Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
tsou

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από tsou »

2η θητεία λούτσι.
5 χρόνια.

Γαυρος: 3 τίτλους
Χαρτί: 3 τίτλους
Βαζελος: 2 τίτλους
ΠΑΟΚ: 1 τίτλος
Οφη: 1 τίτλος
These users thanked the author tsou for the post (total 3):
DonnieMcGrath, PAOK_Antarctica, Doctor Doo
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

gika έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 13:26
JohnDag έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 12:17 Οχι, εύρεση ΤΔ πρώτα ο οποίος θα επιλέξει και τον προπονητή.

Αυτό εννοώ, αυτό που κάνουν όλες οι σοβαρές ομάδες.

Επίσης, κακώς προκαταβάλεις ότι απαραίτητα θα χάσουμε 2-3 χρόνια, για το ελληνικό πρωτάθλημα μιλάμε. Δεν έχουμε απέναντι Ρεάλ και Μπαρτσα.

Αν γίνουν σωστές επιλογές, όπως μας έδειξε και το παράδειγμα της χάρτινης, όλα είναι πιθανά.
Μπαίνει Μαιος.

Στην δουλειά έναν data engineer ψάχνουμε να πάρουμε. Το HR για να διαφημίσει την θέση και να μαζέψει αιτήσεις θέλει κανένα μήνα. Μέχρι να πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις με το HR, με την ομάδα, με τον CTO κτλ περνάν μερικές εβδομάδες. Μετα καμία εβδομάδα για διαπραγματεύσεις, και μετά πρεπει ο υποψήφιος να παραιτηθεί από την δουλειά του και πιθανόν να μετακομίσει οπότε μιλάμε για άλλους 3+ μήνες.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορούμε να μιλήσουμε με managers, να μας προτείνουν ΤΔ, να γίνουν συνεντεύξεις με την Μαρία, τον Αντρε ή τον Καρυπιδη, για να καταλήξουν σε 2-3 υποψήφιους, να τους γνωρίσει η οικογένεια και να καταλήξουν σε 1, μετά να τα βρούμε στο οικονομικό και μετά να πρέπει ο άνθρωπος να έρθει εδώ, να μετακομίσει, να γνωρίσει τους παίκτες και τα στελέχη, να δει τι μπορούμε να παίξουμε και πως είναι το πρωτάθλημα και οι συνθήκες (μηδέν περιθώριο για απώλειες βαθμών σε 25 παιχνίδια τον χρόνο δεν υπάρχει σε άλλα πρωταθλήματα), να προτείνει προπονητές και να ξεκινήσει όλη η διαδικασία, ιατρικό τιμ, γυμναστές και ότι άλλο.

Απλά δεν γίνεται.

Αν φύγει ο Ραζβαν, θα διαλέξουν αυτοί που διάλεξαν τον Ιβανουσετς, τον Μπιανκο και τον Τειλορ έναν προπονητή, θα συνεχίσουν με τις ίδιες λίστες και θα φέρουν ΤΔ μέσα στην χρονιά, και αν ο προπονητής δεν βγει λίρα εκατό θα καταλήξουμε με νέο προπονητή την χρονιά μετά.

Αλλη μια χρονιά μέχρι να δέσει το σύνολο, μιλάμε για τουλάχιστον 2 χαμένα χρόνια μπροστά μας.

Οχι λόγω Λουτσεσκου, όσο λόγω της γύμνιας της ομάδας γύρω από τον προπονητή.
Καταλαβαίνω αυτά που λες, και είναι όντως μια πίστη αποτύπωση του recruitment process σε μια τυπική εταιρεία. Εάν δεχτούμε ότι μια ΠΑΕ, παρα τις οποίες ιδιαιτερότητες (διάστημα λειτουργίας/αγωνιστική σεζον), λειτουργεί με τον παραπάνω τρόπο, ΟΦΕΙΛΕΙ να τρέχει παράλληλα τέτοιες διαδικασίες ώστε να είναι προετοιμασμένη (short list με υποψήφιους ή pool of candidates). Αλλά και να μην είναι προετοιμασμένη, επειδή ακριβώς υπάρχει όλο αυτό το lead time μέχρι να μπει το νέο μέλος στον οργανισμό, όσο το ταχύτερο αρχίσει να σπάει αυγά και να τρέχει την διαδικασία τόσο το συντομότερο θα δει αποτέλεσμα.
Επομένως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία από πλευράς διοίκησης, εκτός εάν έχουν αποφασίσει ότι δεν υπάρχει λόγος αντικατάστασης και συνεχίζουμε ως εχει
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Αν είναι να μείνει και να τον διώξουν τον Οκτώβρη στις πρώτες ήττες ας φύγει από τώρα. Ας διαλέξει η διοίκηση από τώρα τι θέλει να κάνει.

Αν θέλει να στηρίξει ένα καινούριο πρότζεκτ ας κάνει την αρχή απ τον Μάιο. Αν είναι να στηρίξει τον Ραζβαν, ας κάνει τις απαραίτητες μεταγραφές να κλείσει ο κύκλος του επιτυχημένα. Να φύγει ως κάτοχος τίτλου και όχι ως διωγμένος.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Αυτό ακριβώς έγινε φέτος marga και μάλιστα όχι από το καλοκαίρι, από τον περσινό Γενάρη που οι Σαββίδηδες έκαναν πίσω και του έφεραν τον Μειτέ που δεν ήθελαν να τον δουν ζωγραφιστό.

Λευκή επιταγή έχει από τότε και η φετινή ομάδα είναι καθαρά δικό του δημιούργημα.

Και είδαμε πως πήγε αυτό.

Ήρθε η ώρα για αλλαγή, μπορεί να μαλιάσει η γλώσσα μου για να το λέω αλλά ήρθε η ώρα για αλλαγή.

Ευχαριστούμε μίστερ, πρόσφερες πολλά στον ΠΑΟΚ, πάμε παρακάτω.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

margas έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 13:52 Αν είναι να μείνει και να τον διώξουν τον Οκτώβρη στις πρώτες ήττες ας φύγει από τώρα. Ας διαλέξει η διοίκηση από τώρα τι θέλει να κάνει.

Αν θέλει να στηρίξει ένα καινούριο πρότζεκτ ας κάνει την αρχή απ τον Μάιο. Αν είναι να στηρίξει τον Ραζβαν, ας κάνει τις απαραίτητες μεταγραφές να κλείσει ο κύκλος του επιτυχημένα. Να φύγει ως κάτοχος τίτλου και όχι ως διωγμένος.
αφου δεν εγινε κατοχος τιτλου με αυτον τον αντιπαλο ας το αφησουμε καλυτερα
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

JohnDag έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:01 Αυτό ακριβώς έγινε φέτος marga και μάλιστα όχι από το καλοκαίρι, από τον περσινό Γενάρη που οι Σαββίδηδες έκαναν πίσω και του έφεραν τον Μειτέ που δεν ήθελαν να τον δουν ζωγραφιστό.

Λευκή επιταγή έχει από τότε και η φετινή ομάδα είναι καθαρά δικό του δημιούργημα.

Και είδαμε πως πήγε αυτό.

Ήρθε η ώρα για αλλαγή, μπορεί να μαλιάσει η γλώσσα μου για να το λέω αλλά ήρθε η ώρα για αλλαγή.

Ευχαριστούμε μίστερ, πρόσφερες πολλά στον ΠΑΟΚ, πάμε παρακάτω.
Δε διαφωνώ φίλε JohnDag, απλά θέλω ότι επιλογή πάρουν να τη στηρίξουν ανάλογα.

Δε νομίζω πως είμαι κατάλληλος να κρίνω ποια επιλογή είναι σωστή. Απλά δε θέλω να γίνουμε βαζελος, να αλλάζουμε 4 προπονητές και 30 παίκτες σε μια χρονιά. Το καινούριο πρότζεκτ χτίζεται απ το Μάιο, όχι τον Οκτώβρη μετά από 4-5 κακά αποτελέσματα.

Το ποδόσφαιρο που παίξαμε με ραζβαν δεν το έχει παίξει κανείς άλλο τα τελευταία χρόνια, αλλά οι κύκλοι κάποια στιγμή κλείνουν. Δε χρειάζεται να γίνει Βενγκέρ, να τον έχουμε μέχρι τα 80 εδώ.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Ο Λουτσεσκου δέθηκε πολύ με την ομάδα , με τους τίτλους που έφερε μετά από τόσα χρόνια αλλά και με το κλεμμένο που ήταν σαν να παλεύε για την αδικία ολομόναχος

Αν φύγει ο Ραζβαν θα φανεί ακόμη περισσότερο πόσο δυσλειτουργικό ειναι το μοντέλο διοίκησης.
Οπότε είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε ότι έκανε ο ραλίστας που παρακολουθεί μέχρι και τις προπονήσεις που λέει ο λόγος.

Οπότε εύκολα να λέμε έκλεισε ο κύκλος , το μετά μας φοβίζει
These users thanked the author zoran for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Λοιπον θα πω 3 ονόματα, Ζήσης Βρύζας, Στεφαν Σβάμπ, Αντρέ Βιερίνια. Δώστους τα κλειδιά, ενα όποιο μπορείς μπάτζετ και παμε από την αρχή όσο χρόνο κι αν χρειαστεί...
ΘΥΜΙΖΩ ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους αλλά όχι κι από τον ΟΦΗ ρε παιδια! Οχι το φελέκι μου!
:pano: :pano: :pano:
These users thanked the author falconakis for the post (total 5):
curtis, Roo -4-, margas, rockcity4, zoran
vasilis1976

Δημοσίευση από vasilis1976 »

Τέτοια εξάρτηση απο ενα πρωσοπο με σοκάρει και με εκνευρίζει. Χωρίς ιβαν θα διαλυθουμε, χωρις λουτσεσκου θα διαλυθουμε και παει λεγοντας. Το γεγονός ομως οτι πλεον εχεις υποψηφιο αγοραστη ισχυρο δεν το αναφερει κάνεις. Γιατι δεν συμφερει καποιους??? πόσο ρε θα μικραινεται την ομάδας μας???? Ποσοοοοοο???? ΤΟ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΣΠΟ ΟΛΑ μπορεί να μου κάποιος πως ακριβώς μεταφράζεται??? Μήπως τελικά λουτσεσκου πάνω απο ολα?
These users thanked the author vasilis1976 for the post:
sniper4
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

PAOK_Antarctica έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 13:25 Σε 20 χρόνια θα γυρίζονται ντοκιμαντέρ για αυτόν τον τελικό που θα παίζονται στα ημίχρονα του μπάσκετ στην ερτ3 αλλά ναι, θα το ξεχάσουμε.

ΣΤΑΝΤΑΡ
Οσο μνημονεύεται αυτό της Λάρισας κόντρα στον βαζελο. Το θέμα είναι ότι χάθηκε μια κούπα.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Ισως, ειναι καλυτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα, να παρθούν ( ? ) καποιες αποφασεις...
Σεβασμος στον πιό πετυχυμένο προπονητη της ομαδοας μας, αλλα ισως να εχει κλεισει ο κύκλος του...
Ας τα β'αλουν κάτω, να δούνε, τι φταίει γαι τους πολλούς τραυματισμούς, γαι την αποκαταταση, γιατι οι αναπληρωματικοί των βασικών, δεν ηταν αξιόπιστοι, γιατι πάντα η ομαδα του Λουτσεσκου, παιζει ενα 3μηνο, φανταστικό ποδοσφαιρο, και μετα καταραίει...
Υπάρχουν (εστω και λιγοι) ποδοσφαιράνθρωποι στην ομάδα, ας τα δουνε ολα αυτα...
Και μια αποrία μου...Υπαρχει καποιος στην ομάδα, που μπορει να πει την γν'ωμη του στον Ιβάν, και άς αποληθει? Η όλοι ειναι yes president?
These users thanked the author Woodman73 for the post:
curtis
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

vasilis1976 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:52 Τέτοια εξάρτηση απο ενα πρωσοπο με σοκάρει και με εκνευρίζει. Χωρίς ιβαν θα διαλυθουμε, χωρις λουτσεσκου θα διαλυθουμε και παει λεγοντας. Το γεγονός ομως οτι πλεον εχεις υποψηφιο αγοραστη ισχυρο δεν το αναφερει κάνεις. Γιατι δεν συμφερει καποιους??? πόσο ρε θα μικραινεται την ομάδας μας???? Ποσοοοοοο???? ΤΟ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΣΠΟ ΟΛΑ μπορεί να μου κάποιος πως ακριβώς μεταφράζεται??? Μήπως τελικά λουτσεσκου πάνω απο ολα?
Ε καλά και εγώ δίνω 10.000,00€ για να αγοράσω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Με κάνει υποψήφιο αγοραστή;

Χαμηλώστε παλμούς μωρέ!
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

falconakis έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:51 Λοιπον θα πω 3 ονόματα, Ζήσης Βρύζας, Στεφαν Σβάμπ, Αντρέ Βιερίνια. Δώστους τα κλειδιά, ενα όποιο μπορείς μπάτζετ και παμε από την αρχή όσο χρόνο κι αν χρειαστεί...
ΘΥΜΙΖΩ ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους αλλά όχι κι από τον ΟΦΗ ρε παιδια! Οχι το φελέκι μου!
:pano: :pano: :pano:
Φίλε μου δε το λέω για σένα, αλλά σαν αφορμή:

ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους, αλλά ο σκοπός μιας μεγάλης ομάδας είναι οι τίτλοι.
Μήπως είναι καιρός να αλλάξουμε αυτό το σκεπτικό;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Taseos έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:58
PAOK_Antarctica έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 13:25 Σε 20 χρόνια θα γυρίζονται ντοκιμαντέρ για αυτόν τον τελικό που θα παίζονται στα ημίχρονα του μπάσκετ στην ερτ3 αλλά ναι, θα το ξεχάσουμε.

ΣΤΑΝΤΑΡ
Οσο μνημονεύεται αυτό της Λάρισας κόντρα στον βαζελο. Το θέμα είναι ότι χάθηκε μια κούπα.
Εγώ ακόμα θυμάμαι το που βρισκόμουν όταν έμαθα ότι η ΑΕΛ κέρδισε τον τελικό κόντρα στον βαζελο. Και θυμάμαι πόσο χάρηκα κιόλας που την φάγανε από επαρχιακή ομάδα.
Μια φορά στα 20 χρόνια γίνονται αυτά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

pisakaipoupoula έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 12:09 Εγώ θα έδινα στην ευκαιρία στον Μαλεζά πάντως , καλή μπάλα έπαιξε ανερχόμενος είναι και νιώθει.
Για Ράσβαν δεν θέλω να το σκέφτομαι καν μετά από χθες τελείωσε
Ε οχι καλος χρυσος ο Στελαρας αλλα οχι ακομα για ΠΑΟΚ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”