Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Tolaros »

Το φρενάρισμα σε όλα είναι ότι υπάρχουν κλίκες συμβούλων, υπό την ανοχή προφανώς του αφεντικού, και κάθε φορά για κάθε απόφαση σχεδιασμού/ μεταγραφών πρέπει ο Ιβάν να αποφασίσει ποιον θα ακούσει. Για αυτό μια ζωή καθυστερούν όλα, για αυτό δεν ξέρει κανείς μας ουσιαστικά ποιος "στήνει" την ομάδα, γιατί δεν είναι ένας. Παπαμιμίκος - Γιώργος - Κουβεντίδης είναι μία "ομάδα". Και δεν είναι νομικός (ή έστω μόνο νομικός) ο συμβουλευτικός του ρόλος στην ΠΑΕ. Άλλη ομάδα είναι πράγματι η Μαρία.

Ήλπιζα αυτό να αλλάξει επιτέλους και να πάρει ένας τα κλειδιά, Ευρωπαίος ξένος , με συγκεκριμένο μπάτζετ και εξουσίες/αποφάσεις χωρίς πράσινα φώτα. Να ξέρουμε ποιος είναι και να λέμε η ομάδα είναι αυτού, αυτός έφερε τον παίκτη, αυτός και τον προπονητή.
These users thanked the author Tolaros for the post:
Blackgr4
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

aivas19 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 10:37 ΝΔ ειναι ο Σαμαρας (Παπαμιμικος) ΝΔ και ο Κουλης (οχι Παπαμιμικος). Ας ξερουμε τι λεμε
Δες λίγο τις αναρτήσεις του και θα αναθεωρήσεις.

Έκανε αγώνα για τη νίκη του Κούλη.

Υγ. Τον Αυγενάκη τον βλέπεις στη φωτογραφία σε πρώτο πλάνο;

These users thanked the author Special 4 for the post:
paok_athens_g4
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μου αρέσει αυτό που αναφέρετε.

Βεβαίως έντονες απορίες, ενστάσεις, αναμονή να δούμε ΑΝ και τι έχει να ειπωθεί.

Οχι όμως η ΑΥΤΟΜΑΤΗ υστερία χωρίς καν να εξηγούμε καν τι εννοούμε

Το καταλάβαμε όλοι, το ξέρουν όλοι. Θέλουμε νταμπλ και τον ΠΑΟΚ πρώτο. Όσο δεν γίνεται αυτό, όλοι είναι σε αναμμένα κάρβουνα.

Δεν αποτελεί κανενός είδους νέο αυτό, ούτε και δικαιολογία για συνεχές ανάθεμα επι παντός επιστητού.

ΥΓ. Ευρωπαίους ξένους φέραμε και έφυγαν σούμπιτοι γιατί ούτε καταλάβαιναν τι χώρα είναι η Ελλάδα ούτε θυμόντουσαν να αποφύγουν τις μίζες σε μεταγραφές. Εκτός αν θεωρεί κανείς οτι στον υπόλοιπο κόσμο οι "πετυχημένοι" είναι άμεμπτοι και ζουν ΓΙΑ, ουχί ΑΠΟ το ποδόσφαιρο.
These users thanked the author Equalizer for the post:
Kourdos
The_Analyst_4

Δημοσίευση από The_Analyst_4 »

Ελα ρε τωρα που θα μου βγαλετε τον Παπαμιμικο αντικυβερνητικο μη και θιξουμε τον Ιβαν. Τακτικες Τσαλτιδη να κανουμε το ασπρο μαυρο στα προφανη δεν ειναι ΠΑΟΚ. Αμα θελετε να πιασουμε το τι ρολο θα εχει και τι αρμοδιοτητες ας το κανουμε. Αλλα οχι τρελιτσα οτι δεν ειναι κοκκαλο ΝΔ ακομα. Αγωνα κανει σε καθε εκλογικη αναμετρηση για το κομμα. Ενεργο αγωνα.
These users thanked the author The_Analyst_4 for the post (total 3):
Logistis, Polichni1926, TasosDuss
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Τρεις λαλουν και δυο χορεύουν κύριε Αναλυτά

Ποιος είπε οτι δεν είναι ΝΔ;

Επίσης ποιος είναι αυτός που θα ισχυριστεί οτι δεν υπάρχουν εσωκομματικά στρατόπεδα σε όλα τα κόμματα;

Εδώ έχουμε στον ΠΑΟΚ 5-6 στρατόπεδα, σε κυβερνήσεις δεν θα έχει;
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Προφανώς το να είναι ευρωπαίος δεν είναι από μόνο του εγγύηση. Επειδή ο Μπότο είναι τρισμέγιστο λαμόγιο δε σημαίνει ότι η λύση είναι οβερκορέξιον με το να στηριζόμαστε στην οικογένεια. Ας δούμε και τι θα ακούσουμε στη συνέντευξη τύπου
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Σιχάθηκε κι η σιχαμάρα μου με τον ΟΝΝΕΔίτη. Οκ, το ξέρω ότι οι ΠΑΕ είναι επιχειρήσεις, το ξέρω ότι το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι ξέπλυμα και πολιτικά παιχνίδια, αλλά κάθε μέρα γίνεται και χειρότερο.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 5):
Special 4, st4this, Polichni1926, Montrealiotis, scarsick
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Είμαστε σε κρίση, όποτε η υστερία είναι ανμενομενη ότι και να συμβεί.

Προσωπικά ο κάθε Παπαμιμικος και το συναφι του μου προκαλούν αηδία. Από την άλλη, σε αυτή την κοινωνία ζούμε και με αυτόν τον σάπιο τρόπο και αυτούς τους "εκλεκτούς" λειτουργεί.

Το μόνο που μπορώ να ελπίζω είναι (όπως με κάθε κίνηση) ότι η ομάδα θα πάει μπροστά. Δεν βλέπω τo πως, αλλά εγώ είμαι άσχετος. Ας βγάλουν άκρη οι σχετικοί.
These users thanked the author astral for the post (total 2):
Montrealiotis, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nunies4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 10:47 Τις αποστάσεις από την ΝΔ που τις είδατε;
Ότι ο Παπαμιμίκος είναι δίπλα στον Ιβάν (άτυπα και στα του ΠΑΟΚ) εδώ και καιρό, τώρα το πήρατε χαμπάρι;
Αυτό το άτυπα που έγραψες, μόλις έγινε τυπικά. Παίζει τεράστιο ρόλο αλλά ok ας το δικαιολογήσουμε και αυτό.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 3):
st4this, Logistis, scarsick
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

Special 4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:40
aivas19 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 10:37 ΝΔ ειναι ο Σαμαρας (Παπαμιμικος) ΝΔ και ο Κουλης (οχι Παπαμιμικος). Ας ξερουμε τι λεμε
Δες λίγο τις αναρτήσεις του και θα αναθεωρήσεις.

Έκανε αγώνα για τη νίκη του Κούλη.

Υγ. Τον Αυγενάκη τον βλέπεις στη φωτογραφία σε πρώτο πλάνο;

Εμετός
These users thanked the author paok_athens_g4 for the post (total 3):
Special 4, st4this, Kevin
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Εγώ ως μέλος, μοντ και διαχειριστής του σαιτ 16 χρόνια περίπου, ομολογώ οτι δεν καταλαβαίνω τι συμπέρασμα βγαίνει

Βλέπω πολύ κόσμο συχνά να ωρύονται οτι είναι ταυτόχρονα ΚΑΙ οπαδοί ΚΑΙ "πελάτες μιας επιχείρησης".

Δεν γίνονται και τα δυο ρε παιδιά. Δεν γίνονται.

Προσωπικά σέβομαι και τιμώ πολύ περισσότερο όσους αισθάνονται οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Όμως στην πράξη βλέπω πως η μεγάλη πλειοψηφία αρέσκεται, αρκείται και επαναπάυεται στο να είναι πελάτης.

Και συχνά το ανακοινώνει και ανερυθρίαστα, απαιτώντας αυτό να αναγνωριστεί ως κανονικότητα.

Ε η επιχείρηση ετσι κρίνει. Οτι της κάνει ο Παπαμιμίκος. Τα αποτελέσματα της πράξης θα φανούν στον ισολογισμό των επόμενων ετών.

Μ αρέσει; Οχι.

Αλλά όταν παρακαλάω να δω συμμετοχή του κόσμου στη στήριξη της ομάδας, η έμπρακτη απάντηση που βλέπω είναι οτι η ομάδα δεν μας προσελκύει με το προιον που μας πουλάει. "Όταν έπρεπε στηρίξαμε, τώρα θέλουμε το χρήμα να ρέει".

Αρα τι ακριβώς να πω σήμερα; Οτι δεν μ αρέσει η ΝΔ;
Ευχαριστώ, το ξέραμε ήδη, ούτε τη στήριξα ποτέ ούτε προκειται, αηδία μου προκαλεί κι αυτή και οι εντόπιοι (μυριάδες) Γκιουλέκες της.

Αλλά είπαμε, δημοκρατία έχουμε, έχω αποδεχθεί.

Ο ΠΑΟΚ ειναι μάχη και θυσία και ουτοπία, αλλά τόσα χρόνια ούτε καμία μάχη (δεν εννοώ βία) ούτε καμία θυσία (δεν εννοώ κανονική θυσία δεν είμεθα και παγανιστές) ούτε καμία ουτοπία βλέπω να συμμετέχουμε. Μόνο νίκες και χρήμα. Ινφλουένσερς και τικ τοκ.

Ναι ναι ξέρω είναι παγκόσμιο το θέμα

Ε και οι Παπαμιμίκοι αυτού του κόσμου παγκόσμια νόρμα είναι.

Παράγοντες λέγονται.
These users thanked the author Equalizer for the post:
Ορτζονικίδης
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

Το επιχείρημα "νδ ειναι κ ο Σαμαράς, νδ ειναι κ ο μητσοτακης"...μου φέρνει στο μυαλο" σκατα βγάζει κ το γουρούνι, σκατα βγάζει κ το μοσχαρι"...τωρα εχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στα σκατα του γουρουνιού ή του μοσχαριού ειναι κ αυτο μια άποψη...πάντως κ στις 2 περιπτώσεις για σκατα μιλαμε
These users thanked the author paok_athens_g4 for the post (total 4):
Special 4, Ορτζονικίδης, st4this, Polichni1926
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εντωμεταξύ ο μόνος που πλήρωσε το κυνηγητό της νέας δημοκρατίας μέσα στη βουλή, ο μόνος που σύνδεσε αν με πλοία στην Κρήτη, ο μόνος που βρέθηκε απέναντι από τον υπουργό τότε με την Ξάνθη , ο μόνος που δεν του ενεκριναν 3 χρόνια το masterplan στην τούμπα, ήταν ο Σαββιδης. Αλλά έχουν θιχτεί άσχετοι, με τα ραντεβού οι τις παρέες του ανιψιού του. Μα τι καλοί άνθρωποι που είστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Τρί 28 Απρ 2026, 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Taseos for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Tolaros έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:39 Το φρενάρισμα σε όλα είναι ότι υπάρχουν κλίκες συμβούλων, υπό την ανοχή προφανώς του αφεντικού, και κάθε φορά για κάθε απόφαση σχεδιασμού/ μεταγραφών πρέπει ο Ιβάν να αποφασίσει ποιον θα ακούσει. Για αυτό μια ζωή καθυστερούν όλα, για αυτό δεν ξέρει κανείς μας ουσιαστικά ποιος "στήνει" την ομάδα, γιατί δεν είναι ένας. Παπαμιμίκος - Γιώργος - Κουβεντίδης είναι μία "ομάδα". Και δεν είναι νομικός (ή έστω μόνο νομικός) ο συμβουλευτικός του ρόλος στην ΠΑΕ. Άλλη ομάδα είναι πράγματι η Μαρία.

Ήλπιζα αυτό να αλλάξει επιτέλους και να πάρει ένας τα κλειδιά, Ευρωπαίος ξένος , με συγκεκριμένο μπάτζετ και εξουσίες/αποφάσεις χωρίς πράσινα φώτα. Να ξέρουμε ποιος είναι και να λέμε η ομάδα είναι αυτού, αυτός έφερε τον παίκτη, αυτός και τον προπονητή.
Μα για αυτό σκούζουμε μερικοί. Επειδή αυτό (που είναι και το σωστό) ΔΕΝ πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ.
Ορτζονικίδης

Δημοσίευση από Ορτζονικίδης »

Περισσότερο προβληματισμός - και όχι ακόμα ανάθεμα.
Δεν ξέρω τι θα λύσει στον ΠΑΟΚ , δεν θέλω να σχολιάσω την επαγγελματική του επάρκεια δεν κατάλαβα εξάλλου τι καθήκοντα θα αναλάβει, νομίζω πάντως ότι καταρχήν μιλάμε για μια επιλογή με ξεκάθαρο πολιτικό αποτύπωμα. Και υπάρχει μια υπόνοια ότι σχετίζεται με Τέλη και τη δική του , επίσης ξεκάθαρη, πολιτική θέση.
Ας ελπίσουμε να μην κοστίσει στην ομάδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”