ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα
- navigator11
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα
Κατανοώ, φίλε, και την απογοήτευση, την ξενέρα, τον θυμό ενδεχομένως κλπ. Αυτή τη βουτυρομπεμπεδίστικη λογική του "φουτάνα όλα" και των άναρθρων κραυγών, ειδικά την ώρα που η ομάδα είναι εξακολουθητικά, για τους όποιους λόγους, συμπεριλαμβανομένων και δικών της λαθών και αστοχιών, στο τάρταρο εδώ και 3 μήνες χωρίς ανάσα δεν την "παλεύω".
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- lkosmid, george188
Με ολο τον σεβασμο γιατι το εχουμε ακομη ανοιχτο?κλειστε το βρε παιδια τα ειπαμε ολα τι μαζοχισμος ειναι αυτος?κλειστε το να μην εχουμε τιποτα να μας θυμιζει αυτη την μερα να δουμε πως θα προχωρησουμε παρακατω
Μετά από δυο μέρες με το κεφάλι ακόμα ζεστό δύο πράγματα έχω να πω.
το πρώτο είναι ότι στον τελικό μας τιμώρησε το ίδιο το ποδόσφαιρο,με κάθε τρόπο που μπορούσε,για μια (ακόμα) ολόκληρη σεζόν με τις γνωστές παθογένειες και αγκυλώσεις του τρόπου λειτουργίας μας.Αν δεν αλλάξουμε ρότα,το στραπάτσο αυτό δεν θα είναι το τελευταίο. Θα είναι το πρώτο.
Το δεύτερο είναι ότι είχα επιτέλους στα 51 μου την ευλογία να πάω σε έναν τελικό και να μην έχω στο νου μου μην γίνει κάτι με τους απέναντι. Μόνο με τους κρητικούς θα μπορούσε να υπάρξει αυτό το κλίμα που έζησα στον Βόλο. Respect σε αυτούς και τους δικούς μας.
το πρώτο είναι ότι στον τελικό μας τιμώρησε το ίδιο το ποδόσφαιρο,με κάθε τρόπο που μπορούσε,για μια (ακόμα) ολόκληρη σεζόν με τις γνωστές παθογένειες και αγκυλώσεις του τρόπου λειτουργίας μας.Αν δεν αλλάξουμε ρότα,το στραπάτσο αυτό δεν θα είναι το τελευταίο. Θα είναι το πρώτο.
Το δεύτερο είναι ότι είχα επιτέλους στα 51 μου την ευλογία να πάω σε έναν τελικό και να μην έχω στο νου μου μην γίνει κάτι με τους απέναντι. Μόνο με τους κρητικούς θα μπορούσε να υπάρξει αυτό το κλίμα που έζησα στον Βόλο. Respect σε αυτούς και τους δικούς μας.
+1926Μπαρκαρούτσος έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 16:02 We have to be better. We have to play better. We have to defend better. We have to trust one another better. We have to be coached better. Every single thing, everybody has to be better. Everybody. It starts from the equipment manager. He has to wash our clothes better. The bench has to be better. The leaders of the team have to be more vocal. We have to make more shots. We have to defend better. We have to have better strategy. We have to be better... We have four months to get better, so let's see.
- Γιάννης Αντετοκούνμπο
Κάθε υπάλληλος στην ΠΑΕ πρέπει να προσπαθεί να είναι ο καλύτερος που μπορεί να είναι. Όχι απλά καλύτερος από τον ανταγωνισμό. Από αυτόν που δίνει τις πετσέτες ή τοποθετεί τα πιατάκια στην προπόνηση, μέχρι τον Πρόεδρο. Από τον οδηγό του πούλμαντου, μέχρι τον αρχηγό της ομάδας. ΟΛΟΙ.
και θα προσθετα κι εμας τους ίδιους τους οπαδούς
-
PAOK DreXleR
Καλό μεσημέρι σε όλους,
Όπως ακούω/διαβάζω τα πράγματα ήταν ίδια ή κ χειρότερα, εξαιρώντας τα σκηνικά στην πεζογέφυρα, με το '17 που ήμουν στο πάνω διάζωμα. Δακρυγόνα πριν, μουσική στη διαπασών να σου τρελαίνει το μυαλό...νερό πίνατε πάλι από εκείνο το λάστιχο όπως τότε;
Τα θυμάμαι γιατί κ τότε προηγηθήκαμε κ ισοφαριστηκαμε κόντρα στη ροή πριν το ημίχρονο, η κερκίδα κοιμόταν απίστευτα για μισή ώρα, αν κ περισσότεροι απ' τα χαρτιά...όμως τότε η ομάδα στο έβγαζε ότι εμείς θα το σηκώναμε. Φέτος ΟΧΙ.
ΚΡΙΜΑ, ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΥΣ Π.Ξ.Σ.
ΤΙΠΟΤΑ & ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΠΑΜΕ (ΜΕ ΕΡΓΑ Κ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ) ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ

Όπως ακούω/διαβάζω τα πράγματα ήταν ίδια ή κ χειρότερα, εξαιρώντας τα σκηνικά στην πεζογέφυρα, με το '17 που ήμουν στο πάνω διάζωμα. Δακρυγόνα πριν, μουσική στη διαπασών να σου τρελαίνει το μυαλό...νερό πίνατε πάλι από εκείνο το λάστιχο όπως τότε;
Τα θυμάμαι γιατί κ τότε προηγηθήκαμε κ ισοφαριστηκαμε κόντρα στη ροή πριν το ημίχρονο, η κερκίδα κοιμόταν απίστευτα για μισή ώρα, αν κ περισσότεροι απ' τα χαρτιά...όμως τότε η ομάδα στο έβγαζε ότι εμείς θα το σηκώναμε. Φέτος ΟΧΙ.
ΚΡΙΜΑ, ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΥΣ Π.Ξ.Σ.
ΤΙΠΟΤΑ & ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΠΑΜΕ (ΜΕ ΕΡΓΑ Κ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ) ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post (total 2):
- lkosmid, Apil44
Την άποψη μου την έγραψα εν θερμώ, θεωρώ μαγική εικόνα το αποτέλεσμα και ξεκάθαρα συνδυασμό στιγμών και ανοχής στην κακοποίηση του ποδοσφαίρου. Χίλιες φορές να κάνει σουτ ο Φούντας και χίλιες φορες να αποκρούσει ο Κετζιόρα, ούτε μία δε θα πάει η μπαλά ξανά στον Φούντα και ούτε μία δε θα ξανακάνει ο Φούντας απευθείας το ίδιο τέλειο πλασέ. Χίλιες φορές να ξαναδιώξει ο Κωστούλας τη μπάλα στη γραμμή με τις ίδιες συνθήκες, τις μισές και παραπάνω είτε δε θα την προλάβει, είτε θα βρει συμπαίκτη η αντίπαλο και αυτή θα καταλήξει στα δίχτυα. Χίλιες φορές να κάνει την ίδια αλλαγή κατεύθυνσης ο Σενγκέλια, ούτε μία δε θα πάει έτσι στο χέρι του Χατσίδη.
Επίσης, το να εκθειάζουμε την ομάδα που στο παλμαρέ της έχει παίκτη που χωρίς να τον ακουμπήσει κανένας πιάνει το κεφάλι του και αφού σφαδάξει για 2-3 δεύτερα, διαπιστώνει πως είναι εκτός γηπέδου κάνει τρια-τέσσερα βαρελάκια για να μπει μέσα, δεν τιμά το άθλημα. Και πόσα άλλα. Όσο και να θέλει κάποιος να μου το πουλήσει αυτό σαν θέληση για νίκη και παλικαριά και τα καραγκιοζιλίκια του Κόντη στην ισοφάριση, σαν μαγκιά, σόρυ, αλλά δεν αγοράζω.
Μια ομάδα με κακή νοοτροπία και κακό ποδόσφαιρο εκμεταλλέυτηκε την παρουσία Έλληνα διαιτητή και στιγμών και κέρδισε ένα κύπελλο. Κανένας θεός του κανονικού ποδοσφαίρου δεν είναι χαρούμενος για αυτό και όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ.
Σε άλλα τεχνικά θέματα, ομολογώ πως θεωρώ λάθος την επιλογή Τσιφτσή σε αυτόν τον αγώνα. Θα μου πεις που έφταιγε και θα σου πω, πως η παρουσία του πολύπειρου Παβλένκα σε ένα τέτοιο ματς, μαζί με το ύψος και το άνοιγμα χεριών του θα έδινε πολύ καλύτερη καθοδήγηση στην άμυνα + κάποιες φάσεις που στατιστικά θα είχε πολύ καλύτερες πιθανότητες να βγάλει από τις ελάχιστες που είχε ο ΟΦΗ. Θεωρώ πως τόσο στο γκολ του Νους αλλά και στο πέναλτι, η παρουσία Παβλένκα θα έδινε πολύ καλύτερες πιθανότητες αποτροπής. Το επιχείρημα για καλύτερα πόδια του Τσιφτσή σε ματς με χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδα που ούτε θα πιέσει, ούτε εσύ θα πας σε μεγάλες, δεν το πολυακούω.
Επιπρόσθετα, δεν έχω καταλάβει καθόλου πως γίνεται ο Παβλένκα να είναι #2, φαντάζομαι και αυτός το ίδιο νιώθει.
Επίσης, το να εκθειάζουμε την ομάδα που στο παλμαρέ της έχει παίκτη που χωρίς να τον ακουμπήσει κανένας πιάνει το κεφάλι του και αφού σφαδάξει για 2-3 δεύτερα, διαπιστώνει πως είναι εκτός γηπέδου κάνει τρια-τέσσερα βαρελάκια για να μπει μέσα, δεν τιμά το άθλημα. Και πόσα άλλα. Όσο και να θέλει κάποιος να μου το πουλήσει αυτό σαν θέληση για νίκη και παλικαριά και τα καραγκιοζιλίκια του Κόντη στην ισοφάριση, σαν μαγκιά, σόρυ, αλλά δεν αγοράζω.
Μια ομάδα με κακή νοοτροπία και κακό ποδόσφαιρο εκμεταλλέυτηκε την παρουσία Έλληνα διαιτητή και στιγμών και κέρδισε ένα κύπελλο. Κανένας θεός του κανονικού ποδοσφαίρου δεν είναι χαρούμενος για αυτό και όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ.
Σε άλλα τεχνικά θέματα, ομολογώ πως θεωρώ λάθος την επιλογή Τσιφτσή σε αυτόν τον αγώνα. Θα μου πεις που έφταιγε και θα σου πω, πως η παρουσία του πολύπειρου Παβλένκα σε ένα τέτοιο ματς, μαζί με το ύψος και το άνοιγμα χεριών του θα έδινε πολύ καλύτερη καθοδήγηση στην άμυνα + κάποιες φάσεις που στατιστικά θα είχε πολύ καλύτερες πιθανότητες να βγάλει από τις ελάχιστες που είχε ο ΟΦΗ. Θεωρώ πως τόσο στο γκολ του Νους αλλά και στο πέναλτι, η παρουσία Παβλένκα θα έδινε πολύ καλύτερες πιθανότητες αποτροπής. Το επιχείρημα για καλύτερα πόδια του Τσιφτσή σε ματς με χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδα που ούτε θα πιέσει, ούτε εσύ θα πας σε μεγάλες, δεν το πολυακούω.
Επιπρόσθετα, δεν έχω καταλάβει καθόλου πως γίνεται ο Παβλένκα να είναι #2, φαντάζομαι και αυτός το ίδιο νιώθει.
- These users thanked the author cellophan for the post (total 3):
- lkosmid, george188, navigator11
Εγώ θα έβαζα Μοναστηρλή, αν φτάσαμε ως εδώ το χρωστάμε σε εκείνον. Είχε κερδίσει το δικαίωμα να παίξει τουλαχιστον έναν αγώνα, και ίσως έπαιζε με μεγαλύτερο κίνητρο και ενθουσιασμό. Απο την άλλη καταλαβαίνω οτι η κατάκτηση ήταν μονόδρομος, και θα ήταν μεγάλο ρίσκο, που δεν θα πέρναμε ούτε με Μύθου ούτε με Χατσίδη αν δεν υπήρχε ο κανονισμός, και ίσως κάποιοι να το θεωρούσαν οτι ρίξαμε λευκή πετσέτα. Και αν κατέληγε ο αγώνας με τον ίδιο τρόπο, θα ήταν δύσκολο να σηκώσει την ευθύνη. Όπως είναι δύσκολο για τον Χατσίδη λόγω του πέναλτι, ή για τον Μύθου σε λιγότερο βαθμό, όταν μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0 στην αρχή και να έχουμε εντελώς διαφορετικό αγώνα.
Θα σηκώσουμε κεφάλι στα εναπομείναντα παιχνίδια ή όχι τι πιστεύετε?
-
kokoblokos
Μετά από 2 μέρες που επεσαν οι σφυγμοί μπορεί κάποιος να μου πει αν γνωρίζει τον κανονισμό περί πέναλτι για ποιον λόγο δεν δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Νους;
Και αν τελικά μπορεί με βάση τον κανονισμό να δοθεί πέναλτι, πρώτοι που πρέπει να μάθουν τον κανονισμό είναι οι δικοί μας. Και ας παίρναμε 5 κίτρινες για διαμαρτυρίες στον διαιτητή .
Και αν τελικά μπορεί με βάση τον κανονισμό να δοθεί πέναλτι, πρώτοι που πρέπει να μάθουν τον κανονισμό είναι οι δικοί μας. Και ας παίρναμε 5 κίτρινες για διαμαρτυρίες στον διαιτητή .
41 απόδοση έχει στην bet365 να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημαvan rooy έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 13:07 Θα σηκώσουμε κεφάλι στα εναπομείναντα παιχνίδια ή όχι τι πιστεύετε?
Just saying
Ο κουτσιαυτης είπε ότι δεν το ήθελε ο παίκτης κ έγινε τυχαία. Δεν πολύ κατάλαβα τι σημασία έχει αυτό βέβαια
Ουτε νικη θα κανουμε.van rooy έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 13:07 Θα σηκώσουμε κεφάλι στα εναπομείναντα παιχνίδια ή όχι τι πιστεύετε?
Ενώ ο χατσίδης το ήθελε?
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί.
Και για το αν πέρασε τη γραμμή κυκλοφορεί μια φώτο που δείχνει τη μπάλα μέσα....
Μπορεί να ισχύει μπορεί και όχι.
Η ίδια απορία μου έχει μείνει και με το κωλογκολ των χανουμιών..που μάζεψε τη μπάλα απο τη γραμμή γεμάτη χαρτάκια....
Αν ήταν του ΠΟΚ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΝΑΣΑ .
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί.
Και για το αν πέρασε τη γραμμή κυκλοφορεί μια φώτο που δείχνει τη μπάλα μέσα....
Μπορεί να ισχύει μπορεί και όχι.
Η ίδια απορία μου έχει μείνει και με το κωλογκολ των χανουμιών..που μάζεψε τη μπάλα απο τη γραμμή γεμάτη χαρτάκια....
Αν ήταν του ΠΟΚ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΝΑΣΑ .
Γιατί ο Χατσίδης ήθελε ας πούμε να κάνει κοντρόλ με την μπάλα επειδή είχε δει το απόγευμα τον Ταηρί και ζήλεψε. Να μπουσουλάνε όλοι οι παίκτες στην περιοχή και να βγάζουν με το χέρι την μπάλα κόρνερ από δω και πέρα.george188 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 13:15 Ο κουτσιαυτης είπε ότι δεν το ήθελε ο παίκτης κ έγινε τυχαία.
Αυτό το "ναι οκ δε μας έδωσε ένα πέναλτυ αλλά πώς να μιλάμε αφού ήμασταν τόσο χώμα" ειλικρινά ποτέ δεν το κατάλαβα και μου θυμίζει "κάντε ομάδα να κερδίζει τους διαιτητές". Και μετά το ματς με τον Σπάθα τα ίδια άκουγα και διάβαζα, "ναι οκ δε σφύριξε καλά αλλά και οι δικοί μας δεν μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια σε ματς που έκρινε τίτλο". Ε όχι ρε μουνιά, ναι είμαστε πτώματα και σερνόμαστε και έχουμε να παίξουμε μπάλα 3 μήνες και θα κάνουμε άλλο τόσο, αλλά το πέναλτυ θα το δώσεις γιατί αλλιώς θα σου γαμηθούν τα πάντα, θα σε πάμε καροτσάκι μέχρι να φάμε 5 κίτρινες.
Δεν περιμένω βέβαια κάτι τέτοιο από τους καλομαθημένους φλώρους που δεν μπορούν να πάνε καροτσάκι ούτε καροτσάκι της γιαγιάς στη λαϊκή.
Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν ασχολούμαστε με την διαιτησία για να μη χαλάει το μυαλό της ομάδας
Ξεχνάμε σε ποιο πρωτάθλημα παίζουμε.
Ξεχνάμε ποιοι το κουμαντάρουν.
Ξεχνάμε και εμπιστευόμαστε τους πάντες.
Αυτή η < αφέλεια> μας έχει κοστίσει τόσες και τόσες φορές ... και μυαλό δεν βάζουμε.
Ξεχνάμε σε ποιο πρωτάθλημα παίζουμε.
Ξεχνάμε ποιοι το κουμαντάρουν.
Ξεχνάμε και εμπιστευόμαστε τους πάντες.
Αυτή η < αφέλεια> μας έχει κοστίσει τόσες και τόσες φορές ... και μυαλό δεν βάζουμε.