16. Tomasz Karol Kędziora

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: 16. Tomasz Karol Kędziora

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Sera4 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 12:03 Εδώ οι άλλοι πάνε να το σηκώσουν με 2,5 σέντερ μπακ και χωρίς ακραία μπακ, ποιος να το περίμενε και αυτο.
Οι άλλοι δεν το παίρνουν επειδή έχουν καλή ομάδα. Το παίρνουν επειδή εμείς είμαστε εντελώς για τον πουτσο.
These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post:
tenten4GT
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Άρα πάλι επανερχομαστε στο ότι το κύριο πρόβλημα δεν είναι αυτό που πιστεύουμε. :geek:
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Αρχηγικη εμφάνιση
These users thanked the author τσιριγωτης for the post:
kmallio
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Sera4 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 13:33 Άρα πάλι επανερχομαστε στο ότι το κύριο πρόβλημα δεν είναι αυτό που πιστεύουμε. :geek:
Δεν ξέρω ποιο πιστεύει ο κόσμος πως είναι το κύριο πρόβλημα. Ξέρω ποιο πιστεύω εγώ.

Εγώ πιστεύω πως το κύριο πρόβλημα είναι πως η οικογένεια έχει επιλέξει έναν τρόπο διοίκησης όπου δεν υπάρχει κανείς ανάμεσα σε αυτούς και τον Λουτσο.
Με αποτέλεσμα ο Λουτσος να έχει λευκή επιταγή, με έναν κόφτη το Μαράκι ή τις καύλες του Γιώργη ή του Ιβάν. Οπότε όλα ελαττώματα της διαχείρισης Λουτσου τα βλέπουμε στο 100%: δυσκοιλιότητα στην ενσωμάτωση νέων παικτών, επιμονή στη χρήση των ίδιων και των ίδιων ακόμα και όταν είναι ντεφορμε, ομάδα που σέρνεται το καλοκαίρι και βάζει σε κίνδυνο την Ευρώπη, ανανεώσεις των ίδιων και των ιδιων κτλ κτλ
Από την άλλη ο Λουτσος είναι ένας προπονητής ο οποίος δεν θα μπορούσε να "ζήσει" επαγγελματικά σε πιο τεχνοκρατικό περιβάλλον, δεν θα την πάλευε με κάποιον πάνω από το κεφάλι του να του λέει πως να κάνει προπονήσεις και ποιους παίκτες να ενσωματώσει.
Και επειδή και η οικογένεια δεν είναι ο τύπος του αφεντικού που προσλαμβάνει τεχνοκράτες και τους εμπιστεύεται, αλλά θέλουν να είναι hands on και micromanagement αλλά ταυτόχρονα να ζούνε στο Ροστόφ και το Μαϊάμι, βολεύονται μια χαρά να έχουν τον Λουτσο να κάνει κουμάντο με δύο τρεις έμπιστους από δίπλα να δίνουν αναφορά.

Ένας φαύλος κύκλος δηλαδή που αυτοτροφοδοτείται.

Αυτό νομίζω εγώ πως είναι το πρόβλημα.
These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post (total 3):
tenten4GT, Woodman73, sn0ufel4
Black_Knight

Δημοσίευση από Black_Knight »

@PAOK_Antarctica

Και τεχνοκρατες επιχειρησαν να φερουν, 3 απο αυτους συνεργαστηκαν και με τον Λουτσεσκου, και κανενας δεν στεριωσε και με δικη τους ευθυνη.

Δεν ειναι αξιο αποριας πως τοσα χρονια ο μονος ανθρωπος που κερδισε την εμπιστοσυνη του Ιβαν Σαββιδη ειναι ο Λουτσεσκου; Τι σημαινει αυτο για τον υπολοιπο οργανισμο;

Δεν πιστευω παντως οτι και τις υπολοιπες επιχειρησεις τις διοικουν με τον ιδιο τροπο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”