Build up λέγεται ... χα χα χα.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 21:04Το ξέρω ότι είναι ΠΑΟΚ ρε![]()
Ακολουθήστε τον Josh Bett στα social. Ασπρόμαυρα τα έχει!
Αθληματάρα είναι! Όχι, θα κάτσω να βλέπω την άλλη την αηδία 90' και να λήγει 0-0. Που για να φτάσει η μπάλα από τη μία πλευρά στην άλλη, πάω για κατούρημα και έχω πλύνει και τα χέρια μου.
Περαστικά!
Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ
Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ
- BlackMagicPAOK
Τους έχουν χαρίσει 2-3 ΤΠ.
Πάντως σφυρανε..
Ελπίζω να δείξουμε χαρακτήρα στα πρώτα 5 λεπτά του Β ημίχρονου
Πάντως σφυρανε..
Ελπίζω να δείξουμε χαρακτήρα στα πρώτα 5 λεπτά του Β ημίχρονου
-
leomatos88
Ε είναι αδικημένα τα παιδιά ρε συ, γι' αυτό!Special 4 έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 21:06Πολύ κλάμα όμως όταν τους χρεώνονται φάουλ.leomatos88 έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 21:03 Να δηλώσω επίσης εμβρόντητος από την ατμόσφαιρα των Μπιλμπάων!!!
Δεν έχουν καταλάβει καν ότι το ματς είναι τελικός.
Μας έχουν πρήξει τα @@.
Ενώ ρίχνουν πολύ ξύλο.
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- Special 4
το κοντό το 7 το εκμεταλλευόμαστε στην επίθεση.
Κάνουμε ισο ή ντράιβ και δεν μπορεί να μαρκάρει στο επίπεδο των υπολοίπων.
Χαρακτηριστική η φάση στο τέλος του ημιχρόνου με τον Ντίμσα που πήγε να πάρει την επίθεση, έβγαλε έξω στον Πατ (νομίζω) και εκείνος του την έδωσε πίσω γιατί τον μάρκαρε ο κοντός και "έπρεπε" να πάρει αυτός την επίθεση.
Το κόλπο με τον ψηλό να δίνει βάθος στην άμυνα το έχουν διαβάσει και δεν ξέρω αν οι ψηλοί μας θα ανταποκριθούν στις γρήγορες αποφάσεις που πρέπει να πάρουν όταν βρίσκονται χωρίς προσωπικό αντίπαλο να μαρκάρουν, αλλά με μαρκάρισμα χώρου.
Κάνουμε ισο ή ντράιβ και δεν μπορεί να μαρκάρει στο επίπεδο των υπολοίπων.
Χαρακτηριστική η φάση στο τέλος του ημιχρόνου με τον Ντίμσα που πήγε να πάρει την επίθεση, έβγαλε έξω στον Πατ (νομίζω) και εκείνος του την έδωσε πίσω γιατί τον μάρκαρε ο κοντός και "έπρεπε" να πάρει αυτός την επίθεση.
Το κόλπο με τον ψηλό να δίνει βάθος στην άμυνα το έχουν διαβάσει και δεν ξέρω αν οι ψηλοί μας θα ανταποκριθούν στις γρήγορες αποφάσεις που πρέπει να πάρουν όταν βρίσκονται χωρίς προσωπικό αντίπαλο να μαρκάρουν, αλλά με μαρκάρισμα χώρου.
- These users thanked the author ABOLEYTOI for the post:
- BlackMagicPAOK
Πρεπει να μεινουμε κοντα στο σκορ και να μην παρουν ψυχολογια για να αρχισουν να μπαινουν ολα.
Το τριτο 10λεπτο ειναι το πιο κρισιμο.
Το τριτο 10λεπτο ειναι το πιο κρισιμο.
Βασικά τραγουδάνε ένα τραγουδάκι σε προτεσταντικό ρυθμό θαρρείς και είναι κατηχητικό. Δεν ξέρω και ισπανικά να καταλάβω τι λένε. Πολύ αστεία φάση. Εκκλησιαστικό όργανο ;
navigator11 έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 21:04
Το μη κάρφωμα του ανενόχλητου Ομορούγι άνετα μπορούσε να είναι η τελευταία φάση του τελικού, χάνοντας με 7.
Κύριε, είσθε αλήτης.
Το έκανα εικόνα μόλις, perma ban στον κύριο παρακαλώnavigator11 έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 21:04
Το μη κάρφωμα του ανενόχλητου Ομορούγι άνετα μπορούσε να είναι η τελευταία φάση του τελικού, χάνοντας με 7.
- PAOK_Antarctica