Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Δημοσίευση από Taseos »

Σοβαρό παιδί. Θα του έδινα την ομάδα άνετα
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Δε μου αρέσει σα χαρακτήρας. Μπράβο σε ό,τι έχει κάνει με τον Μίλωνα, αλλά με εμάς είχε θέματα. Και δεν ήταν μόνο η κόντρα του με τον Φιλίπποφ που κρατούσε από το 2009, αλλά και γενικά δε είχε ποτέ καλές σχέσεις με κανέναν στον ΠΑΟΚ. Γενικά είναι ένας αλαζονικός άνθρωπος.

Και το να ακούω ότι τον θέλει ο Φλοίσβος, μάλλον δε δείχνει ότι θέλει να κάνει και κάποιο step up.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Μια από τις μέρες που δε θα ξεχάσουμε ποτέ. Η μέρα που ο ΠΑΟΚ ήταν πάλι ψηλά. Η μέρα που με μια φοβερή ανατροπή ανέβηκε ξανά στην κορυφή της Ελλάδας. Η μέρα που διαλύθηκαν τα σύννεφα της αμφισβήτησης και τα σχόλια περί πυροτεχνήματος. Η μέρα που το Παλατάκι ζούσε πάλι στιγμές δόξας.

Σαν σήμερα ο ΠΑΟΚ στεφόταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Πρωταθλητής!!!!

Ευχή να το ζήσουμε σύντομα ξανά!

These users thanked the author PaokCuba4 for the post (total 5):
Dimitris_L4, Hayate, rockcity4, Franky, Magdi Tolba 4
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Και φυσικά σα σήμερα δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε την πρώτη και πιο γλυκιά στιγμή. Τη στιγμή που τα όνειρά μας γίνονταν πραγματικότητα. Τη στιγμή που θα ζούσαμε να βλέπουμε όχι μόνο παίκτες αξίας, αλλά και ένα Παλατάκι με 10.000. Τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ γινόταν μεγάλος. Τη στιγμή που μεταβήκαμε από την ανατροπάρα στα Βασιλικά το 2009 στην απόλυτη επιτυχία!

Είναι η στιγμή που ο ΠΑΟΚ έγινε για πρώτη φορά Πρωταθλητής Ελλάδος!

29 Απριλίου 2015, μια ημέρα μια ιστορία!

Εικόνα

Και φυσικά όλο το παιχνίδι για να μη ξεχαστεί ποτέ!

These users thanked the author PaokCuba4 for the post (total 8):
Maurice_Escargot, danirifle, Franky, rockcity4, st4this, flash4, Dimitris_L4, Magdi Tolba 4
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

PaokCuba4 έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 12:35 Και φυσικά σα σήμερα δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε την πρώτη και πιο γλυκιά στιγμή. Τη στιγμή που τα όνειρά μας γίνονταν πραγματικότητα. Τη στιγμή που θα ζούσαμε να βλέπουμε όχι μόνο παίκτες αξίας, αλλά και ένα Παλατάκι με 10.000. Τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ γινόταν μεγάλος. Τη στιγμή που μεταβήκαμε από την ανατροπάρα στα Βασιλικά το 2009 στην απόλυτη επιτυχία!

Εικόνα

Κάτι ναυτικοί αμερικανοιιιι
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
PaokCuba4, Magdi Tolba 4
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Σίγουρα κοντά στις 11000 κόσμο θα πω εγω, σε αυτό το παιχνίδι κι εκείνο το ΠΑΟΚ-Αρης στο μπάσκετ το 2008.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
PaokCuba4
Franky

Δημοσίευση από Franky »

PaokCuba4 έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 12:35 Και φυσικά σα σήμερα δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε την πρώτη και πιο γλυκιά στιγμή. Τη στιγμή που τα όνειρά μας γίνονταν πραγματικότητα. Τη στιγμή που θα ζούσαμε να βλέπουμε όχι μόνο παίκτες αξίας, αλλά και ένα Παλατάκι με 10.000. Τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ γινόταν μεγάλος. Τη στιγμή που μεταβήκαμε από την ανατροπάρα στα Βασιλικά το 2009 στην απόλυτη επιτυχία!

Εικόνα

Ήμουν μέσα σε αυτό το Μυθικό Παιχνίδι, στα σκαλιά, στη θύρα πανω απο τους επισήμους, μέ ενα χάρτινο εισητήριο που το έχω ακόμη.

:pano: :pano: :pano: :pano:
PaokCuba4 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 21:04

Σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια ένα παιδί πηγαίνει να δει την ομάδα που αγαπά και δεν γυρνά ποτέ πίσω. Ένα ακόμα θύμα του οπαδικού μίσους. Ένα παιδί που δε θα ξεχαστεί ποτέ και θα ανεφέρεται σε κάθε νίκη και σε κάθε τίτλο της ομάδας.

ΝΑΣΟ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!
Είσαι ΟΑΣΗ. Με Φοίνικες και Νερό.

Τα υπόλοιπα από κοντά, όταν και όποτε. Μακάρι σύντομα.

Σε έναν φανταστικό (δικό μας) ΠΑΟΚ, ο Κουρνέτας, ο Παντακίδης και κάποιοι άλλοι θα ήταν εκεί, να παίρνουν αποφάσεις, να οργανώνουν, να σχεδιάζουν, να χτίζουν με Γνώση, Ψυχή, Πίστη, και Αγάπη για το Βόλεϊ και τον ΠΑΟΚ.
These users thanked the author Franky for the post (total 2):
PaokCuba4, Magdi Tolba 4
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Franky έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 13:09

Ήμουν μέσα σε αυτό το Μυθικό Παιχνίδι, στα σκαλιά, στη θύρα πανω απο τους επισήμους, μέ ενα χάρτινο εισητήριο που το έχω ακόμη.

Ευλογημένος που ήσουν εκεί! Εμένα με θυμάμαι να το ακούω από το ραδιόφωνο (το γούρι μου εκείνη τη χρονιά) και μετά να ανοίγει ο κολλητός το κάμπριο Πεζό 206cc που είχε και να κυματίζω μέσα στην Αθήνα τη σημαία του ΠΑΟΚ,
Franky έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 13:09 Είσαι ΟΑΣΗ. Με Φοίνικες και Νερό.

Σε έναν φανταστικό (δικό μας) ΠΑΟΚ, ο Κουρνέτας, ο Παντακίδης και κάποιοι άλλοι θα ήταν εκεί, να παίρνουν αποφάσεις, να οργανώνουν, να σχεδιάζουν, να χτίζουν με Γνώση, Ψυχή, Πίστη, και Αγάπη για το Βόλεϊ και τον ΠΑΟΚ.
Σε ευχαριστώ παλικάρι μου. Και εσύ είσαι υπέροχος και είμαι τυχερός που σε γνώρισα και από κοντά!

Μακάρι να είναι σύντομα. Ίσως να μας πιάσει και των δύο η τρέλα και να πάμε στον τέταρτο τελικό! ;)

Αυτό ο ΠΑΟΚ που αναφέρεις, ο ΠΑΟΚ μας αυτός δε θα έχανε ποτέ. Είναι το όνειρό μου να τους δω κάποια στιγμή. Στεναχωριέμαι που ο Γιάννης δε θέλει να ασχοληθεί.
These users thanked the author PaokCuba4 for the post:
Franky
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Προς ενημέρωση, ετοιμάζω κάτι περί βόλεϊ ΠΑΟΚ που θα το βρείτε εκτός Paokmania.

Μείνετε συντονισμένοι. ;)
These users thanked the author PaokCuba4 for the post (total 6):
Franky, Dimitrisou, trouman, st4this, namisenoiazei, Magdi Tolba 4
Franky

Δημοσίευση από Franky »

PaokCuba4 έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 14:51 Προς ενημέρωση, ετοιμάζω κάτι περί βόλεϊ ΠΑΟΚ που θα το βρείτε εκτός Paokmania.

Μείνετε συντονισμένοι. ;)
Nα μας δώσεις και σύνδεσμο/πληροφορίες για να το βρούμε.
These users thanked the author Franky for the post (total 2):
PaokCuba4, st4this
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Στεναχωρέθηκες; :lol:
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

Οχι γέλιο είναι χαχα, καλά ρε πστ μου ποσο losers ειναι δεν θα διεκδικήσουν καν άνοδο; Ό,τι ναναι
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Franky έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 13:09

Εικόνα

PaokCuba4 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 21:04

Σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια ένα παιδί πηγαίνει να δει την ομάδα που αγαπά και δεν γυρνά ποτέ πίσω. Ένα ακόμα θύμα του οπαδικού μίσους. Ένα παιδί που δε θα ξεχαστεί ποτέ και θα ανεφέρεται σε κάθε νίκη και σε κάθε τίτλο της ομάδας.

ΝΑΣΟ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!
Είσαι ΟΑΣΗ. Με Φοίνικες και Νερό.

ρεεε τι μας θυμίζετε ρεεεεε, καθίστε καλά
τι ΠΑΟΚΑΡΑ ήταν εκείνη..
These users thanked the author danirifle for the post:
PaokCuba4
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

st4this έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 19:07 Οχι γέλιο είναι χαχα, καλά ρε πστ μου ποσο losers ειναι δεν θα διεκδικήσουν καν άνοδο; Ό,τι ναναι
Είπα και εγώ. :lol: :lol: :lol: Εδώ έχω φίλο που χτυπιέται γιατί δεν έπεσε ο Φοίνικας (δουλεύει για αυτούς και είχε φρίξει με αυτά που έβλεπε). :lol:

Άλλοι είναι ο λόγος που δεν το κάνουν και απλά προσπαθούν να τον έχουν κρυφό. Όπως τα χρέη που έχουν ακόμα από τη δεκαετία του 2000 και το 2010. Για να καταλάβεις τι έχει γίνει. Ο Ηρακλής ξεκίνησε από τα τοπικά αφήνοντας το ΑΦΜ του Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 που υπερχρέωσε και πήρε ξανά το παλιό ΑΦΜ του (αυτό που είχε τις προηγούμενες δεκαετίες). Όσο ήταν στα τοπικά, στην Β' Εθνική και στην Α2 και όσο είναι στην Πρι Λιγκ τα χρέη που έχει δεν είναι απαιτητά. Εάν όμως ανέβει στη Volley League η βασική προϋπόθεση είναι είτε να έχεις εξοφλήσει είτε να τα έχεις διακανονίσει. Ο Ηρακλής σε αυτή τη φάση μπορεί να μη χρωστά αυτά που χρωστούσε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ακόμα έχει μείνει ένα ποσό που ο ίδιος δεν μπορεί να ξεχρεώσει μόνος του. Το ίδιο συνέβει και με την ΑΕΚ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”