Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
-
Χόλγκερ Τρίμχολντ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Πρέπει να είναι το πιο ποιοτικό παιχνίδι που έχω δει στην ζωή μου και είμαι 59 ετών. Αν κάτσουν να βγάλουν highlights άνετα φτάνει το μισάωρο. Μακάρι η αγαπημένη μου Μπάγερν να το γυρίσει, αλλά καθόλου δεν θα στεναχωρεθώ να περάσει και η Παρί αυτού του υπέροχου τύπου Λουίς Ενρίκε.
Υ.Γ. Παρεπιπτόντως έχετε σκεφτεί τι ρόστερ έχει η Γαλλία για το Μουντιάλ;
- These users thanked the author Χόλγκερ Τρίμχολντ for the post:
- DonnieMcGrath
-
DonnieMcGrath
Επειδή ειρωνεύεσαι, γκολ με πάσα από το δεξί μπακ στο αριστερό μπακ μέσα στην περιοχή εβαλαν? Δεν έβαλαν. Θα σεβεστε
-
DonnieMcGrath
3-2-5 για να χωρέσουν οι μπροστινοι, και πάλι θα μένει κόσμος στον παγκοΧόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 23:05 Πρέπει να είναι το πιο ποιοτικό παιχνίδι που έχω δει στην ζωή μου και είμαι 59 ετών. Αν κάτσουν να βγάλουν highlights άνετα φτάνει το μισάωρο. Μακάρι η αγαπημένη μου Μπάγερν να το γυρίσει, αλλά καθόλου δεν θα στεναχωρεθώ να περάσει και η Παρί αυτού του υπέροχου τύπου Λουίς Ενρίκε.
Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο σημερα.τεχνικη,δυναμη,ταχυτητα και ανελεητο τρεξιμο.ελπιζω να παμε προς τα εκει κοουτς γιατι ηδη ειμαστε πολυ πισω απο τις απαιτησεις του σημερινου ποδοσφαιρου
-
black death
Άσχετα με το τι εχω σουρει στο λουτσεσκου, ο ΠΑΟΚ ειναι ο μονος στην Ελλάδα που προσπαθεί να παιξει αυτο το πραγμα.curtis έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 23:31 Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο σημερα.τεχνικη,δυναμη,ταχυτητα και ανελεητο τρεξιμο.ελπιζω να παμε προς τα εκει κοουτς γιατι ηδη ειμαστε πολυ πισω απο τις απαιτησεις του σημερινου ποδοσφαιρου
Τι να σχολιασεις τώρα; Την κουλα οτι του φανει του λωλοστεφανη; Το γαυρο στις δυο πασες η μια γιομα; Ή τον σουλη παπαδοπουλο της Ισπανίας; Απλα δεν γινεται να παιζεις 2 μηνες και τους υπόλοιπους να βλεπεις περιφερομενα πτωματα.
Ο κομπανι από ποιον προπονητή μας ζητούσε συμβουλές μετά από ένα φιλικό?
Ο Τούντορ?
Ο Τούντορ?
- ToMousiTouCrespo
-
black death
Ειδα τις φασεις. Τι ζμπρωξιμο τρωνε οι γερμανοι φετος. Να ναι καλα ο χρυσομπαλε που δεν αρπαξαν 7μπαλο.