Razvan Lucescu VI

deathmassious

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από deathmassious »

Το ρεπορτάζ από τη συνάντηση είχε την πολύ προσεκτική διατύπωση ότι αφορούσε συζητηση για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Προφανώς οι όποιες συζητήσεις για το μέλλον θα γίνουν μετά το τελευταίο ματς. Και έτσι είναι το σωστό.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

jibbie έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:24
JohnDag έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:05 Ok, εμένα με πείσατε λοιπόν. Να μείνει ο Ραζβάν.

Άλλωστε με κάποιους δεν έχει και νόημα η αντιπαράθεση, Γ' Εθνική θα πέφτουμε και θα συνεχίζουν να λένε ότι "χωρίς τον Ραζβάν θα καταστραφούμε".

Το θέμα είναι ότι λέτε μόνο αυτό. Να μην φύγει, θα καταστραφούμε.

Μπορείτε να μου εξηγήσετε εμένα τον δύσπιστο, εάν μείνει, πως θα γίνει να μην χάσουμε 4ο σερί τελικό από υποδεέστερο αντίπαλο και να μην καταρρεύσει η ομάδα πάλι στο τέλος;

Τι μας εξασφαλίζει ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί;

Ποια είναι η λύση που προτείνετε; Ή πάμε και ότι γίνει;
χωρις αυτο να σημαινει οτι συγκαταλεγομαι σε αυτους που περιγραφεις στην αρχη του ποστ σου, αφορμη παιρνω απ το δευτερο κομματι του. να αντιστρεψω λιγο την ερωτηση; μπορεις να μου εγγυηθεις εσυ οτι θα παρεις τον επομενο τελικο που θα παιξεις, No matter what? θελω να πω, πως η απαντηση στο ερωτημα σου μπορει να αποτελει επιχειρημα ή αντεπιχειρημα στην κουβεντα;
Προσωπικά τα δικά μου επιχειρήματα τα έχω παραθέσει αλλά εντάξει προφανώς δεν έχεις καμία υποχρέωση να έχεις διαβάσει όλα όσα έχω γραψει.

Τα ξαναλέω, λοιπόν, για την ευκολία της συζήτησης.

Για μένα βασικός υπεύθυνος για την κατάρρευση στο τέλος των 4ων από τις 5 τελευταίες χρονιές είναι ο προπονητής. Όπως και είναι βασικός υπεύθυνος για τους 3 σερί χαμένους τελικούς με τους δε 2 τελευταίους να μην υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία.

Προφανώς και είναι και ο βασικός υπεύθυνος για το πρωτάθλημα του '24. Έτσι πάνε αυτά, ο προπονητής είναι η κεφαλή του αγωνιστικού τμήματος, αυτός παίρνει τα περισσότερα credit στις επιτυχίες, αυτός παίρνει και το μεγαλύτερο ποσοστό του blame στις αποτυχίες.

Μετά, λοιπόν, από 2 κακές (έως καταστροφικές χρονιές) θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Δεν λέω όμως μόνο αυτό, απλά "Ιβάν διώξτον".

Λέω να ρθει σοβαρός ΤΔ με προκαθορισμένο μπάτζετ, να επιλέξει προπονητή και να στήσει ομάδα.

Λέω ότι αν δεν γίνει αυτό και με δεδομένο ότι η "ομπρέλα Ραζβάν" δεν θα υπάρχει πλέον στην ομάδα τότε θα έρθει η ώρα η διοίκηση να αναλάβει πλήρως τις ευθύνες της.

Επειδή, λοιπόν, δεν ανήκω στο γκρουπ "Ιβάν διώξτον" αλλά προτείνω και περιμένω συγκεκριμένα πράγματα από την διοίκηση σε περίπτωση αποχώρησης του Ραζβάν γι' αυτό ζητάω και από τους "αν φύγει θα καταστραφεί ο ΠΑΟΚ" να μου πούνε τι πρέπει να γίνει (αν μείνει) για να μην έχουμε επανάληψη των 2 τελευταίων ετών.

Διότι το "μετά τον Ραζβάν δεν υπάρχει (ποδοσφαιρικός) ΠΑΟΚ", σόρρυ αλλά δεν με καλύπτει ως επιχείρημα.
These users thanked the author JohnDag for the post:
TasosDuss
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Equalizer έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 09:31 Στον τελικό με τον βάζελο συνέβησαν πολλά που έδειχναν οτι δεν είναι δικό του το θέμα

Με την ΑΕΚ και με τον ΟΦΗ όμως, αναδείχθηκε το γεγονός πως παίζει με αυτό που όλοι μας αποκαλούμε "κολλήματα". Δεν ανακατεύει τράπουλα, δεν κάνει καινοτομίες, δεν επιχειρεί να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο.

Πιστεύει και επιμένει στην πεπατημένη οδό που έχει δουλέψει και χτίσει όλη τη σεζόν.

Από τη μια είναι σεβαστό, από την άλλη αποδεδειγμένα είναι μεγάλο ρίσκο. Δεν τον δικαίωσε.

Μια ομάδα πρωταθλητισμού οφείλει να έχει και πλαν Β. Προκύπτει και θεωρητικά και πρακτικά ως αναγκη.
Μα ακριβως αυτα επισημαινουμε τοσα χρονια καλε μου φιλε..
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Μάθαμε κανένα νέο απο τη συνάντηση τους?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

JohnDag έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:51
jibbie έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:24
JohnDag έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:05 Ok, εμένα με πείσατε λοιπόν. Να μείνει ο Ραζβάν.

Άλλωστε με κάποιους δεν έχει και νόημα η αντιπαράθεση, Γ' Εθνική θα πέφτουμε και θα συνεχίζουν να λένε ότι "χωρίς τον Ραζβάν θα καταστραφούμε".

Το θέμα είναι ότι λέτε μόνο αυτό. Να μην φύγει, θα καταστραφούμε.

Μπορείτε να μου εξηγήσετε εμένα τον δύσπιστο, εάν μείνει, πως θα γίνει να μην χάσουμε 4ο σερί τελικό από υποδεέστερο αντίπαλο και να μην καταρρεύσει η ομάδα πάλι στο τέλος;

Τι μας εξασφαλίζει ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί;

Ποια είναι η λύση που προτείνετε; Ή πάμε και ότι γίνει;
χωρις αυτο να σημαινει οτι συγκαταλεγομαι σε αυτους που περιγραφεις στην αρχη του ποστ σου, αφορμη παιρνω απ το δευτερο κομματι του. να αντιστρεψω λιγο την ερωτηση; μπορεις να μου εγγυηθεις εσυ οτι θα παρεις τον επομενο τελικο που θα παιξεις, No matter what? θελω να πω, πως η απαντηση στο ερωτημα σου μπορει να αποτελει επιχειρημα ή αντεπιχειρημα στην κουβεντα;
Προσωπικά τα δικά μου επιχειρήματα τα έχω παραθέσει αλλά εντάξει προφανώς δεν έχεις καμία υποχρέωση να έχεις διαβάσει όλα όσα έχω γραψει.

Τα ξαναλέω, λοιπόν, για την ευκολία της συζήτησης.

Για μένα βασικός υπεύθυνος για την κατάρρευση στο τέλος των 4ων από τις 5 τελευταίες χρονιές είναι ο προπονητής. Όπως και είναι βασικός υπεύθυνος για τους 3 σερί χαμένους τελικούς με τους δε 2 τελευταίους να μην υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία.

Προφανώς και είναι και ο βασικός υπεύθυνος για το πρωτάθλημα του '24. Έτσι πάνε αυτά, ο προπονητής είναι η κεφαλή του αγωνιστικού τμήματος, αυτός παίρνει τα περισσότερα credit στις επιτυχίες, αυτός παίρνει και το μεγαλύτερο ποσοστό του blame στις αποτυχίες.

Μετά, λοιπόν, από 2 κακές (έως καταστροφικές χρονιές) θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Δεν λέω όμως μόνο αυτό, απλά "Ιβάν διώξτον".

Λέω να ρθει σοβαρός ΤΔ με προκαθορισμένο μπάτζετ, να επιλέξει προπονητή και να στήσει ομάδα.

Λέω ότι αν δεν γίνει αυτό και με δεδομένο ότι η "ομπρέλα Ραζβάν" δεν θα υπάρχει πλέον στην ομάδα τότε θα έρθει η ώρα η διοίκηση να αναλάβει πλήρως τις ευθύνες της.

Επειδή, λοιπόν, δεν ανήκω στο γκρουπ "Ιβάν διώξτον" αλλά προτείνω και περιμένω συγκεκριμένα πράγματα από την διοίκηση σε περίπτωση αποχώρησης του Ραζβάν γι' αυτό ζητάω και από τους "αν φύγει θα καταστραφεί ο ΠΑΟΚ" να μου πούνε τι πρέπει να γίνει (αν μείνει) για να μην έχουμε επανάληψη των 2 τελευταίων ετών.

Διότι το "μετά τον Ραζβάν δεν υπάρχει (ποδοσφαιρικός) ΠΑΟΚ", σόρρυ αλλά δεν με καλύπτει ως επιχείρημα.
καλα ολα αυτα, συνεχιζω να μην καταλαβαινω τη χρησιμοτητα της ερωτησης βεβαια, αλλα οκ, παμε παρακατω.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μετά τις σημερινές "εξελίξεις" θεωρώ πέφτει η απόδοση του σεναρίου αλλαγής προπονητή
icue

Δημοσίευση από icue »

Ετσι και αλλιως οτι και να γινει θα γινει οταν τελειωσει η σεζον.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εγώ κατάλαβα πως πάμε για αλλαγή.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
Special 4
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πάντως είμαι βέβαιος αν είχα απέναντι μου johndag και renegade και τους έλεγα προτιμάτε άλλη μια χρονιά με Λουτσο όπως είμαστε, ή αλλαγή προπονητή και Ανδρίκο με θεσμικό ρόλο και συμμέτοχο στο σχεδιασμό της επόμενης μέρας , θα γελάγαμε :lol: :lol:
These users thanked the author giapas for the post (total 2):
Special 4, JohnDag
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

giapas έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:15 Μετά τις σημερινές "εξελίξεις" θεωρώ πέφτει η απόδοση του σεναρίου αλλαγής προπονητή
μετα τα σημερινα, ενισχυεται η ανυποστατη φημη οτι ο Λουτσεσκου ειναι πολυτελεια γι αυτο το καφενειο.
These users thanked the author jibbie for the post (total 3):
scarsick, Special 4, giapas
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ο προπονητής που δεν έχει δουλέψει πουθενά αλλού στη σύγχρονη Ευρώπη, είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ. Προσωπικά θεωρώ το ανάποδο.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 3):
jibbie, TasosDuss, Amsterdamer_87
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Νταξει αφού μίλησαν για τα εναπομείναντα παιχνίδια οκ.

Προφανώς η δεύτερη θέση σε μια ομάδα που κλείνει γρήγορα τα κενά της ίσως είναι ευεργετική.

Αλλά τι να την κάνω αν πάμε στα προκριματικά του champions League με βασικό φορ τον Γερεμεγεφ και βασικό αριστερό εξτρέμ τον Ταισον?
These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 2):
Special 4, Amsterdamer_87
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Λεπτομέρεια λέει. Ο ΠΑΟΚ έχει ΤΔ. Ποιον, τον Χρ. Καρυπίδη; Κλαίω.
Ένας και θα πω τώρα και ίσως ο κύριος λόγος που είπα ότι κλείνει ο κύκλος του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, είναι το ότι όλα αυτά τα χρόνια δείχνει να αποδέχεται το να είναι το αλεξικέραυνο στις μεγάλες-τεράστιες αστοχίες τηε διοίκησης στο αγωνιστικό. Ευχαριστίες την μία χρονιά στον Πρόεδρο για τις όποιες-μετριότατες-προσθήκες, αποδοχή παικτών που είπαν στους διοικούντες ότι θέλουν να κάνουν restart, όπως ο Μπακαγιόκο (εδώ όταν σέβεσαι τον εαυτό σου κόουτς χτυπάς το χέρι στο τραπέζι και αφού δεν τα βρήκαν με τον Μεϊτέ στις αρχές-αρχές Αυγούστου του '24, ζητάς ανάλογο του Μεϊτέ και όχι όποιον παίκτη πήρε τηλέφωνο), ρήσεις του πότε τελειώνουν οι μεταγραφές για να ησυχάσουμε (Φλεβάρης του '26). Μέσα Δεκέμβρη του '25 και ενώ ο ΠΑΟΚ είναι μέσα σε όλους μα όλους τους στόχους και ενώ ξέμεινε η ομάδα από αριστερό επιθετικό με μόνο τον 38άρη Τάισον, τους αλλάζεις τα φώτα τους διοικούντες να βρουν παίκτη που θα μπει στα παπούτσια του. Δεν κινητοποιήθηκαν; Αμέσως μετά τις γιορτές χαλάς τον κόσμο για να σου φέρουν παίκτη. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι έφερες ή ζήτησες εσύ τον Γερεμέγιεφ αντί του τραυματισμένου που λένε ότι έκλεισαν, αλλά απορώ γιατί τον δέχθηκες όταν δεν ταιριάζει με το παιχνίδι της ομάδας μας.
Δεν έχεις planB στην απουσία του Μεϊτέ, δεν σου κάνει ο Μπιάνκο γιατί δεν έχει ύψος ή δεν μπορεί να κάνει αυτά που κάνει ο Σου-, παρότι όποτε έπαιξε δεν υστέρησε και από τρεξίματα και ανακτήσεις μπάλας σε παιχνίδια όπως με Λιλ ειδικά, πήγε πολύ καλά. Μη αποδεκτά αυτά, αλλά τα σέβομαι. Γιατί δεν ζήτησες τον χειμώνα ένα ανάλογο του Γάλλου, γνωρίζοντας πιστεύω ότι τόσο αυτός, όσο και οι Μπάμπα, Τάισον και Αντρίγια στην μέση κιόλας της περιόδου έφτασαν τα αγωνιστικά λεπτά που είχαν πριν δύο χρόνια στο μάγκικο; Λογικά γνώριζες και το χρόνιο πρόβλημα του Σου-, αλλά τον χρησιμοποιούσες και σε παιχνίδια τύπου ΑΕΛ στο κύπελλο, στις Σέρρες και ενώ ακολουθούσαν δύο ματς υψηλής έντασης και νομίζω ακόμα και με την Μαρκό, προφανώς από ανασφάλεια.
Με τις τόσες θλάσεις δεν υπάρχει προβληματισμός; Φυσικά και δεν ευθύνεσαι εσύ στον μεγαλύτερο βαθμό, αλλά οι συνεργάτες και υπεύθυνοι εκγύμνασης δική σου υπόθέτω επιλογή ήταν. Η αεκ χρησιμοποίησε αενάως τους Ρότα, Πήλιο, Μαρίν και Πινέδα με τον τελευταίο να έχει και κάποια υπερατλαντικά πήγαινε-έλα που επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό, αλλά τέτοια θέματα δεν έβγαλε, άσε που ο Μεξικανός στον τελευταίο μεταξύ μας αγώνα κατάπινε χιλιόμετρα ύστερα από 68 ώρες άλλου αγώνα υψηλής έντασης.
Εφόσον παραμείνει ο Λουτσέσκου στην τελευταία χρονιά του παρόντος συμβολαίου, σεβαστό από μένα και φυσικά θα έχει την στήριξή μου γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα στον αθλητισμό. Αλλά ελπίζω να μην εμμείνει στην παραμονή Οζντόεφ και Μπάμπα (sign ρε μλκες) που περπατάνε πλέον στο γήπεδο, αν μείνει ο Τάισον για άλλους λόγους να δεχθεί και ο ίδιος και ο Ραζβάν ότι θα έχει μόνο κάποια 20-30λεπτα σαν game changer (στον τελικό στην αρχή του δεύτερου γκολ του ΟΦΗ και ενώ είναι κοντά, δεν κάνει μία προβολή που θα έδινε στον αντίπαλο ένα πλάγιο ή το πολύ ένα φάουλ) και το βασικότατο. Να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο και την ευθύνη των μεταγραφών οι οποίες θα γίνουν επιτέλους έγκαιρα και όχι 32/8, χωρίς να αποδεχθεί τις παρεμβάσεις των άμπαλων που παρεπιδημούν ατυχώς για τον ΠΑΟΚ στην διοίκηση, τις παρεμβάσεις καμιάς από τις φατρίες που δεν έχουν ιδέα, να μην δεχθεί παίκτες τύπου Κόλλεϊ, Μπακαγιόκο, Τσάλωφ, Τέιλορ α και β, Γερεμέγιεφ και βάλε, ούτε και παζάρια για 50 ή 100 χιλιάδες στις μεταγραφές ή στα συμβόλαια των παικτών της CEO που μπορεί να είναι άριστη για άλλου είδους επιχειρήσεις, αλλά για ποδόσφαιρο με τίποτα, με αποτέλεσμα αυτές οι παρεμβάσεις της να φέρνουν την χαλάστρα γενικώς, αφού κανένας σοβαρός παίκτης ή μάνατζερ δεν θα μπει στον κόπο να διαπραγματευθεί όταν γνωρίζει τα πεπραγμένα της Μ.Γκ.
Στην περίπτωση που γίνουν αυτά, θα μπορεί πιστεύω η κριτική να είναι πιο ορθολογική και αντικειμενική. Γιατί ακόμα το stress του Σαββάτου δεν έχει ξεπεραστεί.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ο Ιβάν έστειλε τον άντρα της ανιψιάς του να μας πει ουσιαστικά ότι έχεις τελειώσει από τον ΠΑΟΚ μετά τα 4 εναπομείναντα παιχνίδια.
Στρατηγέ Ραζβάν σε ευχαριστώ για όλα όσο έχεις προσφέρει στον ΠΑΟΚ ψυχή και σώματι, για όλες τις μάχες που έδωσες και άλλες κέρδισες και άλλες έχασες.
Ακόμη και με τη φυγή σου καλό θα κάνεις να το ξέρεις, γιατί θα πάψει ο Ιβάν να έχει το σωσίβιό του.
Ιβάν για μένα έχεις τελειώσει.
These users thanked the author makispaspartou for the post (total 2):
Special 4, MikeStr4
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

makispaspartou έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:42 Ο Ιβάν έστειλε τον άντρα της ανιψιάς του να μας πει ουσιαστικά ότι έχεις τελειώσει από τον ΠΑΟΚ μετά τα 4 εναπομείναντα παιχνίδια.
Στρατηγέ Ραζβάν σε ευχαριστώ για όλα όσο έχεις προσφέρει στον ΠΑΟΚ ψυχή και σώματι, για όλες τις μάχες που έδωσες και άλλες κέρδισες και άλλες έχασες.
Ακόμη και με τη φυγή σου καλό θα κάνεις να το ξέρεις, γιατί θα πάψει ο Ιβάν να έχει το σωσίβιό του.
Ιβάν για μένα έχεις τελειώσει.
Αυτό το επικό σχολείο αν τελικά φύγει ο δικός μας Λουτσι θα πρέπει να μείνει με πινέζα σαν το κορυφαίο (μακάρι να γινόταν)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”