Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
-
xrisitsapa
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Δεν εχω κανενα σεβασμο ( μαλλον εχω απεχθεια) για παιδια του κομματικου σωληνα, μελη νεολαιων μεχρι τα 30 τους, που οσοι περασαμε απο πανεπιστημια ξερουμε πως παιρνουν το πτυχιο ( αυτο αφορα ΟΛΟΥΣ, ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, ΠΚΣ κτλ).
Απο που κι ως που ο Χ Παπαμιμικος γνωριζει για δομες, και στρατηγικο σχεδιασμο κτλ κτλ ; Απο τα καφε του πανεπιστημιου ή απο τους διαδρομους της Ρηγιλλης;
Θα προτιμουσα τετοιοι τυποι να εμεναν μακρια απο τον ΠΑΟΚ.
Αλλα σε αυτη την ερμη χωρα, οπου ο εκαστοτε πρωθυπουργος δεν εχει 1 ενσημο στον ΕΦΚΑ, οπου γινονται υπουργοι με πλαστα πτυχια και μας κουνανε το δαχτυλο, ο ΠΑΟΚ θα γλιτωνε;
Απο που κι ως που ο Χ Παπαμιμικος γνωριζει για δομες, και στρατηγικο σχεδιασμο κτλ κτλ ; Απο τα καφε του πανεπιστημιου ή απο τους διαδρομους της Ρηγιλλης;
Θα προτιμουσα τετοιοι τυποι να εμεναν μακρια απο τον ΠΑΟΚ.
Αλλα σε αυτη την ερμη χωρα, οπου ο εκαστοτε πρωθυπουργος δεν εχει 1 ενσημο στον ΕΦΚΑ, οπου γινονται υπουργοι με πλαστα πτυχια και μας κουνανε το δαχτυλο, ο ΠΑΟΚ θα γλιτωνε;
- These users thanked the author xrisitsapa for the post:
- Special 4
Εγώ θα ξαναπώ στα π@π@ρια μου αν είναι από τη ΝΔ ή οπουδήποτε, καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ να κάνει. Προφανώς ο Ιβάν θέλει άτομα που δεν πιστεύει ότι θα τον προδώσουν. Δηλαδή άμα είχε πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ θα ήταν πιο αξιόλογος.
Ο προβληματισμός μου είναι ότι δε θα αλλάξει τίποτα στη διαχείριση καθώς πρώτον ήταν ανεπίσημα ήδη μέσα στις αποφάσεις και δεύτερον ήθελα κάποιο νέο πρόσωπο αλλά να πάρει και τα κλειδιά της ομάδας, όχι μόνο τον τίτλο.
ΑΝ ο Παπαμιμίκος έχει πραγματική εξουσία και αρμοδιότητες, δε χρειάζεται δέκα σκάιπ τη μέρα για πράσινα φώτα, αν θα διαχειρίζεται μπάτζετ, αν μαζί του δε θα ξανακούσω "ο σύμβουλος το θέλει αλλά η Μαρία ή ο Καρυπίδης όχι και κολλάει το θέμα", τότε είναι ήδη βήμα προς τα μπρος. Όχι απαραίτητα λόγω προσώπου αλλά λόγω αλλαγής λειτουργίας της ΠΑΕ.
Είμαι απαισιόδοξος πάντως ότι θα καταφέρει να κάνει τα μύρια του Ιβάν να πιάσουν τόπο.
Ο προβληματισμός μου είναι ότι δε θα αλλάξει τίποτα στη διαχείριση καθώς πρώτον ήταν ανεπίσημα ήδη μέσα στις αποφάσεις και δεύτερον ήθελα κάποιο νέο πρόσωπο αλλά να πάρει και τα κλειδιά της ομάδας, όχι μόνο τον τίτλο.
ΑΝ ο Παπαμιμίκος έχει πραγματική εξουσία και αρμοδιότητες, δε χρειάζεται δέκα σκάιπ τη μέρα για πράσινα φώτα, αν θα διαχειρίζεται μπάτζετ, αν μαζί του δε θα ξανακούσω "ο σύμβουλος το θέλει αλλά η Μαρία ή ο Καρυπίδης όχι και κολλάει το θέμα", τότε είναι ήδη βήμα προς τα μπρος. Όχι απαραίτητα λόγω προσώπου αλλά λόγω αλλαγής λειτουργίας της ΠΑΕ.
Είμαι απαισιόδοξος πάντως ότι θα καταφέρει να κάνει τα μύρια του Ιβάν να πιάσουν τόπο.
- These users thanked the author Tolaros for the post (total 3):
- anaximandros4, Γερασίμου, aivas19
Από structuring ξέρει να βοηθήσει το μπάσκετ;
Παρένθεση: Το ΠΑΣΟΚ school of government είναι είναι το τοπ
κ έχει στείλει πολλούς οννεδιτες στην ανεργία.
Παρένθεση: Το ΠΑΣΟΚ school of government είναι είναι το τοπ
Τίποτα δεν πάω να σε βγάλω . Απλά έχεις 54 ποστ στην πιο σούπερ δεκαετία του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο με πολλές χαρές σφαγές σκάνδαλα απομακρύνσεις και δεν είχες καν το ερέθισμα να γράψεις. Και μπαίνεις σήμερα να μας γράψεις το κομματικό παρελθόν του Παπαμιμίκου θαρρείς και τον πήραμε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και φοβάσαι μην τρυπήσει το κόμμα. Είναι πολύ βαρετό και δεν μας ενδιαφέρει αν κάποιος εινα ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ νδ ανταρσία. Αν ο ιδιοκτήτης κρίνει ότι η δικηγορική εταιρία του γαμπρού του μπορεί να κάνει αναδιάρθρωση της εταιρίας ΠΑΕ ΠΑΟΚ δικό του πρόβλημα. Εμένα με νοιάζουν οι παίκτες. Να μάθω τι συνέβη και 10 παίκτες βγήκαν εκτός για 2 μήνες. Τώρα ν ο ΠΑΟΚ συμμετέχοντας σε ένα σάπιο επαγγελματικό άθλημα οκ. Κολυμπά στα σκατα με Μότο την αγάπη και το ευ αγωνίζεσθαιPaokPetralona έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 08:03Καταλαβαίνω ότι πας να με βγάλεις, ως προσωπικότητα, άκυρο ή κομματικό ή αντι-προεδρικό ή οτιδήποτε. Δεν έχω καμία διάθεση και κανένα λόγο να υπερασπιστώ.Taseos έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 07:48Είναι εντυπωσιακό πως από το 18 που άρχισε η 10ετιε τροπαίων του ΠΑΟΚ όντας μέλος δεν είχες κανένα ενδιαφέρον να σχολιάσεις φιέστες τρόπαια πορείες. Χθες όμως σε παρακίνησε μάλλον ποδοσφαιρικά η πορεία του Παπαμιμίκου στα νιάτα του. lol.PaokPetralona έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 23:56 Είμαι εδώ στο φόρουμ από παλαιά. Σπάνια γράφω.
Όμως! Όμως πρέπει να λέγεται η αλήθεια.
Ο Παπαμιμίκος δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Είναι προϊόν ενός συστήματος που εδώ και χρόνια αναπαράγει τον εαυτό του μέσα από κομματικούς μηχανισμούς και δίκτυα εξουσίας.
Όντας φοιτητής ήταν διορισμένος στο ΔΣ της ΕΥΑΘ!!
Σαν πρόεδρος της ΔΑΠ στο ΠΑΜΑΚ, τα (τραμπούκικα) καμώματα του στις πρυτανικές εκλογές εκεί γύρο στο 2002, 2004, 2005 είναι γνωστά!
Είχε και ένα ΜΚΟ, η λεγόμενη «ΟΝΝΕΔ Α.Ε.» (θράσος!!) που έπαιρνε χρηματοδοτήσεις από το ΥΠΕΞ! Μάλιστα το έψαχνε ο ΣΔΟΕ για απάτες (απαλλάχθηκε βεβαίώς βεβαίως). Πολύ δημιουργηκός φοιτητής, δεν θα λέγατε;;
Μόλις αποφοίτησε, έγινε διορισμένος «ειδικός σύμβουλος» στο υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών επί Καραμανλη!
Μετά, έγινε γραμματέας της ΝΔ, και μοίραζε θέσεις με τον τότε γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Σαμαρά, όταν ο λαός έβλεπε το εισόδημά του να μειώνεται, όταν οι αυτοκτονίες εκτοξευόντουσαν, όταν φεύγανε τα παιδιά σε κύματα μετανάστευσης στο εξωτερικό κτλ!
Ακόμα στις εσωτερικές εκλογές της ΝΔ στιγματίστηκαν από τον Μεϊμαράκη που ήθελε να τον «πετάξει από το παράθυρο» γιατί πήγε να στήσει νοθεία!
Όταν τα έφτιαξε με την ανιψιά του προέδρου, παραιτήθηκε από τη ΝΔ… τυχαίο??
Αυτός ο άνθρωπος είναι η ενσάρκωση της σαπίλας της ελληνικής κοινωνίας.
Και διερωτώμαι: Τι δουλειά έχει με τον ΠΑΟΚ;; Τι σχέση μπορεί να έχει με το DNA του συλλόγου;; Πως είναι δυνατόν να αγοράσω εγώ εισιτήριο, ξέροντας ότι τα λεφτά μου θα πάνε (και) στις τσέπες το τσαρλατάνου;
ΤΡΕΛΉ ΞΕΝΕΡΑ.
Αδερφέ μου 10 χρόνια δεν έβγαλες άχνα για πρωταθλήματα, κλεμμένο, υπόθεση Ξάνθης, δεν έβγαλες κιχ στα κύπελλα. Αλλά βρήκες όρεξη σε οπαδικό φόρουμ να εμφανιστείς και να γράψεις ένα κατεβατό για τις νεολαίες που πιθανώς έτρεχες και συ. Φοβερό. Κάτι από το δημοτικό σχολείο που πήγε η σονια έχουμε; ;
Αυτά που γράφω όμως ισχύουν. Αυτός ον άνθρωπος αντιπροσωπεύει ότι πιο σάπιο υπάρχει στην Ελλάδα... διαπλοκή, ίντριγκα, σκιές, προσωπικό συμφέρον. Η ομάδα ΜΑΣ δεν έχει σχέση με αυτά. Εσύ πίστευε ότι θέλεις για εμένα.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- Γερασίμου, paok apo epilogi
-
PaokPetralona
Δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Δεν γράφω μόνο για το κομματικό του παρελθόν. Δεν έχει σχέσει τι κόμμα είναι αλλά αν είναι εντάξει η όχι. Εδώ μιλάμε για λίγδα - βίος και πολητεία - και ΠΡΕΠΕΙ να μας ενδιαφέρει. Καμίασχέση με ΠΑΟΚ, καμία σχέσημε Ιβάν που με μια επιταγή 10 εκ πλήρωσε όλα τα χρέη αλλωνών στο Ελληνικό δημόσιο.Taseos έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 09:07Τίποτα δεν πάω να σε βγάλω . Απλά έχεις 54 ποστ στην πιο σούπερ δεκαετία του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο με πολλές χαρές σφαγές σκάνδαλα απομακρύνσεις και δεν είχες καν το ερέθισμα να γράψεις. Και μπαίνεις σήμερα να μας γράψεις το κομματικό παρελθόν του Παπαμιμίκου θαρρείς και τον πήραμε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και φοβάσαι μην τρυπήσει το κόμμα. Είναι πολύ βαρετό και δεν μας ενδιαφέρει αν κάποιος εινα ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ νδ ανταρσία. Αν ο ιδιοκτήτης κρίνει ότι η δικηγορική εταιρία του γαμπρού του μπορεί να κάνει αναδιάρθρωση της εταιρίας ΠΑΕ ΠΑΟΚ δικό του πρόβλημα. Εμένα με νοιάζουν οι παίκτες. Να μάθω τι συνέβη και 10 παίκτες βγήκαν εκτός για 2 μήνες. Τώρα ν ο ΠΑΟΚ συμμετέχοντας σε ένα σάπιο επαγγελματικό άθλημα οκ. Κολυμπά στα σκατα με Μότο την αγάπη και το ευ αγωνίζεσθαιPaokPetralona έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 08:03Καταλαβαίνω ότι πας να με βγάλεις, ως προσωπικότητα, άκυρο ή κομματικό ή αντι-προεδρικό ή οτιδήποτε. Δεν έχω καμία διάθεση και κανένα λόγο να υπερασπιστώ.Taseos έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 07:48
Είναι εντυπωσιακό πως από το 18 που άρχισε η 10ετιε τροπαίων του ΠΑΟΚ όντας μέλος δεν είχες κανένα ενδιαφέρον να σχολιάσεις φιέστες τρόπαια πορείες. Χθες όμως σε παρακίνησε μάλλον ποδοσφαιρικά η πορεία του Παπαμιμίκου στα νιάτα του. lol.
Αδερφέ μου 10 χρόνια δεν έβγαλες άχνα για πρωταθλήματα, κλεμμένο, υπόθεση Ξάνθης, δεν έβγαλες κιχ στα κύπελλα. Αλλά βρήκες όρεξη σε οπαδικό φόρουμ να εμφανιστείς και να γράψεις ένα κατεβατό για τις νεολαίες που πιθανώς έτρεχες και συ. Φοβερό. Κάτι από το δημοτικό σχολείο που πήγε η σονια έχουμε; ;
Αυτά που γράφω όμως ισχύουν. Αυτός ον άνθρωπος αντιπροσωπεύει ότι πιο σάπιο υπάρχει στην Ελλάδα... διαπλοκή, ίντριγκα, σκιές, προσωπικό συμφέρον. Η ομάδα ΜΑΣ δεν έχει σχέση με αυτά. Εσύ πίστευε ότι θέλεις για εμένα.
Βαρετό είναι να κατηγορείς τους άλλους (ΠΟΚ) ότι είναι σιχαμένοι και να έχεις τύπους σαν τον Παπαμιμικο στην ομάδα σου. Λάθος.
Να βοηθήσω λίγο παιδιά στον ωραίο διάλογο που γίνεται όπως το παραπάνω ποστάρισμα καθώς υπάρχουν κι μια σειρά από πράγματα που γράφονται κι τα οποία δεν ανταποκρίνονται ακριβως στην πραγματικότηταzissos έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 22:39 Ο Σαββίδης είναι ένας μεγαλοπαράγοντας για τα Ελληνικά δεδομένα και οποιοσδήποτε κανονικός πολιτικός θα προσπαθούσε να διατηρεί καλές σχέσεις μαζί του. Απλά εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν κανονικοί πολιτικοί, υπάρχουν είτε δεξιοί προσκολλημένοι σε τζάκια, είτε τυχοδιώκτες , είτε νούμερα για τις επιθεωρήσεις του Σεφερλή που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αμπαλοσυνη του κόσμου.
Το γεγονός είναι ότι οι άνθρωποι του Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη είναι οι Ταχιάοι. Ο Παπαμιμίκος έφαγε μπαν από τον Μητσοτάκη μετά τα μπάχαλα που γίνανε στο κλειστό του Ευόσμου σε συνέδρειο της ΟΝΝΕΔ, που ένας κακοπροαίρετος θα μπορούσε να πει ότι ήταν και στημένο σκηνικό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ο Παπαμιμίκος είναι κάποιος οσιομάρτυρας και αδίκως βρίσκεται εκτός του κλειστού κυβερνητικού κύκλου. Παρόλα αυτά ξέρει καλά και τον κομματικό μηχανισμό και τον παρακρατικό κομματικό μηχανισμό της ΝΔ. Το θέμα είναι κατά πόσο τα εσωκομματικά αντικρουόμενα συμφέροντα θα του επιτρέψουν να φανεί χρήσιμος στον ΠΑΟΚ ή αν απλά χρησιμοποιεί ο ίδιος τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη για να κάνει το κομμάτι του και να ξαναβρεθεί εντός κομματικής λίστας, πράγμα που θεωρώ και το πιθανότερο.
Οι άκρο κεντρώοι που είναι στην ουσία το πιο αντιδραστικό τμήμα των νεο ψηφοφόρων της νδ και το πιο ενεργό στον δημόσιο διάλογο μαζί με τα εξαπτέρυγα του πρώην λά.ο.ς, δεν γουστάρουν συνεταίρους. Ο παπαμιμικος ήταν σύμβουλος του Σαμάρα και προέρχεται από αυτό που λένε χονδροειδώς ‘πατριωτικός χωρος’ και είναι ιδιαίτερα αντιπαθής στην οικογένεια μητσοτακη . Ο ιβαν ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχε σχέσεις με το μητσοτακικό κορμό της νδ , ενώ επιδίωξε εξαρχής συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με τις υπάρχουσες δομές της νδ ιδιαίτερα στην βορειο Ελλάδα . Το μεγάλο πρόβλημα του ΙΒΑΝ όπως κι στο ποδόσφαιρο είναι ότι πρώτιστος και πολύ σωστά δεν εμπιστεύεται εύκολα , και ότι δεν έχει γνώση των ‘στελεχών’ που είναι κατάλληλα για μια σειρά από δουλειές που γίνονται στην χώρα μας . Είναι τελείως διαφορετικό πραγμα να έχεις ένα άριστα στελεχωμένο νομικό τμήμα από αστέρια δικηγόρους αλλά να μην έχεις πχ τον κατάλληλο Μπαλτάκο . Δυστηχως στην Ελλάδα χρειάζεσαι και τους δυο. Ο παπαμιμικος πέρασε ένα φεγγάρι όπου οι σχέσεις του με τον Ιβαν δεν ήταν οι καλύτερες . Τώρα μάλλον αυτό έχει αλλάξει . Το πρόβλημα μας όμως για εμάς που είμαστε ΠΑΟΚ προβλέπω ότι θα συνεχιστεί . Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άνθρωπο που θα στηρίξει τις σωστές αποφάσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα . Και όχι κάποιον που θα είναι ισορροπιστής ανάμεσα στις φατρίες της ΠΑΕ . Μόλις περσι κάποιοι είχαν πείσει τον ιβαν να βγει κι να δηλώσει ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ, και τι καλά που θα πορευόμασταν με τους πανάκριβους τσαλοφ και μπακαγιοκους . Επαναλαμβάνω φέτος έχουμε πρόοδο αν συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι και καταφέρουμε να εντάξουμε δυο τρεις ακόμη ποιοτικούς παίκτες που θα ανταποκρίνονται στο πλάνο του προπονητή, ούτε δέκα τραυματισμοί δεν θα μας σταματήσουν .
ΥΓ κατι πρέπει να γίνει με το ιατρικό τιμ.
- These users thanked the author Andrew R for the post (total 3):
- Γερασίμου, aivas19, paok apo epilogi
- Montrealiotis
Εγώ νομίζω ότι την μαλακια την έχει κάνει η Σονια…
Από εκεί ξεκινάν όλα…
Από εκεί ξεκινάν όλα…
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 5):
- icue, ramboutla, leomatos88, astral, prist64
Ακριβώς, τόσοι γαμπροί ....
- These users thanked the author Patron for the post (total 2):
- Montrealiotis, prist64
Montrealiotis έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 13:28 Εγώ νομίζω ότι την μαλακια την έχει κάνει η Σονια…
Από εκεί ξεκινάν όλα…
Andrew R έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 12:29Να βοηθήσω λίγο παιδιά στον ωραίο διάλογο που γίνεται όπως το παραπάνω ποστάρισμα καθώς υπάρχουν κι μια σειρά από πράγματα που γράφονται κι τα οποία δεν ανταποκρίνονται ακριβως στην πραγματικότηταzissos έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 22:39 Ο Σαββίδης είναι ένας μεγαλοπαράγοντας για τα Ελληνικά δεδομένα και οποιοσδήποτε κανονικός πολιτικός θα προσπαθούσε να διατηρεί καλές σχέσεις μαζί του. Απλά εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν κανονικοί πολιτικοί, υπάρχουν είτε δεξιοί προσκολλημένοι σε τζάκια, είτε τυχοδιώκτες , είτε νούμερα για τις επιθεωρήσεις του Σεφερλή που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αμπαλοσυνη του κόσμου.
Το γεγονός είναι ότι οι άνθρωποι του Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη είναι οι Ταχιάοι. Ο Παπαμιμίκος έφαγε μπαν από τον Μητσοτάκη μετά τα μπάχαλα που γίνανε στο κλειστό του Ευόσμου σε συνέδρειο της ΟΝΝΕΔ, που ένας κακοπροαίρετος θα μπορούσε να πει ότι ήταν και στημένο σκηνικό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ο Παπαμιμίκος είναι κάποιος οσιομάρτυρας και αδίκως βρίσκεται εκτός του κλειστού κυβερνητικού κύκλου. Παρόλα αυτά ξέρει καλά και τον κομματικό μηχανισμό και τον παρακρατικό κομματικό μηχανισμό της ΝΔ. Το θέμα είναι κατά πόσο τα εσωκομματικά αντικρουόμενα συμφέροντα θα του επιτρέψουν να φανεί χρήσιμος στον ΠΑΟΚ ή αν απλά χρησιμοποιεί ο ίδιος τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη για να κάνει το κομμάτι του και να ξαναβρεθεί εντός κομματικής λίστας, πράγμα που θεωρώ και το πιθανότερο.
Οι άκρο κεντρώοι που είναι στην ουσία το πιο αντιδραστικό τμήμα των νεο ψηφοφόρων της νδ και το πιο ενεργό στον δημόσιο διάλογο μαζί με τα εξαπτέρυγα του πρώην λά.ο.ς, δεν γουστάρουν συνεταίρους. Ο παπαμιμικος ήταν σύμβουλος του Σαμάρα και προέρχεται από αυτό που λένε χονδροειδώς ‘πατριωτικός χωρος’ και είναι ιδιαίτερα αντιπαθής στην οικογένεια μητσοτακη . Ο ιβαν ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχε σχέσεις με το μητσοτακικό κορμό της νδ , ενώ επιδίωξε εξαρχής συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με τις υπάρχουσες δομές της νδ ιδιαίτερα στην βορειο Ελλάδα . Το μεγάλο πρόβλημα του ΙΒΑΝ όπως κι στο ποδόσφαιρο είναι ότι πρώτιστος και πολύ σωστά δεν εμπιστεύεται εύκολα , και ότι δεν έχει γνώση των ‘στελεχών’ που είναι κατάλληλα για μια σειρά από δουλειές που γίνονται στην χώρα μας . Είναι τελείως διαφορετικό πραγμα να έχεις ένα άριστα στελεχωμένο νομικό τμήμα από αστέρια δικηγόρους αλλά να μην έχεις πχ τον κατάλληλο Μπαλτάκο . Δυστηχως στην Ελλάδα χρειάζεσαι και τους δυο. Ο παπαμιμικος πέρασε ένα φεγγάρι όπου οι σχέσεις του με τον Ιβαν δεν ήταν οι καλύτερες . Τώρα μάλλον αυτό έχει αλλάξει . Το πρόβλημα μας όμως για εμάς που είμαστε ΠΑΟΚ προβλέπω ότι θα συνεχιστεί . Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άνθρωπο που θα στηρίξει τις σωστές αποφάσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα . Και όχι κάποιον που θα είναι ισορροπιστής ανάμεσα στις φατρίες της ΠΑΕ . Μόλις περσι κάποιοι είχαν πείσει τον ιβαν να βγει κι να δηλώσει ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ, και τι καλά που θα πορευόμασταν με τους πανάκριβους τσαλοφ και μπακαγιοκους . Επαναλαμβάνω φέτος έχουμε πρόοδο αν συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι και καταφέρουμε να εντάξουμε δυο τρεις ακόμη ποιοτικούς παίκτες που θα ανταποκρίνονται στο πλάνο του προπονητή, ούτε δέκα τραυματισμοί δεν θα μας σταματήσουν .
ΥΓ κατι πρέπει να γίνει με το ιατρικό τιμ.
Πολύ ωραίο ποστ! Χωρίς ντε και καλά να πρέπει να συμφωνεί κανείς απόλυτα.
Εγώ αυτό που έχω να προσθέσω, είναι οτι η φετινή χρονιά, σε αντίθεση με αυτό που πήγε να "περάσει" είναι πως ΔΕΝ αποτελεί το "κακό κλείσιμο μιας καλής δεκαετίας", αλλά το "μέτριο άνοιγμα μιας νέας"!
Και αυτό ΔΕΝ συνδέεται με το επικοινωνιακό τέχνασμα που επιχείρησε ο Παπαμιμίκος προχθές. Απλά συμπίπτουν. Ο ΠΑΟΚ από μια κακή χρονιά πέρυσι, φέτος έκανε ένα στεπ απ, απλά δεν του βγήκε. Του χρόνου οφείλει να συνεχίσει, ώστε αυτό να αποτελέσει μια πορεία προς νέα ομάδα αδιαμφισβήτητης κυριαρχίας στους αγωνιστικούς χώρους, όπως το 17-19. Μόνο που αυτή τη φορά ελπίζουμε να λείψουν τα αυτογκολ όταν φτάσουμε στην κορυφή, να υπάρξει καλύτερη δομή και να κρατήσει περισσότερο διάστημα η κυριαρχία.
Ρε φίλε αχχαχαχαχαχαχαχαχα μου φυγε ο καφές…Montrealiotis έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 13:28 Εγώ νομίζω ότι την μαλακια την έχει κάνει η Σονια…
Από εκεί ξεκινάν όλα…
Διότι οι άνθρωποι δεν συγχωρούν αυτούς που από έρωτα εκπέσανε
-Μιχάλης
- These users thanked the author astral for the post (total 2):
- leomatos88, Montrealiotis