Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Maklaz

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Maklaz »

Από τις 7 το πρωί στο πόδι, πριν καμιά ώρα μπήκα σπίτι, έκανα μπάνιο, έπαιξα με τον μικρό πρίν πάει για ύπνο, έφαγα και έχω μια απορία τσακάλια μου.
Ξεχαρμανιάσατε ή ακόμη;
These users thanked the author Maklaz for the post (total 7):
George Best4, Taseos, Newgen9, horkokos4, leomatos88, st4this, PAOK DreXleR
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

danirifle έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 20:34
Dimitrisou έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 20:11
danirifle έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 20:08

τελικά ρε τάγμα, επειδή δεν έχω καταλάβει, αφού όλα μπορεί να τα τρέχει το ίδιο καλά από απόσταση (αυτό ακούμε τόσα χρόνια), για ποιο λόγο αποφάσισε τώρα να παραυρεθεί δια ζώσης?

εμένα δεν με καίει η απουσία στον τελικό. με καίει η απουσία στην ημέρα της γιορτής των 100 ετώνε
Εσυ σαν ανθρωπος αν ηταν ο αδερφος σου ετοιμος να φυγει θα πηγαινες σε γιορτη?δηλαδη τωρα τα αυτονοητα θα λεμε?
ναι αδερφέ, εγώ θα εμφανιζόμουν στους χιλιάδες φίλους της ομάδας και θα έλεγα 2 λόγια και θα έφευγα
θα το θεωρούσα καθήκον μου
δεν είπα να πανηγυρίσει ανάβοντας πυρσό
Εγω παλι οταν εφυγε πολυ δικος μου ανθρωπος δεν εβγαινα απο το σπιτι για κανα μηνα..
Δικαιωμα σου να λειτουργεις οπως θελεις αλλα δεν ειναι ολοι ετσι.
Και σιγουρα δεν θα εβαζα τη θλιψη και την απωλεια του αδερφου μου πανω απο μια γιορτη.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ε να. Τέτοιες μαλακιες κάνεις. Αντί να μπεις να γράψεις για τον ΠΑΟΚ έπαιξες με τον μικρό. Είσαι καλά ρε ναουμε; Ποιος μικρός ρα; Μόνο ΠΑΟΚ. :D
Να τον χαίρεσαι
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
Maklaz, leomatos88
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 21:10 Προσωπολατρεία είναι αυτό νιώθεις
Εγώ δεν είμαι
Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από τον Σαββίδη και όχι το αντίθετο
Εσύ κάτσε να λιβανιζεις τον Σαββίδη και να τρως στην μάπα Σαματα και Τσαλοφ και τον Σακάτη τον Κροάτη
Και τον Γερεγιεφ
30 εκ πήρε από Τζήμα Κοταρσκι και δεν του έφταναν και έβαλε στο αεροπλάνο τον Ντελια να τα κάνει 50.
Και να σου πω και το άλλο
Από τον ΠΑΟΚ κέρδισε...με τον έναν ή άλλο τρόπο
Δεν μπορεί πλέον... φτάνει 14 χρόνια
Ευχαριστούμε και εγώ πρώτος θα είμαι πού θα το πω
Αλλά ποια δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση
Κάθε χρόνο θα γίνονται τα ίδια
Το έγραψα και πιο πάνω
Φύγε τώρα που ακόμα σε αγαπάμε
e: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- » 27 Μαρ 2018 12:51

Τεραστιε ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ....

Μεγα ευεργετη του ΠΑΟΚ....

Απο εμενα μονο αυτο.....

Γ@μηστους ολους.....ακους.....ολους.....

Και φτασαμε στο σημερα στα 53 μου εχωντας γινει και παππους πριν λιγους μηνες
να αξιωθω να δω μαζι με τον ""Ταγμα τζουνιορ""...τον Μπιζμ ΠΑΟΚ ξανα πρωταθλητη....
...σε ευχαριστω μεγαλε ΙβανΣαββιδη....ο θεος να σε εχει καλα εσενα και την οικογενεια σου....

Εμεις θα ειμαστε παντα εκει....στις επαλξεις της Τουμπας....στα ιδια τσιμεντα που μας ξερουν και τα ξερουμε....
....μια ζωη για παντα....

ΠΑΟΚ μεχρι το τελος...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

παιδια πολυ σωστα ολα αυτα περι πενθους και με βρισκουν 100% συμφωνο, με την υποσημειωση οτι καθε ανθρωπος πενθει με τον δικο του τροπο, δεν υπαρχουν ΠΑΟΚομετρα στο πενθος. θα ηθελα απλα να αναλογιστειτε αφου τα γραφετε που τα γραφετε για τον Ιβαν, τι σημαινει αυτο για τον Λουτσεσκου σε σχεση με το δικο του βαρυ πενθος, και τις επιλογες που εκανε να βρισκεται μαζι με την ομαδα, ειδικα σε αντιστοιχια με οσα γραφονται στο τοπικ του προπονητη.
These users thanked the author jibbie for the post (total 5):
Dimitrisou, -keeper-, Special 4, smoothcriminal1926, embuji
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

jibbie έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 21:40 παιδια πολυ σωστα ολα αυτα περι πενθους και με βρισκουν 100% συμφωνο, με την υποσημειωση οτι καθε ανθρωπος πενθει με τον δικο του τροπο, δεν υπαρχουν ΠΑΟΚομετρα στο πενθος. θα ηθελα απλα να αναλογιστειτε αφου τα γραφετε που τα γραφετε για τον Ιβαν, τι σημαινει αυτο για τον Λουτσεσκου σε σχεση με το δικο του βαρυ πενθος, και τις επιλογες που εκανε να βρισκεται μαζι με την ομαδα, ειδικα σε αντιστοιχια με οσα γραφονται στο τοπικ του προπονητη.
Πολυ σωστη τοποθετηση.
Το πενθος ειναι πενθος και χρειαζεται σεβασμος ανεξαρτητως του πως επιλεγει να το ζησει ο καθενας.
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
jibbie
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Για τον Λουτσέσκου το ξεχνάν ότι είχε πένθος.
These users thanked the author Special 4 for the post:
embuji
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

τι σχεση εχει ο ιδιοκτήτης με τον εργαζόμενο;τι γραφετε ρε παληκαρια;;;;;;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το πρόβλημα δεν είναι ο λουτσεσκου. Αλλα ότι σήμερα Δευτέρα βράδυ δεν έχουμε απάντηση από την ΠΑΕ γιατί έχουμε 10 ταυτόχρονα τραυματισμούς βασικών παικτών. Που οφείλεται αυτό. Φταίει ο μασέρ; Φταίει ο γυμναστής; Φταίει ο γιατρός; Κάποιος φταίει. Δε γίνεται να μη φταίει κανείς. Ο άλλος μπήκε15 λεπτά και έπαθε θλάση.
These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
Montrealiotis, paok apo epilogi, aivas19
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

gergeo4 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 21:45 τι σχεση εχει ο ιδιοκτήτης με τον εργαζόμενο;τι γραφετε ρε παληκαρια;;;;;;
τι εννοεις; δεν εχει δικαιωμα στο πενθος ο εργαζομενος; :shock:
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

gergeo4 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 21:45 τι σχεση εχει ο ιδιοκτήτης με τον εργαζόμενο;τι γραφετε ρε παληκαρια;;;;;;
Εξήγησε το λίγο αυτό σε παρακαλώ
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

αυτο καταλαβες;;;τι να πω...ο ιδιοκτήτης μπορεί να πενθησει κλεισμένος στο σπιτι του 50 μερες,ο εργαζομενος θα πενθησει αλλά χωρίς να επηρεαστει η δουλειά του ..
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Taseos έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 21:47 Το πρόβλημα δεν είναι ο λουτσεσκου. Αλλα ότι σήμερα Δευτέρα βράδυ δεν έχουμε απάντηση από την ΠΑΕ γιατί έχουμε 10 ταυτόχρονα τραυματισμούς βασικών παικτών. Που οφείλεται αυτό. Φταίει ο μασέρ; Φταίει ο γυμναστής; Φταίει ο γιατρός; Κάποιος φταίει. Δε γίνεται να μη φταίει κανείς. Ο άλλος μπήκε15 λεπτά και έπαθε θλάση.
και ουτε θα παρεις. εδω δεν υπαρχει η ορολογια θλαση πλεον στην καθημερινοτητα της ομαδας, "η κατασταση του θα αξιολογειται καθημερινα" διαβαζουμε εδω και 2 χρονια, και παμε σε χαρτοριχτρες να μας πουν τι εχουν και ποτε επιστρεφουν οι τραυματιες. τωρα βεβαια, αν ο αλλος παιζει ποδοβολεϊ στα αποδυτηρια και σπασει ρε παιδι μου μια κανατα και του μπει γυαλι στο ποδι και μεινει εκτος ενα μηνα (λεμε τωρα), εμεις θεωρουμε οτι φταιει ο Λουτσε, οκ, το ακουω.
These users thanked the author jibbie for the post:
Maklaz
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

gergeo4 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 21:52 αυτο καταλαβες;;;τι να πω...ο ιδιοκτήτης μπορεί να πενθησει κλεισμένος στο σπιτι του 50 μερες,ο εργαζομενος θα πενθησει αλλά χωρίς να επηρεαστει η δουλειά του ..
υπαρχει καποιο corporate playbook πενθους να το δωσω στους δικους μου just in case?

(ftoy skorda)
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Δε θα επηρεαστεί η δουλειά του ;;;;
Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα άκουγα κάτι τέτοιο μετά από όσα βιώσαμε όλοι μας φέτος ..
These users thanked the author -keeper- for the post:
Dimitrisou
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”