Προπονητής στο ποδόσφαιρο είναι ρε geo. Δεν είναι υδραυλικός να σου φτιάξει τη βρύση.
Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Τί να πω. Σήμερα τα βλέπω αυτά που παραθέτετε. Και για τον Τάισον να δικαιολογήσω ότι δεν έφεραν αντικαταστάτη τον Γενάρη και ο Ιβανούσετς βγήκε σκάρτος συν τον τραυματισμό του. Να δικαιολογήσω και για τον Μπάμπα ότι ο Τέιλορ δεν μας βγήκε; Αν και απορώ γιατί παίκτης που έπαιζε σε ανώτερη στο UEFA ranking ομάδα και είχε συμμετοχές στο Ch. L., δεν έδεσε σε μας. Αλλά τέλος πάντων.giapas έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:03φυσικάTylerDurden έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 18:39Είχα κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, πάνω κάτω την ίδια περίοδο που λες. Κακώς δεν το είχα αναρτήσει εδώ. Η σύγκριση λεπτών με την πρωταθληματική σεζόν ήταν τρομακτική.giapas έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 18:08 Ρε φίλε από περιέργεια έψαξα τέλη Γενάρη τα λεπτά συμμετοχής των παικτών. Και η 4αδα Μειτε, Ζιβκοβιτς,Ταισον,Μπάμπα είχαν σχεδόν πιάσει ΗΔΗ τα λεπτά συμμετοχής του πρωταθλήματος του 23. Με 3 μήνες ακόμα η σεζον να τρέχει. Ε τι να λέμε αυτό ήταν καμπανάκι. Ότι πάμε στα βράχια.
kai 2 επιπλεον χρόνια πιο μεγάλοι οι παίκτες ε;
Ειλικρινά θα ήθελα καποιος δημοσιογράφος να τον ρωτήσει κάποτε
Αλλά σε ότι αφορά την διαχείριση ειδικά του Μεϊτέ που έπαιζε 90λεπτα με ΑΕΛ στο κύπελλο στην Τούμπα και καπάκι στις Σέρρες και ακολουθούσαν οι αγώνες Πέμπτη με Young Boys και Κυριακή στην Λεωφόρο, τί να πω.
Δεν είναι κριτήριο αν ο Τέιλορ έπαιζε σε ανώτερη ομάδα. Και ο Κένι έπαιζε σε κατώτερη και όμως αυτός έπιασε και ο Σκωτσέζος όχι. Ή αλλιώς θα έπρεπε να παίξει και ο Ιβανούσετς λόγω παρελθόντος.Γερασίμου έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 22:01
Τί να πω. Σήμερα τα βλέπω αυτά που παραθέτετε. Και για τον Τάισον να δικαιολογήσω ότι δεν έφεραν αντικαταστάτη τον Γενάρη και ο Ιβανούσετς βγήκε σκάρτος συν τον τραυματισμό του. Να δικαιολογήσω και για τον Μπάμπα ότι ο Τέιλορ δεν μας βγήκε; Αν και απορώ γιατί παίκτης που έπαιζε σε ανώτερη στο UEFA ranking ομάδα και είχε συμμετοχές στο Ch. L., δεν έδεσε σε μας. Αλλά τέλος πάντων.
Αλλά σε ότι αφορά την διαχείριση ειδικά του Μεϊτέ που έπαιζε 90λεπτα με ΑΕΛ στο κύπελλο στην Τούμπα και καπάκι στις Σέρρες και ακολουθούσαν οι αγώνες Πέμπτη με Young Boys και Κυριακή στην Λεωφόρο, τί να πω.
φιλε ο Ραζβαν ειναι η ευκολη λυση για τον Ιβαν. μακαρι να ηταν το προβλημα ο Ραζβαν, η λυση τοτε θα ηταν απλη. ειπαμε, μαγος δεν ειναι. απλα τα του Ιβαν και της Γκοντσαρεβα δε βγαινουν ποτε προς τα εξω οποτε το θυμα ειναι παντα ο προπονητης. μακαρι να σηκωθει να φυγει, να ηρεμησει. του το ευχομαι, γιατι οσο ρομαντικο και αν ακουγεται, τον θεωρω δικο μου ανθρωπο.JohnDag έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:03 Επειδή λοιπόν είμαστε συναισθηματικοί και αγαπουληδες θα κάψουμε και την επόμενη χρονιά, σωστά κατάλαβα;
Ώστε πάλι του χρόνου τέτοια εποχή να σπάμε τα φρύδια μας γιατί οι παίκτες πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα και τα τρεξίματα μας μοιάζουν ομάδας παιδικού πρωταθλήματος.
Οκ, fair enough.
Καλό κουράγιο να μας ευχηθώ..
Στο χθεσινό δηλαδή δεν έχει ευθύνη ο ραζβαν κ οι παίκτες? Κ το ρωτάω εγώ που λατρεύω τον ραζβαν. Η ομάδα είχε ένα μήνα διακοπή κ σε κάθε ματς δείχνει κ πιο κουρασμένη. Αν δεν έχουν ευθύνες τεχνικό επιτελείο παίκτες φυσιοθεραπευτές γυμναστές ποιος έχει?
οταν καποιος σου εχει κανει μπουρδελο τα αποδυτηρια σε ακραιο βαθμο, μαλλον αυτος;
Ποιος έκανε μπ@@ρδέλο τα αποδυτήρια;
- These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 3):
- leomatos88, george188, TylerDurden
Ποιος ακριβώς έκανε μπουρδέλο τα αποδυτήρια και γιατί τα έκανε. Χωρίς ίχνος ειρωνείας. Όχι ότι αυτό δικαιολογεί την φυσική κατάσταση της ομάδας αλλά θα ήθελα να μάθω
-
Black_Knight
Και εγω θελω να μαθω τι εχει συμβει, χθες οταν αφησε καποια υπονοουμενα ενας αλλος συμφορουμιτης σκεφτηκα μηπως το χειμωνα επικοινωνηθηκε απο την πλευρα της διοικησης σε αρκετους παικτες οτι το καλοκαιρι θα αποτελεσουν παρελθον και αυτο χαλασε το κλιμα στα αποδυτηρια.
Δυστυχως απο οσα εχω ακουσει για τον συγκεκριμενο ανθρωπο, δεν το θεωρω απιθανο. Απλα δεν βλεπω πως δεν αντιδρουσε εντονα ο Λουτσεσκου.
Θα πρεπει ο φιλος να μας το ξεκαθαρισει.
Δυστυχως απο οσα εχω ακουσει για τον συγκεκριμενο ανθρωπο, δεν το θεωρω απιθανο. Απλα δεν βλεπω πως δεν αντιδρουσε εντονα ο Λουτσεσκου.
Θα πρεπει ο φιλος να μας το ξεκαθαρισει.
Του έκαναν μπουρδέλο τα αποδυτήρια και για αυτό βλέπεις την μισή ομάδα και λες τι έχουν τα έρμα και ψωφανε
Έμπαινε το μαράκι κάθε πρωί στα αποδυτήρια και πετούσε αμπούλες ντεγκαβλαντινης
Μείνει δεν μείνει στα @@ μου...αλλά αυτό το ότι θα ανακαλύψετε μέχρι και μεταφυσικούς λόγους ή ακραίες conspiracy theories από το να παραδεχτείτε ότι μπορεί να φταίει και αυτός κάπου ρε παιδάκι μου , αν δεν το δεις χιουμοριστικά είναι πολύ εκνευριστικό
Έμπαινε το μαράκι κάθε πρωί στα αποδυτήρια και πετούσε αμπούλες ντεγκαβλαντινης
Μείνει δεν μείνει στα @@ μου...αλλά αυτό το ότι θα ανακαλύψετε μέχρι και μεταφυσικούς λόγους ή ακραίες conspiracy theories από το να παραδεχτείτε ότι μπορεί να φταίει και αυτός κάπου ρε παιδάκι μου , αν δεν το δεις χιουμοριστικά είναι πολύ εκνευριστικό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 26 Απρ 2026, 23:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author renegade for the post (total 3):
- yakel, Doctor Doo, Sera4
-
Dimitrisou
Xαχαχαχα να σαι καλα αδερφε μεσα στη μαυριλα γελασαμε λιγοrenegade έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 23:16 Του έκαναν μπουρδέλο τα αποδυτήρια και το αυτό βλέπεις την μισή ομάδα και λες τι έχουν τα έρμα και ψωφανε![]()
Έμπαινε το μαράκι κάθε πρωί στα αποδυτήρια και πετούσε αμπούλες ντεγκαβλαντινης![]()