Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Taseos »

Ε τότε και γώ θα σου πω ότι όταν είσαι ΠΑΟΚ δεν παίρνεις την γούλα στο δς της μεγαλομετόχου της εταιρίας . Αλλά δεν έχει κάνα νόημα αυτό. Γιατί εγώ είμαι ΠΑΟΚ και αυτοί επιχειρηματίες
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Taseos έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 09:12 Ε τότε και γώ θα σου πω ότι όταν είσαι ΠΑΟΚ δεν παίρνεις την γούλα στο δς της μεγαλομετόχου της εταιρίας . Αλλά δεν έχει κάνα νόημα αυτό. Γιατί εγώ είμαι ΠΑΟΚ και αυτοί επιχειρηματίες
Μαζί σου, το τι ακούσαμε και διαβάσαμε επι αυτού, ελπίζω να θυμάσαι
Τώρα τι αλλαξε και πρέπει να το αποδεχθούμε?
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Who is γούλα;
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Όχι απλά δεν με ενθουσίασε ή ηρέμησε αυτή η επιλογή, πόσω μάλλον η κούφια έως και αόριστη ΣΤ, αλλά αυτό που ζητάω από τον Ιβάν είναι πράξεις, δράση προς αλλαγή, και αυτή η κίνηση δείχνει έστω οτι κάνει κάτι.

Εάν θα πετύχει ή όχι, κανείς δεν ξέρει. Είναι μια κίνηση ωστόσο, οπότε είμαι ΟΚ να δώσω χρόνο να δούμε τι θα γίνει και τι ακολουθεί. Εάν δεν ακολουθεί κάτι και εάν τα "θα" και οι αόριστες εξαγγελίες μείνουν στα λόγια, τα ξαναλέμε.

Μακάρι να πετύχει ο άνθρωπος και να προσφέρει.

ΥΓ. Δεν είμαι πολιτικοποιημένος και ευχαρίστως βρίζω τους πάντες στο πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα, το 95% τουλάχιστον. Έχω αντιπάθειες, αλλά δεν έχω συμπάθειες, οπότε μου είναι αδιάφορο από που προέρχεται ο συγκεκριμένος. Τον ΠΑΟΚ να βοηθήσει και να στηρίξει, λες και εάν κάνει ομάδα που σηκώσει ντάμπλ, θα πανηγυρίσω λιγότερο επειδή προέρχεται από το συγκεκριμένο κομματικό περιβάλλον ή περισσότερο εάν προερχόταν από άλλο. Τα ίδια *#Θ$* είναι για εμένα όλοι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δυο απλά πράγματα, το ένα βαρύτερο:

1. Τι ακριβώς πόλεμο έχει κάνει ο Παπαμιμίκος στον ΠΑΟΚ ώστε να τον εξισώσουμε με ανθρώπους που εμπλέκεται το όνομά τους σε προσπάθεια καταπολέμησης των συμφερόντων του ΠΑΟΚ με προφανείς αδικίες για τον σύλλογο κατευθυνόμενες από αντίπαλα στρατόπεδα; Λέμε απλά για να λέμε; Γιατί να μη τον εξισώσουμε τότε ξερωγω με τον Χίτλερ; Αφού ο,τι κατεβάζει η γκλάβα μας το πετάμε ως επιχείρημα;

2. Αυτό που ορισμένοι έχετε πατήσει πάνω στη διάθεση να υπάρχει ελευθερία λόγου και εκτοξεύετε τοξικές μαλακίες ΞΕΠΛΕΝΩΝΤΑΣ το περυσινό τρύπημα, κόβεται ΤΩΡΑ. Αφού έχετε τη νοημοσύνη να λέτε εξυπνάδες όλη την ώρα, έχετε και την ικανότητα να καταλάβετε και ΠΟΙΟΥΣ εννοώ και ΤΙ γράφετε. Παριστάνουμε που παριστάνουμε τους χαζούς στο όνομα της ειρήνης στον σύλλογο, δεν θα ζητάτε και τα ρέστα τώρα.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Μια χαρά καταλαβαίνουμε ...Δυο μετρα και δυο σταθμά, οπως βολευει τον καθενα...Το 2 point καντο μας λιανά, γιατί το εκλαμβάνω σαν απειλή η μήπως όχι?
These users thanked the author fidel for the post:
embuji
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

fidel έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 09:19
Taseos έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 09:12 Ε τότε και γώ θα σου πω ότι όταν είσαι ΠΑΟΚ δεν παίρνεις την γούλα στο δς της μεγαλομετόχου της εταιρίας . Αλλά δεν έχει κάνα νόημα αυτό. Γιατί εγώ είμαι ΠΑΟΚ και αυτοί επιχειρηματίες
Μαζί σου, το τι ακούσαμε και διαβάσαμε επι αυτού, ελπίζω να θυμάσαι
Τώρα τι αλλαξε και πρέπει να το αποδεχθούμε?
ο παπαμιμικος είναι στο σόι σαββιδη και έχει μια εταιρία νομική γνωστή. Δεν βγήκε να κάνει πόλεμο στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι και χαζός να πυροβολεί τα πόδια του.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Το δέχομαι οτι είναι σοι το δέχομαι οτι είναι έμπιστος και ειναι η επιλογή του προεδρου,αλλα το άσπρο να γινει μαύρο και να διαβαζω και να ακουω οτι δεν εχει σχέση με το κυβερνόν κομμα με ξεπερνάει, θα παρακαλέσω να μην παίζεται με την νοημοσύνη μας....
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

fidel έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 10:05 Μια χαρά καταλαβαίνουμε ...Δυο μετρα και δυο σταθμά, οπως βολευει τον καθενα...Το 2 point καντο μας λιανά, γιατί το εκλαμβάνω σαν απειλή η μήπως όχι?
Το πρώτο που απαντάς είναι μια αρλούμπα πιο γενικολογη ακόμα κι απ τη χτεσινή Συνέντευξη Τύπου. Τι δυο μέτρα και σταθμά;

Αμα η νοημοσύνη σας δεν φτάνει (όπως καταφανώς ισχυρίζεστε) για να διαχωρίσει πως ΑΛΛΟ οτι είναι "νεοδημοκράτης" ΓΕΝΙΚΑ και ΆΛΛΟ οτι δεν έχει καμία πραγματικά φιλική/συνεργατική σχέση με τη σημερινή κλίκα της ΝΔ, τότε δεν έχει νόημα καμία συζήτηση.

Το οτι κάποιοι επέμεναν πέρυσι να συσχετίζουν την έλευση Μυστακίδη με τη ΝΔ και ΟΧΙ με το σύστημα Μαξίμου συγκεκριμένα, εξηγείται ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ακόμα και από 5χρονο παιδί. Ξεχάσαμε τώρα να εξηγούμε και τα αυτονόητα.

Προσωπικά χέστηκα αν τον έβαλε ακόμα και ο Θεός πέρυσι. Τα αίσχη που είδαμε παραμένουν αίσχη. Δεν θα ξεγράψει ποτέ αυτό.

Επειδή όποιου του γουστάρει να βαφτίζει κριτική κάθε αερολογία σημαίνει οτι θα πέφτουμε όλοι μαζικά σ αυτό το επίπεδο για να συζητάμε ιστορίες για αγρίους;

Ο Παπαμιμίκος μπορεί να είναι μ@λ@κ@ς, μπορεί να είναι άσχετος, μπορεί να είναι απλά εκεί λόγω συγγένειας. Αλλά αν δεν με απατά η μνήμη μου συμμετοχή σε κινήσεις ενάντια στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ δεν έχει. Αν έχει θυμήστε τη μου. Και βεβαίως θα γίνει κριτική αν ισχύει κάτι τέτοιο. Αρα η εξίσωση με άτομα που ενεργά "κατηγορούνται" από το κοινό πως πολέμησαν τον ΠΑΟΚ, είναι βιασμός της πραγματικότητας για δημιουργία εντυπώσεων.
Ποιο είναι το δεύτερο μέτρο και ... σταθμό;

Σε οτι αφορά το δεύτερο σκέλος δεν σε αφορούσε, αλλά απ οτι φαίνεται το έπιασαν αυτοι που τους αφορά.
Απειλή σίγουρα δεν είναι διότι εμείς εδώ δεν κάνουμε τέτοια, ενημέρωση είναι. Και κλείνει εκεί.

18 χρόνια ήπιων τόνων και ένας χρόνος κοροϊδίας απέναντι στο χειρότερο τρύπημα έβερ, τελείωσαν. Όποιος θέλει να μιλάει καθαρά για τις ΟΠΟΙΕΣ απόψεις του και να σέβεται, έχει καλώς. Αν κάποιος θεωρεί οτι θα ζητήσει και τα ρέστα για προκλήσεις ειρωνίες και υποστήριξη ενός αίσχους, να πάει να απευθυνθεί αλλού. Εδώ, οχι.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Θεωρώ ότι η περίοδος Ιβάν στον ΠΑΟΚ μπαίνει σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Η απόπειρα "πραξικοπήματος" που έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι, ούτε τυχαία ήταν ως προς το timing ούτε προς την έκβασή της.

Ο Ιβάν με όλο αυτό που έγινε αναγκάστηκε να προχωρήσει σε εξαγγελίες για το γήπεδο και να μπουν χρονοδιαγράμματα κλπ. Με δεδομένο ότι στην αγορά "σοβαροί" παίχτες μιλάνε για έλλειψη ρευστότητας ελέω κυρώσεων κλπ δύο τινά θα συμβούν:

Ή ο Ιβάν θα τους διαψεύσει και ο ΠΑΟΚ θα γιγαντωθεί με τις νέες υποδομές ή θα υπάρξει αδυναμία και θα χαθεί και το λαϊκό έρισμα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να φύγει, εκεί θεωρώ ότι ποντάρει και ο φιλόδοξος μελλοντικός ιδιοκτήτης.

Εν ολίγοις πιστεύω ότι μπαίνουμε σε μια νέα περίοδο που θα έχει είτε ανηφόρα είτε κατηφόρα.

Αυτή είναι απλά μια εκτίμηση προσωπική και τίποτα άλλο.
These users thanked the author Sardan for the post (total 3):
Ιάσονας, rockcity4, aivas19
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

fidel έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 10:14 Το δέχομαι οτι είναι σοι το δέχομαι οτι είναι έμπιστος και ειναι η επιλογή του προεδρου,αλλα το άσπρο να γινει μαύρο και να διαβαζω και να ακουω οτι δεν εχει σχέση με το κυβερνόν κομμα με ξεπερνάει, θα παρακαλέσω να μην παίζεται με την νοημοσύνη μας....
Α δεν σχολίασα αυτό γιατί δε με νοιάζει.τι αν με νοιάξει. Σάμπως και αν ήταν ανταρσία και τα σκατωναν στον ΠΑΟΚ θα είχε διαφορά με το αν είναι νέα δημοκρατία ; Αστεία πράγματα.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Equalizer έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 09:59
Αυτό που ορισμένοι έχετε πατήσει πάνω στη διάθεση να υπάρχει ελευθερία λόγου ....
Υπάρχει "διάθεση" για ελευθερία λογου, απο ποιον και απο ποτε το paokmania είχε φραγμούς στην εκφραση ?
Καταδικαστέα η ύβρις η βωμολοχίες και η ειρωνεία μέχρι εκει, τα υπόλοιπα θα ήθελα να μου το εξηγήσεις μια και βλέπω νεα προσέγγιση στα του site...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Sardan έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 10:20 Θεωρώ ότι η περίοδος Ιβάν στον ΠΑΟΚ μπαίνει σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Η απόπειρα "πραξικοπήματος" που έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι, ούτε τυχαία ήταν ως προς το timing ούτε προς την έκβασή της.

Ο Ιβάν με όλο αυτό που έγινε αναγκάστηκε να προχωρήσει σε εξαγγελίες για το γήπεδο και να μπουν χρονοδιαγράμματα κλπ. Με δεδομένο ότι στην αγορά "σοβαροί" παίχτες μιλάνε για έλλειψη ρευστότητας ελέω κυρώσεων κλπ δύο τινά θα συμβούν:

Ή ο Ιβάν θα τους διαψεύσει και ο ΠΑΟΚ θα γιγαντωθεί με τις νέες υποδομές ή θα υπάρξει αδυναμία και θα χαθεί και το λαϊκό έρισμα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να φύγει, εκεί θεωρώ ότι ποντάρει και ο φιλόδοξος μελλοντικός ιδιοκτήτης.

Εν ολίγοις πιστεύω ότι μπαίνουμε σε μια νέα περίοδο που θα έχει είτε ανηφόρα είτε κατηφόρα.

Αυτή είναι απλά μια εκτίμηση προσωπική και τίποτα άλλο.
Αυτό μοιάζει λογικό και να σου πω και κάτι;

Σε ένα μεγάλο βαθμό είναι και θεμιτό. Συμφέροντα υπάρχουν, εταιρείες - δυστυχέστατα - είναι, χρήματα παίζονται, λαϊκό έρεισμα κλπ.

Τα υπόλοιπα που ακολουθούν και επιχειρούνται όμως ούτε τα ανέχτηκα προσωπικά, ούτε και θα τα ανεχτώ ποτέ.

Επί του πρακτέου, οι πράξεις στο άμεσο μέλλον θα δείξουν και προθέσεις του Σαββίδη σχετικά με την ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ (αδύνατον να εξαλειφθούν) των επιχειρημάτων εναντίον του. Ούτως ή άλλως με το άλλο μεγάλο πορτοφόλι ακριβώς από δίπλα, πολλοί θα θέλουν πάντα την αλλαγή οτι κι αν γίνει. Ίσως να έχουν και δίκιο. Ίσως και οχι.

Το "κάνουμε πρωταθλητισμό όλη τη χρονιά - ηρεμώ / απέτυχε η ομάδα για τους Χ λόγους - σήκω και φύγε κωλόγερε" είναι γελοίο και κατάντια για τον σύλλογο, εκτός κι αν τελικά είναι μέθοδος φθοράς επί βάση ατζέντας.

Αμα θέλουμε να φύγει γενικά, δεν θα έπρεπε να εξαρτάται ούτε απ τον χαμένο τελικό, ούτε απο μια Συνέντευξη Τύπου ούτε από μια πρόσληψη. Έτσι κάνουν τα μεγάλα σωματεία.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
Sardan, aivas19
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Equalizer έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 10:16
fidel έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 10:05 Μια χαρά καταλαβαίνουμε ...Δυο μετρα και δυο σταθμά, οπως βολευει τον καθενα...Το 2 point καντο μας λιανά, γιατί το εκλαμβάνω σαν απειλή η μήπως όχι?
Το πρώτο που απαντάς είναι μια αρλούμπα πιο γενικολογη ακόμα κι απ τη χτεσινή Συνέντευξη Τύπου. Τι δυο μέτρα και σταθμά;

Αμα η νοημοσύνη σας δεν φτάνει (όπως καταφανώς ισχυρίζεστε) για να διαχωρίσει πως ΑΛΛΟ οτι είναι "νεοδημοκράτης" ΓΕΝΙΚΑ και ΆΛΛΟ οτι δεν έχει καμία πραγματικά φιλική/συνεργατική σχέση με τη σημερινή κλίκα της ΝΔ, τότε δεν έχει νόημα καμία συζήτηση.

Το οτι κάποιοι επέμεναν πέρυσι να συσχετίζουν την έλευση Μυστακίδη με τη ΝΔ και ΟΧΙ με το σύστημα Μαξίμου συγκεκριμένα, εξηγείται ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ακόμα και από 5χρονο παιδί. Ξεχάσαμε τώρα να εξηγούμε και τα αυτονόητα.

Προσωπικά χέστηκα αν τον έβαλε ακόμα και ο Θεός πέρυσι. Τα αίσχη που είδαμε παραμένουν αίσχη. Δεν θα ξεγράψει ποτέ αυτό.

Επειδή όποιου του γουστάρει να βαφτίζει κριτική κάθε αερολογία σημαίνει οτι θα πέφτουμε όλοι μαζικά σ αυτό το επίπεδο για να συζητάμε ιστορίες για αγρίους;

Ο Παπαμιμίκος μπορεί να είναι μ@λ@κ@ς, μπορεί να είναι άσχετος, μπορεί να είναι απλά εκεί λόγω συγγένειας. Αλλά αν δεν με απατά η μνήμη μου συμμετοχή σε κινήσεις ενάντια στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ δεν έχει. Αν έχει θυμήστε τη μου. Και βεβαίως θα γίνει κριτική αν ισχύει κάτι τέτοιο. Αρα η εξίσωση με άτομα που ενεργά "κατηγορούνται" από το κοινό πως πολέμησαν τον ΠΑΟΚ, είναι βιασμός της πραγματικότητας για δημιουργία εντυπώσεων.
Ποιο είναι το δεύτερο μέτρο και ... σταθμό;

Σε οτι αφορά το δεύτερο σκέλος δεν σε αφορούσε, αλλά απ οτι φαίνεται το έπιασαν αυτοι που τους αφορά.
Απειλή σίγουρα δεν είναι διότι εμείς εδώ δεν κάνουμε τέτοια, ενημέρωση είναι. Και κλείνει εκεί.

18 χρόνια ήπιων τόνων και ένας χρόνος κοροϊδίας απέναντι στο χειρότερο τρύπημα έβερ, τελείωσαν. Όποιος θέλει να μιλάει καθαρά για τις ΟΠΟΙΕΣ απόψεις του και να σέβεται, έχει καλώς. Αν κάποιος θεωρεί οτι θα ζητήσει και τα ρέστα για προκλήσεις ειρωνίες και υποστήριξη ενός αίσχους, να πάει να απευθυνθεί αλλού. Εδώ, οχι.
Σαν admin του site τα δυο μετρα και τα δυο σταθμα μπορεις μονο σου να τα απαντησεις ,τα υπολοιπα ειναι για λαικη καταναλωση...Μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας, νοημων ανθρωποι ειμαστε...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Μπορεί εγώ να είμαι χαζός κι εσύ έξυπνος, τόσες φορές το επανέλαβες άλλωστε περί νοημοσύνης, μην παίρνεις και όρκο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”