Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
tsou

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από tsou »

Δεν θα μιλήσω για την οργάνωση το πλάνο και τον τρόπο λειτουργίας.
Όλοι έχουμε καταλάβει ότι είναι χωριού.

Απλά μια ερώτηση: έχετε τον τεράστιο αρχηγό βιερινια στην ομάδα εδώ και 1 χρόνο. Δεν το έχετε καν παρουσιάσει ποτέ δεν έχετε γνωστοποίησει τον ρόλο του τις αρμοδιότητες του. Δηλαδή τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε Ιβάν περίπτερο ή ταβέρνα "τα 3 αδέρφια". Έλεγες κάποτε για τοπ20 της Ευρώπης...έτσι θα πήγαινες τοπ20 με ένα κωλοχανειο ποδοσφαιρικής οργάνωσης με θόλους ρόλους;
Μία μεταγραφή θα την κάνει ο Γιώργης μια θα την κάνει ο λουτσεσκου μια θα την κάνει ο Πανακας και μια ο Μήτσος από το γύραδικο
These users thanked the author tsou for the post (total 8):
Kostas_FI, embuji, xrisitsapa, st4this, flash4, danirifle, Logistis, vs40
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Σωστα τα λες.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Παιδια το ρωταω χωρις ειρωνια χωρις να θελω να πουλησω τρελιτσα.

Τι σας κανει να πιστευτε οτι θα γινουν ολα αυτα που ελπιζετε να γινουν; Ποιο σημαδι εχετε δει τα τελευταια χρονια απο τον Ιβαν και λετε ναι θα οργανωσει την ομαδα και θα την παει στο επομενο επιπεδο; Χειροπιαστο ομως τι σας κανει να λετε οτι ναι θα γινουν οσα πρεπει και η ομαδα θα ανεβει επιπεδο.

Εγω απο οπου και αν το πιασω δε μου βγαινει απο πουθενα. Πως εχετε ακομα εμπιστοσυνη στο οτι θα γινει η οποιαδηποτε αλλαγη;
These users thanked the author embuji for the post (total 4):
nunies4, sniper4, Logistis, vs40
geobila

Δημοσίευση από geobila »

embuji έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 08:41 Παιδια το ρωταω χωρις ειρωνια χωρις να θελω να πουλησω τρελιτσα.

Τι σας κανει να πιστευτε οτι θα γινουν ολα αυτα που ελπιζετε να γινουν; Ποιο σημαδι εχετε δει τα τελευταια χρονια απο τον Ιβαν και λετε ναι θα οργανωσει την ομαδα και θα την παει στο επομενο επιπεδο; Χειροπιαστο ομως τι σας κανει να λετε οτι ναι θα γινουν οσα πρεπει και η ομαδα θα ανεβει επιπεδο.

Εγω απο οπου και αν το πιασω δε μου βγαινει απο πουθενα. Πως εχετε ακομα εμπιστοσυνη στο οτι θα γινει η οποιαδηποτε αλλαγη;
Η ίδια πίστη που είχαν με την ΑΕΚ κάποιοι ότι θα νικήσουμε, ότι χτες υπήρχε χρόνος, ότι με Θέλτα μπορούσαμε και άλλα παρόμοια όνειρα που ενισχύουν την πίστη ότι μπορεί κάτι να γίνει

Δύο κοινά σε αυτά που λες και λέω.
Η πίστη για αλλαγή/κάτι καλύτερο.
Οι μαύρες συνθήκες.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

embuji έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 08:41 Παιδια το ρωταω χωρις ειρωνια χωρις να θελω να πουλησω τρελιτσα.

Το μόνο θετικό σημάδι που βλέπω είναι μια αλλαγή στη διάθεση του κόσμου.
Νομίζω μας τελείωσε η άκριτη θεοποίηση, χωρίς να υποστηρίζω ότι πρέπει να φύγει.
Όπως η κατακραυγή πέρυσι κράτησε τον Ντελια, έτσι μήπως τον αναγκάσει φέτος να κάνει πράγματα σωστά.
Αλλιώς, καλώς ή κακώς υπάρχει πλέον αντίπαλο δέος και αυτό αλλάζει τα πράγματα
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ιβάν, σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, χθες βράδυ ξεφτυλιστηκαμε.
Το χθεσινό κύπελλο γράφτηκε στην ιστορία ως ένα από τα ελάχιστα που το πήρε επαρχιακή ομάδα. Γράφτηκε στην ιστορία σαν τα κύπελλα της Λάρισας, σαν εκείνο του Πανιωνίου στα 90s. Γράφτηκε ιστορία που ο Δαυίδ ξεφτυλιζει τον Γολιάθ, θα μνημονεύεται για δεκαετίες. Θα γίνονται αφιερώματα για αυτόν τον τελικό, γέροι άνθρωποι θα τον αναπολούν μετά από χρόνια. Ο Κόντης θα λαμβάνει πλακέτες μέχρι το τέλος της ζωής του. Δεν θα πληρώσει για φαγητό στην Κρήτη ποτέ ξανά.

Μια χαρά. Μια χαρά.

Άκου τι θα κάνεις:
Ανανεώνεις Λουτσο. Του δίνεις λευκή επιταγή να ανανεώσει και να φέρει όποιον θέλει. Και δεν ασχολείσαι καθολου.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ;
These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post:
Roo -4-
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Όλα.
These users thanked the author obanebane for the post:
nunies4
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το φετινό δεν είναι ξεφτίλα, ειναι μυστήριο ανάλογο των εξωγήινων.
Θα αποκαλυφθεί μετά απο 50 χρόνια τι έγινε φέτος;
Ιδού η απορία.
Χάνουμε τα μυαλά μας.
Έχω την εντύπωση οτι κάτι μεγάλο έρχεται και δεν είναι το γήπεδο.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

PAOK_Antarctica έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 09:20
Ανανεώνεις Λουτσο. Του δίνεις λευκή επιταγή να ανανεώσει και να φέρει όποιον θέλει. Και δεν ασχολείσαι καθολου.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ;
Ναι πιγκουινε4, γιατι ως τωρα δεν τον εβλεπες τα ρεστα του παιζει να ανεβαινει επιπεδα η ομαδα.
These users thanked the author embuji for the post:
yakel
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Τέτοια αδιανόητη ταπεινωση στα 100 δεν την περίμενε ούτε ο πιο σκληρός κριτής και γνωστής της διοικητικής νοοτροπίας χωριού που έχουμε σαν οργανισμός.
Μας ξεφτιλισαν οι μεγαλύτεροι υβριστες μας οι νεφωτιστες κούκλες...μας πήρε μια ομάδα που πριν λίγους μήνες ήταν για βου τίτλο στα κοινά 100 μας χρόνια
Και νομίζω έρχεται κ άλλη ταπεινωτική βραδιά

Αυτή που τα χαρτιά θα το σκηωσουν μαθηματικά στην Τούμπα στα 100 μας χρόνια.

Σας ευχαριστούμε για όλα ιβαν ραζβαν
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Τι σας κανει να πιστευτε οτι θα γινουν ολα αυτα που ελπιζετε να γινουν;
Η αποχή του κόσμου όταν βγουν τα διαρκείας. Αφού μόνο ετσι μπορεί να μιλήσει ο λαός πλέον
These users thanked the author st4this for the post:
geobila
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

xrisitsapa έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 08:55

Νομίζω μας τελείωσε η άκριτη θεοποίηση, χωρίς να υποστηρίζω ότι πρέπει να φύγει.
Όπως η κατακραυγή πέρυσι κράτησε τον Ντελια, έτσι μήπως τον αναγκάσει φέτος να κάνει πράγματα σωστά.
Η αλλαγη στη διάθεσή του κόσμου που λες και ότι πλέον θα ασκείται κριτική θα ξεχαστεί σε δέκα μερούλες...σε 2 μήνες θα είμαιστε χαλαρά με σαγιοναρα στην παραλία θα ακούμε φυτά στυλ κουλιανού να κάνουν τα άσπρο μαύρο και θα βελαζουμε
These users thanked the author tsou for the post:
embuji
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ιβαν από μένα χτες έχασες την στήριξη και την εμπιστοσύνη που σου είχα όλα αυτά τα χρόνια.

Βασικά όχι μόνο από χθες αλλά από όλη αυτή την χρονιά γενικότερα. (Από την πώληση Ντελια και μετά).

Ελπίζω ή να το δεις αλλιώς ή σιγά σιγά να ετοιμάσεις την επόμενη μέρα, γιατί αν κρατάς την ομάδα από εγωισμό και μόνο, δεν θα καταλήξει καθόλου καλά αυτή η ιστορία.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 4):
xrisitsapa, embuji, Azrael, sniper4
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

tsou έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 10:15
xrisitsapa έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 08:55

Η αλλαγη στη διάθεσή του κόσμου που λες και ότι πλέον θα ασκείται κριτική θα ξεχαστεί σε δέκα μερούλες...σε 2 μήνες θα είμαιστε χαλαρά με σαγιοναρα στην παραλία θα ακούμε φυτά στυλ κουλιανού να κάνουν τα άσπρο μαύρο και θα βελαζουμε
Μακάρι να κάνεις λάθος.
Αν δεν καταλάβουμε ότι η ΑΠΑΙΤΗΣΗ του κόσμου είναι αυτή που κάνει μια ομάδα μεγάλη, δεν θα ανέβουμε ποτέ πίστα
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Δεν ξεχναω πως ειμασταν πριν ερθεις.Εχουμε ζησει Βουλινους,Μπατατουδηδες κτλ. αλλα δεν φαινεται να παει καλα το πραμα.

Δεν ξερω αν φταιει ενα πραγμα ή πολλά αλλα εχθές αισθανθηκα ισως την μεγαλυτερη ντροπη που εχω αισθανθει για το ποδοσφαιρικο τμημα.

Κατι πρεπει να αλλαξει αμεσα και δραστικα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”