Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
Neiros4

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Neiros4 »

Δεν θα πιστεψω τον φιλο μου που τον ακουγε να το λεει και να το συζηταει;
Μπροστα του εγινε.

Εγω παραθετω τι ειπε, ετσι και αλλιως ο Ιβαν τον διαλεξε, δεν φταιει κανενας παπαμιμικος για οτιδηποτε γινεται εκει μεσα. Η κεφαλη παιρνει τις αποφασεις.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Kabamaru11 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:39 Που το ελεγε αδερφε μου;Σε ψαροταβερνα της Πιεριας;Εγω αν σου πω πως τον ειδα το σουκου να τρωει στην Χαλκιδικη,ποιον θα πιστεψεις;

Τετοιες φημες,καλο θα ειναι να μην τις αναπαραγουμε εδω μεσα γιατι δεν ειναι εξακριβωμενες.Οπως τοτε που ειχαν δει τον Μειτε στον Νεο Μαρμαρα.... :lol:
Στο Πορτο Καρας ηταν με τα μπρατσακια του και εκανε διακοπες με Σαββιδη. (φιλος μελους ειχε την πληροφορια)
Και ο Μπρειθγουειτ στο αεροπλανο ταξιδευε αλλα δεν ξεραμε την ωρα προσγειωσης. (ειχε εδω μεσα καποιος αποκλειστικο)
Και το καλυτερο ηταν που λεγανε καποιοι για Μιτροβιτς το καλοκαιρι. (τι να σχολιασω? κοροιδευα και τρολαρα και τοτε και εφαγα μπαν που κοροιδευα)

Οι ιδιοι και οι ιδιοι λενε αυτες τις παπαριες, αλλοι τους ονομαζουν παπαδες.
Κατα ποσο κανουν καλο φαινεται.. Ο καθενας με την βλακεια του.

Και εστω οτι ο φιλος εχει δικιο.
Ο βαζελος τωρα οπως εγιναν τα πραγματα μονο αδιαφορος δεν ειναι. Και λεω εγω οτι κανει το 3/3 2 νικες με αεκ και εμεις κανουμε το 3/3 νικες με γαυρο και κουλα στην εδρα μας.

Τι κανουμε τοτε βριζουμε τον Ραζβαν και απαξιωνουμε ροστερ?
και σου λεω σπαει ο διαλος το ποδαρι του και με 4/4 το παιρνουμε.

Τον διωχνουμε?
Ολα αυτα ξερω οτι ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας, αλλα ποτε τα πραγματα στον ΠΑΟΚ ηταν φυσιολογικα?

Και αν οντως εγινε αυτο που αναφερει καποιος με 4 ντερμπυ να μενουν μιλαμε για σοφη επιλογη του ιδιοκτητη?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Meanwhile

"Έχω δουλέψει πολύ καλά στον ΠΑΟΚ, έχω δεθεί με την ομάδα, με την Θεσσαλονίκη, με την Ελλάδα. Είχαμε μαζί μια τεράστια επιτυχία και αυτά όλα τα οφείλω στον Ιβάν Σαββίδη, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Είναι ο άνθρωπος που με έφερε εδώ, ο άνθρωπος που μου έδωσε πολλά και μεταξύ αυτών μια μεγάλη αυτοπεποίθηση. Με βοήθησε πολύ ειδικά στις δύσκολες στιγμές και μου στάθηκε. Σίγουρα είχαμε και αντιφατικές συζητήσεις, έβαλε τεράστια πίεση σε εμένα, αλλά κατάλαβα ότι αυτός είναι ο τρόπος ζωής του. Ξέρω ότι μέσα του όσο πίεση και αν έβαλε σε εμένα, με θεωρούσε και με θεωρεί μέλος της οικογένειας του".

Ευτυχώς στα "άκουσα", "μου είπανε" "γνωρίζω ότι" , σας βάζει στη θέση σας ο ίδιος ο Λουτσεσκου. (Δεν αναφέρομαι στον από πάνω, αλλά σε όλα των προηγούμενων σελίδων).

Hurts isn't it?
These users thanked the author Parolos for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

Parolos έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:54 Meanwhile

"Έχω δουλέψει πολύ καλά στον ΠΑΟΚ, έχω δεθεί με την ομάδα, με την Θεσσαλονίκη, με την Ελλάδα. Είχαμε μαζί μια τεράστια επιτυχία και αυτά όλα τα οφείλω στον Ιβάν Σαββίδη, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Είναι ο άνθρωπος που με έφερε εδώ, ο άνθρωπος που μου έδωσε πολλά και μεταξύ αυτών μια μεγάλη αυτοπεποίθηση. Με βοήθησε πολύ ειδικά στις δύσκολες στιγμές και μου στάθηκε. Σίγουρα είχαμε και αντιφατικές συζητήσεις, έβαλε τεράστια πίεση σε εμένα, αλλά κατάλαβα ότι αυτός είναι ο τρόπος ζωής του. Ξέρω ότι μέσα του όσο πίεση και αν έβαλε σε εμένα, με θεωρούσε και με θεωρεί μέλος της οικογένειας του".

Ευτυχώς στα "άκουσα", "μου είπανε" "γνωρίζω ότι" , σας βάζει στη θέση σας ο ίδιος ο Λουτσεσκου.
Hurts isn't it?
Που κολλαει ο Ραζβαν με το τι ειπε ο Παπακοτοπουλος ; Ξερουμε ολοι πολυ καλα ποιοι θελουν τον προπονητη και ποια παπαγαλακια πολεμανε τον ΠΑΟΚ εντος και εκτος διοικησης για δικο τους προσωπικο οφελος. Το θεμα ειναι οτι αντι να φευγουν τα παπαγαλακια ερχονται ολο και περισσοτερα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Είπα ότι δεν αναφέρομαι στη δικιά σου φήμη, αλλά στις φήμες περί εμποδίων προς τον προπονητή, τρικλοποδιων, μη στήριξης και ότι μύθευμα έχουμε ακούσει.

Φαίνεται ότι ο ίδιος ο προπονητής έχει τελείως άλλη άποψη.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

smoothcriminal1926 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:22 Για αλλή μια χρονιά πάμε να δούμε την κασέτα στο ριπιτ μου φαίνεται. Τι καλαααα
Του χρόνου πάλι εδώ για κριτική για να μην αλλάξει τίποτα. Όλα καλά στον πλανήτη ΠΑΟΚ
Να βλέπεις και τα θετικά.
Δεν θα χρειαστεί να ξοδέψουμε και πολλά λεφτά.
4-5 πινελιές και τέλος. Ετοιμη η ομάδα.

Pinelistes like this !
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Neiros4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:41 Στο λεω γιατι το ακουσε φιλος μου που δουλευει εκει. Τι θελεις να πω παραπανω; Οτι ετρωγε με τη γυναικα του και του γκρινιαζε για το αμαξι που θελει να της αγορασει;

Ειναι επιβεβαιωμενο. Ειναι πελατης στο συγκεκριμενο μαγαζι.
Στην γυναίκα του το λεγε?
Πέρα από τη πλάκα σε δουλεύει ο φίλος σου κάντον πέρα.
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

Ιάσονας έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 15:47
Neiros4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:41 Στο λεω γιατι το ακουσε φιλος μου που δουλευει εκει. Τι θελεις να πω παραπανω; Οτι ετρωγε με τη γυναικα του και του γκρινιαζε για το αμαξι που θελει να της αγορασει;

Ειναι επιβεβαιωμενο. Ειναι πελατης στο συγκεκριμενο μαγαζι.
Στην γυναίκα του το λεγε?
Πέρα από τη πλάκα σε δουλεύει ο φίλος σου κάντον πέρα.
Εχεις δικιο δεν το ειπεε. Ο παπακοτοπουλος θελει το καλο του ΠΑΟΚ δεν θα σχολιαζε ποτε κατι τετοιο για τον προπονητη της ομαδας.

ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ

ΕΥΧΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

GeorgeBest4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:39
Ο βαζελος τωρα οπως εγιναν τα πραγματα μονο αδιαφορος δεν ειναι. Και λεω εγω οτι κανει το 3/3 2 νικες με αεκ και εμεις κανουμε το 3/3 νικες με γαυρο και κουλα στην εδρα μας.

ο βάζελος είναι πλήρως αδιάφορος, τελειωμένος και με προπονητή τελειωμένο, το χαρτί θα πάρει 6 βαθμούς

όλα τα άλλα σενάρια δεν είναι ορατά ούτε με 7 ρετσίνες ντάλα ήλιο
These users thanked the author tsou for the post:
Kostas_FI
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Απ' ότι κατάλαβα δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση ο Ιβάν να τον διώξει, εγώ προσωπικά σταματάω να κράζω τον Ρασβάναρο από δω και πέρα μιας και δεν θα φταίει αν θα έχουμε πάλι τον ίδιο πονόματο, το ίδιο ποδόσφαιρο, τα ίδια χάλια, το ίδιο κάψιμο παιχτών λόγο της διαχείρισης του ρόστερ, με το δίκιο του ο άνθρωπος τώρα θα πει, με θέλετε, με πληρώσατε να συνεχίσω, ξέρετε ποιος είμαι, αυτά θα πάρετε και του χρόνου!
Αυτός που πρέπει από δω και πέρα να τ' ακούει (τα παράπονα εννοώ, με κόσμιο τρόπο) είναι ο Σαββίδης, πάμε παρακάτω.
Αε τελειώσει τουλάχιστον το μαρτύριο των Πλει με το καλύτερο πιθανό πρόσημο (γίνονται και θαύματα) και στο τέλος κάνουμε ταμείο!
:pano:
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Μακάρι να ισχύει το ότι ξέσπασε για πρώτη φορά ο Ραζβάν στους παίχτες μετά το κύπελλο. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι ακούνε τα εξ αμάξης ο μεγαλύτερος παράγοντας που πέρασε ποτέ από τον ΠΑΟΚ και ο πιο ΠΑΟΚ προπονητής όλων των εποχών, και όχι αυτοί οι απαράδεκτοι κακομαθημένοι που δεν έπαιξαν ούτε για τον πρόεδρο, ούτε για τον προπονητή, ούτε για τον κόσμο, ούτε για τα 100, ούτε για τον εγωισμό τους. Και έδειξαν αυτήν τη σοκαριστική εικόνα με το Βόλο και στο προποτζήδικο και στον Βόλο. Και λίγα τους είπε, μιας και με δεδομένο το πόσο συναισθηματικός είναι μαζί τους, είμαι σίγουρος ότι όντως τους είπε λίγα.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
Ιάσονας, Apil44, Woodman73
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

hasio_john έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 17:09 Απ' ότι κατάλαβα δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση ο Ιβάν να τον διώξει, εγώ προσωπικά σταματάω να κράζω τον Ρασβάναρο από δω και πέρα μιας και δεν θα φταίει αν θα έχουμε πάλι τον ίδιο πονόματο, το ίδιο ποδόσφαιρο, τα ίδια χάλια, το ίδιο κάψιμο παιχτών λόγο της διαχείρισης του ρόστερ, με το δίκιο του ο άνθρωπος τώρα θα πει, με θέλετε, με πληρώσατε να συνεχίσω, ξέρετε ποιος είμαι, αυτά θα πάρετε και του χρόνου!
Αυτός που πρέπει από δω και πέρα να τ' ακούει (τα παράπονα εννοώ, με κόσμιο τρόπο) είναι ο Σαββίδης, πάμε παρακάτω.
Αε τελειώσει τουλάχιστον το μαρτύριο των Πλει με το καλύτερο πιθανό πρόσημο (γίνονται και θαύματα) και στο τέλος κάνουμε ταμείο!
:pano:
Εγώ κατάλαβα το ανάποδο αλλα ποτέ δεν ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς αυτό θα ανακοινωθεί μετά τα πλειοφ
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

paoki_ έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 23:50 Δηλωνω Ραζβανοσκυλο για πολλους λογους.
Γιατι ο λαος του ΠΑΟΚ δεν ειναι αγνωμων.
Δεν ειμαστε οι Μάντσεστερ Σίτυ και δεν ειμαστε ΠΑΟΚ μονο για να νικάμε.
Γιατι ειναι ενας απο τους λίγους λόγους που ο ΠΑΟΚ ειναι ανταγωνιστικός σε αυτο το επίπεδο.
Γιατί ειναι ΑΔΙΚΟ οταν σου στραβωνουν ολα να την πληρώσει ο πιο ικανός απλα επειδή δεν βγαίνει κανένας άλλος μπροστά.
Που ειναι οι υπόλοιποι υπεύθυνοι? Που κάνουν δηλώσεις συσπείρωσης? Γιατι κρύβονται? Και εννοείται δεν μιλάω για τον Ιβάν.
Ειλικρινά, θα προτιμούσα να αλλάξω 15 παίκτες παρα τον Ραζβαν.
ΑΛΛΑ, πρεπει η φετινή χρονια να γινει μάθημα και να μάθουμε απο τα λάθη σε ολα τα επίπεδα.
Και μονο που όλοι οι αντίπαλοι τρίβουν τα χέρια τους στο ενδεχόμενο να τον αφήσουμε να φύγει, λεει πολλα.
Είτε μας αρέσει είτε οχι, όλοι μαζί ζουμε την φετινή τρομερά δύσκολη χρονιά και ο Ραζβαν ειναι ενας απο εμάς.
Συγγνώμη φίλε αλλά δεν άντεξα, βλέπω το ίδιο σχόλιο κάθε χρονιά εδώ και 5 χρόνια.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

tsou έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 16:11
GeorgeBest4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:39

ο βάζελος είναι πλήρως αδιάφορος, τελειωμένος και με προπονητή τελειωμένο, το χαρτί θα πάρει 6 βαθμούς

όλα τα άλλα σενάρια δεν είναι ορατά ούτε με 7 ρετσίνες ντάλα ήλιο
Καλά το ίδιο είπα και πιο πάνω σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι.
Κι όμως πιστεύω ότι το χαρτί δε θα πάρει 6ποντο.

Αυτό που είναι απίθανο είναι να κάνουμε εμείς το 4/4. Ούτε για αστείο δεν πρέπει να το αναφερουμε
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

leomatos88 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 17:38 Μακάρι να ισχύει το ότι ξέσπασε για πρώτη φορά ο Ραζβάν στους παίχτες μετά το κύπελλο. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι ακούνε τα εξ αμάξης ο μεγαλύτερος παράγοντας που πέρασε ποτέ από τον ΠΑΟΚ και ο πιο ΠΑΟΚ προπονητής όλων των εποχών, και όχι αυτοί οι απαράδεκτοι κακομαθημένοι που δεν έπαιξαν ούτε για τον πρόεδρο, ούτε για τον προπονητή, ούτε για τον κόσμο, ούτε για τα 100, ούτε για τον εγωισμό τους. Και έδειξαν αυτήν τη σοκαριστική εικόνα με το Βόλο και στο προποτζήδικο και στον Βόλο. Και λίγα τους είπε, μιας και με δεδομένο το πόσο συναισθηματικός είναι μαζί τους, είμαι σίγουρος ότι όντως τους είπε λίγα.
αν οι παίχτες δεν παίζουν ή παίζουν καλά χωρίς διάρκεια και καταρρέουν η ευθύνη είναι της διοίκησης/προπονητή που τους κρατάνε ή δεν τους διαχειρίστηκαν σωστά - για μένα ποτέ των ποτών δεν φταίνει οι παίχτες - αν δεν σου κάνουν διώξτους
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”