Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Fireman 4

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Fireman 4 »

Τι λευτεριά στον ΠΑΟΚ γράφετε ρε τρόμπες? Θα τρελαθώ ρε γμτ... 15 χρονα είστε όλοι εδώ μέσα?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Εξακολουθεί να υπάρχει ένα σύμπλεγμα ακατάσχετης αοριστολογίας αναμεμειγμένης με ψήγματα μπουρδολογίας.

Γενικά οι σελίδες μετά τον εξευτελισμό από τα αμούστακα του ΟΦΗ, είναι ένα γενικότερο τουρλουμπούκι χωρίς να υπάρχουν ακριβείς θέσεις, προτάσεις, στοιχεία και επιχειρήματα.

Αυτό που έλεγε και η γιαγιά μου κύμβαλα αλαλάζοντα.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 7):
Maklaz, george188, paok apo epilogi, Dimitrisou, astral, paokkerkir, Newgen9
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Εγω παντως προσωπικά χεστηκα για το ποιος ειναι ο παπαμιμικος κ τι ηταν.
Αλλα περιμένω τους ηθικολογους που το καλοκαίρι γράφανε σεντονια με ηθικολογιες προσφυγιες ομαδα του λαού μπλα μπλα μπλα...
Ειχα γραψει το καλοκαίρι οτι επιχειρηματίας ειναι ο ΙΒΑΝ κ αν χρειαστεί θα συνεργαστεί με τον οποιοδήποτε κ ειναι λογικο δε καταλαβαινω γιατι καποιοι πεφτετε απο τα σύννεφα. .
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Dimitrisou έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:54 Εγώ άλλο θέλω να σχολιασω...
Ρε σεις όλοι χοροπηδηξατε με τη νδ ,αν δεν τους γουστάρει κάνεις πως σκατα βγαινουν :lol: ;
Λερναία υδρα. Ένα κοβεις 10 βγαίνουν. Αυτοι που φωνάζουν δεν τους ξανά ψηφίζω 9 στους 10 πανε και το ρίχνουν πάλι εκεί.
These users thanked the author nothu for the post (total 3):
Dimitrisou, astral, Spike4
embuji

Δημοσίευση από embuji »

[
WestBlock4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:11 Εγω παντως προσωπικά χεστηκα για το ποιος ειναι ο παπαμιμικος κ τι ηταν.
Αλλα περιμένω τους ηθικολογους που το καλοκαίρι γράφανε σεντονια με ηθικολογιες προσφυγιες ομαδα του λαού μπλα μπλα μπλα...
Ειχα γραψει το καλοκαίρι οτι επιχειρηματίας ειναι ο ΙΒΑΝ κ αν χρειαστεί θα συνεργαστεί με τον οποιοδήποτε κ ειναι λογικο δε καταλαβαινω γιατι καποιοι πεφτετε απο τα σύννεφα. .
https://media0.giphy.com/media/v1.Y2lkP ... /giphy.gif
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Sera4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:10 Εξακολουθεί να υπάρχει ένα σύμπλεγμα ακατάσχετης αοριστολογίας αναμεμειγμένης με ψήγματα μπουρδολογίας.

Γενικά οι σελίδες μετά τον εξευτελισμό από τα αμούστακα του ΟΦΗ, είναι ένα γενικότερο τουρλουμπούκι χωρίς να υπάρχουν ακριβείς θέσεις, προτάσεις, στοιχεία και επιχειρήματα.

Αυτό που έλεγε και η γιαγιά μου κύμβαλα αλαλάζοντα.
Κι όμως υπάρχει ένα συγκεκριμένο trend που λέει Σαββίδη πούλα να έρθουν οι λεφτάδες που σφάζονται ποιος θα πρωτοχώσει εκατομμύρια, να γίνει ο ΠΑΟΚ Bayern και να παίρνει treble κάθε χρόνο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

WestBlock4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:11 Εγω παντως προσωπικά χεστηκα για το ποιος ειναι ο παπαμιμικος κ τι ηταν.
Ποιά ομάδα του λαού, τι χαζομάρες είναι αυτές, μιλάμε για ανώνυμες εταιρείες με μετοχικό κεφάλαιο. Ομάδες των λαών μπορούν να θεωρούνται οι γερμανικές με τον κανόνα των 50 + 1.

Από εκεί και πέρα αυτό που γράφεις είναι κάπως αόριστο, τα περισσότερα ελληνικά λόμπι -αν μπορούμε να τα ονομάσουμε ελληνικά-, μόνο με τον Ιβάν Σαββίδη δε θέλουν να συνεργαστούν.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Fireman 4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:10 Τι λευτεριά στον ΠΑΟΚ γράφετε ρε τρόμπες? Θα τρελαθώ ρε γμτ... 15 χρονα είστε όλοι εδώ μέσα?
Νέος Σερίφης του PAOKMANIA..... Μάλιστα..... Κάποτε έγραφαν σοβαρά άτομα....ΚΑΠΟΤΕ....Κ είμαι 42..... Ευχαριστώ για τον χαρακτηρισμό.....
Καλή συνέχεια.....
These users thanked the author PaokPatraG4 for the post (total 2):
Roo -4-, Kostas_FI
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Fireman 4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:36
Metagrafakias έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:23 Το προβλημα ρε παιδες δεν ειναι η αγωνιστικη αποτυχια...Αυτα συμβαινουν, μπαλα ειναι και παιζουν και οι αλλοι,δεν παιζεις μονος σου ,και οι αλλοι εχουν και μεγαλυτερα πορτοφολια και βρισκονται στην πρωτευουσα που καταλαβαινετε πολυ καλα τι σημαινει αυτο...
Την μια χρονια μπορει να παρεις το πιο μαγικο πρωταθλημα εβερ, την αλλη για ενα δοκαρι και εξω να χασεις τα παντα,μπαλα ειναι...
Καμια ομαδα δεν καστραφηκε για αγωνιστικες αποτυχιες διαχρονικα ,μονο οικονομικα καταστρεφονται οι ομαδες...
Το μεγαλυτερο προβλημα ομως ειναι, οτι τα τελευταια χρονια εχει δημιουργηθει ενας ΠΑΟΚ πολυ αγνωστος και ξενος στον κοσμο του..
Λειτουργει σαν οικογενειακη συνοικιακη επιχειρηση, που δεν την νοιαζει ο πελατης της γειτονιας και του συμπεριφερεται με την νοοτροπια, ετσι ειμαι και αμα σου αρεσει,αμα δεν θες φυγε, αλλα που να πας μονο εγω ειμαι στη γειτονια, οποτε παλι σε μενα θα ερθεις...
Δεν γινεται να υπαρχουν καποια προσωπα μεσα στη ΠΑΕ τοσο ασχετα και ξενα οσο αναφορα τον ΠΑΟΚ...
Δεν γινεται να εχεις Προεδρο μια Ρωσιδα οικονομολογο...Αν θελεις ρε Ιβαν να την εχεις στις επιχειρησεις σου επειδη την εμπιστευεσαι να την εχεις.ο ΠΑΟΚ οπως και εσυ ο ιδιος λες δεν ειναι ακομα μια εταιρεια σου...
Δεν γινεται μετα απο το φετινο στραπατσο να μου βαζεις επικεφαλη στην ομαδα εναν πρωην Δαπιτη που δεν εχει ιδεα απο ΠΑΟΚ...
Παρακαλαμε τοσο καιρο να βγει ενας να μας μιλησει σε ΠΑΟΚτσιδικη γλωσσα,να μας εξηγησει πως εχουν τα πραγματα,πως πορευεται η ομαδα,τι πλανα,τι σχεδια εχει και δεν υπαρχει κανενας...
Η πιο ΠΑΟΚτσιδικη φωνη απο την οποια ενημερωνεται ο κοσμος ειναι ακουσον ακουσον ο Κολκας...Και ακουμε ευλαβικα τι θα πει ο Σταυρος για να καταλαβουμε 2-3 πραγματα...
Δεν γινεται να τα ισοπεδωσουμε ολα μετα τα φετινα,μετα απο μια χρονια που εστω και για 3 μηνες ειδα το καλυτερο ποδοσφαιρο εβερ απο τον ΠΑΟΚ...
Πρεπει να βρουμε την αιτια που εγινε ολο αυτο και να το διορθωσουμε...Σιγουρα σαν πρωτη κινηση κανεις δεν φανταζοταν την προσληψη Παπαμιμικου, αλλα ισως ενα προστιμο σε παικτες και προπονητη...
Οτι πιο υγιες εχει μεινει στον ΠΑΟΚ πλεον ειναι οι ακαδημιες του και ο Λουτσεσκου...Προσεξτε πολυ καλα τι θα κανετε!!!!
Η μιρλα μιρλα για τα πάντα αλλά η Τούμπα άδεια. Χορτάσαμε αναλύσεις ανεξοδες
Όταν ο κόσμος αγοράζει 17 και 19.000 διαρκείας χωρίς να έχουν τεθεί ξεκάθαροι στόχοι ή μπαίνει ασπίδα στον Ιβάν είναι καλός ή όταν οι οργανωμένοι όλως τυχαίως έχουν μουγγαθεί εδώ και κάτι χρόνια. Όταν η ομάδα καταρρέει επί 2,5 μήνες και φτάνει να ξεφτιλίζεται η φανέλα σε τελικό με το συμπαθή ΟΦΗ και δεν κουνιέται φύλλο, φταίει η μίρλα...
Fireman 4

Κάτσε καλύτερα εσύ εδώ θα φύγω εγώ. Παλεψτε για την λευτεριά θα σας καμαρώνω από απόσταση
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Οι οπαδοι φταινε μη γκρινιαζετε.
These users thanked the author embuji for the post:
Polichni1926
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

PaokPatraG4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:19
Fireman 4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:10 Τι λευτεριά στον ΠΑΟΚ γράφετε ρε τρόμπες? Θα τρελαθώ ρε γμτ... 15 χρονα είστε όλοι εδώ μέσα?
Νέος Σερίφης του PAOKMANIA..... Μάλιστα..... Κάποτε έγραφαν σοβαρά άτομα....ΚΑΠΟΤΕ....Κ είμαι 42..... Ευχαριστώ για τον χαρακτηρισμό.....
Καλή συνέχεια.....
Τα σοβαρά άτομα έλεγαν παλιό..στα τον προπονητή του ΠΑΟΚ;
george188

Δημοσίευση από george188 »

embuji έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:25 Οι οπαδοι φταινε μη γκρινιαζετε.
Βλεπεις η διοικηση να τα ριχνει στους οπαδους ή ο ιβαν?
Fireman 4

flash4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:21
Fireman 4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:36
Metagrafakias έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:23 Το προβλημα ρε παιδες δεν ειναι η αγωνιστικη αποτυχια...Αυτα συμβαινουν, μπαλα ειναι και παιζουν και οι αλλοι,δεν παιζεις μονος σου ,και οι αλλοι εχουν και μεγαλυτερα πορτοφολια και βρισκονται στην πρωτευουσα που καταλαβαινετε πολυ καλα τι σημαινει αυτο...
Την μια χρονια μπορει να παρεις το πιο μαγικο πρωταθλημα εβερ, την αλλη για ενα δοκαρι και εξω να χασεις τα παντα,μπαλα ειναι...
Καμια ομαδα δεν καστραφηκε για αγωνιστικες αποτυχιες διαχρονικα ,μονο οικονομικα καταστρεφονται οι ομαδες...
Το μεγαλυτερο προβλημα ομως ειναι, οτι τα τελευταια χρονια εχει δημιουργηθει ενας ΠΑΟΚ πολυ αγνωστος και ξενος στον κοσμο του..
Λειτουργει σαν οικογενειακη συνοικιακη επιχειρηση, που δεν την νοιαζει ο πελατης της γειτονιας και του συμπεριφερεται με την νοοτροπια, ετσι ειμαι και αμα σου αρεσει,αμα δεν θες φυγε, αλλα που να πας μονο εγω ειμαι στη γειτονια, οποτε παλι σε μενα θα ερθεις...
Δεν γινεται να υπαρχουν καποια προσωπα μεσα στη ΠΑΕ τοσο ασχετα και ξενα οσο αναφορα τον ΠΑΟΚ...
Δεν γινεται να εχεις Προεδρο μια Ρωσιδα οικονομολογο...Αν θελεις ρε Ιβαν να την εχεις στις επιχειρησεις σου επειδη την εμπιστευεσαι να την εχεις.ο ΠΑΟΚ οπως και εσυ ο ιδιος λες δεν ειναι ακομα μια εταιρεια σου...
Δεν γινεται μετα απο το φετινο στραπατσο να μου βαζεις επικεφαλη στην ομαδα εναν πρωην Δαπιτη που δεν εχει ιδεα απο ΠΑΟΚ...
Παρακαλαμε τοσο καιρο να βγει ενας να μας μιλησει σε ΠΑΟΚτσιδικη γλωσσα,να μας εξηγησει πως εχουν τα πραγματα,πως πορευεται η ομαδα,τι πλανα,τι σχεδια εχει και δεν υπαρχει κανενας...
Η πιο ΠΑΟΚτσιδικη φωνη απο την οποια ενημερωνεται ο κοσμος ειναι ακουσον ακουσον ο Κολκας...Και ακουμε ευλαβικα τι θα πει ο Σταυρος για να καταλαβουμε 2-3 πραγματα...
Δεν γινεται να τα ισοπεδωσουμε ολα μετα τα φετινα,μετα απο μια χρονια που εστω και για 3 μηνες ειδα το καλυτερο ποδοσφαιρο εβερ απο τον ΠΑΟΚ...
Πρεπει να βρουμε την αιτια που εγινε ολο αυτο και να το διορθωσουμε...Σιγουρα σαν πρωτη κινηση κανεις δεν φανταζοταν την προσληψη Παπαμιμικου, αλλα ισως ενα προστιμο σε παικτες και προπονητη...
Οτι πιο υγιες εχει μεινει στον ΠΑΟΚ πλεον ειναι οι ακαδημιες του και ο Λουτσεσκου...Προσεξτε πολυ καλα τι θα κανετε!!!!
Η μιρλα μιρλα για τα πάντα αλλά η Τούμπα άδεια. Χορτάσαμε αναλύσεις ανεξοδες
Όταν ο κόσμος αγοράζει 17 και 19.000 διαρκείας χωρίς να έχουν τεθεί ξεκάθαροι στόχοι ή μπαίνει ασπίδα στον Ιβάν είναι καλός ή όταν οι οργανωμένοι όλως τυχαίως έχουν μουγγαθεί εδώ και κάτι χρόνια. Όταν η ομάδα καταρρέει επί 2,5 μήνες και φτάνει να ξεφτιλίζεται η φανέλα σε τελικό με το συμπαθή ΟΦΗ και δεν κουνιέται φύλλο, φταίει η μίρλα...
Τι πάει να πει να τεθούν οι στόχοι? Από τότε που ήρθε είσαι κάθε χρόνο θεωρητικά υποψήφιος για πρωτάθλημα και κύπελλο. Τι εννοείς δεν κουνιέται φύλλο? Όλη μέρα στα σοσιαλ ανεβάζουν γελοιότητες τι σου λείπει το πέσιμο από κοντά? Ο ΟΦΗ και ο οποιασδήποτε ΟΦΗ έχει κάθε δικαίωμα να αποκλείσει την ΑΕΚ και να το σηκώσει στον τελικό ως αουτσάιντερ
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”