Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

kataramenos5 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 11:47 NEVER GIVE UP
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι οι τιτλοι του
Ειναι ο αγωνας να ξεπερασεις τα ορια .
Θα το παλεψουμε οσο μπορουμε.
Τον ζελο τον κερδίσαμε τον Φλεβαρη γιατι οχι και τωρα?

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Μόνο που είναι τελείως διαφορετικά τα γεγονότα σε σχέση με τότε. Τότε είχες έναν Παναθηναϊκό που ακόμα ψαχνόταν με τους ακραίους και είχες τον Κοβάσεβιτς σε ένα καλό επιθετικά ποσοστό. Τα προβλήματα όμως παρέμειναν και αυτό φαινόταν από την εικόνα που είχες σε όλα τα σετ όπου η απόδοση της ομάδας είχε σκαμπανεβάσματα. Τώρα έχεις να αντιμετωπίσεις έναν πιο σταθερά καλό Παναθηναϊκό, ενώ εσύ το βασικό στοιχείο που έπρεπε να βελτιώσεις δεν το έχεις κάνει και αυτό είναι η διάρκεια.

Επίσης τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας δεν είναι αντιπροσωπευτικά καθώς εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες με κύριο την καλή ημέρα των παικτών ή τις όποιες ελλείψεις. Δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις και όταν έρχονται τα πλέι-οφ πολλοί αναρωτιούνται. Η εικόνα της ομάδας φαίνεται πάντα στα πλέι οφ και αυτό το έχουμε δείξει όταν δεν νικούσαμε ντέρμπι στην κανονική διάρκεια αλλά παίρναμε τα Πρωταθλήματα. Το έχω δηλώσει και παλιότερα, καλύτερα να χάνω στην κανονική διάρκεια τα ντέρμπι και ας τα κερδίζω στα πλέι-οφ.

Επιπλέον εάν κάτι θα πρέπει να γίνει κάποια στιγμή είναι οι άνθρωποι που απαρτίζουν τη διοίκηση να κάνουν μια λογική ομάδα και όχι hero volleyball και κυρίως να θέλουν τον ΠΑΟΚ ψηλά και όχι χαμηλά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δε διαφωνω ,εχουμε σκαμπανεβασματα ,μπορουμε αλλα δυσκολευομαστε να το κανουμε ,το ειδαμε και με Μιλωνα .ομως εδω τουλάχιστον αλλαζει η ψυχολογια
κι η ψυχολογια παιζει μεγαλο ρολο στο βολει.Θα το δουμε το απογευμα.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Στο πόσο καλά προετοιμασμένη θα είναι η ομάδα θα φανεί. Ο Μαμάης στο πρώτο παιχνίδι δε δούλεψε τίποτα και δεν προετοίμασε την ομάδα όπως έπρεπε. Όσο καλή ψυχολογία και να έχεις, εάν δεν έχεις δουλέψει τίποτα, μόνο στο αχ και στις λεπτομέρειες θα μείνεις.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Οσο ζω ελπιζω.
Και παλευω.
Τι να κάνουμε ρε Κουβανε,να μη παμε γηπεδο
γιατι ο Ζελος εχει καλυτερη ομαδα?
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Συγγνώμη αλλά ανέφερα κάτι τέτοιο; Όχι. Τότε γιατί την πας την κουβέντα εκεί;

Είπα απλά κάποια πράγματα μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού. Δεν είπα να μην πας γήπεδο.

Το ότι λέμε κάποια πράγματα που δεν είναι θετικά σημαίνει ότι δε θα πάμε γήπεδο;

Και σε ποιον μιλάς κιόλας για αυτό. Σε αυτόν που θέλει τον κόσμο στο γήπεδο και ποτέ δεν έχει πει να μην πάει.

Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Που θα τολμήσεις να βάλεις λόγια που δεν έχω πει ποτέ μου.
These users thanked the author PaokCuba4 for the post:
Taseos
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Μυστηριο τρενο εισαι.Νευρακια εχεις?
Εδω προσπαθουμε να τραβηξουμε κοσμο στο γηπεδο
κι εσυμου γραφεις ειναι πολυ δυσκολο να κερδισουμε
ο Μαμαης δε κανει ,η διοικηση θελει τον ΠΑΟΚ χαμηλα.
Πως ακριβως θα τραβηξεις ετσι κοσμο στο αθλημα?
Ακριβως δε το ειπες αλλα αυτα που γραφεις διωχνουν κοσμο.
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Ο καπνιστής θα παίξει σήμερα; Τελείωσαν τα terea;
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Ολοι Παλατακι!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

kataramenos5 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:09 Μυστηριο τρενο εισαι.Νευρακια εχεις?
Εδω προσπαθουμε να τραβηξουμε κοσμο στο γηπεδο
κι εσυμου γραφεις ειναι πολυ δυσκολο να κερδισουμε
ο Μαμαης δε κανει ,η διοικηση θελει τον ΠΑΟΚ χαμηλα.
Πως ακριβως θα τραβηξεις ετσι κοσμο στο αθλημα?
Ακριβως δε το ειπες αλλα αυτα που γραφεις διωχνουν κοσμο.
Καταρχάς εάν περιμένεις το Paokmania να φέρει κόσμο είναι λάθος προσδοκία. Μας διαβάζουν; Ναι. Επηρεάζει ο Κουβανός ή ο kataramenos5 να πάει κόσμος στο γήπεδο; Όχι. Ο κόσμος θέλει δυστυχώς επιτυχίες για να πάει σε ένα άθλημα. Δες το στο μπάσκετ. Ο κόσμος δεν περίμενε τον Μπαρκαρούτσο ή τον Maurice Escargot για να πάει γήπεδο. Είδε όραμα και ένα πλάνο που υλοποίησε ο Χατζόπουλος και τον περσινό τελικό στο Europe Cup. Και θα σου πω και το άλλο. Πριν δύο μήνες γράφαμε εγώ και εσύ να έρθει κόσμος στο γήπεδο ενόψει του προημιτελικού με την Άαλστ. Ήρθαν με το ζόρι 2.000, ενώ στο μπάσκετ για την ίδια φάση πήγανε πάνω από 2.000. Και για να το πάω ακόμα πιο πίσω. Όταν πήρε ο ΠΑΟΚ στο βόλεϊ το Κύπελλο Ελλάδας και γράφαμε να πάει ο κόσμος να στηρίξει που ήταν ο κόσμος; Μακάρι να είχαμε τέτοια δύναμη για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Δεν την έχουμε και ας μην τρεφουμε αυταπάτες.

Κατά δεύτερον θεωρείς ότι είναι εύκολο να νικήσουμε σήμερα ή ότι η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική από αυτή που έχω γράψει ή που γράφουν άλλοι; Η απάντηση είναι όχι. Το γεγονός όμως ότι γράφω την άποψη μου δε σημαίνει ότι δε στηρίζω και ότι δε θέλω τον κόσμο στο γήπεδο. Και επίσης από εμένα να γράφω πράγματα που δε στέκουν μην περιμένεις. Ας μην μπερδεύουμε την κριτική με τη στήριξη. Εδώ ο Franky γράφει για το βόλεϊ αλλά στηρίζει. Όπως όλοι εδώ πέρα. Και μάλιστα για να μιλήσω για τα του οίκου μου πάντα στο τέλος κάθε ανάλυσης μου κλείνω με το "ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ" είτε σε ήττα είτε σε νίκη.

Και τρίτον όσον αφορά την ειρωνεία για νευρακια και για το γεγονός ότι το συνεχίζεις λέγοντας ότι εμμέσως το εννοώ, την επόμενη φορά που κάποιος θα πει ψέματα για σένα πες του και ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Καλε μου ανθρωπε πια ειρωνεια? Τι λες?
Εγω εγραψα αυτο:

"Τι να κάνουμε ρε Κουβανε,να μη παμε γηπεδο
γιατι ο Ζελος εχει καλυτερη ομαδα?"

Εσυ το πηρες στραβα κι εβγαλες ενα σωρο συμπερασματα οτι σ ειρωνευομαι,οτι διαστρεβλων τα λογια σου και χιλια δυο.
Καμια διαθεση για ειρωνεια ,για να σου βαλω λογια και να σε παρουσιασω σαν κατι αλλο.
Αστο δε συνεννοουμαστε.
Καλη καρδια .

Για το μαπσκετ που γραφεις διαφωνω.300 ατομα ειχε πριν κατι χρονια .
3000 ειχε πριν την περσινη χρονια .Σηκωσε ο Μπαρκα 10 ατομα,εγω 2 καποιος αλλος 5
Αυτοι φεραν αλλους 10 κι αυτοι αλλους 10.
Καμια επιτυχια δεν ειχε το μπασκετ για να τραβηξει 2700 επιπλεον.
Αγωνας χρειαστηκε.
Το βλεπουμε διαφορετικα. Το σταματω εδω.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Κουβανέ, μήπως πρέπει να περάσεις μια βόλτα από το ποδοσφαιρικό τόπικ (διάλεξε όποιο θέλεις) να συνέλθεις; :mrgreen:
Όντως δεν σου είπε κάτι το κακό για να ανάψεις.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

kataramenos5 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:59 Καλε μου ανθρωπε πια ειρωνεια? Τι λες?
Εγω εγραψα αυτο:

"Τι να κάνουμε ρε Κουβανε,να μη παμε γηπεδο
γιατι ο Ζελος εχει καλυτερη ομαδα?"

Εσυ το πηρες στραβα κι εβγαλες ενα σωρο συμπερασματα οτι σ ειρωνευομαι,οτι διαστρεβλων τα λογια σου και χιλια δυο.
Καμια διαθεση για ειρωνεια ,για να σου βαλω λογια και να σε παρουσιασω σαν κατι αλλο.
Αστο δε συνεννοουμαστε.
Καλη καρδια .

Για το μαπσκετ που γραφεις διαφωνω.300 ατομα ειχε πριν κατι χρονια .
3000 ειχε πριν την περσινη χρονια .Σηκωσε ο Μπαρκα 10 ατομα,εγω 2 καποιος αλλος 5
Αυτοι φεραν αλλους 10 κι αυτοι αλλους 10.
Καμια επιτυχια δεν ειχε το μπασκετ για να τραβηξει 2700 επιπλεον.
Αγωνας χρειαστηκε.
Το βλεπουμε διαφορετικα. Το σταματω εδω.
Και επίσης έγραψες "Ακριβως δε το ειπες αλλα αυτα που γραφεις διωχνουν κοσμο." αφού προηγήθηκαν τα περί νεύρων. Τοτε αυτό τι είναι;

Τελοσπαντων.

Και όσο περί μπάσκετ μπράβο αν όλοι φερατε έστω κάποιον αλλά 2.700 κόσμο δε φέρατε. Αυτοί ήρθαν λόγω του τελικού και της μεγάλης προσπάθειας του Χατζόπουλου, και συνεχίζουν να ειναι κοντά λόγω και της διοικητικής αλλαγής. Το πόσο βέβαια εκτίμησαν την προσπάθεια φάνηκε από το πώς έφυγαν όλοι μετά το τέλος του δεύτερου τελικού πέρσι (για να μη μιλήσω για τα αστεία που έγιναν με τα εισιτήρια). Αυτοί που έμειναν στο τέλος ήταν αυτοί που αγαπούν πραγματικά την ομάδα. Και δεν το λέω αυτό με κακία γιατί έχω την τιμή να γνωρίσω άτομα από το φόρουμ και μάλιστα έχω δει πως αρκετά παιδιά είναι καλής πάστας και ας μην τα έχω γνωρίσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Κυρ 26 Απρ 2026, 15:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Miles έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 15:07 Κουβανέ, μήπως πρέπει να περάσεις μια βόλτα από το ποδοσφαιρικό τόπικ (διάλεξε όποιο θέλεις) να συνέλθεις; :mrgreen:
Όντως δεν σου είπε κάτι το κακό για να ανάψεις.
Και όμως είπε κάτι το οποίο δεν έχω πει ποτέ μου όλα τα χρόνια στο φόρουμ, το να μην πάμε γήπεδο, και μάλιστα το ανέπτυξε λέγοντας ότι διώχνω κόσμο με αυτά που γράφω. Κάτι το οποίο δεν έχω κάνει ποτέ μου και μάλιστα δεν πιστεύω κιόλας ότι το ασπρόμαυρο κοινό περιμένει ένα σχόλιο ένος ανθρώπου που δε θα δει ποτέ στη ζωή του για να αποφασίσει εάν θα πάει γήπεδο ή όχι.

Συγγνώμη αλλά σε αυτό είμαι κάθετος. Δε θα δεχτώ να λέγονται πράγματα τα οποία δεν ευσταθούν και δε με εκπροσωπούν σαν άνθρωπο.

Είμαι σκληρός στην κριτική μου, αλλά δε σημαίνει ότι δεν είμαι δίπλα στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ηρεμήστε κύριοι, όλοι το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε.

Τί ώρα ξεκινάει το μάτς;
These users thanked the author Magpies4 for the post:
PaokCuba4
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Kαλά είμαστε, για μένα το θέμα έχει κλείσει.

Στις 18:30 ώρα Ελλάδος (17:30 ώρα Ολλανδίας και Βελγίου) είναι το παιχνίδι.
These users thanked the author PaokCuba4 for the post (total 2):
Magpies4, nothu
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”