Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Μετά τα 2 τελευταία ατυχή αποτελέσματα, βλέπω πως το αυγό του φιδιού αρχίζει πάλι να εκκολάπτεται, υπό τη μορφή συγκαλλυμένης αμφισβήτησης του Ιβάν. Είμαι ξεκάθαρα καχύποπτος μετά τα όσα έγιναν πέρυσι. Γράφονται πολλά πράγματα που φαίνονται αθώα, ή αόρατα, χωρίς να είναι!
- These users thanked the author GEOL for the post (total 5):
- leomatos88, Sardan, navigator11, Apil44, paokkerkir
Και μεις τώρα τι πρέπει να κάνουμε? Από τους απλούς συμφοριτες έως τους Μόντς?GEOL έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 20:51 Μετά τα 2 τελευταία ατυχή αποτελέσματα, βλέπω πως το αυγό του φιδιού αρχίζει πάλι να εκκολάπτεται, υπό τη μορφή συγκαλλυμένης αμφισβήτησης του Ιβάν. Είμαι ξεκάθαρα καχύποπτος μετά τα όσα έγιναν πέρυσι. Γράφονται πολλά πράγματα που φαίνονται αθώα, ή αόρατα, χωρίς να είναι!
Θέτεις ένα θέμα αόριστα χωρίς να γνωρίζουμε ποιο και ποιος.
Παράθεση στο "ύποπτο" μαζί και το σχόλιο σου και να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν φίλοι που θα εκφέρουν και την δική τους άποψη. Μεταξύ αυτών κι εγώ.
Ειδάλλως στοχοποιειται κάθε σχόλιο κι έκφραση γραπτού λόγου.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Mods, καταλαβαίνω απόλυτα ότι μετά τον χαμένο τελικό είστε πιο ελαστικοί όσον αφορά τα post που γίνονται λόγο θυμού, ξενέρας, νεύρων που έχει ο κόσμος.
Αυτή η κατανόηση που δείχνετε δημιουργεί και συντηρεί μεγαλύτερη τοξικότητα από ότι προφανώς υπολογίσατε οι ίδιοι και όσο πάει χειροτερεύει.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως από ΠΑΕ ΚΑΕ ΑΣ και ότι άλλο πρέπει να μας απασχολεί και "βαράει" επί προσωπικού.
Πάμε να το βρούμε ξανά, όλοι μαζί;
Αυτή η κατανόηση που δείχνετε δημιουργεί και συντηρεί μεγαλύτερη τοξικότητα από ότι προφανώς υπολογίσατε οι ίδιοι και όσο πάει χειροτερεύει.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως από ΠΑΕ ΚΑΕ ΑΣ και ότι άλλο πρέπει να μας απασχολεί και "βαράει" επί προσωπικού.
Πάμε να το βρούμε ξανά, όλοι μαζί;
- navigator11
Το ότι συνεχίζει και εκφέρει κανονικά όσα θέλει αυτός, που απεκάλεσε τον προπονητή "παλιόπουστα", επειδή χρησιμοποίησε τον Καμαρά το περασμένο Σάββατο, συνιστά ντροπή για το φόρουμ.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
- Montrealiotis, george188, PAOKevolution