Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου

Δημοσίευση από Taseos »

Α δεν έχω θέμα ας πολεμήσουν όσοι θέλουν όσους θέλουν. Όσο δεν βγαίνουν δικηγόρο της ΠΑΕ να βάλουν τάξης το ίντερνετ και περιμένουν τον Γενάρη καλά κάνουν. Ας πρόσεχε η ΠΑΕ
These users thanked the author Taseos for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Η πρόσληψη αυτού του τύπου στον ΠΑΟΚ είναι όλοι οι λόγοι για τος οποίους δεν θα γυρνούσα στην Ελλάδα μαζεμένοι σε δέκα λέξεις.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Τώρα πως ένας άμπαλος , ο οποίος απλά θα εκτελεί τις εντολές του άμπαλου Ιβαν και θα μεταφέρει τις ανακοινώσεις του , θα μας κάνει μοντέρνο
ευρωπαικο club δεν μπορώ να καταλάβω.

Επίσης να το παρουμε όλο αυτό σαν παραδοχή του Ιβάν, ότι καναμε μια τρύπα στο νερό, οργανωτικά ;

Ή απλά θα κάνουμε το Μαράκι επιτέλους στην μπάντα ;; Αραγε το Μαράκι έκανε ότι του κατέβαινε ; Και τώρα ο Παπαμιμικος τι ;;
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Να κάνουμε λίγη υπομονή και να περιμένουμε τις τομές που υποσχέθηκαν εχθές. Αν φέρουν ποδοσφαιρανθρώπους να τρέξουν το αγωνιστικό, σημαίνει ότι καταλαβαίνουν τι πάει να πει Ευρωπαϊκό κλαμπ. Υπομονή. Υποσχέθηκαν θα τα μάθουμε όλα μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Έχουν ποσοσδαιρανθρωπους. Έχουν βιερινια,τσίκνα( από Ισπανία) κερυπιδη και κωστικο. Πιθανώς θα γίνει διαχωρισμός της ΠΑΕ από το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Η αλήθεια είναι ότι η μονή χρήσιμη πληροφορία από τις δηλώσεις, ήταν η απόφαση για διακριτούς ρόλους και οργάνωση του club.

Δεν έχω καμιά προσδοκία γιατί τα έχουμε ξανακούσει και δεν με πείθει ούτε στο ελάχιστο ο Παπαμιμίκος ούτε ο τρόπος που τα μετέφερε.

Μακάρι να κάνουμε όλοι λάθος και να τα δούμε στην πράξη μετά το τέλος της χρονιάς...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

PAOKevolution έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 13:50 Να κάνουμε λίγη υπομονή και να περιμένουμε τις τομές που υποσχέθηκαν εχθές. Αν φέρουν ποδοσφαιρανθρώπους να τρέξουν το αγωνιστικό, σημαίνει ότι καταλαβαίνουν τι πάει να πει Ευρωπαϊκό κλαμπ. Υπομονή. Υποσχέθηκαν θα τα μάθουμε όλα μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Να πω ότι δεν τα έχουμε ξανακούσει όλα αυτά;;
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
embuji
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ξανακανε κιαλλη υπομονη ΠΑΟΚτση, τα συμφεροντα του προεδρου της ΠΑΕ ειναι απο πανω. Ξαφνικα γινανε επαγγελματιες και δεν εχει σημασια απο που προερχονται ή τι πιστευουν, το καλοκαιρι οταν εγω γιατι μονο τον εαυτο μου εκπροσωπω ελεγα για το γηπεδο οτι ηρθε ενας τριτος επενδυτης και εβγαλε απο τον παγο το εργο γιατι να συνεχισω να εμπιστευομαι αυτον που το εβαλε; εδω μεσα ατομα με σκισανε. ΚΑΛΑ κανανε αυτο πιστευανε, δε κατηγορω κανεναν για το τι πιστευει. Το μονα-ζυγα δικα μας δε μπορω.

Και ξαφνικα βλεπω αλλο ενα μελος της οικογενειας να μπαινει στην ΠΑΕ χωρις να εχει απολυτως με το ποδοσφαιρο και με το πιο εμμετικο backround που μπορει να εχει Ελληνας. Νεα Δημοκρατια. Αλλα τωρα ατομα που ειχανε σκυλιασει πιο πριν, δε πειραζει να τον δουμε.

Στην συνεχεια σε μια ακρως ορχηστρωμενη "συνεντευξη τυπου" γιναμε πολυ σοφοτεροι ακουγοντας κατι αναμεσα σε τιποτα και τιποτα.
Οχι, ακυρο. Μαθαμε οτι το προπονητικο που λεγανε θα μπει η πρωτη ομαδα τελος της σεζον ξεκιναει ΑΝ ολα πανε καλα να γινεται το τελος του ετους και θα χρειαστει 20-22 μηνες. Περιπου 3,5 χρονια. ΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ!!!! Αυτο το προπονητικο που θα εμπαινε η πρωτη ομαδα τωρα στα κοντα by the way. Για το γηπεδο; Πιστευω πιο πολυ απο ποτε οτι δε θα το κανει. ΕΓΩ. Το τονιζω. Τι πιστευω εγω γραφω.

Ενα απο τα πραγματα που μου αρεσαν περισσοτερο απ'ολα το καλοκαιρι ηταν οτι οταν εγραφα αυτα που πιστευα, ειχα πολυ κοσμο εδω μεσα να με κραζει γιατι ασκουσε βετο υπερ του Ιβαν, ελεγα ναι ρε φιλε αυτο ειναι ΠΑΟΚ. Δε με νοιαζει εγω αυτο πιστευω και τελος. Παροτι διαφωνουσα ειλικρινα το γουσταρα. ΠΛΕΟΝ ομως βλεπω οτι το τριπλο τουλιπ γινεται πολυ ευκολα. Ξαφνικα τα τικσ που σε καθιστουσαν εχθρο του ΠΑΟΚ γινανε μπαμ μπαμ ο Ιβαν ξερει, να τον δουμε, ο προεδρας, κλπ.

Ο Παπαμιμικος πρωην προεδρος της ΟΝΝΕΔ, βγηκε, μας κουνησε το δαχτυλο, μας ειπε για DNA ΠΑΟΚ(ποιος; ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ), συνεχισε με ΘΑ ΘΑ ΘΑ, ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΘΑ, και δεν εχει ανοιξει ρουθουνι... Να δουμε ποσο δουλεμα αντεχει ο ΠΑΟΚτσης για τον Ιβαν Σαββιδη που εχει στο μυαλο του. Τον Ιβαν Σαββιδη που εχουμε να δουμε 5-6 χρονια.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

embuji έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 14:55

Ο Παπαμιμικος πρωην προεδρος της ΟΝΝΕΔ, βγηκε, μας κουνησε το δαχτυλο, μας ειπε για DNA ΠΑΟΚ(ποιος; ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ), συνεχισε με ΘΑ ΘΑ ΘΑ, ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΘΑ, και δεν εχει ανοιξει ρουθουνι... Να δουμε ποσο δουλεμα αντεχει ο ΠΑΟΚτσης για τον Ιβαν Σαββιδη που εχει στο μυαλο του. Τον Ιβαν Σαββιδη που εχουμε να δουμε 5-6 χρονια.

Μονο το ηταν καποτε στην οννεδ οπως μαλλον δυστυχώς κ οι μισοι εδω μεσα κ το θα,θα,θα ισχύει. Μια αλήθεια για να ξεπλύνουμε 10 ψέματα κ να δημιουργούμε κλίμα.
Κ να προλάβω οτι δεν γουστάρω κανένα παπαμιμικο κ προφανώς ουτε εσένα το θέμα σου ειναι ο παπαμιμικος, μην κρυβόμαστε
These users thanked the author dragon for the post (total 4):
anaximandros4, Montrealiotis, PAOKevolution, paok apo epilogi
Thax

Δημοσίευση από Thax »

Από Τούμπα, Ιράν, Καμπότζη, Βιετνάμ πήγαμε Και α και ου, και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Μου αρέσει πως μερικοί περιμένετε ΤΔ που να αποφασίζει αυτός, μεγάλο μπάτζετ και μεταγραφές νωρίς.
12 χρόνια ο ΠΑΟΚ λειτουργεί με ένα μοντέλο. Άθλιο για μένα αλλά αυτό είναι συζητήσιμο, άλλοι το θεωρούν καλό. Τι σας κάνει να περιμένετε κάτι διαφορετικό φέτος;
Εγώ, λοιπόν, που δεν είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως ο Ιβάν δεν αλλάζει, και φέτος τα ίδια θα έχουμε. Μεταγραφές στο τέλος για να γλυτώσουμε 10 χιλιάρικα και δανεικούς.
Ο Ιβάν μας έκανε ανταγωνιστικούς χωρίς χρέη, θα παίρνουμε τίτλους εδώ και εκεί αλλά εκτόξευση της ομάδας δεν θα δούμε. Μην ξεχνάτε πως πέρσι θα χάναμε Ντέλια με πλάνο βασικό τον Ιβανούσετς και προπονητή τον Πούσιτς ή όπως τον έλεγαν.
Και όσο δεν μαθαίνουμε τι έχει υπογραφεί ανάμεσα στον ΑΣ και στη ΠΑΕ για το γήπεδο, να μου επιτρέψετε να έχω αμφιβολίες για πολλά θέματα.
40 χρόνια στο γήπεδο πάω, θα πηγαίνω και θα στηρίζω την ομάδα άλλα τόσα αν μπορώ αλλά την αισιοδοξία για μεγαλεία με πρόεδρο τον Ιβάν την έχω χάσει.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

dragon έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 15:22
embuji έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 14:55

Μονο το ηταν καποτε στην οννεδ οπως μαλλον δυστυχώς κ οι μισοι εδω μεσα κ το θα,θα,θα ισχύει. Μια αλήθεια για να ξεπλύνουμε 10 ψέματα κ να δημιουργούμε κλίμα.
Κ να προλάβω οτι δεν γουστάρω κανένα παπαμιμικο κ προφανώς ουτε εσένα το θέμα σου ειναι ο παπαμιμικος, μην κρυβόμαστε
Oχι, αυτο που με εχει ενοχλησει ειναι το ποσο ευκολα καταπινουμε τον παπαμμικο και τον καθε παπαμιμικο και δεχομαστε να μας δουλευουν στα μουτρα μας και να μην ανοιγει ρουθουνι(μακαρι να ανοιξει το δικο μου γιατι την αρπαξα) αρκει να ειναι απο αυτους που συμπαθουμε. Αυτο ναι μπορει να με τρελανει.
anaximandros4

Δημοσίευση από anaximandros4 »

o Παπαμιμίκος χθες είπε για νέα σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ και μίλησε για αλλαγές παντού, ακόμα και στο αγωνιστικό, νέο μοντέλο
το χαρακτήρισε και περιμένουμε να κλείσει η χρονιά για να παρουσιαστεί. Μπούρδες ή όχι , θα φανεί.

Αλλά ακούγοντας τους αρδ μας σήμερα , κατάλαβα οτι δεν είπε τίποτα σημαντικό, ναι ναι, βεβαίως

Ποιοι να βολεύονται άραγε με το να μην κουνηθεί πέτρα στο υπάρχον αγωνιστικό μοντέλο....
These users thanked the author anaximandros4 for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
vasilis1976

Δημοσίευση από vasilis1976 »

Εχω κάνει σκληρη κριτικη στη διοίκηση αλλα τι γίνεται ρε παιδιά? Απο πιο κόμμα θέλετε συμβούλους? Διαβάζω ανήκουστα πράγματα. Δηλαδή για παράδειγμα ο ζαγορακης με πιο κόμμα κατέβηκε? Σοβαρευτειτε!!!!! Ζητήστε περισσότερο χρημα και λιγότερα.... ελικόπτερα, και αφήστε το ποιον θα συμβουλεύετε ο Ιβαν!!!!!
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Oποτε θα ελεγες οτι παμε για το πιο κρισιμο καλοκαιρι του Ιβαν Σαββιδη στον ΠΑΟΚ;

Δηλαδη για να καταλαβω, αυτο που βλεπω απο τα παιδια ειναι οτι ειπες θα τα αλλαξεις, περιμενουμε να τα αλλαξεις οντως.

Εγω "σκουζω" γιατι νιωθω οτι και να μην τα αλλαξει, παλι ρουθουνι δε θα ανοιξει. Αυτο ειναι που με φοβιζει.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

φτανει ρε παιδιά ...τα ιδια γραφετε καθε μερα...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”