Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
ΚΩΣΤΑΣ2019

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Έκαστος έφ ω ετάχθη.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Maklaz έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 19:33
Sardan έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 10:20 Θεωρώ ότι η περίοδος Ιβάν στον ΠΑΟΚ μπαίνει σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Η απόπειρα "πραξικοπήματος" που έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι, ούτε τυχαία ήταν ως προς το timing ούτε προς την έκβασή της.

Ο Ιβάν με όλο αυτό που έγινε αναγκάστηκε να προχωρήσει σε εξαγγελίες για το γήπεδο και να μπουν χρονοδιαγράμματα κλπ. Με δεδομένο ότι στην αγορά "σοβαροί" παίχτες μιλάνε για έλλειψη ρευστότητας ελέω κυρώσεων κλπ δύο τινά θα συμβούν:

Ή ο Ιβάν θα τους διαψεύσει και ο ΠΑΟΚ θα γιγαντωθεί με τις νέες υποδομές ή θα υπάρξει αδυναμία και θα χαθεί και το λαϊκό έρισμα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να φύγει, εκεί θεωρώ ότι ποντάρει και ο φιλόδοξος μελλοντικός ιδιοκτήτης.

Εν ολίγοις πιστεύω ότι μπαίνουμε σε μια νέα περίοδο που θα έχει είτε ανηφόρα είτε κατηφόρα.

Αυτή είναι απλά μια εκτίμηση προσωπική και τίποτα άλλο.
Ξεδιπλωσες πολύ ωραία το σκεπτικό σου φίλε μου. Επέτρεψε μου να "πατήσω" πάνω σε αυτό και να δώσω μια διαφορετική διάσταση.

Η απόπειρα πραξικοπήματος άργησε! Αν γινόταν από την πρώτη έως και την δεύτερη χρονιά του πολέμου τότε ίσως και να είχε επιτυχία.

Από την στιγμή που ο Σαββίδης πήρε τον χρόνο του, έφυγε από τα φώτα της δημοσιότητας εσκεμμένα γιατί έπρεπε και μπόρεσε να ανασυγκροτηθεί, πλέον πολύ δύσκολα μπορεί να τον κουνήσει κάποιος. Βασικά το θεωρώ ακατόρθωτο σήμερα που μιλάμε.

Για την έλλειψη ρευστότητας που αναφέρεις, πέρα από φήμες και μόχλευση κοινού για να τον παρουσιάσουν μπατίρη και να υπάρξει συγκεκριμένη στοχοποίηση, δεν νομίζω πως υπάρχει σοβαρός παίχτης που θεωρεί ότι ο Σαββίδης έχει έλλειψη ρευστότητας. Υπάρχουν δικλείδες και μπορεί να τις ενεργοποιήσει όποτε θέλει. Αυτό "η αγορά" το ξέρει καλά και πίστεψέ με δεν το αγνοεί.
Αφού δεν το έχει κάνει, μας δείχνει το αντίθετο.

Ο Παπαμιμίκος βγήκε και μίλησε για ριζικές αλλαγές και εκσυγχρονισμό.
Ο Σαββίδης δεν είναι ούτε κάποιο κομματικό στέλεχος όπου μπορεί να υπόσχεται πράγματα και να μην τα κάνει χωρίς συνέπειες ούτε ταβερνιάρης(με όλο το σεβασμό προς το επάγγελμα).
Ξέρει τον ΠΑΟΚΤΣΗ πολύ καλά, ξέρει ότι από την στιγμή που είπε κάτι θα πρέπει να το κάνει, ξέρει ότι στην πρώτη στραβή θα του την έχουν στημένη.
Εδώ τα βλέπουμε εμείς οι άσχετοι, αυτός δεν θα τα βλέπει;
Φίλε maklaz προφανώς και δεν πιστεύει κανένας ότι είναι μπατιρης. Διαθέτει πόσες κερδοφόρες επιχειρήσεις και προφανώς μαξιλαράκια. Άλλο αυτό και άλλο το ότι πλέον είναι πιο "μαζεμένος". Το λέω από προσωπική εμπειρία.

Μην μπερδευομαστε. Σε καμιά περίπτωση δεν υπονοησα ή εννοησα ότι δεν έχει φραγκο. Τώρα το τι "μαξιλάρι" διαθέτει και μηχανισμούς ασφαλείας, προφανώς και δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sardan την Τετ 29 Απρ 2026, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Sardan for the post:
Maklaz
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το μαξιλάρι εύκολα το βρίσκεις αν θες. Και μιλάω για όσα είναι δημοσιευμένα.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Αγαπητέ taseos δεν θα έμπαινα σ αυτή τη διαδικασία. Την άποψη πιο πάνω για ανηφόρα και κατηφόρα την ειπα στο πλαίσιο πώς επηρεάζει τον ΠΑΟΚ. Η εύρεση και η ανάλυση ισολογισμών δεν άπτονται στα χόμπι μου, ούτε να κάνω τον ντετέκτιβ. :lol:

Ας έχει ο Ιβάν και να περνάει καλά. Εμένα με νοιάζει να επηρεάζεται όσο το δυνατόν λιγότερο ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μα εσείς αναφέρατε για πρότζεκτ που δεν επηρεάζουν τον ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΛΑ συμπλήρωσα. Το προτζεκτ του ΠΑΟΚ θα προχωρήσει κανονικά
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Sardan έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 21:27 Φίλε maklaz προφανώς και δεν πιστεύει κανένας ότι είναι μπατιρης. Διαθέτει πόσες κερδοφόρες επιχειρήσεις και προφανώς μαξιλαράκια. Άλλο αυτό και άλλο το ότι πλέον είναι πιο "μαζεμένος". Προσωπικά έχω πάρε δώσε με εταιρεία του και ξέρω ότι πρότζεκτ που ήταν επί ταπητος μπήκαν στον πάγο. Και δεν ήταν δευτερεύοντα πρότζεκτ λεζάντας κλπ. Ήταν ουσιαστικά σε μεγαλύτερο πρότζεκτ.

Μην μπερδευομαστε. Σε καμιά περίπτωση δεν υπονοησα ή εννοησα ότι δεν έχει φραγκο. Τώρα το τι "μαξιλάρι" διαθέτει και μηχανισμούς ασφαλείας, προφανώς και δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω.
Όχι όχι δεν μπερδευομαστε, για αυτό και είπα ότι θα δώσω μια άλλη διάσταση και όχι διόρθωση στο σκεπτικό σου.

Ο Σαββίδης, από τον πόλεμο και μετά κάνει επιλεκτική επένδυση.

Η αναφορά σου σε πρότζεκτ που πάγωσε αγγίζει το "γκρίζο" σημείο ανάμεσα στην οικονομική επιφάνεια ή ρευστότητα αν θέλεις και την επιχειρηματική επιφυλακτικότητα.
Αυτές μπαίνουν στο τσουβαλι των επενδύσεων που δεν έχουν άμεση ανταποδοτικότητα ή που το ρίσκο τους αυξήθηκε λόγω του γεωπολιτικού κλίματος. Είναι πολύ λογική κίνηση και σε καμία περίπτωση δεν δείχνει αδυναμία.

Πληροφοριακά έχω δικό μου άτομο που παίρνει μέρος στην ανακαίνιση που τρέχει σήμερα στο Πόρτο Καρράς και βαράει παλαμάκια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”