Νέο Γήπεδο

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Taseos
Δημοσιεύσεις: 6290
Εγγραφή: Κυρ 30 Δεκ 2007, 14:25

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από Taseos »

Τι μάσα κάνουν αυτοί στο δς κάθε φορά ρε. Δηλαδή να πληρώνεσαι αδρά για κάτι που απλά σαπίζει. τέτοιες δουλειές είναι μαγικες. Νόμιμες ωραίες. Κάθε πρώτη του μηνός πληρωμή μισθού και το γήπεδο σαπίζει
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
Andrew R, aivas19
Andrew R
Δημοσιεύσεις: 2973
Εγγραφή: Κυρ 21 Δεκ 2014, 23:31

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από Andrew R »

Πολύ σωστά τα γράφει ο Τασεος παραπάνω, κι να θυμηθούμε ότι στην πρώτη φορά δεν βρίσκαμε το ΔΣ ούτε με επικήρυξη ενώ όταν τους στρίμωξαμε τσουπ άλλαξε το ΔΣ ο αυγουλάκης για να πάει η διαδικασία πίσω.
-Paoktzis
Δημοσιεύσεις: 213
Εγγραφή: Τρί 05 Ιαν 2021, 07:58

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από -Paoktzis »

Πάλι στην Τούμπα και την νέα χρονιά...Μάλιστα.
Άβαταρ μέλους
Taseos
Δημοσιεύσεις: 6290
Εγγραφή: Κυρ 30 Δεκ 2007, 14:25

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από Taseos »

Αυτό το ξέρουμε εδώ και κάνα εξάμηνο. Αφού συμφωνία έγινε τον Μάρτιο. Πότε θα ξεκινούσε ; lol.
leomatos88
Δημοσιεύσεις: 814
Εγγραφή: Σάβ 02 Αύγ 2025, 16:39

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από leomatos88 »

Τίποτα καινούργιο δεν ειπώθηκε σήμερα για το γήπεδο. Όλα τα ξέραμε ήδη. Δεν τα είπε ούτε καν με συγκροτημένο τρόπο βέβαια. Περιμένεις το Καυτανζόγλειο, αυτό είναι όλο. Απαράδεκτη συνέντευξη, συν τοις άλλοις επειδή ένα θέμα το οποίο έχει τελειώσει, το επανέφερε στη χειρότερη δυνατή συγκυρία στη δημόσια συζήτηση, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Ένα προς ένα τα βήματα, γραφειοκρατικά, χρηματοδοτικά, οικοδομικά, θα πρέπει να ανακοινώνονται, με οριστικό και αμετάκλητο τρόπο. Το μόνο που δεν είχε πει η ίδια η ΠΑΕ πρόσφατα και ο Κουβεντίδης ακόμα πιο πρόσφατα είναι ότι για συγκεκριμένες εργασίες που αφορούν το Καυτανζόγλειο, ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να πληρώσει ο ίδιος, προκειμένου να επισπευστούν. Ο κόσμος εμπιστεύεται τον Ιβάν ότι θα το χτίσει, ο κάθε Παπαμιμίκος μόνο σύγχυση δημιουργεί και θολούρα.
Άβαταρ μέλους
Taseos
Δημοσιεύσεις: 6290
Εγγραφή: Κυρ 30 Δεκ 2007, 14:25

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από Taseos »

Αχρείαστη συνέντευξη. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ούτε ο Παπαμιμίκος ούτε κανένας. Με ενδιαφέρει να κάνουν το 4 στα 4 και το καλοκαίρι να αναλάβει διευθυντής και κουμάντο ο βιερινια
Με προπονητή τον λουτσε ή κάποιον άλλον . Σίγουρα νέο ιατρικό τιμ και γυμναστές άλλοι έμπειροι εκτός Ελλάδος. Και να φτιαχτεί μια ομαδάρα. Χωρίς βαρίδια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”