Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Polichni1926

Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Polichni1926 »

obanebane έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:10 Για μένα έχει, αν δεν έχει για σένα, πρόβλημα σου.
γρια , λαρισαιος , και δεξιος ολα αυτα που σιχαινονται τον ΠΑΟΚτση
juvepaok4

Δημοσίευση από juvepaok4 »

αλήθεια τωρα;;;ε ας φέρουμε και τον σαουριδη οργανωτή ετσι και αλλιώς και εκει μπουρδελο τα εχουμε κανει...
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Δηλαδη αν εγω τα ειχα με την ανιψια του ιβαν θα ειχα σημερα την θεση του παπαμιμικου?ωραιο κριτηριο για την στελεχωση σημαντικων θεσεων της ομαδας.
These users thanked the author curtis for the post (total 3):
Polichni1926, Special 4, Newgen9
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Polichni1926 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:13
obanebane έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:10 Για μένα έχει, αν δεν έχει για σένα, πρόβλημα σου.
γρια , λαρισαιος , και δεξιος ολα αυτα που σιχαινονται τον ΠΑΟΚτση
Γεννημενος στην Λαρισα και εγινε γρια; Ααααα μιλαμε για σπανια περιπτωση πυροβολημενου ανθρωπου..
These users thanked the author nunies4 for the post (total 4):
Special 4, scarsick, Newgen9, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

curtis έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:29 Δηλαδη αν εγω τα ειχα με την ανιψια του ιβαν θα ειχα σημερα την θεση του παπαμιμικου?ωραιο κριτηριο για την στελεχωση σημαντικων θεσεων της ομαδας.
Ε αν τύχαινε εκτός από την ανιψιά του να είχες και την retor ίσως ναι
Άβαταρ μέλους
Mathmak

Δημοσίευση από Mathmak »

Μία συνεντευξη τύπου που δεν είπε απολύτως τίποτα. Μιλησε καθαρά ως πολιτικός, πρεπει να αλλάξουμε, πρέπει να αναβαθμιστούμε, πρέπει το ένα, πρέπει το άλλο...
Είναι αστείο πάντως πως πολλοί κραζανε τον Μυστακίδη, ως δάχτυλο της ΝΔ, και τώρα σου γίνεται σύμβουλος ένας πιο ΝΔ δε γίνεται.. :lol: :lol: (για να προλάβω δεν είμαι ούτε Μυστακιδικός, ούτε Σαββιδικος, μόνο τον ΠΑΟΚ θέλω να δω να γιγαντόνεται και δε με νοιάζει ποιος ειναι απο πίσω)
Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος, αλλά μακάρι να βγω λάθος και να γίνουν αυτά που όλοι θέλουμε
These users thanked the author Mathmak for the post:
Special 4
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Taseos έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:33
curtis έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:29 Δηλαδη αν εγω τα ειχα με την ανιψια του ιβαν θα ειχα σημερα την θεση του παπαμιμικου?ωραιο κριτηριο για την στελεχωση σημαντικων θεσεων της ομαδας.
επειδη ειμαι λιγο ασχετος τι εστι retor?
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Mathmak »

Εχεις στοιχεία ότι ασχολείται ακόμα με τη ΝΔ???

Ειναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια και ειδικά επι Μητσοτάκη δεν εχει καμία σχέση.
Τέλος η λασπη.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:38 Mathmak »

Εχεις στοιχεία ότι ασχολείται ακόμα με τη ΝΔ???

Ειναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια και ειδικά επι Μητσοτάκη δεν εχει καμία σχέση.
Τέλος η λασπη.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Δε τον συμπαθώ τον Παπαμιμικο.

Δε συμπαθώ πολλούς μέσα στην ομάδα..

Θέμα που κακώς παίρνει την έκταση που παίρνει.

Με νοιάζει ΠΟΛΎ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ το πως θα σταματήσει το αγωνιστικό τμήμα να έχει το συγκεντρωτισμο που έχει κ καθυστερεί στα πάντα.

ΜΕ ΚΑΊΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ 2 ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ για το αγωνιστικό κ μόνο...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

curtis έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:37
https://www.rhetor.gr/arxiki

https://www.rhetor.gr/synergates
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Τρί 28 Απρ 2026, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

curtis έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:37
Rhetor θέλει να πει, η δικηγορική εταιρεία που (συν)ίδρυσε προ δεκαετίας ο Παπαμιμίκος.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

<<<<<<<<<<<Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη πηγαίνει σε αυτό το κεφάλαιο με τολμηρές αποφάσεις, ο ΠΑΟΚ θα μετασχηματιστεί σε σύγχρονο και ευρωπαϊκό οργανισμό. Αυτό το κεφάλαιο θα στηρίζεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις, στο αγωνιστικό και στο διοικητικό μοντέλο. Σε πεδία με σαφείς αρμοδιότητες. Χωρίς επικαλύψεις και ξεκάθαρες κατευθύνσεις».

«Το νέο γήπεδο θα δώσει όραμα και νέες γενιές φιλάθλων. Εφάμιλλο ευρωπαϊκών ομάδων, θα δώσει ευκαιρία να δουλέψουμε σε ακόμα μεγαλύτερο επαγγελματικό επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ θα έχει όλα αυτά που χρειάζεται. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μοντέλο, μιλάμε για σαφές οργανόγραμμα. Θα στελεχώνεται με ανθρώπους με εξειδίκευση στο πεδίο τους. Άλλος με τις υποδομές, άλλος με το μάρκετινγκ. Το ίδιο στο αγωνιστικό».

«Μοντέλο με σαφείς ευθύνες, και λειτουργίες. Άλλη λειτουργία της ΠΑΕ αλλή του αγωνιστικού τμήματος. Στο επόμενο κεφάλαιο, το DNA δεν αλλάζει. Θέλουμε και θα εξελιχθούμε, αλλά δεν θα αλλάξουμε ταυτότητα. Θα την ενισχύσουμε. Δεν θα αλλάξουμε τις αρχές που κουβαλάμε. Ο ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξει αλλά εξελίσσεται σαν εταιρεία. Για να μεγαλώσει την ιστορία του».

Το ζητούμενο δεν είναι να αντιγράψει ο ΠΑΟΚ ένα κλαμπ. Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα στίγμα από ένα σχέδιο που επιμελλούμαστε το τελευταίο διάστημα. Στο τέλος της σεζόν θα τα παρουσιάσουμε ολοκληρωμένα. Μέχρι τότε όμως, αυτό θέλω να τονιστεί, έχουμε μπροστά μας 4 σημαντικά ματς που κρίνονται πάρα πολλά. Όλοι συνεχίζουμε να δίνουμε τις δυνάμεις μας ώστε να ολοκληρώσουμε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τη σεζόν».

Για τις χρηματοδοσίες αν είναι εξασφαλισμένες: «Για να έχει δεσμευτεί ο Πρόεδρος προφανώς και θα αναλάβουμε μέχρι το τέλος αυτά τα project. Να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε συνεπείς. Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει το υψηλότερο μπάτζετ των ετών. Αυτό είναι σημαντικό για να μην δημιουργούμε άλλα σενάρια. Άκουγα ότι ο ΠΑΟΚ είναι παρατημένος τα τελευταία 5 χρόνια. Ο ΠΑΟΚ από το 2021 και μετά πήρε ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο και πήγε 2 φορές στους «8» της Ευρώπης. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, αλλά αν αυτό είναι παρακμή τι να πουν άλλες ομάδες. Όλος ο οργανισμός δηλαδή δεν κάνει τίποτα για να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα; Καλό είναι να βάζουμε τα πράγματα στη σειρά. Είναι δύσκολη η περίοδος σίγουρα. Άλλο να υπάρχουν δυσκολίες και άλλο η διάθεση να ξεπεραστούν αυτές οι δυσκολίες. Δεν έχω δει αυτά τα 5 χρόνια κάτι ακραίο, κάτι στραβό, που αφορά την οικονομική κατάσταση. Κάποιοι θέλουν να το συντηρούν αυτό, αλλά να το συντηρούν με την αλήθεια. Γιατί πάντα η αλήθεια νικάει».

Για το που θα στηριχθεί ο ΠΑΟΚ ευρωπαϊκά: «Έχουμε μελετήσει μοντέλα από άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Πάντα το μοντέλο όμως που παίρνεις το προσαρμόζεις στο ελληνικό περιβάλλον. Πάμε να κάνουμε ένα μείγμα. Μετά το τέλος της σεζόν όλα θα γίνουν πιο απλά».

Για το αν υπάρχει κάποια ομάδα-πρότυπο για την εξέλιξη του ΠΑΟΚ: «Όπως απάντησα και πριν υπάρχουν μοντέλα, που τα προσαρμόζουμε στο ελληνικό περιβάλλον. Δεν έχουμε πάρει μόνο ένα μοντέλο. Ο ΠΑΟΚ έχει το δικό του DNA και ταυτότητα. Κανείς δεν θα αλλάξει αυτό το DNA. Απλά θα εξελίξουμε αυτό το DNA. Αυτή είναι η δουλειά μας. Θα ήθελα να κριθώ αυστηρά στο τέλος από όλους». >>>>>>>>>>>>>>>
Άβαταρ μέλους
odynet

Δημοσίευση από odynet »

Special 4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 10:39 Ο Παπαμιμίκος τι ομάδα είναι;
Εικόνα
These users thanked the author odynet for the post:
Special 4
vasilis1976

Δημοσίευση από vasilis1976 »

Πρόεδρε ,στελεχωσε την ομαδα με γνώστες του ποδοσφαίρου, τίμιους, που να αγαπούν τον ΠΑΟΚ, με όρεξη για δουλειά και όραμα. Τέτοιοι στην οικογένεια μας υπάρχουν πολλοί. Πότε κανένας τεχνοκρατης δεν μπορεί να υποκαταστησει το αληθινό ποδόσφαιρο.
Υ.γ πάντως δεν μπορω να πω οτι νιώθω σοφοτερος μετα απο αυτη την συνέντευξη :? :? :?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”