεν θυμάμαι καλάBlack_Knight έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 21:26 Αν είχαν πληρωθεί όλα τα χρέη προφανώς ο Θανάσης Χατζόπουλος δεν θα είχε στείλει εξώδικα για την αποπληρωμή τους.
-
Dimitrisou
Εννοεις οπως το 80% των ομαδων μπασκετ στην ευρωπη?fidel έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 20:09νοικοκυρεμενη μπορει να ηταν , στρωμένη πως μπορει να ήταν μια ομαδα που καθε καλοκαίρι χτιζόταν απο την αρχη?Dimitrisou έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 20:05 Καλά τώρα δεν θα αλλάξουμε και τα δεδομένα...ναι δεν έπαιρνε πρωτάθλημα η ομάδα αλλά μια χαρά στρωμένη και νοικοκυρεμενη ήταν σε σχέση με το παρελθον..και οικονομικά και αγωνιστικά ..
Στρωμενη ομαδα εγω θεωρω μια ομαδα που εχει μια πορεια χωρις ιδιατερα σκαμπανευασματα..ε τα τελευταια χρονια του Χατζοπουλου ηταν ετσι..
Μπορει να μην διεκδηκουσες κατι αλλα δεν περιμεναμε τελευταια αγωνιστικη μηπως πεσουμε.
Απο κει και περα προφανως η ελευση Μυστακιδη δινει τεραστιες προοπτικες και ελπιδα για καλυτερο μελλον.
-
Dimitrisou
Καλα ο Κλειτος ειχε πει και μερικες μερες μετα την αλλαγη οτι πληρωθηκαν ολα και μετα ελεγε λαθος μου τα ειπανε..Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 21:12Δεν ξέρω τι συμφωνήθηκε.aivas19 έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 20:45Τώρα δε χρωστάει;Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 20:09 Τακτοποιημένη οικονομικά και με οφειλές μέχρι και στο χαμόγελο του παιδιού, όπως και κάτι περίεργα "δάνεια" που δεν φαίνονταν, δεν μπορείς να την πεις.
Δεν ειπαμε οτι ηταν ξεχρεωμενη αλλα τα χρεη ηταν σε διαχειρησιμο επιπεδο πλεον και αναλογα με τις δυνατοτητες εξοφλουνταν,ενω παραλληλα προπονητικο τημ και παικτες δεν περιμεναν ποτε θα παρουν τα λεφτα τους.
Προφανως ευχης εργο η εισοδος Μυστακιδη αλλα αυτο το οτι παει να παρουσιαστει οτι ηρθε στην ομαδα που ηταν σε ημιθανη κατασταση απλως δεν ισχυει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Πέμ 30 Απρ 2026, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- Apil44
Εγω δεν ξέρω, ρωτάω. μηδενίστηκαν τα χρέη;Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 21:12Δεν ξέρω τι συμφωνήθηκε.aivas19 έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 20:45Τώρα δε χρωστάει;Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 20:09 Τακτοποιημένη οικονομικά και με οφειλές μέχρι και στο χαμόγελο του παιδιού, όπως και κάτι περίεργα "δάνεια" που δεν φαίνονταν, δεν μπορείς να την πεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 30 Απρ 2026, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.