Μια συμπλήρωση εδώ είναι ότι τις εποχές που ο Ολυμπιακός είχε κάνει δόγμα το "απέτυχες->έφυγες" είχε και ένα μπάτζετ τριπλάσιο από τον δεύτερο και έλεγχε τους πάντες. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρη η διαφορά του απέτυχες υπό αυτές τις συνθήκες και του "είναι 4 ομάδες με λίγο πολύ κοντινά μπάτζετ, υπάρχει var και ξένοι διαιτητές και στο τέλος ένας το παίρνει και 3 το χάνουν"giapas έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 18:54Η αλήθεια είναι πως όταν το έγραψα δεν είχα στο μυαλό μου την ερμηνεία που εξέλαβες εσύ. Είχα στο μυαλό μου το μικρόκοσμο του φόρουμ και το μέσο οπαδό που πάνω στο θυμικό του ζητάει πάντα αίμα,δίχως να εξετάσει όλες τις παραμέτρους.renegade έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 17:22Ο μόνος λόγος για να μην είναι επιχείρημα το "Απέτυχες->Έφυγες" είναι να μην θεωρούμε ότι στόχος μας είναι οι τίτλοι.giapas έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 09:51.
Από την άλλη κατανοώ πλήρως αυτούς που ζητάνε αλλαγή , αλλά τη ζητάνε για σωστούς λόγους. Και να είμαι δίκαιος μόνο από 1-2 άτομα μέσα εδώ βλέπω συγκεκριμένη επιχειρηματολογία επ'αυτού , πέρα από το σύνηθες "Απέτυχες->Έφυγες".
Όπως ξαναεγραψα αν θεωρούμε ότι είμαστε η ανάλογη ατλέτικο της Ελλάδας και παλεύουμε με τις αντίστοιχες Μπαρτσελόνες και Ρεάλ,άρα οποιοσδήποτε τίτλος θεωρείται επιτυχία, τότε πολύ καλώς να μείνει.
Αν από την άλλη θέτουμε τους τίτλους πραγματικά ως στόχους,τότε ο δρόμος μετά από συνεχόμενες αποτυχίες είναι ένας και είναι αυτός που κάνουν όλες οι ομάδες που θέτουν στόχους και επαναλαμβανόμενα δεν τους πετυχαίνουν.
Ακόμα και ποδοσφαιρικες κουλτούρες πολύ πιο ψυχρές και ορθολογικες από την ελληνική οπως πχ στην Ολλανδία ,οι προπονητές στις μεγάλες ομάδες δεν έχουν πολλές ευκαιρίες για αποτυχίες.
Για μένα η επιλογή της διοίκησης θα δείξει και σε πια κατηγορία είμαστε
Αλλά ομολογώ η δική σου διάσταση είναι πιο ενδιαφέρουσα επομένως ας σου απαντήσω σε αυτή.
Η στοχοθεσία του στυλ "Απέτυχες->Έφυγες" ή "Πέτυχες->Μένεις" θεωρώ ότι είναι συνταγή αποτυχίας μακροχρόνια καθώς αποτυγχάνει να αναδείξει τους λόγους της αποτυχίας/επιτυχίας ώστε να γίνεις καλύτερος. Ειδικά στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό έχει σημασία το πώς, η διαδρομή, η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε. Υπάρχουν ένα σωρό παράμετροι που καθορίζουν το αποτέλεσμα. Πώς δούλεψες, πόση αξία είχες, η τύχη , η αξία του αντιπάλου και πολλοί εξωτερικοί παράγοντες.
Είναι σαν να παίζεις ένα ματς , να είσαι καλός αλλά να γκελάρεις. Ή να είσαι κάκιστος και από μια στραβοκλωτσιά να κερδίσεις και να λένει οι αγράμματοι οπαδικοί δημοσιογραφίσκοι το κλασσικό "επαγγελματική νίκη" . Μακροχρόνια είσαι κερδισμένος μόνο όταν αναλύεις το "γιατί". Το "γιατί κέρδισα" είναι πάντα σημαντικότερο από το "κέρδισα". Όπως και όταν χάνεις.
Στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να εφαρμόσει το αυστηρό "Απέτυχες->Έφυγες". Κι αυτός βλέπεις έχει βάλει νερό στο κρασί του τελευταία.
Εμείς σίγουρα δε μπορούμε.
Για μένα όλο στο στοίχημα δεν είναι να φύγει ή να μείνει ο τζενεραλ.
Είναι να καθίσει ο Σαββίδης με όσους συμβουλεύεται για τη διαχείριση της ομάδας και να βάλει κάτω με νηφαλιότητα τους λόγους της φετινής αποτυχίας. Και να τους αναλύσει.
Κι αν βρεθεί κι αποδοθεί μεγάλο ποσοστό στη διαχείριση του προπονητή και θεωρούν ότι η παραμονή του βάζει σε κίνδυνο και τις επόμενες χρονιές να απαιτήσουν τη παραίτησή του.
Razvan Lucescu VI
- Σουριναμέζος
Re: Razvan Lucescu VI
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
- navigator11, giapas
Πάντως στην συνέντευξη που έδωσε διακρίνεις ξεκάθαρα ότι καταλαβαίνει πολύ καλύτερα κάποια πράγματα από κάποιους δήθεν οπαδούς της ομάδας
@Σουριναμέζος
Έλα ρε συ Σου
Ο μόνος προπονητής που έχασε πρωτάθλημα και έμεινε ήταν ο Μάρτινς.
στην διετία που έχανε το πρωτάθλημα ο Μεντιλιμπαρ ήταν ο τέταρτος
@Σουριναμέζος
Έλα ρε συ Σου
Ο μόνος προπονητής που έχασε πρωτάθλημα και έμεινε ήταν ο Μάρτινς.
στην διετία που έχανε το πρωτάθλημα ο Μεντιλιμπαρ ήταν ο τέταρτος
- These users thanked the author renegade for the post (total 2):
- Dimitrisou, paoki19
- Σουριναμέζος
@renegade Δεν υπήρχε όμως και κάποιο σοβαρό έργο για να στηριχθεί κάποιος από τους ενδιάμεσους των Μάρτινς και Μεντιλίμπαρ.
Αν θες να δούμε και τους άλλους δύο, ο βάζελος από τότε που αποφάσισε να εφαρμόσει το "απέτυχες έφυγες" έχει γίνει laughing stock. Στην χάρτινη η απόλυση Αλμέιδα μετά το δεύτερο χαμένο πρωτάθλημα πιο πολύ ήταν λόγω της προβληματικής σχέσης του με την νέα ιδιοκτησία παρά καθαρά λόγω της αποτυχίας.
Αν θες να δούμε και τους άλλους δύο, ο βάζελος από τότε που αποφάσισε να εφαρμόσει το "απέτυχες έφυγες" έχει γίνει laughing stock. Στην χάρτινη η απόλυση Αλμέιδα μετά το δεύτερο χαμένο πρωτάθλημα πιο πολύ ήταν λόγω της προβληματικής σχέσης του με την νέα ιδιοκτησία παρά καθαρά λόγω της αποτυχίας.
-
τσιριγωτης
van rooy έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 18:02 Όσο διαβάζω ότι δεν υπάρχει πιο προβλέψιμος προπονητής απλά θα γελάω.
Ότι ξέρει μόνο ένα πράγμα.
Επίσης μεγάλο ψέμα.
Να δεχτώ ίσως τον κορεσμό.
Να δεχτώ ότι συνήθισε ο ένας τον άλλον.
Να δεχτώ ότι κάποιες φορές τους γαμαει όλους και άλλες μας γαμανε.
Όμως μονοδιάστατος και προβλέψιμος προπονητής δεν είναι.Οπως όλοι οι προπονητές και ειδικά οι πετυχημένοι έχει συνήθειες κολλήματα γούρια κτλ.
Όσο καιρό βρίσκεται στην ομάδα μας έχει παίξει με διαφορετικούς τρόπους.
Ο σχηματισμός συνήθως παραμένει ίδιος αλλά όχι το παιχνίδι μας.
Βρείτε άλλους λόγους που ζητάτε την αλλαγή.
Όσα κατέκτησε τα κατέκτησε εμφατικά μάγκικα και ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ!!!
Μην ξεχνάτε ποιοι είμαστε τι είμαστε και αν διαφέρουμε σε κάτι από άλλες ομάδες να το θυμηθούμε.
Στεναχώρια μεγάλη.
Δείτε τον πως ήταν και είναι πείτε έναν άλλον προπονητή σε οποιαδήποτε ομάδα να εκφράζει με τέτοιο τρόπο την στεναχώρια του την απογοήτευση του που δεν κατάφερε να μας κάνει μάγκες.
Όπως αγαπάτε τον ΠΑΟΚ να αγαπάτε και τους ανθρώπους του.
Σε κάθε του συνέντευξη δηλωνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι του.
Άνθρωπος που αγαπαει ακόμα και αν αποτύχει θα προσπαθήσει με όλο του το είναι και την επόμενη φορά.
Είναι αρκετο; Άγνωστη η απάντηση.
Ξαναλεω ότι ο καθένας μπορεί να πιστεύει στην αλλαγή αλλά η παραποίηση της πραγματικότητας είναι άλλο πράγμα , η αγνωμοσύνη και η αχαριστία επίσης.
Ολική καθίζηση φέτος; Ναι στο πιο κρίσιμο σημείο .
Η Ρεάλ φέτος τι κατέκτησε; ΤΙΠΟΤΑ;
Δεν πειράζει θα πείτε είναι χορτασμένη . Ναι είναι.
Ομως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες μία χρονιά να πάνε όλα κατά διαόλου.
Αν δεν υπήρχαν τόσοι τραυματισμοί θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά τη κουβέντα.
Και ναι λάθη έκανε όπως όλοι οι άνθρωποι.
Και ναι ίσως δεν υπήρχε κάποιος πάνω απ' αυτόν να τον βοηθησει να τον διορθώσει.
Αυτό που μετράει μόνο είναι να γίνουμε καλύτεροι.
Αν μπορεί να τον κάνει ο Λουτσεσκου; Μπορεί όμως θελει βοήθεια.
Αν δεν θέλει ο ίδιος η η ομάδα θέλει να το κάνει με κάποιον άλλον και αυτό φυσιολογικό είναι .
Όμως ο Λουτσεσκου δεν είναι περαστικός είναι ο προπονητής που χαρακτηρίζει μια εποχή τίτλων και προόδου.
Όλα κάποια στιγμή φτάνουν στο τελος αλλά ακόμα και αυτό θα πρέπει να το κάνουμε διαφορετικά απ' όλους τους άλλους.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά 4 γραμματα είναι άξιες και δεν γίνεται να τις επικαλουμαστε όποτε μας βολεύει.
Υγ. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται δεν έχει τελειώσει .
Σεβαστή η άποψή σου, αλλά ίσως όχι σωστή. Εμένα ποσώς με ενδιαφέρει τι έκανε η ρεαλ.
Μπορώ κάλλιστα να σου πω τι κάνει κάνει η ατλετικο, τι έκανε ο ΟΦΗ με το ένα εκατοστό του μπάτζετ μας κ πάει λέγοντας.
Εμένα ο ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει κ τίποτα άλλο.
Έχασα τίτλο απο τον όφη κ το μέλημα των πολλών ήταν να πουν ότι παίξαμε για ένα τρίμηνο την καλύτερη μπάλα της ιστορίας μας. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο γιατί απο τηγανίτα τίποτα κ φέτος.
Είναι θέμα οπτικής
- These users thanked the author τσιριγωτης for the post:
- curtis
Ο Ρασβαν στηριχθηκε οσο κανεις αλλος στην ιστορια του ΠΑΟΚ.Pellaios έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 20:23 Δεν θα γράψω για τεχνικές αναλύσεις, περισσεψανε....
Αλλά για πείτε μου....ποιος είχε το πιο απλανες βλέμμα μετά την ήττα; Ποιος ήταν αυτός που ούτε καν έβλεπε μπροστά του; Ποιον πιστεύεται ότι τον πείραξε περισσότερο;
Στήριξες όσο κανείς άλλος παίκτες, διοίκηση συνεργάτες....στην δικιά σου δύσκολη στιγμη κανένας δεν σου στάθηκε....
Φύγε ρε ραζβαν....δεν αξίζει....
Το αν φυγει θα ειναι επειδη απετυχε παταγωδως την φετινη ειδικα χρονια.
Ας μη βαζουμε τον Ρασβαν πανω απο τον ΠΑΟΚ.
Αυτό που έγραψα αφορούσε αποκλειστικά την αναφορά σου στον γαβρο και το ότι ακόμα και αυτός ακολουθούσε αυτό το μοτίβο τις εποχές που έλεγχε τους πάντες και οιχε τριπλάσιο μπάτζετ από τον δεύτερο, χωρίς να μπαίνω στην διαδικασία το αν και πότε ήταν σωστό και πότε λάθοςΣουριναμέζος έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 22:56 @renegade Δεν υπήρχε όμως και κάποιο σοβαρό έργο για να στηριχθεί κάποιος από τους ενδιάμεσους των Μάρτινς και Μεντιλίμπαρ.
Κανένας δε λέει να πάμε κουτουρού σε νέο προπονητή και εάν βγεί βγήκε. Ο Λουτσέσκου έχει ήδη πέντε χρόνια. Απέτυχε πλήρως το επαναλαμβάνω πλήρως να εκμεταλλευτεί την μακροχρόνια παρουσία του και να φτιάξει ομάδα με διάρκεια. Αναλώθηκε σε βαθμό απογοητευτικό να προσπαθεί να αναστήσει παίκτες χωρίς υπόλοιπο ωφέλιμης καριέρας. Κάθε χρόνο αρχίζει από το μηδέν. Όποιος σκέφτεται ακόμη την παραμονή Λουτσέσκου πρέπει να εξηγήσει πως φαντάζεται το στήσιμο της νέας ομάδας. Ριζική ανανέωση; Θα κάνει έξι μήνες να βάλει τους παίκτες στα καλούπια του. Πάμε σε νέα συμβόλαια στους 32αριδες; Με +1 χρόνο θα κάνουν χειρότερη χρονιά σίγουρα.. Είναι μεγάλη ευκαιρία να γίνει τώρα η αλλαγή που λήγουν τόσα συμβόλαια.11 συμβόλαια+2(Μουργκ , Ρικάρντο) παρκαρισμένοι στον ΠΑΟΚ β ,, και ας πούμε κρατάς τους τρεις έχεις μανι νάνι χώρο στο μπάτζετ για δέκα καινούρια συμβόλαια. Εάν γίνουν και 4 πωλήσεις/ αποδεσμεύσεις :Τσάλοφ, Ντεσποτοβ, Καμαρά και ένας από τους Τεηλορ/Γκόμεζ ανοίγει παράθυρο ευκαιρίας για ολική αναδόμηση.
Πιο τίμιο είναι να μάθεις να απευθύνεσαι στον άνθρωπο του οποίου το σχόλιο παραθέτεις και να μην μιλάς στο 2ο πληθυντικό λες και απευθύνεσαι σε κάποιου είδους ομάδα. Κατάλαβες;Parolos έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 18:33
Και που την πάει δηλαδή τη συζήτηση επειδή μιλάει ποδοσφαιρικά και εσύ μιλάς με τα "άκουσα" , "μου είπανε" , "διαβάζουμε ότι.."??
Ποδοσφαιρικά σου μίλησε ο άνθρωπος και απλά δεν ψήνεσαι να δεις αυτά που σου γράφει , που είναι και η αλήθεια.
Κατά τα άλλα επειδή πολύ μιλάτε για οργάνωση κλπ και πάλι απαξιώνετε και το σκάουτινγκ και δε ξέρω γω τι.. φέτος ποια μεταγραφή ήταν λάθος?
Θεωρείς ότι το σκάουτινγκ δεν εμπλουτίστηκε με τις προσθήκες που έγιναν?
Για να βγαίνεις εσύ και να λες "κάποιος Τσικνας" απαξιωτικά..?
Ο Ματέο Σερα ούτε αυτός σ'αρέσει να φανταστώ...
Ζητάς και οργάνωση.. αφού ότι κίνηση γίνεται την απαξιώνετε χωρίς επιχειρήματα. Χωρίς να έχετε και ιδέα , εντελώς όμως ιδέα.
ΥΓ: Πιο τίμιο να πει κανείς "δε γουστάρω ακόμη και 10 σερί νταμπλ να πάρουμε ακόμη και τους σκάουτερ και το ρόστερ της Μπάγιερν να πάρουμε, με την τωρινή διοίκηση γιατί έτσι.."
Δεν είσαι σε καμία θέση να κάνεις υποδείξεις στον οποιονδήποτε σχετικά με το τι επιλέγει να σχολιάσει και αν ψήνεται να αναλώνεται σε ατελείωτες συζητήσεις μέχρι να ικανοποιηθεί ο εγωισμός του οποιουδήποτε επειδή έτσι του κ@υλωσε.
Έκανα την αναφορά μου όπως την γνωρίζω εγώ, σχετικά με το πως κινήθηκε το χαρτί και εμφανίστηκε από το πουθενά ένα μέλος, να μου μιλήσει για.. αφηγήματα, για.. το πόσα χαφ έχει το χαρτί και αν.. είναι καλός παίκτης ο Βάργκα. Τι λες ρε φίλε που θα κάτσω με τον στανιό να απαντήσω;
Άσε που μετά άρχισε να μου αραδιάζει νούμερα και μόλις απάντησα ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ (όπως εμφανίζονται στο transfermarkt) άρχισε να μου ζητάει έσοδα και.. ισολογισμούς.
Ούτε "άκουσα" , ούτε "μου είπανε", ούτε "διαβάζουμε ότι.."
Γεγονότα παρέθεσα και έχω κάθε δικαίωμα να αρνηθώ να μπλέξω σε μια ατέλειωτη ανούσια συζήτηση, όταν κάποιος δεν ψήνεται να σχολιάσει επί του θέματος και κοιτάζει να πάει την κουβέντα αλλού.
ΥΓ Δεν έγραψα πουθενά "κάποιος Τσίκνας" υποτιμητικά. Φαίνεται θα το διάβασες εκεί που διάβασες και τα "άκουσα και μου είπανε".
Η μόνη πρόταση που ανέφερα το όνομα του, ήταν "Ποιος Αντελίνο, ποιος Τσίκνας , ποιος Καρυπίδης και τι συζητάμε; Που ήταν ΤΔ ο Καρυπίδης πριν ξεκινήσει τον ΠΑΟΚ; Σε ποιο διοικητικό πόστο ήταν ο Αντελίνο;
Όλοι στην πλάτη του ΠΑΟΚ πάνε να μάθουν και δεν υπάρχει καμία σταθερά από πίσω τους πέρα από τον Λουτσέσκου."
Εσύ πες πως ο Τσίκνας έχει ξαναδουλέψει ως Αναπληρωτής Τεχνικός Διευθυντής σε οποιαδήποτε ομάδα.
Εγώ λέω πως το συγκεκριμένο πόστο, το δουλεύει πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ και είναι ένα ακόμα γεγονός. Εκεί πήγαινε το σχόλιο μου.
Δηλωνω Ραζβανοσκυλο για πολλους λογους.
Γιατι ο λαος του ΠΑΟΚ δεν ειναι αγνωμων.
Δεν ειμαστε οι Μάντσεστερ Σίτυ και δεν ειμαστε ΠΑΟΚ μονο για να νικάμε.
Γιατι ειναι ενας απο τους λίγους λόγους που ο ΠΑΟΚ ειναι ανταγωνιστικός σε αυτο το επίπεδο.
Γιατί ειναι ΑΔΙΚΟ οταν σου στραβωνουν ολα να την πληρώσει ο πιο ικανός απλα επειδή δεν βγαίνει κανένας άλλος μπροστά.
Που ειναι οι υπόλοιποι υπεύθυνοι? Που κάνουν δηλώσεις συσπείρωσης? Γιατι κρύβονται? Και εννοείται δεν μιλάω για τον Ιβάν.
Ειλικρινά, θα προτιμούσα να αλλάξω 15 παίκτες παρα τον Ραζβαν.
ΑΛΛΑ, πρεπει η φετινή χρονια να γινει μάθημα και να μάθουμε απο τα λάθη σε ολα τα επίπεδα.
Και μονο που όλοι οι αντίπαλοι τρίβουν τα χέρια τους στο ενδεχόμενο να τον αφήσουμε να φύγει, λεει πολλα.
Είτε μας αρέσει είτε οχι, όλοι μαζί ζουμε την φετινή τρομερά δύσκολη χρονιά και ο Ραζβαν ειναι ενας απο εμάς.
Γιατι ο λαος του ΠΑΟΚ δεν ειναι αγνωμων.
Δεν ειμαστε οι Μάντσεστερ Σίτυ και δεν ειμαστε ΠΑΟΚ μονο για να νικάμε.
Γιατι ειναι ενας απο τους λίγους λόγους που ο ΠΑΟΚ ειναι ανταγωνιστικός σε αυτο το επίπεδο.
Γιατί ειναι ΑΔΙΚΟ οταν σου στραβωνουν ολα να την πληρώσει ο πιο ικανός απλα επειδή δεν βγαίνει κανένας άλλος μπροστά.
Που ειναι οι υπόλοιποι υπεύθυνοι? Που κάνουν δηλώσεις συσπείρωσης? Γιατι κρύβονται? Και εννοείται δεν μιλάω για τον Ιβάν.
Ειλικρινά, θα προτιμούσα να αλλάξω 15 παίκτες παρα τον Ραζβαν.
ΑΛΛΑ, πρεπει η φετινή χρονια να γινει μάθημα και να μάθουμε απο τα λάθη σε ολα τα επίπεδα.
Και μονο που όλοι οι αντίπαλοι τρίβουν τα χέρια τους στο ενδεχόμενο να τον αφήσουμε να φύγει, λεει πολλα.
Είτε μας αρέσει είτε οχι, όλοι μαζί ζουμε την φετινή τρομερά δύσκολη χρονιά και ο Ραζβαν ειναι ενας απο εμάς.
- These users thanked the author paoki_ for the post (total 2):
- leomatos88, Apil44
- Σουριναμέζος
Συνάντηση αύριο Σαββίδη-Λουτσέσκου στο Πόρτο Καρράς βγάζουν τα "κυβερνητικά".
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- anaximandros4
- trelopaoki444
Ραζβαν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στον ΠΑΟΚ.
Δε θα φυγει ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ προπονητης της ιστοριας μας γιατι επαιζε Κυριακη Τεταρτη ματς στα κοκκινα επι 2 μηνες.
Δε θα φυγει ο προπονητης που πηρε πρωταθλημα ξεκινωντας χρονια με μειον βαθμους.
Δε θα φυγει προπονητης που πηρε πρωταθλημα περνωντας σουβλακι ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΚ+Ληκι σε 20 μερες
Δε θα φυγει προπονητης που επαιζε με μειον 7 βασικους παιχτες επι 1.5 μηνα
Δε θα φυγει προπονητης σε τετοια χρονια, με τοσο θανατικο που μονο το μαυρο ειχε σαν φοντο γιατι πολυ απλα πρεπει να ερθει και το ΛΕΥΚΟ στη ζωη μας.
Ραζβαν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στον ΠΑΟΚ
Δε θα φυγει ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ προπονητης της ιστοριας μας γιατι επαιζε Κυριακη Τεταρτη ματς στα κοκκινα επι 2 μηνες.
Δε θα φυγει ο προπονητης που πηρε πρωταθλημα ξεκινωντας χρονια με μειον βαθμους.
Δε θα φυγει προπονητης που πηρε πρωταθλημα περνωντας σουβλακι ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΚ+Ληκι σε 20 μερες
Δε θα φυγει προπονητης που επαιζε με μειον 7 βασικους παιχτες επι 1.5 μηνα
Δε θα φυγει προπονητης σε τετοια χρονια, με τοσο θανατικο που μονο το μαυρο ειχε σαν φοντο γιατι πολυ απλα πρεπει να ερθει και το ΛΕΥΚΟ στη ζωη μας.
Ραζβαν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στον ΠΑΟΚ
- These users thanked the author trelopaoki444 for the post (total 3):
- Apil44, leomatos88, rockcity4
Κοίτα ένα σενάριο είπα, ίσως έχω άδικο. Μια πιθανή ανάγνωση.JohnDag έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 19:39 Μα καλά φέτος περιμέναμε να μάθουμε ποιο είναι το πικ του Ραζβάν ρε giapa; 7 χρόνια προπονητής μας είναι.
Ξέρουμε πολύ καλά πως παίζουν οι ομάδες του όταν είναι φορμαρισμένες.
Το πρόβλημα είναι ότι την φόρμα την διατήρησαν μέχρι τέλους 1 φορά μόνο τα 5 τελευταία χρόνια.
Και επιμένω γιατί αν είναι να μείνει ο μόνος τρόπος για να μην επαναληφθεί αυτό και 6η φορά είναι να αναγνωρίσουμε ως σύλλογος ότι υπάρχει θέμα το οποίο απαιτεί λύση.
Να φέρουμε κορυφαίους γυμναστές δίπλα του; Καλύτερους φυσιοθεραπευτές; Να γίνει ότι χρειάζεται.
Μια άλλη είναι ότι όσο ξέρει να φτάνει στο πικ , άλλο τόσο δε ξέρει να το διατηρεί σε ένα μαραθώνιο. Κι αυτό πιθανό είναι.
Δε ξέρω τι ισχύει.
Και υποπτεύομαι ότι και στην ομάδα δε ξέρουν
Εμένα φίλε miles ζμπουτσαμ.Miles έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 20:06 ...
Πολύ σωστά είπε ο giapas, το φύγε εσύ έλα εσύ δεν είναι για εμάς, είναι του γαύρου λογική.
...
Του χρόνου, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο η ομάδα που υποστηρίζω θα έχει προπονητή το Λουτσέσκου.
ένας apil44 δεν έχει κάνει ποτέ ποστάρισμα, αλλά κάνει like σε όλους ακόμα και σε ποστ που υποστηρίζουν μεταξύ τους αντιδιαμετρικές θέσεις , είναι κανονικός άνθρωπος ή AI;
Θα μπορούσες πολύ εύκολα να πατήσεις πάνω στο όνομά μου και να δεις αν έχω κάνει ποστάρισμα ή όχι, πριν πεις αυτό που είπες.giapas έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 00:20 ένας apil44 δεν έχει κάνει ποτέ ποστάρισμα, αλλά κάνει like σε όλους ακόμα και σε ποστ που υποστηρίζουν μεταξύ τους αντιδιαμετρικές θέσεις , είναι κανονικός άνθρωπος ή AI;
Δεν κάνω like σε όλους, κάνω like σε αυτούς που συμφωνώ.
Και σε παρακαλώ κάνε μου μια παράθεση έστω 2 ποστ που έκανα like που έχουν αντιδιαμετρικές θέσεις.
Το να μην μιλάω στη φάση που περνάει η ομάδα, με τα νεύρα στο θεό, δε σημαίνει ότι δεν έχω να πω κάτι.
Οι ειρωνείες σου αλλού γκαρντασάκο....