Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από gergeo4 »

ALLAGH έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:38 100 χρόνια ΠΑΟΚ
και χωρις να ντρεπόμαστε όπως σήμερα
Ευχαριστούμε.
Ωραίο νικνειμ και σε ωραία περιοδο εγγραφή .. :lol:
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Από την στιγμή που δεν έχεις καταφέρει να "πιάσεις" τα έσοδα του τσουλου σε συνδιασμό με την υπάρχουσα κατάσταση, υπάρχει μόνο ένα μοντέλο το οποίο μπορεί να αποδώσει στην Ελλάδα χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν.

Αυτό το μοντέλο ακολουθείται από τον Σαββίδη πιστά εδώ και χρόνια, οι καρποί όλου αυτού είναι οι "ηχηρές πωλήσεις" παικτών από την ακαδημία ή η αναζήτηση ξένων ταλέντων όπου φυσικά το περιθώριο κέρδους είναι πολύ μικρότερο.

Το συναίσθημα είναι ένας παράγοντας ο οποίος είναι πολύ αναλώσιμος για εμάς τους οπαδούς.
Ο Σαββίδης για να μπορέσει να κουμαντάρει το μεγαθήριο που ακούει στο όνομα ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να το κάνει καθαρά με το συναίσθημα και μόνο(απέτυχε παταγωδώς όταν πήγε να το κάνει), το αποτέλεσμα από αυτό είναι η δική μας γκρίνια - αγανάκτηση.

Δεν εξετάζω αν αυτό είναι δίκαιο ή άδικο και ποιος κάνει το σωστό και ποιος το λάθος, εξετάζω τον λόγο που βρισκόμαστε σε αυτήν την θέση - κατάσταση, όχι σήμερα 26 Απριλίου του 2026, αλλά σε διάρκεια ετών.

Το μοντέλο αυτοσυντήρησης πρέπει επιτακτικά να παραμείνει ως έχει και για κανένα μα κανένα λόγο δεν πρέπει να σπάσει, τους λόγους τους έχουμε αναλύσει και παλιότερα, δεν κάνω τον έξυπνο, υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που κατέχουν πραγματικά το αντικείμενο και καταλήγουμε όλοι στο ίδιο συμπέρασμα την συγκεκριμένη δεδομένη στιγμή.

Και για να γίνει κατανοητό σε όλους, αν αύριο φύγει ο Σαββίδης και έρθει ο Χ με 20πλάσια περιουσία και διάθεση να "κάψει" χρήμα, δεν μπορεί ξαφνικά ένα πρωί να πετάξει 200 εκ. μέσα στην ομάδα και να πει "φέρτε παίχτες", δυστυχώς ή ευτυχώς το ποδόσφαιρο δεν λειτουργεί έτσι σήμερα.

Για εμένα το διαχρονικό και σημαντικότερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ένα!
Δεν υπάρχει ξεκάθαρος ρόλος στους εργαζόμενους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχουν ξεκάθαρες αρμοδιότητες στους εργαζόμενους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχουν ξεκάθαρες ευθύνες στους εργαζόμενους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκτός από τις χρονιές που είχες ΤΔ και τον έκαιγες κάθε φορά.
Δεν υπάρχουν εργαζόμενοι να πάρουν μια γαμημένη πρωτοβουλία και αν κάνουν λάθος να βγούνε μπροστά και να την υποστηρίξουν με ότι αυτό συνεπάγεται.
Και μην ακούσω δικαιολογίες ότι έτσι λειτουργεί ο Σαββίδης, δεν ισχύει αυτό.
Αρκετοί από εμάς είμαστε εργαζόμενοι κάπου, πρωτοβουλίες δεν παίρναμε όταν δεν μπορούσαμε να πατήσουμε καλά στα πόδια μας, όταν τα καταφέραμε και πρωτοβουλίες πήραμε και μπροστά βγήκαμε και τα καταφέραμε και κανείς δεν μας κουνούσε το δάχτυλο.

ΥΓ: Όσοι αναλώνεστε με τον Μάκη και τον κάθε Μάκη, μικραίνεται την ομάδα. Αν είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ σήμερα να έχει την ανάγκη του Μάκη και του Κώστα για να μπορέσει να πετύχει τον στόχο του. Αυτά είναι για να βάζουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
tenten4GT, curtis, Montrealiotis
ALLAGH

Δημοσίευση από ALLAGH »

Κάποτε πήγαμε μέσα στη χαβούζα με Καφέ, έναν Κόβιτς (για τερματά) με εγκωμίτη, με ναλιτζή και ξεφτιλίσαμε το κράτος υπό το βλέμμα του κόκκαλη που έλεγχε τα πάντα, απέναντι σε οσφπ με τζιοβάνι, τζόρτζεβιτς, κ.λπ
Με το φουκαρά τον μπατατούδη τοτε..
κα τους γαμήσαμε ολους και όλα ρεε
με μάτι που γυάλιζε...
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΟΚ.
These users thanked the author ALLAGH for the post (total 2):
Patron, vs40
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

JohnDag έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:28
aivas19 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:00
JohnDag έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 11:48 Καλά δεν έβγαιναν σωρηδόν οι κυβερνητικοί δημοσιογράφοι τον Γενάρη και μας ενημέρωναν πως ο Ραζβαν δεν θέλει στόπερ για να μην χαλάσει την χημεία της ομάδας;

Και αν ήταν ψέματα γιατί δεν βγήκε να τους εκθέσει και να πει "μαλακίες γράφουν μάγκες, εγώ ήθελα παίκτες αλλά δεν μου έφεραν".

Για άλλα ξέρει να μιλάει και χωρίς περιστροφές, εδώ γιατί κατάπιε το αμίλητο νερό;
Ναι ετσι δουλευουν οι ομαδες 😂😂
Οι σοβαρές ομάδες σίγουρα δεν δουλεύουν έτσι; Συμφωνούμε.

Από την άλλη οι σοβαροί προπονητές όταν τους επιβάλλουν πράγματα που δεν τους αρέσουν παίρνουν το καπελάκι τους και φεύγουν. Έτσι δεν είναι;

Επίσης με κάνει εντύπωση που προτίμησες να κάνεις παράθεση εδώ και όχι στην απάντηση περί μη σωστής προπόνησης όσον αφορά την φυσική κατάσταση..
Στο μυαλό σου μπορεί, ειδικά με το κομπλεξ που σου εχει προκαλεσει ο Λουτσε για να του λες μπουλο και αντε γαμησου. Οκ σε πειραξε το πρωταθλημα του 24, λογικο να πλαθεις σεναρια. Διαβαζω ακομα σχολια , χτες ανεφερα την φυσικη κατασταση εγω. Δε θεωρω οτι υπαρχει θεμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Κυρ 26 Απρ 2026, 14:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
Nassos, Ally Samagoal
ALLAGH

Δημοσίευση από ALLAGH »

Ελα
Το μάθαμε το παιγνίδι.
Θα έρθεις (?) με ελικόπτερο (?) πάλι εκεί μέσα στο κατακαλόκαιρο και θα αναχωρήσεις χωρίς να καταλάβει κανείς τι είπες, γιατί ήρθες και που πας...
Θα γράφουν οι ΑΡΔ για το Σαββίδη που μίλησε για την ψυχη του ΠΑΟΚ.
Και άλλη μια χρονιά χαμένη από τη ζωή του ΠΑΟΚ, και τη δική μας.
Ένα σου καταλογίζω. Έκανες τον ΠΑΟΚ μας, τον ΠΑΟΚ του τσιμέντου και της φωτιάς, ομάδα λαπά. Ομάδα άψυχη. Νωθρή. Ανιωθη. Ούτε για τους νεκρούς μας δεν παίζουν.
Τι περιμένεις ?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 10:17 Ιβαν από μένα χτες έχασες την στήριξη και την εμπιστοσύνη που σου είχα όλα αυτά τα χρόνια.

Βασικά όχι μόνο από χθες αλλά από όλη αυτή την χρονιά γενικότερα. (Από την πώληση Ντελια και μετά).

Ελπίζω ή να το δεις αλλιώς ή σιγά σιγά να ετοιμάσεις την επόμενη μέρα, γιατί αν κρατάς την ομάδα από εγωισμό και μόνο, δεν θα καταλήξει καθόλου καλά αυτή η ιστορία.
Γιατι απο χτες; Αφου και το καλοκαιρι ησουν οκ με Τελη
These users thanked the author aivas19 for the post:
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

aivas19 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:48
aivas19 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:00

Ναι ετσι δουλευουν οι ομαδες 😂😂

Από την άλλη οι σοβαροί προπονητές όταν τους επιβάλλουν πράγματα που δεν τους αρέσουν παίρνουν το καπελάκι τους και φεύγουν. Έτσι δεν είναι;

Επίσης με κάνει εντύπωση που προτίμησες να κάνεις παράθεση εδώ και όχι στην απάντηση περί μη σωστής προπόνησης όσον αφορά την φυσική κατάσταση..
Στο μυαλό σου μπορεί, ειδικά με το κομπλεξ που σου εχει προκαλεσει ο Λουτσε για να του λες μπουλο και αντε γαμησου. Οκ σε πειραξε το πρωταθλημα του 24, λογικο να πλαθεις σεναρια. Διαβαζω ακομα σχολια , χτες ανεφερα την φυσικη κατασταση εγω. Δε θεωρω οτι υπαρχει θεμα.
Κάνει και υποδείξεις το με διαφορά του δεύτερου πιο εκνευριστικό μέλος του φόρουμ, το μόνιμο πνεύμα αντιλογίας.

Που οι μισές σελίδες γεμίζουν με δικές του ατέρμονες διενέξεις.

Άσε μας ρε aivas, πάνε να παίξεις παραπέρα βρε μικρούλη που θα μου πεις εμένα για το πρωτάθλημα του ‘24 που έχω γράψει καμία 800ια φορές ότι ο βασικός υπεύθυνος αυτής της επιτυχίας είναι ο Ραζβαν.

Το γεγονός και μόνο ότι πιάνεσαι από τα χθεσινά βρισίδια τα οποία ήρθαν σε μια στιγμή με 250 σφυγμούς και αδιανόητη απογοήτευση από έναν ακόμα χαμένο τελικό (τον τρίτο σερί) λέει πολλά. Λες και μόνο εγώ έβρισα ή λες και στις οικογένειες δεν λέγονται χοντρά λόγια πάνω στον εκνευρισμό.

Έλα πάμε παρακάτω, δεν έχει κανένα νόημα συζήτηση με ανθρώπους σαν και του λόγου σου.

Γράψε ότι θες, δεν πρόκειται να σου απαντήσω, γραμμένο σε έχω εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 4):
smoothcriminal1926, renegade, TylerDurden, Logistis
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

xrisitsapa έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 10:29
tsou έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 10:15
xrisitsapa έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 08:55

Το μόνο θετικό σημάδι που βλέπω είναι μια αλλαγή στη διάθεση του κόσμου.
Νομίζω μας τελείωσε η άκριτη θεοποίηση, χωρίς να υποστηρίζω ότι πρέπει να φύγει.
Όπως η κατακραυγή πέρυσι κράτησε τον Ντελια, έτσι μήπως τον αναγκάσει φέτος να κάνει πράγματα σωστά.
Αλλιώς, καλώς ή κακώς υπάρχει πλέον αντίπαλο δέος και αυτό αλλάζει τα πράγματα
Η αλλαγη στη διάθεσή του κόσμου που λες και ότι πλέον θα ασκείται κριτική θα ξεχαστεί σε δέκα μερούλες...σε 2 μήνες θα είμαιστε χαλαρά με σαγιοναρα στην παραλία θα ακούμε φυτά στυλ κουλιανού να κάνουν τα άσπρο μαύρο και θα βελαζουμε
Μακάρι να κάνεις λάθος.
Αν δεν καταλάβουμε ότι η ΑΠΑΙΤΗΣΗ του κόσμου είναι αυτή που κάνει μια ομάδα μεγάλη, δεν θα ανέβουμε ποτέ πίστα
Δηλαδη 40 χρονια δεν απαιτουσε ο οπαδος και δεν ανεβαιναμε πιστα;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

JohnDag έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:58
aivas19 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:48

Κάνει και υποδείξεις το με διαφορά του δεύτερου πιο εκνευριστικό μέλος του φόρουμ, το μόνιμο πνεύμα αντιλογίας.

Που οι μισές σελίδες γεμίζουν με δικές του ατέρμονες διενέξεις.

Άσε μας ρε aivas, πάνε να παίξεις παραπέρα βρε μικρούλη που θα μου πεις εμένα για το πρωτάθλημα του ‘24 που έχω γράψει καμία 800ια φορές ότι ο βασικός υπεύθυνος αυτής της επιτυχίας είναι ο Ραζβαν.

Το γεγονός και μόνο ότι πιάνεσαι από τα χθεσινά βρισίδια τα οποία ήρθαν σε μια στιγμή με 250 σφυγμούς και αδιανόητη απογοήτευση από έναν ακόμα χαμένο τελικό (τον τρίτο σερί) λέει πολλά. Λες και μόνο εγώ έβρισα ή λες και στις οικογένειες δεν λέγονται χοντρά λόγια πάνω στον εκνευρισμό.

Έλα πάμε παρακάτω, δεν έχει κανένα νόημα συζήτηση με ανθρώπους σαν και του λόγου σου.

Γράψε ότι θες, δεν πρόκειται να σου απαντήσω, γραμμένο σε έχω εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
😂 οκ
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

margas έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:00 Πολύ εύκολα ξεχνάτε όλοι εδώ μέσα ρε μλκες. Θυμάστε λίγο τι ομάδες είχε το χαρτί όσο έχτιζε γήπεδο; Ή τι επιτυχίες έχει ο βαζελος όλα αυτά τα χρόνια;

Οχι μόνο βάζει λεφτά για γήπεδο, αλλά και για προπονητικό. Μαζί με αυτά, βάζει και 10-15 μυρια στην ομάδα για μεταγραφές, χωρίς μισθούς, συντήρηση κλπ.

Δε φταίει η πηγή χρήματος για τη φετινή κατάσταση. Το ότι είσαι τόσα χρόνια χωρίς ΤΔ φταίει και ότι δεν καταλαβαίνουν στην ομάδα πότε κλείνει ένας κύκλος και πότε πρέπει να ανοίξει ένας καινούριος.

Ότι έχει προσφέρει ο ιβαν, δε μπορεί να το προσφέρει άλλος σε 30 χρόνια, και δε μιλάω για τους τίτλους. Χωρίς ιβαν, θα σφύριζε ο κομινης σε κάθε ντέρμπι που παίζαμε.

Δε νομίζω να έχει κάποιος ανταγωνιστής ομάδα που θα άντεχε 17 τραυματισμούς σε 15 ματς. Η χρονιά είναι μαύρη και φαίνεται απ την αρχή.
Εμείς δε χτίζουμε γήπεδο, απέχουμε πάρα πολύ από αυτό.
Μακάρι να χτίζαμε.
These users thanked the author PablitoV2 for the post:
sniper4
embuji

Δημοσίευση από embuji »

PablitoV2 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 15:08
margas έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:00 Πολύ εύκολα ξεχνάτε όλοι εδώ μέσα ρε μλκες. Θυμάστε λίγο τι ομάδες είχε το χαρτί όσο έχτιζε γήπεδο; Ή τι επιτυχίες έχει ο βαζελος όλα αυτά τα χρόνια;

Οχι μόνο βάζει λεφτά για γήπεδο, αλλά και για προπονητικό. Μαζί με αυτά, βάζει και 10-15 μυρια στην ομάδα για μεταγραφές, χωρίς μισθούς, συντήρηση κλπ.

Δε φταίει η πηγή χρήματος για τη φετινή κατάσταση. Το ότι είσαι τόσα χρόνια χωρίς ΤΔ φταίει και ότι δεν καταλαβαίνουν στην ομάδα πότε κλείνει ένας κύκλος και πότε πρέπει να ανοίξει ένας καινούριος.

Ότι έχει προσφέρει ο ιβαν, δε μπορεί να το προσφέρει άλλος σε 30 χρόνια, και δε μιλάω για τους τίτλους. Χωρίς ιβαν, θα σφύριζε ο κομινης σε κάθε ντέρμπι που παίζαμε.

Δε νομίζω να έχει κάποιος ανταγωνιστής ομάδα που θα άντεχε 17 τραυματισμούς σε 15 ματς. Η χρονιά είναι μαύρη και φαίνεται απ την αρχή.
Εμείς δε χτίζουμε γήπεδο, απέχουμε πάρα πολύ από αυτό.
Μακάρι να χτίζαμε.
για την περιφραξη δε λες ομως.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Αν δεν το γνωρίζεις κάποιες εταιρείες τρεχουν κάποιες μελέτες και δεν ειναι ΠΑΟΚτσήδες οι μελετητες για να τις κάνουν δωρεάν.
Και οχι μονον
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δε νομίζω ότι αμφισβητείται ότι τα έργα προχωρούν. Οκ θα εμφανιστούν και οι γνωστοί χαρούμενοι που εμφανίζονται σε κάθε καταιγίδα. Δεν είναι αυτοί το θέμα Κώστα
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Το πενταετές πλάνο θα φέρει επένδυση 80 εκατομμυρίων. 25 εκατομμυρίων για αθλητικό κέντρο, 40 εκατομμύρια για την ανακατασκευή της Τούμπας. 15 εκατομμύρια για έργα αθλητικής ανάπτυξης. Η έκταση του αθλητικού κέντρου θα περιλαμβάνει, γήπεδο για την δεύτερη ομάδα, γήπεδα προπόνησης, ξενώνες, κλειστό γήπεδο πέντε χιλιάδων θέσεων και ξενοδοχείο 50 δωματίων. Θα υπάρχουν εγκαταστάσεις ιαματικής θεραπείας για την ομάδα, αλλά και για το κοινό. Θα είναι θεραπευτήριο 100 δωματίων.

Για το γήπεδο της Τούμπας: «Νέο μεταλλικό κέλυφος και νέο στέγαστρο για όλους, Επεκτείνεται η πτέρυγα διοίκησης, πιο πολλές σουίτες, 35 χιλιάδες θέσεις, νέοι χώροι εστίασης και μέριμνα για στάθμευση. Μέσα από την επένδυση των 80 εκατομμυρίων θα δημιουργηθούν 1.000 θέσεις εργασίας με τον ΠΑΟΚ να καταβάλει 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στην πολιτεία από φόρους».

:opaokara: :nairepaok:

Σωτηρίον ετος 2013, τότε που ονειρευόμαστε Gazprom arena :D

https://www.tovima.gr/2013/09/19/sports ... kybernisi/
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Αντικειμενικά, μέχρι και σήμερα έχει γίνει ότι περνάει από το χέρι της εταιρείας του Σαββίδη για την κατασκευή του γηπέδου.

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει πίσω από την στιγμή που έφτασε μέχρι εδώ. Αν κάνει πίσω, αυτόματα θα σήμαινε την αποχώρηση του από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Η υστεροφημία του δεν του το επιτρέπει όποιο και αν είναι το κόστος.

Αφήστε το, δεν λειτουργεί πλέον αυτό το παραμύθι, πάμε σε άλλο θέμα.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 6):
leomatos88, Black_Knight, margas, Montrealiotis, paok apo epilogi, Ally Samagoal
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”