ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα

MVP

Κανένας
23
23%
Πλάκα μας κάνετε ρε;
75
77%

Σύνολο ψήφων: 98

τσιριγωτης

Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Χάθηκε ένας τίτλος απο τον οφη
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:12 @JohnDag είδες κάπου ταγκαρισμένο το όνομα σου? Εσύ (και άλλοι) θέλεις να φύγει ο Ραζβάν, άλλοι θέλουν να φύγει ο Ιβάν, άλλοι θέλουν να αλλάξει όλο το ρόστερ.

Εγώ λέω ότι τίποτα από αυτά δεν θα γίνει (και δεν πρέπει να γίνει)
Το ότι πιστεύεις ότι δεν πρέπει το σέβομαι 100%, είναι άποψη σου.

Την σιγουριά σου ότι αυτό δεν θα γίνει δεν καταλαβαίνω.
These users thanked the author JohnDag for the post:
TylerDurden
black death

Δημοσίευση από black death »

Miles έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 13:59
Έλα τώρα, δεν είναι μόνο για τον Ιβάν. Και στου Ράζβαν, τον συμπαθείς ή όχι, τα ίδια διαβάζουμε.
Φαντάζεσαι εικόνα μετά το τέλος του ματς, Ιβάν σε όλους ή Λουτσέσκου σε παίχτες ή παίχτες μεταξύ τους, να λέγανε, "τον πούλο μαλάκα"; Έχουμε την απογοήτευση και τη στεναχώρια, έχουμε να διαβάζουμε και τους "πολλά βαρύς".
Τον πουλο ιβαν περισσοτερη λογικη έχει. Κι εγω μπορεί να λεω "τον πουλο" λουτσεσκου αλλα δεν θα μπω να γραψω πχ οτι εχουμε δει μπαλαρα και μας έκανε να παιζουμε κλωτσοσκουφι. Καπου οπα.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Μία γνώμη για το αποτέλεσμα.
Καταρχήν συγχαρητήρια στους Κρητικούς όπως πάντα συμπαθεστατοι οι οπαδοί τους και η ομάδα τους είχε το πάθος που θέλουμε να βλέπουμε στην δική μας.
Για μας τώρα. Θεωρώ πως βρισκόμαστε σε ένα κλείσιμο εποχής. Πιστεύω πως χρειάζεται επειγόντως η ομάδα μία αλλαγή νοοτροπίας που μόνο μία αλλαγή προπονητή μπορεί να φέρει σε συνδυασμό με μία αλλαγή στον τρόπο που διοικείται το αγωνιστικό τμήμα.
Το ρόστερ φέτος σε καμία περίπτωση δεν ήταν χειρότερο από τις ΑΕΚ που παίρνει πρωτάθλημα, αντιθέτως πλην Πινέδα και Γιοβιτς κανένας παίκτης της χάρτινης δεν χωρούσε στο δικό μας. Το φετινό καλοκαίρι είναι μια τεράστια ευκαιρία για αλλαγή νοοτροπίας. Πολλά συμβόλαια μη σημαντικά λήγουν κάποιοι παίκτες πρέπει να πουληθούν όσο όσο για να δημιουργηθεί χώρος (Ντεσποτοφ Καμάρα Τσαλοφ Γκουγκερασβιλι Τέιλορ συν το δανεικό αριστερό Μπακ στην Ισπανία) και να κινηθούμε σε ένα ολικό φρεσκαρισμα τόσο σε προπονητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο κρατώντας και μία συνέχεια από τα προηγούμενα έτη. Νομίζω πώς πλέον η κατάσταση έχει κουράσει τους πάντες και αυτό που είχε γράψει ο gika σε προηγούμενο ποστ έχει βάση. Όλοι έχουμε κουραστεί συζητώντας τόσα πολλά χρόνια παρεμφερή ζητήματα ακόμα και αν ζήσαμε επιτυχίες μέσα σε αυτά.
Αλλαγή προπονητή και νοοτροπίας με κατέβασμα μέσου όρου ηλικίας
These users thanked the author Ιάσονας for the post:
flash4
curtis

Δημοσίευση από curtis »

δεν το κλεινουμε ρε παιδια μας εχει φτασειη πιεση στο θεο
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Τον Οκτώβρη.....βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα.....να φύγουν όλοι...παίκτες,προπονητής,Σαββίδης.....

Μετά,ένα σερί σε Ελλάδα και Ευρώπη....και ξαφνικά....η αρμάδα του στρατηγού Λουτσεσκου.....Ολοι Θεοί,παίκτες,προπονητής, διοίκηση....

Μέχρι τη στιγμή που ο ένας τραυματισμός διαδέχεται τον άλλο....Η ομάδα χάνει τα πάντα.....

Ξανά όλοι άχρηστοι!!!!Αυτοί που ήταν Θεοί πριν τρεις μήνες...πρέπει να πάρουν τον πουλο!!!

Ο προπονητής...οι παίκτες...ακόμα και ο Σαββίδης....

Ο ΠΟΝΟΣ?....ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΟΝΕΣΩ ΤΟΣΟ!!!

ΑΛΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΩ ΠΟΤΕ!!!!

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ...Ο ΠΑΟΚ ΜΟΥ...ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΩ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ '90....

ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ!!!!ΠΟΛΛΕΣ!!!!

ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟ.....ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΩΡΩΝΕΙΣ!!!!

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΝΑ ΘΟΛΏΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ!!!!

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ,ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ Σ' ΑΓΑΠΏ ΠΟΛΥ!!!!!
These users thanked the author mpafos4 for the post (total 5):
margas, Nassos, leomatos88, Μπαρκαρούτσος, Apil44
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Ξημέρωσε η πρώτη μέρα της αποτυχίας. Που ήταν χειρότερη απο την έλλειψη τίτλου. Κάπου στις 7 το πρωί έκλεισα μάτι. Ίδια σκατα και χειρότερα από χθες. Τα είχαμε όλα, απάθεια από τους φλωρους που φορούσαν χθες τη Φανέλα, τους εκλεκτούς που επέλεξε η ΠΑΕ να πουλησει τα εισιτήρια για να παριστάνουν τα αγάλματα στην εξέδρα, την απούσα διοίκηση μέσα και έξω από το γήπεδο. Το μόνο που έλειπε ηταν να διαβάζουμε για μπάλες που πέρασαν τη γραμμή και για αντιπάλους που έπεφταν κάτω. Για τη μπάλα, ελπίζω όσοι την είδαν να περνάει να μην πιάνουν τιμόνι, και για τους αντιπάλους, τόσα μπορούν με το λιγοστό μπάτζετ που έχουν, τόσα κανουν απέναντι στις βεντέτες με τα χρυσα συμβόλαια. Για το πέναλτι όμως κανονικό ή όχι, έπρεπε η ομάδα να τα κάνει πουτανα όλα για να δείξει πυγμή (δεν ξερω αν είναι, εγώ το βλέπω χέρι στήριξης). Έτσι κάνανε οι οφητζηδες πριν τον αγώνα, έτσι κάνει και το χαρτί όλη τη χρονιά. Προσέχει πριν για να έχει μετά. Εμείς για πολλοστή φορά πάμε με το σταυρό στο χέρι μέσα στην κόλαση. Και τα ακούμε κι από πάνω.; Εμείς οι απ´ έξω που νιώσαμε το θάνατο χθες θαβσυνεχισουμε να είμαστε ΠΑΟΚ με κανονικά τεντωμένα τα νεύρα, και οχι για το φωτογράφο. Ο αγιοσ Ιβαν αγνοείται. ΤΔ δεν υπάρχει. Αν δεν αλλάξει αυτο θα είναι αδικο να τρώει τα μπινελικια η μπαμπούσκα που απλά ακολουθει εντολές.
These users thanked the author hawklord for the post:
curtis
trouman

Δημοσίευση από trouman »

mpafos4 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:59 Τον Οκτώβρη.....βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα.....να φύγουν όλοι...παίκτες,προπονητής,Σαββίδης.....

Μετά,ένα σερί σε Ελλάδα και Ευρώπη....και ξαφνικά....η αρμάδα του στρατηγού Λουτσεσκου.....Ολοι Θεοί,παίκτες,προπονητής, διοίκηση....

Μέχρι τη στιγμή που ο ένας τραυματισμός διαδέχεται τον άλλο....Η ομάδα χάνει τα πάντα.....

Ξανά όλοι άχρηστοι!!!!Αυτοί που ήταν Θεοί πριν τρεις μήνες...πρέπει να πάρουν τον πουλο!!!

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ...Ο ΠΑΟΚ ΜΟΥ...ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

++++
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Ρε παιδιά ΠΑΟΚ ημασταν χθες , σημερα, αυριο. Αυτό δεν αλλάζει . 'Ομως δεν γίνεται να βαραμε παλαμάκια μόνο.

Ο σύλλογος δικαιούται να πάρει τίτλους. Είναι πολύ μεγάλος για να έχει μόνο τόσα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε χρόνο θα το παίρνουμε. Αλλά η διάθεση και προσπάθεια πρέπει να είναι εκεί κάθε χρονιά.

Απο το 2020 δεν την βλέπω. Σε mode συντήρησης η ομάδα. Διάθεση σοβαρής επένδυσης δεν υπάρχει και η κεφαλή εξαφανισμένη. Εμφανίστηκε ξαφνικά όταν απειλήθηκε η θέση του και μόλις ηρέμησε η φάση πάλι απών. Κάθε καλοκαίρι παζάρι για παίχτες απο μιντ ράφι μπας και βγουν και δανεικούς. Καλά Γενάρη έχουμε αλλεργία στις προσθήκες.

Το forbes μεγαλώνει, επενδύσεις σε άλλες επιχειρήσεις γίνονται, αλλά εδώ το ισοζύγιο να βγει.

Εμένα με νοιάζει να γίνουν σοβαρές επενδύσεις στον ΠΑΟΚ. Τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε. Αν μπορεί και θέλει καλώς, αλλιώς δεν έχει νόημα.

Καλά για τα περί προπονητή και ροστερ σέβομαι όλες τις απόψεις, αλλά διαφωνώ κάθετα. Με ίδιο μάγειρα (λουτσι),υλικά(παίχτες) και συνταγή(πλάνο), τα αποτελέσματα θα είναι τα ίδια. Στα όρια της τρέλας να πιστεύεις κάτι διαφορετικό.
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post:
flash4
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Το 2024 το ντου έγινε και ήρθε το ένα πρωτάθλημα. Φέτος λόγω του πένθους, δεν υπήρχε δύναμη ούτε ηθικό δικαίωμα για κάτι τέτοιο. Είναι ένα πάτερν που βλέπω εδώ και χρόνια στον ΠΑΟΚ, επί Ιβάν: Μετά το ντου έρχονται επιτυχίες. Σε άλλες ομάδες δε γίνεται το ίδιο, ούτε στον ΠΑΟΚ του παρελθόντος. Μικρά ή μεγάλα ντου ή γιούχα, πάντα φέρνουν αποτελέσματα και γίνονται πάλι όλοι ένα. Αυτό δείχνει ότι το κλαμπ πάσχει σοβαρά. Αν πιστεύει κανείς ότι θα πέρναμε πρωτάθλημα το 24 αν δε γίνονταν οι ''ομορφιές'' είναι βαθιά γελασμένος. Η χρονιά θα είχε την ίδια κατάληξη με τη φετινή.

Δε φταίει το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Μέχρι τα παιχνίδια με βάζελο στο κύπελλο ήμασταν το 1ο φαβορί στο χορτάρι και μας έτρεμαν οι ανταγωνιστές, έχοντας πάρει τα ντέρμπι. Ποια ομάδα έχει την τύχη να έχει τον Ντέλια; Είναι σαν να έχεις στην Ελλάδα τον Ντι Μαρία, να τον φέρεις στα 23 του με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ (60εκ). Όταν θα καταλάβουν κάποιοι την ποιότητα του ρόστερ του ΠΑΟΚ και τί έχει χάσει τα τελευταία 3 χρόνια αυτό το κλαμπ από εμμονές, θα είναι πολύ αργά. Βασικά είναι πολύ αργά. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Μεϊτέ, Μπάμπα, Ζαφείρη, Κένυ. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλό υλικό και τις καλύτερες ακαδημίες. Αλλά όταν δε σου κάνει ο Τζίμας, όταν προτιμάς τον παλάιμαχο Μπίσε από τον Ντέλια, τι εξέλιξη να δεις. Όταν η διοίκηση δε μπορεί να σου φέρει μια κανονική αλλαγή του Μεϊτέ και τους Τσάπρα και Τετέη το Γενάρη, να δώσει 5 εκ και να φέρει το πρωτάθλημα για τα 100 χρόνια, τι να πω.

Για τουχρόνου, ήδη προβλέπω το 1ο λάθος, την αγορά του Γιακουμάκη για να βουλώσουν στόματα. Πραγματικά άμπαλοι άνθρωποι, θα φέρουν φορ 32 ετών με 5εκ, μόνο και μόνο γιατί υπάρχει κατακραυγή, έναν παικτη που από το ματς με τη χάρτινη, που η κερκίδα τους φώναζε κλέφτες, εξαφανίστηκε. Ο Γιακουμάκης αν αποκτηθεί, θα βάλει όσα γκολ έβαλε και ο Σάλμον, αλλά στο σύνολο της διάρκειας του συμβολαίου του, και το γράφω εγώ που στην αρχή της σεζόν έγραφα τα καλύτερα για αυτόν όταν εσείς θέλατε ξένο φορ. Στους επιθετικούς καταλάβετέ το, η ηλικία είναι αμείλικτη και επειδή γεννήθηκε ένας Τάισον, δεν αλλάζει τα στατιστικά facts.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 26 Απρ 2026, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

mpafos4 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:59 Τον Οκτώβρη.....βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα.....να φύγουν όλοι...παίκτες,προπονητής,Σαββίδης.....

Νομίζω το πιο σωστό σχόλιο που διάβασα μετά τη θολούρα του τελικού.
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Η ομάδα έχει να δώσει ακόμη 4 ντέρμπι,
από πολύ δύσκολη θέση.

Ότι και αν περνάει από το μυαλό των πρωταγονιστών (διοίκηση, προπονητής, πάικτες) αυτή τη στιγμή
η εξέλιξη αυτών των αγώνων μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την τελική τους στάση,
ιδίως αν η εξέλιξη είναι αυτή που φοβόμαστε (δηλαδή αρνητική).

Θεωρητικά το σημείο είναι κατάλληλο για ολικό ριστάρτ, με νέο πλάνο, προπονητή και φυσικά (και σταδιακά) και πάικτες
Αλλά δεν ξέρω ποιός στη διοίκηση θέλει και μπορεί να φέρει εις περάς αυτές τις αλλαγές
Από την άλλη μπορεί οι ίδιες οι εξελίξεις να μας οδηγήσουν εκεί

Προσωπικά θα ήθελα ένα ριστάρτ
Μένει να δούμε αν μπορεί να γίνει
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Για μενα χάθηκε ενα δικο μας πρωτάθλημα κ ήρθε μια ηττα ντροπη δεδομένου οτι χάσαμε ενα τρόπαιο.
ΙΒΑΝ βγες μπροστα κ αν δεν μπορεις εσυ βαλε καποιον να διοικει πραγματικα κ να στελεχώσει την ομαδα με οτι χρειάζεται.
Να ερθουν παιχτες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομαδα κ αν ο προπονητης κουράστηκε να χτιστεί νεα ομαδα απο το Μάιο κ οχι απο τα τέλη Αυγούστου.
Υπάρχουν εσωτερικά ζητήματα στην ομαδα που πρεπει να λυθούν
Ο ΛΑΟΣ να αφησει τα ποιος πρόεδρος την εχει μεγαλύτερη και να στηρίξουμε ολα τα αθλήματα με το ιδιο πάθος. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ περισσότερη στήριξη απο πριν
sniper4

Δημοσίευση από sniper4 »

Η ομάδα χρειάζεται ιδιοκτήτη που να πονάει την ομάδα, να επενδύει σε αυτή και να ασχολείται με το πώς θα τη μεγαλώσει. Στο μπάσκετ φαίνεται να τον βρήκαμε, ελπίζουμε το ίδιο και για το ποδόσφαιρο. Καλή λευτεριά.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Α καλά.
These users thanked the author PAOKevolution for the post:
margas
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”