Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Dimitrisou

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Η απαντηση στο διλλημα μεταξυ Μουρ και Ομορουγι ειναι απλη.
Κρατωντας Μουρ εχεις εναν ετοιμο παικτη ενος καλου επιπεδου ειδικα για την ελλαδα που μπορει να δινει και καποιες ανασες στην ευρωπη.
Κρατωντας Ομορουγι εχεις ενα αγουρο παικτη που εχει καλα στοιχεια αλλα θελει δουλεια.
Εγω θα κραταγα Ομορουγι μονο αν η ομαδα πηγαινε σε 3 πενταρια με τα 2 πρωτα να ειναι τοπ.
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 15:14 Ο Λο γιατί δεδομένος;
γιατι εχει ηδη επικοινωνησει 2 φορες με τρινκιερι και υπαρχει και προφορικη συμφωνια απο οσο γνωριζω μπορει να εφαγα παπα αλλα αυτο ξερω για αυτο το παραθετω
These users thanked the author Polichni1926 for the post:
Mitsospaoki4
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εγω θα κρατουσα ομορουγι αντι μουρ...κ πειτε με κ τρελο...πολυ πιο αθλητικος κ θεωρω οτι εχει κ ποτενσιαλ...Ταιρι Ομορουγι (για 3ο) Περσιδαρο ...Χουγκαζ δεν τιθεται θεμα σαφως κ θα μεινει
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
Polichni1926
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Για τον Περσίδη συμφωνώ με την προϋπόθεση να μείνει σαν μια λύση για τα μικρά εγχώρια ματς.
Γιατί δυστυχώς δεν κάνει για επίπεδο πρωταθλητισμού.
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

εγω θεωρω οτι σε μια αθλητικη ομαδα που θελεις να ανεβασεις το υψος ο μουρ χωραει ως 4αρι σαν 5αρι σε υψηλο επιπεδο δεν μπορω να τον δω αλλα και σαν 4αρι του λειπουν στοιχεια.
ο ομορουγι μου αρεσει αλλα θελει πολυ δουλεια
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 15:41 Εγω θα κρατουσα ομορουγι αντι μουρ...κ πειτε με κ τρελο...πολυ πιο αθλητικος κ θεωρω οτι εχει κ ποτενσιαλ...Ταιρι Ομορουγι (για 3ο) Περσιδαρο ...Χουγκαζ δεν τιθεται θεμα σαφως κ θα μεινει
Είναι από το ποια οπτική θα το δεις.

Εγώ τον Ομορουγι και με προετοιμασία κιόλας τον βλέπω με καλό μάτι. Μην ξεχνάμε ότι φέτος ήταν η πρώτη του επαγγελματική χρόνια (το ότι τον έφερε η Μακάμπι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού λέει πολλά).
Μπορεί να κάνω και λαθος, αλλά μου θυμίζει πολύ τον Wenyen Gabriel που είχε πέρυσι ο βαζελος. Ίδιας κοπής παίκτης.

Από την άλλη με τον Μουρ παίρνεις σίγουρα σκοράρισμα, ριμπάουντ, αλλά υστερεί πολύ στην άμυνα. Πιο έτοιμος παίκτης από τον Κλιφ.

Το θέμα είναι βέβαια να τον πείσεις ότι (τουλάχιστον στην Ευρώπη) θα παίζει το πολύ 10-15 λεπτά.
These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 2):
Dimitris_L4, Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Υπόψιν πως του χρόνου θα πάμε λογικά για τουλάχιστον 8 ξένους.

Γενικά το ρόστερ θα μεγαλώσει πολύ για να ανταποκριθείς στην νέα Ευρωπαϊκή διοργάνωση, πόσο μάλλον να θες να πρωταγωνιστήσεις.

Πρωτόγνωρες καταστάσεις που θα πάρει καιρό να συνηθίσουμε όταν τόσα χρόνια στηριζόσουν σε 7-8 παίχτες.
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Δεν γινεται να μην ανανεωσεις τον πρωτο ριμπαουντερ της GBL ρε παιδια.

Με βαση τον Κλειτο (διαφορα παλια ποστ):
Ακούμε οτι προχωρά με Μουρ, Περσίδη για την επόμενη σεζόν, είναι μάλλον νωρίς για Ταιρί, που θέλει ο “Τρίνκο”, για τα υπόλοιπα μεταγραφικά έχει χρόνο μπόλικο, με το κλαμπ όμως ήδη να κινείται μεθοδικά.

1. Κουβέντα με Μουρ για ανανέωση. Σε καλό δρόμο.
2. Ναι και για Ταιρι (από Τρινκο) που έχει οψιόν αλλά και μπαι άουτ.
2. Περίεργοι για τι μπορεί να κάνει ο Ομορουγι μετά από καλοκαιρινή προετοιμασια.
Λογικα τα εχουμε βρει σε ολα με ΝΜΛ και Μπαζινα.

Αρα εχουμε ΝΜΛ, Μπαζινα, Ταιρι, Περσιδη, Χουγκαζ και Μουρ.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Jim_Chatz έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 15:48
Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 15:41 Εγω θα κρατουσα ομορουγι αντι μουρ...κ πειτε με κ τρελο...πολυ πιο αθλητικος κ θεωρω οτι εχει κ ποτενσιαλ...Ταιρι Ομορουγι (για 3ο) Περσιδαρο ...Χουγκαζ δεν τιθεται θεμα σαφως κ θα μεινει
Είναι από το ποια οπτική θα το δεις.

Εγώ τον Ομορουγι και με προετοιμασία κιόλας τον βλέπω με καλό μάτι. Μην ξεχνάμε ότι φέτος ήταν η πρώτη του επαγγελματική χρόνια (το ότι τον έφερε η Μακάμπι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού λέει πολλά).
Μπορεί να κάνω και λαθος, αλλά μου θυμίζει πολύ τον Wenyen Gabriel που είχε πέρυσι ο βαζελος. Ίδιας κοπής παίκτης.

Από την άλλη με τον Μουρ παίρνεις σίγουρα σκοράρισμα, ριμπάουντ, αλλά υστερεί πολύ στην άμυνα. Πιο έτοιμος παίκτης από τον Κλιφ.

Το θέμα είναι βέβαια να τον πείσεις ότι (τουλάχιστον στην Ευρώπη) θα παίζει το πολύ 10-15 λεπτά.
Ακριβως το ιδιο συζητουσα με φιλους..Ιδιο σουλουπι με Γκαμπριελ...Ιδιο στυλ...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
Jim_Chatz
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Αν λέμε τώρα, σε ένα υποθετικό σενάριο, κλείσουμε τον Παπαγιάννη για 2ο, θα κρατούσατε Μουρ ή Ομορουγι για τρίτο
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Εγω θα κρατουσα ομορουγι...ο Μουρ Παπαγιαννιζει...καλος ριμπαουντερ, σουτακι καλο (οχι σαν τν Παπαγιαννη) αλλα με θεμα στην αμυνα...Αρα καλυτερα (υποθετικα παντα) ο Παπαγιαννης κ λογω εμπειριας κ λογω διαβατηριου...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγω παντως απο αυτα που μαθαινω δεξια και αριστερα ειναι οτι Ταιρι και Μουρ ειναι σιγουροι (αν γινει καμια ανατροπη δεν ξερω αλλα σημερα που μιλαμε η αποφαση ειναι παραμονη). Οπως και για Περσιδη και Χουγκαζ.
Ανοιχτο ειναι του Ομορουγι (μαλλον προς το οχι θα ελεγα αν μου λεγατε πες οτι αποφασιζουν σημερα)
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Jim_Chatz έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 15:59 Αν λέμε τώρα, σε ένα υποθετικό σενάριο, κλείσουμε τον Παπαγιάννη για 2ο, θα κρατούσατε Μουρ ή Ομορουγι για τρίτο
Ομορούγι. Ο Μουρ είναι ένας πολύ καλός βασικός center για ομάδες δευετεροτρίτης ταχύτητας, ο Ομορούγι έχει προοπτική να γίνει ένας χρήσιμος ρολίστας για ομάδες πρώτης ταχύτητας.
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
Jim_Chatz
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

paok-porter1337 έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 15:51 Δεν γινεται να μην ανανεωσεις τον πρωτο ριμπαουντερ της GBL ρε παιδια.

Με βαση τον Κλειτο (διαφορα παλια ποστ):
Ακούμε οτι προχωρά με Μουρ, Περσίδη για την επόμενη σεζόν, είναι μάλλον νωρίς για Ταιρί, που θέλει ο “Τρίνκο”, για τα υπόλοιπα μεταγραφικά έχει χρόνο μπόλικο, με το κλαμπ όμως ήδη να κινείται μεθοδικά.

1. Κουβέντα με Μουρ για ανανέωση. Σε καλό δρόμο.
2. Ναι και για Ταιρι (από Τρινκο) που έχει οψιόν αλλά και μπαι άουτ.
2. Περίεργοι για τι μπορεί να κάνει ο Ομορουγι μετά από καλοκαιρινή προετοιμασια.
Λογικα τα εχουμε βρει σε ολα με ΝΜΛ και Μπαζινα.

Αρα εχουμε ΝΜΛ, Μπαζινα, Ταιρι, Περσιδη, Χουγκαζ και Μουρ.
Μπαζινας εκλεισε την προηγουμενη εβδομαδα. Με αρκετα μεγαλο ποσο για την τωρινη του αξια (θεωρω εγω βεβαια. Η αγορα αλλα ειπε) που οπως ειπωθηκε και παραπανω θα μας το ελεγαν αλλες εποχες και θα τραβουσαμε τα μαλλια μας.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

650κ νομίζω ήταν το buy out
These users thanked the author Jim_Chatz for the post:
paok-porter1337
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”