Ιβάν Σαββίδης VII
- navigator11
- Δημοσιεύσεις: 20934
- Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ σήμερα. Μεγάλη μέρα, που στην ευκταία περίπτωση που θα κατακτήσουν τα παλικάρια μας το ευρωπαϊκό τρόπαιο θα δώσει μεγάλη ώθηση να διαβάζουμε ότι κάποιοι άλλοι έχουν από την πρώτη στιγμή πλάνο για να μεγαλουργήσει ο ΠΑΟΚ μας.

- These users thanked the author navigator11 for the post (total 6):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, leomatos88, Montrealiotis, Apil44, TasosDuss, Maklaz
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν νομίζω πως προσφέρει σε κάτι το συγκεκριμένο ποστ στο τόπικ του Ιβάν. Το αντίθετο θα έλεγα.navigator11 έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 10:39 Καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ σήμερα. Μεγάλη μέρα, που στην ευκταία περίπτωση που θα κατακτήσουν τα παλικάρια μας το ευρωπαϊκό τρόπαιο θα δώσει μεγάλη ώθηση να διαβάζουμε ότι κάποιοι άλλοι έχουν από την πρώτη στιγμή πλάνο για να μεγαλουργήσει ο ΠΑΟΚ μας.
![]()
Το αν υπάρχει σωστό πλάνο στο μπάσκετ, αργά ή γρήγορα θα φανεί και θα το κρίνουμε όλοι μας.
Σίγουρα πάντως, τα πρώτα 5 χρόνια του Ιβάν στο ποδόσφαιρο, μόνο από σωστό ποδοσφαιρικό πλάνο δεν συνοδεύθηκαν.
Αμέτρητες αλλαγές προπονητών, αδιανόητα κακές επιλογές ποδοσφαιριστών και σχεδόν μηδενικές αγωνιστικές επιτυχίες.
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Το μπασκετάκι είναι εύκολο, τα λέφτα που ρίχνεις αποδίδουν άμεσα. Πρωτάθλημα του χρόνου αλλίως αποτυχία
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Συνολικά θα τον κρίνεις κάποιον όχι ότι βολεύει στο αφήγημα που έχουμε στο μυαλό μας....ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε απίστευτα παντού ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ και παρέσυρε για λίγο μόνο το βόλεϊ του ερασιτέχνη τριετία τίτλων.... φυσικά Navi την μπούρδα θα την πουν κάποιοι για έναν τίτλο που κόντεψε με ψίχουλα να την πάρει και γίγαντας Χατζόπουλος.....έχει πάρα πολύ δρόμο ο μπασκετικός ΠΑΟΚ να δει ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΟΥΣ στα μάτια.....ας γίνει μια αρχή τώρα μικρή αρχή αλλα σημαντική ..... ΠΑΟΚΆΡΑ ΓΕΡΑ.....
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 5):
- leomatos88, nkoss, PAOK DreXleR, paok apo epilogi, Maklaz
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Προφανώς αστειεύεσαι πέρα των καλών παικτών έχουμε τσαρουχες να παλέψουμε όπως παλέψαμε με επιτυχία αλλά με πολλές δυσκολίες το ΠΟΚ....θα μας πάρει χρόνο λογικό είναιPatron έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 11:16 Το μπασκετάκι είναι εύκολο, τα λέφτα που ρίχνεις αποδίδουν άμεσα. Πρωτάθλημα του χρόνου αλλίως αποτυχία
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εσυ ξεχνάς τι θα πει προσφυγή, πορείες, συναυλιες, συλλαλητήρια, ντου στα γραφεια της παε και πολεμο στο κατεστημένο. Το κατεστημένο που διέλυσε ο Ιβαν Σαββίδης.Polichni1926 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:10φιλε υποσχεθηκε γηπεδο , τον ΠΑΟΚ στις 20 καλυτερες ομαδες του κοσμου , προπονητικο κεντρο και νταμπλ στα 100 χρονια .makednoss έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:49 Λέω οτι υπάρχει ενας λεφτάς που ικανοποιεί τις αρχές μας και ό,τι υπόσχεται το κάνει πράξη, παντελονάτα.
Δεν του αξίζει ούτε η αχαριστία, ούτε συνθήματα αυτοκαταστροφικά τύπου "η υπομονή μας τελείωσε" και καραγκιοζιλίκια τέτοιου τύπου.
Δεν του αξίζει μόλις βρεθεί ενας αλλος λεφτάς, σαν αλλες τανεςπου κάποιοι απο εδω μέσα να ουρλιάζουν γιατι ο επόμενος είναι (???) καλύτερος sugar daddy απο τον νυν.
Να μείνει η οικογένεια 1000 χρόνια, γιατί είναι οικογένεια, δεν είναι ενας 60ρης μπίζνεςμαν οπου μόλις βαρεθεί το παιχνίδι του, θα το πετάξει, όπως εγινε με Μυτιληναιους, Πατέρες και Κοντομηνάδες.
Τωρα πες μου τι απο αυτα εκανε γιατι ξεχνας γρηγορα και σε βλεπω ετοιμο να πας να σταυρωσεις μητσοτακη στις επομενες
Ξεχρέωσε τον ΠΑΟΚ οταν οι αλλοι δε δίνανε 1 δραχμή.
- These users thanked the author makednoss for the post (total 4):
- Mirko, leomatos88, paok apo epilogi, Apil44
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με άεργους δισεκατομμυριούχους που αντί να κάνουν μπίζνες 24/7 από τα κεντρικά τους γραφεία σε άλλες χώρες τρέχουν να βλέπουν ματσάκια ανά τας Ευρώπας.navigator11 έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 10:39 Καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ σήμερα. Μεγάλη μέρα, που στην ευκταία περίπτωση που θα κατακτήσουν τα παλικάρια μας το ευρωπαϊκό τρόπαιο θα δώσει μεγάλη ώθηση να διαβάζουμε ότι κάποιοι άλλοι έχουν από την πρώτη στιγμή πλάνο για να μεγαλουργήσει ο ΠΑΟΚ μας.
![]()
Αν θεωρούσαν την ομάδα οικογένεια θα διόριζαν και κανένα γαμπρό τους.
Υγ: Οι συγκρίσεις και τα passive aggressive σχόλια είναι αχρείαστα. Γιατί πρέπει να χωρίζετε τον κόσμο σε στρατόπεδα όταν η ίδια η ΠΑΕ του Ιβάν ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ΚΑΕ του Τέλη;
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Νομίζω οτι το πράγμα θα φανεί σύντομα, σε ποιό δρόμο θα κινηθείς.
Διάφορα γνωστά /άγνωστα λαμόγια έχουν βγάλει τα χρυσά κουτάλια και τα χρυσά τρυπάνια και περιμένουν την καθιερωμένη ετήσια μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ για να μοιράσουν τις μίζες και τις ταρίφες στους συνεργάτες...
Αναπόφευκτο?
Εάν μπορέσεις φέτος να βάλεις ενα τέλος σε αυτό το φαινόμενο, ίσως και να ξεκινήσουμε πιό αισιόδοξα την νέα σεζόν...
Καλό κουράγιο.
Διάφορα γνωστά /άγνωστα λαμόγια έχουν βγάλει τα χρυσά κουτάλια και τα χρυσά τρυπάνια και περιμένουν την καθιερωμένη ετήσια μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ για να μοιράσουν τις μίζες και τις ταρίφες στους συνεργάτες...
Αναπόφευκτο?
Εάν μπορέσεις φέτος να βάλεις ενα τέλος σε αυτό το φαινόμενο, ίσως και να ξεκινήσουμε πιό αισιόδοξα την νέα σεζόν...
Καλό κουράγιο.
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ξεδιπλωσες πολύ ωραία το σκεπτικό σου φίλε μου. Επέτρεψε μου να "πατήσω" πάνω σε αυτό και να δώσω μια διαφορετική διάσταση.Sardan έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 10:20 Θεωρώ ότι η περίοδος Ιβάν στον ΠΑΟΚ μπαίνει σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Η απόπειρα "πραξικοπήματος" που έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι, ούτε τυχαία ήταν ως προς το timing ούτε προς την έκβασή της.
Ο Ιβάν με όλο αυτό που έγινε αναγκάστηκε να προχωρήσει σε εξαγγελίες για το γήπεδο και να μπουν χρονοδιαγράμματα κλπ. Με δεδομένο ότι στην αγορά "σοβαροί" παίχτες μιλάνε για έλλειψη ρευστότητας ελέω κυρώσεων κλπ δύο τινά θα συμβούν:
Ή ο Ιβάν θα τους διαψεύσει και ο ΠΑΟΚ θα γιγαντωθεί με τις νέες υποδομές ή θα υπάρξει αδυναμία και θα χαθεί και το λαϊκό έρισμα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να φύγει, εκεί θεωρώ ότι ποντάρει και ο φιλόδοξος μελλοντικός ιδιοκτήτης.
Εν ολίγοις πιστεύω ότι μπαίνουμε σε μια νέα περίοδο που θα έχει είτε ανηφόρα είτε κατηφόρα.
Αυτή είναι απλά μια εκτίμηση προσωπική και τίποτα άλλο.
Η απόπειρα πραξικοπήματος άργησε! Αν γινόταν από την πρώτη έως και την δεύτερη χρονιά του πολέμου τότε ίσως και να είχε επιτυχία.
Από την στιγμή που ο Σαββίδης πήρε τον χρόνο του, έφυγε από τα φώτα της δημοσιότητας εσκεμμένα γιατί έπρεπε και μπόρεσε να ανασυγκροτηθεί, πλέον πολύ δύσκολα μπορεί να τον κουνήσει κάποιος. Βασικά το θεωρώ ακατόρθωτο σήμερα που μιλάμε.
Για την έλλειψη ρευστότητας που αναφέρεις, πέρα από φήμες και μόχλευση κοινού για να τον παρουσιάσουν μπατίρη και να υπάρξει συγκεκριμένη στοχοποίηση, δεν νομίζω πως υπάρχει σοβαρός παίχτης που θεωρεί ότι ο Σαββίδης έχει έλλειψη ρευστότητας. Υπάρχουν δικλείδες και μπορεί να τις ενεργοποιήσει όποτε θέλει. Αυτό "η αγορά" το ξέρει καλά και πίστεψέ με δεν το αγνοεί.
Αφού δεν το έχει κάνει, μας δείχνει το αντίθετο.
Ο Παπαμιμίκος βγήκε και μίλησε για ριζικές αλλαγές και εκσυγχρονισμό.
Ο Σαββίδης δεν είναι ούτε κάποιο κομματικό στέλεχος όπου μπορεί να υπόσχεται πράγματα και να μην τα κάνει χωρίς συνέπειες ούτε ταβερνιάρης(με όλο το σεβασμό προς το επάγγελμα).
Ξέρει τον ΠΑΟΚΤΣΗ πολύ καλά, ξέρει ότι από την στιγμή που είπε κάτι θα πρέπει να το κάνει, ξέρει ότι στην πρώτη στραβή θα του την έχουν στημένη.
Εδώ τα βλέπουμε εμείς οι άσχετοι, αυτός δεν θα τα βλέπει;
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 5):
- leomatos88, Taseos, george188, renegade, ΚΩΣΤΑΣ2019
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Κάποιοι λίγοι παρατηρητικοί που ψάχνουν θα έχουν δει ότι όντως γίνονται πραγματάκια όσο αφορά το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Εφόσον όμως η ΠΑΕ δεν τα δημοσιοποιεί και οι ρεπόρτερ δεν κάνουν ρεπορτάζ να τα βρουν εμάς δεν μας πέφτει λόγος.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Maklaz
-
τσιριγωτης
- Δημοσιεύσεις: 4074
- Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:47
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Καλά το πήγε ο Ιβάν, πέταξε τον παπαμιμικο κ ασχολούμαστε όλοι με αυτόν. Ξεχάστηκε άμεσα η αποτυχία
- Montrealiotis
- Δημοσιεύσεις: 5267
- Εγγραφή: Κυρ 19 Απρ 2020, 20:20